По повод коментарите на Сител ТВ и Канал 5

По повод невистинитите информации и коментарите дадени во вестите на Сител ТВ од 15.11.2012, се сметаме за должни да се обратиме до јавноста, поради што го даваме следниот одговор.

По повод невистинитите информации и коментарите дадени во вестите на Канал 5 од 15.11.2012, се сметаме за должни да се обратиме до јавноста, поради што го даваме следниот одговор.