ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОСИТЕЛИ НА ПРАВА ЗА СЛЕДНИТЕ ФОНОГРАМИ (народна музика) :

Перов са са

Циганчица

Малешевско модерно

Осман ага

Девјче девојче

Девојче бело

Пандев мерак

Гајда оро

Чочек за дочек

Ајде ајде друштво мое

Магија

Сите мои мераци

Леле каква жена

Пролет лето есен зима

Место не ме држи

Цело друштво нека пее

Стариот џумбушлија

Црногорка

Павле ми пие

Жени се  Радо

Елено моме

Аце Аце

Кате Кате

Тури брате една

Девојче бело

Девојче девојче

Велешките ергени

Дано Данице

Мајсторе Мајсторе

Пожар

Цело скопје

Дај заиграј

Алал да ти е мајсторе

Ајше

Домаќине добри гости ти дојдоа

Да знаеш мори моме

Отвори ми бело Ленче

Од Топаана до плоштад

Маремов чочек

Жаклина

Пат до Стамолград

А бре чичо

Пајдушко

Македонки Биљбиљанки

Стани моме да заиграш

Среќата со пари не се купува

Пеј животе

Слушни ме мајко стара

Пајова гајда

Севдо

Македонец

Ништо без народно

Пусти биле меаните

Затвори очи чалгаџијо

Ништо не е како порано

Касапско

Сум се родил мераклија

Вино пијам ем ракија

Тргнало ми лудо младо

Македонијо мајко страдалнице

Едно име имаме

Играј смеј се ти

Џабе џабе

Луда журка

Лудило

Ајде сестро да запееме

Ника марика

Јоване јорговане

Струмички бељаџија

Кате Кате

Чукај срце

Девојачки чочек

Превртена седмица

Јована

Пејте со мене

Кочански чочек

Само еден живот имам

Мите

Тури брате една

Лека полека

Свири мајсторе

Решив да се женам

Рум дум дум

Јоване море Јоване

Земјо македонска

Не си го продавај Кољо чифлигот

Седнав да вечерам

Дафино вино црвено

Ај леле леле

Љуби ме љуби

Кате Кате

Врати ми се Наде

Кафеано дома врати го

Солза за Македонија

Една или две

Жени

Дејаново са са

Што имала ксмет Стамена

Зурли

Се посврши Сербез Донка

Илино моме убаво

Тргнало ми лудо младо

Тапан чука мила мајко

Младата маџирка

Кирјана вино продава

Валандовско зејтин оро

Вино пијам рани лекувам

Дано Данче

Двеста години

Добар знак

Адреса стара

Поарно порано

Ќе се женам јас

Земи оган запали ме

Отвори го пенџерчето

Јас те пратив на вода Калино

Да ми пукнеш мила мамо

Трендафилчето

Паланечка тројка

На Струга дуќан да имам

Погана

Ибраим Оџа

Цело Скопје

Ќе одам јабана

Нема правила

Ти ми требаш

Отвори Јано пенџери

Ко два и два

Да си моја цела година

Ѓерданот ми тропна

Сум се родил мераклија

А бре воденичаре

Судбина

Мангуп си

Лисичани

Не е среќата во злато

Мајка

Мерак имам кум да бидам

Се што имав се ти дадов Илија

Како да ти речам мила остани

За милион бакнежи

Љубовден

Со мерак

Свири ми брате цигане

Дајте една весела

Девојче лично убаво

Паметиш ли либе Тодоро

Тргна ми лудо младо

Ангела

Не можам да те заборавам

Една желба имам

Свадба македонска

Чаир чаир

Дојди ми Лено на перниче бело

Бисер Балкански

Топаана чочек

Свири Сашко 

Алал да ти е мајсторе 

Три години се љубевме 

Дотекла вода студена

Кој ја мати водата

Добро утро Македонијо

Абер ми иде од Могила

Ах каде е мојто либе

Ако умрам ил загинам

Царот неготински

Емо мори Емо

Сите девојчиња 

Петлите пеат

Кога тргнав Цвето

Пилето ми пее 

Мојата серенада

Параходот

Сестра кани брата на вечера 

По друм одам мајче

Може ли цвеќе без вода

Се заради друг

Што ми е мерак пољак да бидам

Не барај ме

Ој ти доме мој

Убава да останеш 

Обетка од бисер

Години златни

Песна за невеста

Неверо моја

Што ќе ми е таков живот

За трошка душа