ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОСИТЕЛИ НА ПРАВА ЗА СЛЕДНИТЕ ФОНОГРАМИ ( поп/рок)

Чудесен свет

Харт кор

Љубов или омраза

Милион долари

Пиф паф пуф

Радост

Мед и млеко

Единствена

Кажи да на љубовта

Пред полноќ

Те молам не плачи

Фрик

Јас и ти

Ќе преспијам на кауч

Те молам врати се

Душа калдрма

Кинески зид

Латино ЦД

15 до 2

Писмо

Слаб сум на тебе

 Срце тетовирано

Кажи кој те има

Ангел мој

Како ми требаш

Летај со мене

 Нема утеха

Под исто небо сме

Појди

Сребрени војници

Ти губиш се

Ден

 Ден по ден

Остани

Биди мој

Дали можеш

Дозволи ми

Јас сум ти пријател

Колку ми значиш

Нешто недостасува

Очи ангелски

Одведи ме

Сите мои слики

Ти би сакал

Сега кога сум сам

Верувај во љубовта

Одам на југ

Името твое

Мала одмазда

Необична

Само ти

Моја гитара

Љубов е

Сјај

Чувај ме

Да остане вака

И сега знам

Кажи љубов

Не се чешај

Необичен круг

Повторно ме има

Шејк, шејк

Таква сум

Време е

Однеси ме до рајот

Добрите девојки

Познат рефрен

Јави се

Гледај ме во очи

Ми зеде се

Опасно сум вљубен во тебе

Овој град е магичен

Еден бакнеж

Навикни на промени

Виолина и гитара

Љубов ,вино и солзи

Во очите пак ми спиеш ти

Симни ми ѕвезди 

Вљубена

Опасно време

Есен во мене

Има ли крај

Не сакам да кријам

Ни на небо ни на земја

Нинанајна

Она другото

Сакам по добро да те памтам

Илузија

Колекционер

На чекор од тебе 

Ноќна кралица

Ти

За љубов створени

Се радувам

 Песна на вилата

Каква е оваа ситуација

Колку сакам

Не се предавам

Ми го одземаш здивот

Ако останеш

Без тебе

Ден потоа

Допри ме 

Midnight cowboy

Јас сум овде

Се радувам и тагувам

Црно и бело

Дали ме сакаш

Дари дари дам

Дојди

Грев

Месечина

На пат до Македонија

Најмила

Не сум како ти

Обои ме

Пурпурни дождови

Се роди ден

За кого постојам

Дај ми љубов

Ајде да летаме

Без оглед на се

И ќе биде се во ред

Кажи ми

Крај

Љубов под облаците

Милениум за тебе

Мојот свет

Не се враќаш

Немир

Од нас зависи

Ова срце знае

Птицо малечка

Ружа ружица

Сакај ме

Само за тебе

Се лажам себе

Штом сакаш

Сите тие дни

Умирам без тебе

За година две

За нас

Знаеш колку вредам

Мојот лик

Мачка со девет животи

Сакај ме ти

Заборави на се

Без правила

Црно бел свет

Љубовни состојки

Како некогаш

На ден два

Сакам да ме осетиш

Сакам да знам

 Со тебе

Зборови

Го молам небото

Подарок

Муза

Мислев те познавам

За твоите очи

Ѕвездена кралица

Лага и измама

Сонце за три света

Да можам   

Верувам во себе

Волшепства

Дали мислиш на нас

Осамен

Тоас сум јас

Слободна

Стопи ме

Ранет

Дождот

Фатална опсесија

Hi Fi

Илјада причини за крај

Леат дождови

Лебедот бел

Мене ми припаѓаш

Поинаку

Самовила

ТВ Радио

Знаеш каде да ме најдеш

Ај ма пиши ми

Без мудрости

Човек ѕвер

По навика

Сам

Забава до бесвест

Дали си со мене

Заборави на утре

Ќе преживеам

Едно

Не сакам да знам

Нешто убаво

Од другата страна на љубовта

Ми требаш

Солза по солза

Ти си тој

Љубов во спектар

Љубов или сон

Сон

А што ако

Готово е

Кажи кој си ти

Месечар

Молчи молчи

Можеш ли

Немирна

Само тоа го знам

Сино

Смешно зар не

Ти давам се

Сила

Ние сме од Скопје

Ако ме погледнеш во очи

Ангел си ти

Цреша

Ех да сум злато

Го молам небото да ми те врати

Громови на душа

Игри без граници

Има ли ден за нас

Излажи ме уште еднаш

 

Кој ли ти гризе образи

Лејди

Љубена

Место на злосторот

Морска ѕвезо

Немаш ни благодарам

Никој како тебе не бакнува

Остани до крај

По тебе

Пушти ме

Руски рулет

Скрши ме

Сонце во твоите руси коси

The Hardest Thing

Твоите бакнежи на моите бели кошули

Усни на усни

Во коси да ти спијам

Жена Балканска

Го лажам секој нов рефрен

Осамен

Знам дека си ти

Черги две

Лажливи времиња

Писма неотворени

Без здив

Gipsy Song

Кандилце

Кула од карти

Повторно сам