ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОСИТЕЛИ НА ПРАВА ЗА СЛЕДНИТЕ ФОНОГРАМИ ( поп/рок)

 • Чудесен свет
 • Харт кор
 • Љубов или омраза
 • Милион долари
 • Пиф паф пуф
 • Радост
 • Мед и млеко
 • Единствена
 • Кажи да на љубовта
 • Пред полноќ
 • Те молам не плачи
 • Фрик
 • Јас и ти
 • Ќе преспијам на кауч
 • Те молам врати се
 • Душа калдрма
 • Кинески зид
 • Латино ЦД
 • 15 до 2
 • Писмо
 • Слаб сум на тебе
 •  Срце тетовирано
 • Кажи кој те има
 • Ангел мој
 • Како ми требаш
 • Летај со мене
 •  Нема утеха
 • Под исто небо сме
 • Појди
 • Сребрени војници
 • Ти губиш се
 • Ден
 •  Ден по ден
 • Остани
 • Биди мој
 • Дали можеш
 • Дозволи ми
 • Јас сум ти пријател
 • Колку ми значиш
 • Нешто недостасува
 • Очи ангелски
 • Одведи ме
 • Сите мои слики
 • Ти би сакал
 • Сега кога сум сам
 • Верувај во љубовта
 • Одам на југ
 • Името твое
 • Мала одмазда
 • Необична
 • Само ти
 • Моја гитара
 • Љубов е
 • Сјај
 • Чувај ме
 • Да остане вака
 • И сега знам
 • Кажи љубов
 • Не се чешај
 • Необичен круг
 • Повторно ме има
 • Шејк, шејк
 • Таква сум
 • Време е
 • Однеси ме до рајот
 • Добрите девојки
 • Познат рефрен
 • Јави се
 • Гледај ме во очи
 • Ми зеде се
 • Опасно сум вљубен во тебе
 • Овој град е магичен
 • Еден бакнеж
 • Навикни на промени
 • Виолина и гитара
 • Љубов ,вино и солзи
 • Во очите пак ми спиеш ти
 • Симни ми ѕвезди 
 • Вљубена
 • Опасно време
 • Есен во мене
 • Има ли крај
 • Не сакам да кријам
 • Ни на небо ни на земја
 • Нинанајна
 • Она другото
 • Сакам по добро да те памтам
 • Илузија
 • Колекционер
 • На чекор од тебе 
 • Ноќна кралица
 • Ти
 • За љубов створени
 • Се радувам
 •  Песна на вилата
 • Каква е оваа ситуација
 • Колку сакам
 • Не се предавам
 • Ми го одземаш здивот
 • Ако останеш
 • Без тебе
 • Ден потоа
 • Допри ме 
 • Midnight cowboy
 • Јас сум овде
 • Се радувам и тагувам
 • Црно и бело
 • Дали ме сакаш
 • Дари дари дам
 • Дојди
 • Грев
 • Месечина
 • На пат до Македонија
 • Најмила
 • Не сум како ти
 • Обои ме
 • Пурпурни дождови
 • Се роди ден
 • За кого постојам
 • Дај ми љубов
 • Ајде да летаме
 • Без оглед на се
 • И ќе биде се во ред
 • Кажи ми
 • Крај
 • Љубов под облаците
 • Милениум за тебе
 • Мојот свет
 • Не се враќаш
 • Немир
 • Од нас зависи
 • Ова срце знае
 • Птицо малечка
 • Ружа ружица
 • Сакај ме
 • Само за тебе
 • Се лажам себе
 • Штом сакаш
 • Сите тие дни
 • Умирам без тебе
 • За година две
 • За нас
 • Знаеш колку вредам
 • Мојот лик
 • Мачка со девет животи
 • Сакај ме ти
 • Заборави на се
 • Без правила
 • Црно бел свет
 • Љубовни состојки
 • Како некогаш
 • На ден два
 • Сакам да ме осетиш
 • Сакам да знам
 •  Со тебе
 • Зборови
 • Го молам небото
 • Подарок
 • Муза
 • Мислев те познавам
 • За твоите очи
 • Ѕвездена кралица
 • Лага и измама
 • Сонце за три света
 • Да можам   
 • Верувам во себе
 • Волшепства
 • Дали мислиш на нас
 • Осамен
 • Тоас сум јас
 • Слободна
 • Стопи ме
 • Ранет
 • Дождот
 • Фатална опсесија
 • Hi Fi
 • Илјада причини за крај
 • Леат дождови
 • Лебедот бел
 • Мене ми припаѓаш
 • Поинаку
 • Самовила
 • ТВ Радио
 • Знаеш каде да ме најдеш
 • Ај ма пиши ми
 • Без мудрости
 • Човек ѕвер
 • По навика
 • Сам
 • Забава до бесвест
 • Дали си со мене
 • Заборави на утре
 • Ќе преживеам
 • Едно
 • Не сакам да знам
 • Нешто убаво
 • Од другата страна на љубовта
 • Ми требаш
 • Солза по солза
 • Ти си тој
 • Љубов во спектар
 • Љубов или сон
 • Сон
 • А што ако
 • Готово е
 • Кажи кој си ти
 • Месечар
 • Молчи молчи
 • Можеш ли
 • Немирна
 • Само тоа го знам
 • Сино
 • Смешно зар не
 • Ти давам се
 • Сила
 • Ние сме од Скопје
 • Ако ме погледнеш во очи
 • Ангел си ти
 • Цреша
 • Ех да сум злато
 • Го молам небото да ми те врати
 • Громови на душа
 • Игри без граници
 • Има ли ден за нас
 • Излажи ме уште еднаш
 • Кој ли ти гризе образи
 • Лејди
 • Љубена
 • Место на злосторот
 • Морска ѕвезо
 • Немаш ни благодарам
 • Никој како тебе не бакнува
 • Остани до крај
 • По тебе
 • Пушти ме
 • Руски рулет
 • Скрши ме
 • Сонце во твоите руси коси
 • The Hardest Thing
 • Твоите бакнежи на моите бели кошули
 • Усни на усни
 • Во коси да ти спијам
 • Жена Балканска
 • Го лажам секој нов рефрен
 • Осамен
 • Знам дека си ти
 • Черги две
 • Лажливи времиња
 • Писма неотворени
 • Без здив
 • Gipsy Song
 • Кандилце
 • Кула од карти
 • Повторно сам