ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СЛЕДНИТЕ ИЗВЕДУВАЧИ ИЛИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПРАВА:

ПОВИК ЗАПРИЈАВУВАЊЕ НА СЛЕДНИТЕ НЕПРИЈАВЕНИ ИЗВЕДУВАЧИ или НАСЛЕДНИЦИ НА ПРАВА:

 

4ПЛЕЈ

Александар Митевски

Аднан

Адријан Гаџа

Александар Тарабунов

Александра Пилева

Ана Симоновска

Андријана Јаневска

Група АРЕА

Архангел

Арија

Автограм

Багаж

Беј д фиш

Бени и Нон Стоп

Биба Додева

Дуке Бојаџиев

Група Дуле и Коки

Џина Папас Џокси

Елена Петреска

Елена Ристевска

Ерзана

Фани

Форум

Игор Џамбазов

Искра Трпева

Игуана

Јаков Дренковски

Јова Радевска

Калиопи

Камелеон

Каролина Гочева

Кирил Џајковски

Маја Гроздановска Панчева

Маја Саздановска

Маја Вукичевиќ

Мартин Србиновски

Мартина

Мерсиха

Наталија Славева

Нокаут

Тамара Тодевска

Тоше Проевски

Венко Серафимов

Верица Пандиловска

Владимир Груневски

Зоран Крагуевски

Александар Чекреџи

Марио Рудан

Љупчо Мирковски

Валентино Скендеровски

Филип Јордановски

Мартин Вучиќ

Драган Вучиќ

Академци

Борче Ристов

Симеон Атанасов

Есма Реџепова Теодосиевска

Група Фонтана

Кочо Петровски

Спасен Силјановски

Даниела Темелковска

Биоритам

Татјана Лазаревска

Елена Велевска

Новица Василевски

Зуица Лазова

Ирена Спасовска

Ибро Лабунски

Благица Павловска

Нино Величковски

Јасмина Мукаетова

Сузана Гавазова

Ферус Мустафов

Дуке Бојаџиев

Група Фантазија

Јасмина Гуњова

Орце Стевковски

Горан Тодоровски

Росана Сариќ

Мишко Крстевски

Зоран Ванев

Јане Рафајловски

Фортисимо

Мелодија Бенд

Атина Апостолова

Агушеви

Гоце Јаневски

Влатко Миладиновски

Виолета Томовска

Тале Огненовски

Виртус

Соната

Бобан Спасеновски

Дрим Тим

Тања Калинска

Лидија Милошевиќ Саманта