ММИ ОБЈАВУВА ЛИСТА НА ЕМИТУВАНИ ФОНОГРАМИ ЗА 2013-ТА ГОДИНА КОИ НЕ СЕ ПРИЈАВЕНИ

ММИ ОБЈАВУВА ЛИСТА НА  ЕМИТУВАНИ ФОНОГРАМИ ЗА 2013-ТА ГОДИНА КОИ НЕ СЕ ПРИЈАВЕНИ

СЕ ПОВИКУВААТ ИЗВЕДУВАЧИТЕ ИЛИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРАВА ДА СЕ ОБРАТАТ ВО РОК ОД 30 ДЕНА ВО СТРУЧНАТА СЛУЖБА НА ММИ ДА СИ ГИ ЕВИДЕНТИРААТ СВОИТЕ ФОНОГРАМИ:

 •  100% ФАНКИ
 •  192
 •  1003
 •  12 МЕСЕЦИ
 •  24 ЧАСА 
 •  6 БРОЈА
 •  А МОЖЕВМЕ 
 •  А ТИ КАДЕ СИ
 •  А ШТО АКО
 •  АЈ ЗАСВИРЕТЕ МИ ЧАЛГИИ 
 •  АЈ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ 
 •  АЈ МА ПИШИ МИ
 •  АЈДЕ ГОРЕ РАЦЕ 
 •  АЈДЕ ДА ЛЕТАМЕ
 •  АЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ 
 •  АЈДЕ КАЖИ МИ 
 •  АЈДЕ КАТЕ ДА СЕ ЗЕМЕМЕ 
 •  АКО
 •  АКО ЗГРЕШАМ 
 •  АКО МЕ ЉУБИШ
 •  АКО МЕ ПОГЛЕДНЕШ ВО ОЧИ 
 •  АКО НЕ ТЕ САКАМ
 •  АКО НЕМА РАЗДЕЛБИ 
 •  АКО ОСТАНЕШ
 •  АКО СЕ ПРЕДАДЕШ НА ДРУГ 
 •  АКО СОН ТИ КРАДАМ 
 •  АКО УМРАМ ИЛ ЗАГИНАМ 
 •  АНА МАРИЈА 
 •  АНГЕЛ МОЈ
 •  АНГЕЛ СИ ТИ
 •  АНГЕЛИ МЕ НОСАТ
 •  АНДРЕА
 •  АФРИКА
 •  АХ КАДЕ Е МОЈТО ЛИБЕ 
 •  АЦЕ АЦЕ 
 •  БАБА ЗУМБУЛА
 •  БАЛКАН НЕКА ПЕЕ 
 •  БАС
 •  БЕЗ ЗДИВ
 •  БЕЗ МЕНЕ 
 •  БЕЗ МУДРОСТИ
 •  БЕЗ ОГЛЕД НА СЕ
 •  БЕЗ ПРАВИЛА
 •  БЕЗ ТЕБЕ
 •  БЕЈБИ, БЕЈБИ
 •  БЕЛО Е СЕ
 •  БЕШЕ СРЕЌНА ЖЕНА 
 •  БИДИ МОЈ
 •  БИДИ ТИ
 •  БИДИ ХРАБРА 
 •  БЛАГУНО ДЕЈЧЕ 
 •  БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА ОД ЗЛО
 •  БОЛЕН ЛЕЖИ МЛАД СТОЈАН 
 •  БОЛНА Е ЛЕГНАЛА 
 •  БОМБА 
 •  ВАКОВ ИЛИ ТАКОВ
 •  ВАЛКАН БАЛКАН 
 •  ВЕРУВАЈ ВО ЉУБОВТА
 •  ВЕЧНА СИ ТИ 
 •  ВИСТИНСКА ЉУБОВ 
 •  ВЉУБЕНА
 •  ВО КОСИ ДА ТИ СПИЈАМ
 •  ВО ЉУБОВТА ЌЕ БАРАМ СПАС 
 •  ВОЗОВИ
 •  ВРЕМЕ Е
 •  ВРЕМЕ ЗА ПЛАЧЕЊЕ 
 •  ГЛИНЕНО ОКО
 •  ГО ЛАЖАМ СЕКОЈ НОВ РЕФРЕН
 •  ГО МОЛАМ НЕБОТО
 •  ГОЛА ВИСТИНА 
 •  ГОРДО МАКЕДОНИЈО 
 •  ГОРЕ ВО РАЈОТ 
 •  ГОТОВО Е
 •  ГРАФИТИ БОЈ
 •  ГРЕВ
 •  ГРОМОВИ НА ДУША
 •  ДА МЕ МОЛАТ НЕ СЕ ЖЕНАМ 
 •  ДА НЕ ТЕ ЉУБЕВ
 •  ДА ОСТАНЕ ВАКА
 •  ДА ПОЛЕТАМ 
 •  ДА СЕ ПАМТИ ОВОЈ ДЕН 
 •  ДА СИ ТУКА 
 •  ДАВАЈ МЕ МИЛА МАМО 
 •  ДАЈ МИ ДАЈ 
 •  ДАЈ МИ ЉУБОВ
 •  ДАЛЕКУ ОД ОВДЕ 
 •  ДАЛЕКУ ОД ТЕБЕ
 •  ДАЛЕКУ СИ ТИ 
 •  ДАЛИ ЗНАЕШ КАДЕ
 •  ДАЛИ ЗНАМ
 •  ДАЛИ МЕ САКАШ
 •  ДАЛИ МОЖЕШ
 •  ДАЛИ СИ СО МЕНЕ
 •  ДАНО ДАНЧЕ 
 •  ДАРИ ДАРИ ДАМ
 •  ДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО 
 •  ДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ 
 •  ДЕН
 •  ДЕН ПО ДЕН
 •  ДЕН ПОТОА
 •  ДЕН ПРВ ВО МЕСЕЦОТ 
 •  ДЕНЕС ТАА ЗБОР ЌЕ ДАВА 
 •  ДЕСПИНА 
 •  ДЕЦА БЕВМЕ
 •  ДИЛБЕР МАРЕ 
 •  ДИСКО ПАР
 •  ДОБРА ЖУРКА 
 •  ДОЖДОТ
 •  ДОЗВОЛИ 
 •  ДОЗВОЛИ ДА ТИ СЕ ПРЕТСТАВАМ 
 •  ДОЗВОЛИ МИ
 •  ДОЈДЕ ВРЕМЕ 
 •  ДОЈДИ
 •  ДОЛГА НОЌ
 •  ДОЛГО ЧЕКАВ
 •  ДОЛЕТАЈ МИ 
 •  ДОМА СИ Е ДОМА
 •  ДОПРИ МЕ
 •  ДРУГА ЖЕНА НЕ ПОСТОИ 
 •  ДРУГАРИ ИСТИ 
 •  ДРУЖИНАТА БЕКРИСКА 
 •  ДУРИ БЕВ МОМА ПРИ МАМА 
 •  ДУША КАЛДРМА
 •  ДУША ОСТАНА 
 •  ДУШО МОЈА 
 •  ЕДЕН БАКНЕЖ
 •  ЕДЕН ЖИВОТ МАЛКУ Е 
 •  ЕДИНСТВЕНА
 •  ЕДНО
 •  ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНА МЛАДОСТ 
 •  ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ 
 •  ЕЈ СИНООКА ЕЈ БОСОНОГА 
 •  ЕЛИЗАБЕТ
 •  ЕРГЕН ОДЕВ 
 •  ЕСЕН ВО МЕНЕ
 •  ЕХ ДА СУМ ЗЛАТО 
 •  ЕХ, ДА МОЖАМ
 •  ЖИВОТОТ Е…
 • ЖЕЛБА ИМАМ ГОЛЕМА 
 • ЖЕНА БАЛКАНСКА
 • ЖЕНА ОГНЕНА 
 • ЖИВОТ
 •  ЗА ГОДИНА ДВЕ
 •  ЗА ЕДЕН ДЕН МОЛАМ 
 •  ЗА КОГО ПОСТОЈАМ
 •  ЗА ЉУБОВ СТВОРЕНИ
 •  ЗА МЕНЕ СИ РОДЕНА 
 •  ЗА НАВЕК
 •  ЗА НАС
 •  ЗА ОВОЈ СВЕТ
 •  ЗА ТВОИТЕ ОЧИ
 •  ЗА ТЕБЕ ЉУБОВ МОЈА 
 •  ЗАБАВА ДО БЕСВЕСТ
 •  ЗАБОРАВИ 
 •  ЗАБОРАВИ НА СЕ
 •  ЗАБОРАВИ НА УТРЕ
 •  ЗАЈДИ ЗАЈДИ ЈАСНО СОНЦЕ 
 •  ЗАЛУДНО Е ДА СЕ НАПИЈАМ 
 •  ЗАМИСЛИ
 •  ЗАМОК НА ЉУБОВТА 
 •  ЗАПРЕТЕ СВИРАЧИ 
 •  ЗАПРИ СРЦЕ 
 •  ЗАЧУВАЈ МЕСТО ЗА МЕНЕ 
 •  ЗБОРОВИ
 •  ЗЕМЈО МАКЕДОНСКА 
 •  ЗЕМЈО МОЈА
 •  ЗИМСКА МОЛИТВА 
 •  ЗНААТ ОЧИТЕ 
 •  ЗНАЕШ КАДЕ ДА МЕ НАЈДЕШ
 •  ЗНАЕШ КОЛКУ ВРЕДАМ
 •  ЗНАМ ДЕКА ИМА ГОСПОД 
 •  ЗНАМ ДЕКА ЉУБИ
 •  ЗНАМ ДЕКА СИ ТИ
 •  ЗОРАНЕ 
 •  ЗОШТО СИ МЕ МАЈКО РОДИЛА 
 •  ЅВЕЗДЕНА КРАЛИЦА
 •  Ѕвездо Севернице 
 •  И ЌЕ БИДЕ СЕ ВО РЕД
 •  И ПРЕМНОГУ ДОБРО
 •  И СЕГА ЗНАМ
 •  И ТОГАШ НЕКОЈА БУДАЛА
 •  И УМ, ДА УМ
 •  ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ
 •  ИЗБРИШИ ГИ ТИ СОЛЗИТЕ
 •  ИЗГРЕВ
 •  ИЗЛАЖИ МЕ УШТЕ ЕДНАШ
 •  ИЛЈАДА ПРИЧИНИ ЗА КРАЈ
 •  ИЛУЗИЈА
 •  ИМА ЛИ ДЕН ЗА НАС
 •  ИМА ЛИ КРАЈ
 •  ИМА НЕШТО
 •  ИМЕТО ТВОЕ
 •  ИСКРЕН ПРЕД СЕБЕ
 •  ИСТА ПАТЕКА 
 •  ИСТИ
 •  ЈАГОТКА
 •  ЈАС И ТИ
 •  ЈАС НЕ СУМ ВИНОВЕН 
 •  ЈАС СУМ ОВДЕ
 •  ЈАС СУМ ТАКОВ ИЛИ ВАКОВ 
 •  ЈАС СУМ ТИ ПРИЈАТЕЛ
 •  ЈАС ТЕ ПРАТИВ НА ВОДА КАЛИНО 
 •  ЈАС ТЕ САКАМ ТЕБЕ
 •  ЈАСНО Е ВО НОЌТА 
 •  ЈАТО АНГЕЛИ 
 •  ЈОВАНЕ 
 •  ЈОВАНО ЈОВАНКЕ 
 •  КАДЕ БЕГАШ
 •  КАДЕ ПЕСНО МОЈА
 •  КАЖАНО Е СЕ
 •  КАЖЕТЕ БРЕ СОКАЦИ 
 •  КАЖИ ДА НА ЉУБОВТА
 •  КАЖИ КОЈ СИ ТИ
 •  КАЖИ КОЈ ТЕ ИМА
 •  КАЖИ ЉУБОВ
 •  КАЖИ МИ
 •  КАЖИ МИ РЕЧИ МИ 
 •  КАЈ ТЕ СРЕТНАВ КАЈ СЕ ЗАПУСТИВ
 •  КАЗНА МОЈА СИ 
 •  КАКВА Е ОВАА СИТУАЦИЈА 
 •  КАКО МАЈ
 •  КАКО МИ ТРЕБАШ
 •  КАКО НЕКОГАШ
 •  КАЛЕШ АНЃА 
 •  КАНДИЛЦЕ
 •  КАТА ВЕЧЕР ДОБРА ВЕЧЕР 
 •  ЌЕ ПИЈАМ ДА СЕ ОПИЈАМ 
 •  ЌЕ ПРЕСПИЈАМ НА КАУЧ
 •  ЌЕ ТИ КУПАМ БЕЛА РУБА 
 •  ЌЕЛАРИ САРЕНИ
 •  КИНЕСКИ ЅИД
 •  КИРЈАНО МОМЕ 
 •  КО ДА ВЧЕРА НЕ НИ БИЛО
 •  КОГА МЕНЕ МИ ТРЕБАШ 
 •  КОГА МИСЛАМ НА ТЕБЕ
 •  КОГА СОНЦЕ ГРЕЕ ПЛАЧАМ
 •  КОГО ЉУБИШ ТИ 
 •  КОЈ Е КРИВ
 •  КОЈ ЛИ ТИ ГРИЗЕ ОБРАЗИ 
 •  КОЈ НЕ РАЗДЕЛИ 
 •  КОЛЕКЦИОНЕР
 •  КОЛКУ БЕШЕ УБАВА 
 •  КОЛКУ ВРЕМЕ
 •  КОЛКУ ГО САКАМ ЖИВОТОТ 
 •  КОЛКУ ЉУБОВ СРЦЕТО ДАВА 
 •  КОЛКУ МИ ЗНАЦИШ
 •  КРАЈ
 •  КРАЈ ЌЕ ПОТПИШАМ 
 •  КРАТОК ЛЕТ 
 •  КУЛА ОД КАРТИ
 •  ЛАЖИ ЛАЖИ 
 •  ЛАЖЛИВИ ВРЕМИЊА
 •  ЛАЈФ
 •  ЛАТИНО ЦД
 •  ЛЕАТ ДОЖДОВИ
 •  ЛЕБЕДОТ БЕЛ
 •  ЛЕГНАЛО МИ ЛУДО МЛАДО 
 •  ЛЕДЕНА МЕДЕНА 
 •  ЛЕЈДИ
 •  ЛЕСНО ТИ Е
 •  ЛЕТАЈ МИ ГАЛЕБЕ 
 •  ЛЕТАЈ СО МЕНЕ
 •  ЛИЧЕН ДЕЈАН 
 •  ЛИЧНА ПАВЛИНА 
 •  ЛОША ДЕВОЈКА 
 •  ЛУДО ЛЕТО 
 •  ЉУБЕНА
 •  ЉУБИ МЕ
 •  ЉУБОВ ВО СПЕКТАР
 •  ЉУБОВ Е…
 •  ЉУБОВ ИЛИ ОМРАЗА
 •  ЉУБОВ ИЛИ СОН
 •  ЉУБОВ ПОД ОБЛАЦИТЕ
 •  ЉУБОВДЕН 
 •  ЉУБОВНА РЕЛИГИЈА 
 •  ЉУБОВНИ СОСТОЈКИ
 •  ЉУБОВТА ДЕНЕС ПОБЕДИ 
 •  ЉУБОВТА Е ЛЕК ЗА ДУШАТА 
 •  ЉУБОВТА Е МОЈА РЕЛИГИЈА
 •  ЉУБОВТА ЅВОНИ
 •  ЉУБОВТА ЦАРУВА 
 •  МАЈКИНИ ДВОРОВИ 
 •  МАЈКО ЕДНА СИ НА СВЕТОТ 
 •  МАКЕДОНИЈА
 •  МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ 
 •  МАЛА 
 •  МАЛА ОДМАЗДА
 •  МАЛЕЧКА ЛАГА 
 •  МАНДОЛИНА 
 •  МАРАМА 
 •  МАЧКА СО ДЕВЕТ ЖИВОТИ
 •  МЕ ЉУБИШ ЛИ И ТИ 
 •  МЕЛЕМ ПЕСНА 
 •  МЕНЕ МИ ПРИПАГАШ
 •  МЕСЕЧАР
 •  МЕСЕЧИНА
 •  МЕСТО НА ЗЛОСТОРОТ
 •  МИ ГО ОДЗЕМАШ ЗДИВОТ
 •  МИ КАСА ЕС СУ КАСА 
 •  МИ ТРЕБАШ
 •  МИДНАЈТ КАУБОЈ 
 •  МИЛЕНИУМ ЗА ТЕБЕ
 •  МИЛИОН ДОЛАРИ
 •  МИЛИОН ПРИЧИНИ 
 •  МИЛИОНЕР 
 •  МИРИСОТ ТВОЈ 
 •  МИРЈАНА 
 •  МИСЛЕВ ТЕ ПОЗНАВАМ
 •  МОЖЕБИ
 •  МОЖЕ РОДОТ ДА Е ГРЕШКА 
 •  МОЖЕШ ЛИ
 •  МОИ ТАМБУРИ 
 •  МОЈ ДИЛБЕРЕ 
 •  МОЈА ГИТАРА
 •  МОЈОТ ЛИК
 •  МОЈОТ СВЕТ
 •  МОЛЧИ, МОЛЧИ
 •  МОМЕ МАКЕДОНЧЕ 
 •  МОМЕНТОТ 
 •  МОРЕ ОД СОЛЗИ
 •  МОРСКА ЅВЕЗДО
 •  МУЗА
 •  НА ДЕН ДВА
 •  НА ЉУБОВ МЕ ПОТСЕТИ 
 •  НА МЕСТО НА ЗЛОСТОРОТ
 •  НА МИНУС 23 
 •  НА ОВОЈ СВЕТ 
 •  НА ПАТ ДО МАКЕДОНИЈА
 •  НА ЧЕКОР ОД ТЕБЕ
 •  НАЖАЛЕНА НЕВЕСТА 
 •  НАЈ  НАЈ 
 •  НАЈБОГАТ НА СВЕТ
 •  НАЈДЕ НАЧИН
 •  НАЈДРАГА МОЈА 
 •  НАЈМИЛА
 •  НАПРАЈ МЕСТО
 •  НАСМЕЈ СЕ
 •  НАУЧИ ДА СЕ РАДУВАШ
 •  НАШИТЕ СЛИКИ
 •  НЕ ЖАЛИ ЗА МЕНЕ 
 •  НЕ ЗАБОРАВАЈ (ДА СЕ СЕТИШ НА МЕНЕ)
 •  НЕ ЗОРИ ЗОРО
 •  НЕ КРЕВАЈ РАЦЕ ОД МЕНЕ 
 •  НЕ ЛАЖИ МЕ 
 •  НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ
 •  НЕ МИ ДАВАЈ РУЈНО ВИНО 
 •  НЕ МИ Е ДЕНОТ 
 •  НЕ МОЖАМ 
 •  НЕ МОЖЕШ БЕЗ МЕНЕ
 •  НЕ ПЛАНИРАМ
 •  НЕ ПЛАЧИ НЕ ЖАЛИ 
 •  НЕ САКАМ ДА ЗНАМ
 •  НЕ САКАМ ДА КРИЈАМ
 •  НЕ САКАМ, САКАМ
 •  НЕ СЕ ВРАЌАШ
 •  НЕ СЕ МЕНУВА ЉУБОВТА 
 •  НЕ СЕ ТРПИ ОВА СРЦЕ 
 •  НЕ СЕ ЧЕШАЈ
 •  НЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ 
 •  НЕ СУМ КАКО ТИ
 •  НЕБО
 •  НЕВЕСТО МОРИ УБАВА 
 •  НЕЌЕШ ДА СУМ САМА 
 •  НЕКОГАШ И НЕГДЕ
 •  НЕМА ДА ОСТАРЕШ
 •  НЕМА ДА ТАГУВАМ 
 •  НЕМА ЗОШТО
 •  НЕМА УТЕХА
 •  НЕМАШ НИ БЛАГОДАРАМ 
 •  НЕМИР
 •  НЕМИРКА 
 •  НЕМИРНА
 •  НЕМОЈ МИЛА МАМО ЛУТО ДА КАЖЕШ
 •  НЕНА
 •  НЕОБИЧЕН КРУГ 
 •  НЕОБИЧНА
 •  НЕСАНИЦА 
 •  НЕШТО НЕДОСТАСУВА
 •  НЕШТО УБАВО
 •  НИ НА НЕБО, НИ НА ЗЕМЈА
 •  НИЕ СМЕ ОД СКОПЈЕ
 •  НИКО НИКО МЕАНЏИКО 
 •  НИКОЈ КАКО ТЕБЕ НЕ БАКНУВА 
 •  НИНАНАЈНА
 •  НОВ ДЕН
 •  НОЌНА КРАЛИЦА
 •  ОБОИ МЕ
 •  ОВА СРЦЕ ЗНАЕ
 •  ОГАН ПОД ЗВЕЗДИТЕ
 •  ОГНЕНИ ПЕЧАТИ 
 •  ОД ДРУГАТА СТРАНА НА ЉУБОВТА
 •  ОД НАС ЗАВИСИ
 •  ОД ОВОЈ ДЕН
 •  ОД УМОТ СЕ ПОДИЗГУБИВ 
 •  ОДАМ НА ЈУГ
 •  ОДВЕДИ МЕ
 •  ОДНЕСИ МЕ ДО РАЈОТ
 •  ОНА ДРУГОТО
 •  ОПАСНО ВРЕМЕ 
 •  ОПАСНО СУМ ВЉУБЕН ВО ТЕБЕ 
 •  ОПТИМИ-СКА
 •  ОСАМЕН
 •  ОСТАНИ
 •  ОСТАНИ ДО КРАЈ 
 •  ОТВОРИ МИ БЕЛО ЛЕНЧЕ 
 •  ОЧИ АНГЕЛСКИ
 •  ОЧИ ЦРНИ 
 •  ПАРАХОДОТ МИ ПРИСТИГНА 
 •  ПАРЧЕ ДУША
 •  ПЕКОЛ И РАЈ 
 •  ПЕСНА ПРОТИВ МАЛЕРИ
 •  ПЕСНИ ГЛУПАВИ 
 •  ПЕТНАЕСЕТ ДО ДВА
 •  ПИСМА НЕОТВОРЕНИ
 •  ПИСМО
 •  ПИФ ПАФ ПУФ
 •  ПИШМАН 
 •  ПО ДРУМ ОДАМ МАЈЧЕ 
 •  ПО НАВИКА
 •  ПО ТЕБЕ
 •  ПОАРНО ПОАРНО 
 •  ПОБЕГНИ 
 •  ПОВЕЌЕ ОД РАПЕР 
 •  ПОВТОРНО МЕ ИМА
 •  ПОВТОРНО САМ
 •  ПОВТОРНО СЕ ЗАЉУБУВАМ
 •  ПОД ИСТО НЕБО СМЕ
 •  ПОДАРОК
 •  ПОИНАКУ
 •  ПОЈАВИ СЕ 
 •  ПОЈДИ
 •  ПОКАЖИ МИ
 •  ПОЛНО Е НЕБОТО 
 •  ПОЛСКО ЦВЕЌЕ 
 •  ПОСЛЕ ТЕБЕ 
 •  ПРАША ЛИ ТИНКЕ МАЈКА ТИ 
 •  ПРАШУВАМ БЕЗ ГЛАС
 •  ПРВА ЉУБОВ 
 •  ПРВА НА СВЕТОТ 
 •  ПРВИ МАРТ 
 •  ПРЕД ПОЛНОЌ
 •  ПРЕМНОГУ ТИ ВЕРУВАВ 
 •  ПРИЈАТЕЛЕ
 •  ПРОСТИ МИ ДУШО МОЈА 
 •  ПТИЦИ 
 •  ПТИЦО МАЛЕЧКА
 •  ПУ ПУ МАШАЛА 
 •  ПУРПУРНИ ДОЖДОВИ
 •  ПУШТИ КОСИ
 •  ПУШТИ МЕ
 •  РАДОСТ
 •  РАНЕ НА УСНАМА 
 •  РОБ НА ЉУБОВТА 
 •  РОЗА СИНА 
 •  РОЗО МОЈА 
 •  РОМАНТИЧНА МОЈА 
 •  РОМЕО И ЈУЛИЈА 
 •  РУЖА, РУЖИЦА
 •  РУСКИ РУЛЕТ
 •  САКАЈ МЕ
 •  САКАЈ МЕ ТИ
 •  САКАМ ДА ЗНАМ
 •  САКАМ ДА МЕ ОСЕТИШ
 •  САКАМ ДА ТЕ ГАЛАМ
 •  САКАМ ПО ДОБРО ДА ТЕ ПАМТАМ 
 •  САМ
 •  САМ МЕ ОСТАВИ 
 •  САМ МЕЃУ ЗИДОВИ 
 •  САМО ЗА ТЕБЕ
 •  САМО ТИ
 •  САМО ТОА ГО ЗНАМ
 •  САМОВИЛА
 •  САРА 
 •  СВАДБА МАКЕДОНСКА 
 •  СВЕТЛИНА ОД РАЈ
 •  СЕ Е ПРОТИВ НАС 
 •  СЕ ЛАЖАМ СЕБЕ
 •  СЕ МИ ДАДЕ СЕ МИ ПОДАРИ 
 •  СЕ НА СВОЕ МЕСТО
 •  СЕ ПОСВРШИ МОМА ЕВГЕНИЈА 
 •  СЕ РАДУВАМ И ТАГУВАМ
 •  СЕ РОДИ ДЕН
 •  СЕГА ЈАС СУМ НА РЕД
 •  СЕГА КОГА СУМ САМ
 •  СЕКАВАЊЕ НА ПРВАТА ЉУБОВ 
 •  СЕКОЈ ДЕН
 •  СЕСТРА МОЛИ БРАТА ЗА ВЕЧЕРА 
 •  СИ ЗАЉУБИВ ЕДНО МОМЕ 
 •  СИЛА
 •  СИМНИ МИ ЗВЕЗДИ
 •  СИНО
 •  СИТЕ МОИ СЛИКИ
 •  СИТЕ ТИЕ ДНИ
 •  СЈАЈ
 •  СКАНДАЛ 
 •  СКРШИ МЕ
 •  СЛАБ СУМ НА ТЕБЕ
 •  СЛОБОДА 
 •  СЛУШАЈ ГИ КАМБАНИТЕ 
 •  СЛУШАШ ЛИ 
 •  СМЕШНО, ЗАР НЕ
 •  СНЕГОВИ БЕЛИ 
 •  СНЕЖО, СНЕЖАНА
 •  СНОШТИ САКАВ ДА ТИ ДОЈДАМ
 •  СО ДРУГИ ЗБОРОВИ
 •  СО КОЈ СПИЕШ ТИ 
 •  СО СРЕЌА ДЕНОТ 
 •  СО ТЕБЕ
 •  СОЛЗА ПО СОЛЗА
 •  СОЛЗИ ПРАВАТ ЗЛАТЕН ПРСТЕН 
 •  СОН
 •  СОНЦЕ ВО ТВОИТЕ РУСИ КОСИ
 •  СПАСИ МЕ
 •  СРЕБРЕНИ ВОЈНИЦИ
 •  СРЕДЕ СКОПЈЕ 
 •  СРЕЌА
 •  СРЕЌАТА СО ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА 
 •  СРЕЌНА ЛИ СИ ТИ 
 •  СРЦЕ ИЛИ БИСЕРИ 
 •  СРЦЕ ПРЕКУ НЕБОТО
 •  СРЦЕ ТЕТОВИРАНО
 •  СТАНИ МАКЕДОНИЈО 
 •  СТАНИ МОМЕ ДА ЗАИГРАШ
 •  СТАРАТА СКОПСКА ЦАРСИЈА 
 •  СТАРОСВАТЕ МИЛИ БРАТЕ 
 •  СТРУМИЧКИ БЕЉАЏИЈА 
 •  СТУДЕНИ
 •  СТУДЕНО 
 •  СУДБО МОЈА 
 •  СУДБО МОЈА СУДБИНО 
 •  СУПЕРЗЕН 
 •  ТАА ИМА СЕ 
 •  ТАЖНА НЕДЕЛА 
 •  ТАЈНО МОЈА 
 •  ТАЈНО ОТРОВНА
 •  ТАКА ТРЕБАЛО ДА БИДЕ
 •  ТАКВА СУМ
 •  ТВ РАДИО
 •  ТВОЕТО КУЧЕ
 •  ТВОИТЕ БАКНЕЖИ НА МОИТЕ БЕЛИ КОШУЛИ
 •  ТВОИТЕ ОЧИ СИНЕ 
 •  ТВОЈА
 •  ТЕ МОЛАМ ВРАТИ СЕ
 •  ТЕ МОЛАМ, НЕ ПЛАЧИ
 •  ТЕ САКАМ ЈАС 
 •  ТЕБЕ НЕ ТИ ЗНАЧИ 
 •  ТИ
 •  ТИ БИ САКАЛ
 •  ТИ ГУБИШ СЕ
 •  ТИ ДАВАМ СЕ
 •  ТИ МИ ГО КРШИШ СРЦЕТО 
 •  ТИ НЕМАШ ПОЈМА 
 •  ТИ ПЕЈ ПЕСНО 
 •  ТИ СИ МОЈА ДО КРАЈ
 •  ТИ СИ ОПАСНА 
 •  ТИ СИ ПЕСНА ШТО ЌЕ ТРАЕ 
 •  ТИ СИ ПРОБЛЕМ
 •  ТИ СИ САМО ЛАГА 
 •  ТИ СИ ТОЈ
 •  ТИ ТРЕБА НЕКОЈ
 •  ТИЕ ЛУДИ УСНИ 
 •  ТИШИНА
 •  ТОА ВЕЌЕ НЕ СМЕ ТИ И ЈАС 
 •  ТОА НЕ СУМ ЈАС
 •  ТОЈ 
 •  ТРГНАЛО МИ ЛУДО МЛАДО 
 •  ТРИ ГОДИНИ КАТЕ 
 •  ТРИК 
 •  ТРУБА 
 •  ТУЃИНАТА ПУСТА ДА ОСТАНЕ
 •  УДРЕТЕ ТАПАНИ 
 •  УДРИ ДАЈРЕ 
 •  УМИРАМ БЕЗ ТЕБЕ
 •  УСНИ КАКО ТЕМНО МАСТИЛО 
 •  УСНИ МАЛИНИ 
 •  УСНИ НА УСНИ
 •  УТЕХА
 •  УТРА
 •  УЧИ МЕ МАЈКО КАРАЈ МЕ 
 •  УШТЕ ЕДНА СКАЛА
 •  ФАТАЛНА ОПСЕСИЈА
 •  ФМ 
 •  ФРИК
 •  ХАЈ ФАЈ
 •  ЦВЕТИНИТЕ ОЧИ ЧЕРЕШОВИ 
 •  ЦРВЕНА ВИШНА 
 •  ЦРНО И БЕЛО
 •  ЧУВАЈ МЕ
 •  ЧУДЕСЕН СВЕТ
 •  ЏИНГРЛАКА ЏИКИЦА 
 •  ЏИПСИ СОНГ
 •  ШИЛА
 •  ШТО ДА ПРАВАМ ШТО ДА ЧИНАМ 
 •  ШТО МИ НАПРАВИ 
 •  ШТО СПЕЧАЛИВМЕ 
 •  ШТОМ САКАШ
 •  ШАХ МАТ 

Прилог 1. Непријавени фонограми кои се регистрирани по обработка на нови плејлисти

100% Те љубам   
1000 Зборови   
103 Бели Лебеди   
1200 Милји   
223 305  
А Бре Батко Заглавен   
А Бре Чичо   
Абер Дојде Донке Од Кулата   
Абер Ми Дојде Од Солуна Града   
Абер Ми Иде Од Могила   
Абре Воденичаре   
Авантура   
Авион   
Агушев Чочек   
Ај Да Бегаме   
Ај Да Си Речеме Една Песна   
Ај Засвирете Млади Момчиња   
Ај Со Здравје Верно Либе   
Ај Што Си   
Ајде Абер Дојде Ајсе Ле Мори   
Ајде Брате Засвири   
Ајде Заиграј   
Ајде Камен Јано   
Ајде Крени Раце   
Ајде Мешај Не Се Чешај   
Ајде Мори Машала   
Ајде Разболе Се Мојто Либе   
Ајде Ред Се Редат Кочански Сеј   
Ајде Сестро Да Запееме   
Ајде Слушај Калеш Бре Анго   
Ајде Фато   
Ајде Чие Ли Е Она Девојче   
Ајде Што Си Бевме Големото Дру   
Ајсе   
Ако Ако Нека Нека   
Ако Бевме Заедно   
Ако Беше Ќерко Печалбарка   
Ако Возот Не Е Последен   
Ако Има Бога   
Ако Љубиш Дукати   
Ако Ме Сакаш   
Ако Можеш Заборави   
Ако Не Исчезнам   
Ако Не Сум Тој   
Ако Одам Во Битола   
Ако Одиш Мила   
Ако Сееш Бела Јано   
Ако Си Заминеш Ти   
Ако Си Решила   
Ако Сум Јас Таа Жена   
Ако Сум Луд   
Ако Умрам Без Збогум   
Ако Утре Заминам   
Алтана   
Аманет   
Ана   
Ана Аника   
Ангел Чувар   
Ангела   
Ангели И Демони   
Ангелина   
Ангелу Мој   
Анита   
Анушка   
Анче   
Анчице Мори Душице   
Армија   
Ах Да Ми Паднеш Оваа Ноќ   
Ах Љубов Љубов   
Ах Тоа Вино   
Аџанак Баџанак   
Бакни Ме   
Баксузи   
Балада За Мајка Ти И Татко Ти   
Барај Око Мое   
Баш Од Срце Пеам   
Бегај Дома Да Се Вратиш   
Бегај Срце   
Без Неа   
Без Тебе Нема Утре   
Без Тебе Тивко Умирам   
Безобразно Лажам   
Бекрија   
Бекријски Биоритам 
Бел Лебед   
Бела   
Бела Песна   
Белези   
Бели Нарциси   
Бели Ружи   
Белите Манастири   
Бело Знаме   
Бело Лице љубам Јас   
Беровско Оро   
Би Се Викал 
Би Те љубел Цела Ноќ   
Бибер И Чоколада   
Биди Искрен   
Биди Ми Брат Биди Ми Френд   
Биди Со Мене   
Биди Тоа Што Си Ти   
Биди Цовек   
Било Како Било   
Било Кој   
Биљана   
Биљана Платно Белесе   
Бисер Балкански   
Бисер За Бисера   
Бисер Оф Оф Аман   
Бисеро Моме Бисеро   
Битола Мој Роден Крај   
Битолска Зима   
Благице Калеша Благице   
Благодарам За Сè   
Благослов За Македонија   
Блажена Горо Зелена   
Блиску До Мене   
Боби Баш Ми Е Гајле   
Боби Бобане   
Боби Боби   
Бог Да Бие   
Богаташ   
Богородица   
Боемска Душа   
Боже Дај Помогни Ми   
Боже Прости Ми   
Боже Сила Дај   
Божја Земја   
Божја Реч  
Бојана   
Бол За Бол   
Болен Лежи Катил Ѓорѓи   
Болен Ми Лежи Миле Попјорданов 
Болен Сум   
Болеро   
Болиш  
Болката Како Ракија   
Болно Лежи   
Бор Садила Мома Евгенија   
Брала Мома Грозје   
Брала Мома Капини  
Бранови   
Брат Без Брат Не Можи   
Брате   
Брате Врати Се   
Брилијанти   
Брод Без Кормило   
Брои До Три   
Булки   
Валандово Убавино   
Валентина   
Валерија   
Велам Лејди  
Великден   
Верував   
Верував Во Сè  
Верувај Во Нас   
Весела Песна   
Весела Свекрва   
Весело Да Е   
Вечер Ќе Ти Дојдам   
Вечерај Кате   
Вечерва За Вас Пеат Боеми   
Вечност Да Ти Бидам   
Вештер   
Викни Гласно   
Вино И љубов   
Вино Пијам Ем Ракија   
Виолина И Гитара   
Вип   
Виртуал Дива   
Високи Штикли   
Вистина Е   
Вистински Зборови   
Вишнеј Крсту Преспански   
Вљубена Во Тебе   
Вљубена Солза   
Во Бело   
Во Бестрага   
Во Виното Е Вистината   
Во Влашкото Маало   
Во Градина Малој Моме   
Во Дилема   
Во Заборав   
Во Име На љубовта   
Во Нас   
Во Очите Пак Ми Спиеш Ти   
Во Пепелта На љубовта   
Во Полн Ефект   
Во Светот На Бајките   
Во Село Свадба Голема  
Во Струмица На Улица 
Во Твоето Срце   
Во Твоите Очи   
Во Тебе Сум Заљубен   
Во Црно Вино Утеха Нема   
Возовите Што Одат   
Војната Тригодишната   
Војник љубовен  
Волку Волку   
Врана Коња   
Врати Ме   
Врати Ми Го Сонцето   
Врати Ми Го Срцето   
Врати Ми Ја љубовта   
Врати Ми Се Мило Либе  
Врати Ми Се Наде   
Врати Се   
Врати Се Бела Марија   
Врел Бакнеж  
Време За Бакнежи   
Времето Да Застане   
Вулкан   
Вчера Вечер Аб   
Галеби   
Галичка Свадба   
Гитара  
Гитара Стара  
Гитаро Моја   
Главна Улога   
Гласот На љубовта   
Гледај Го Срцето   
Гледај Ме Во Очи   
Гледај Ме Гледај Либе   
Го Сакам Октомври   
Го Фанале Едно Моме   
Го Фанале Клети Турци   
Говорот На Телото   
Гола   
Голем Мераклија   
Голема Свадба Правиме   
Голубе   
Горда љубов   
Гори Балкан   
Гори Душава   
Господ Знае За Гревовите   
Гоце Ѓорѓија   
Граде Мој   
Грешка   
Грешница   
Грлото Ме Издаде   
Громови  
Гушни Ме Ќерко   
Да Беше Стрела Песната   
Да веслам  
Да Изумрат Беговите   
Да Ја Видам Пак   
Да Ја Најдам Јана   
Да Јас Сум Тој   
Да Ми Пукнеш Мила Мамо   
Да Ми Стават Окови   
Да Ми Шанса  
Да Не Беше Ти   
Да Не Заборавите   
Да Преживеам   
Да Се Вратат Чедата   
Да Се Покаеш   
Да Си Мерак Песна  
Да Си Моја   
Да Сум Бистра Вода Мајко   
Да Те Сретнав Порано   
Да Ти Бидам Близу   
Дада   
Дај Боже Песни   
Дај Да Заспијам   
Дај Да Те Сменам   
Дај Ја Сметката   
Дај Ми Знак   
Дај Ми Ја   
Дај Ми Надеж Дај Ми Сила   
Дајте Ми Ја   
Дал Да Плачам Ил’ Да Пеам   
Далеку   
Далеку Во Туѓина   
Далеку Е Мојот Дом   
Далеку Си  
Дали Да Те Побарам   
Дали Да Ти Верувам   
Дали Думаш Либе   
Дали Знаеш Либе   
Дали Некогаш Или Никогаш   
Дали Сеуште Си Моја   
Дали Те Сакам   
Дали Чекаш Стара Мајчице   
Дар Мар   
Даскал   
Два Брата   
Два Огна, како Еден   
Двајца Другари   
Две Души И Месечина   
Две Тамбури   
Двете Нè Мами   
Девет Години   
Девојко   
Девојко Македонко   
Девојченце, Девојченце   
Дедо Димо На Стар   
Дедо Мили Златни
Дежа Ву   
Дел Од Себе   
Ден Два   
Ден За Веселба   
Денес Денот Е Нас   
Денес Свадба Се Прави   
Десет Девојки   
Десет На Еден   
Дилалај   
Димитријо Сине Митре   
Диско Џунгла   
До Даска   
До Даска Вљубен   
До Две Сваќи Седнале   
До Зори   
До Крај   
До Последен Здив   
Добар Или Лош  
Добар Чочек   
Добра Девојка   
Добра Нок Заљубени   
Добредојдовте   
Добро Ме Познаваш  
Добро Утро Македонијо   
Добро Утро Среќо Моја   
Доволно Луд   
Додека Спиеш  
Дожд И Оган   
Дождови Од Солзи   
Доза Прејака   
Дојди Вечерва   
Дојди До Мене   
Дојди Либе До   
Дојди Ми Во Бела Руба   
Дојди Ми Ивана   
Дојди Мила   
Дојди На Зајдисонце   
Дојди Птицо Донеси Ни Песна   
Дојди Сине   
Дојди Со Мене   
Дојди Ти   
Дојрана   
Докторе   
Доктори Сто Да Ме Лечат   
Докторка   
Дома Ќе Си Одиме   
Домаќине Добри Гости Ти   
Домот Мој Е Манастир   
Доста   
Доста Време Ерген Одев   
Друга љубов Не Сакам   
Душа Заклучив   
Душава Прифаќа Сè   
Душата Душа Бара   
Душо Душице   
Ѓавол Злобен   
Ѓурѓовден   
Ѓурѓовден   
Е Да Сакаш   
Е Мој Бато   
Е Мој Народе   
Еве Песна Народе   
Евергрин   
Еден Ден Ќе Ме Бараш   
Еден Прекрасен Ден   
Една   
Една Во Милион   
Една Добра Причина   
Една Звезда Една Солза   
Една Игра Јас И Ти   
Една љубов Во Струмица   
Една Мајка Постои   
Една Мисла Имаме   
Една Песна Јас Да Запејам   
Еднас Човек Живее   
Едно Малој Моме   
Едно Срце Имам 
Едно Тело   
Езерска   
Еј Америко   
Еј Години За љубење   
Еј Дечко Ај Шетај   
Еј Калдрмо   
Еј Крчмару 
Еј Малечка   
Еј Младенци   
Еј Рани Две   
Еј Розо Розо   
Еј Свирачи   
Еј Слатино Божја Убавино   
Еј Ти Птицо Непозната   
Еј Туѓино   
Ел Талисман   
Елај Либе Елај   
Елена   
Елено Моме   
Елено Ќерко Елено   
Елизабета   
Елизабета Бети   
Елко Елко   
Ен Два Три   
Ергенлак   
Есен   
Есма И Ја   
Ете Тоа Е љубовта   
Жена   
Жена Балканска   
Жена Огнена   
Жена Сакана   
Жената Во Мене   
Жената На Мојот Живот   
Жени Се Радо Додека Си Млада   
Жено Здивена   
Женска Беља   
Жетварска љубов   
Живеам За Нас   
Живеам За Себе   
Живеам Како Што Знам   
Живот   
Живот Со Тебе   
Животе Зошто Ми Ја Донесе   
Животе Сладок Си  
Животот Е   
Животот Е Многу Убав   
Животот Е Убав   
Животот Е Црно Бело   
За Вас Пеам Другари   
За Век И Векови   
За Дацата Неродени   
За Добро Да Е   
За Збогум Дојди Ми Во Бело   
За Илјада Други  
За Кого Ти Е Срцето   
За Кого Ти Цути Дано Лицето   
За Крај   
За Кралот Александар   
За љубов Наздрави   
За Љубовта Наша Ти Пеам   
За Македонија   
За Марето   
За Многу Години Македонци   
За Моите Очи Четири   
За Него   
За Пари   
За Последен Пат   
За Само Еден Ден   
За Сите Мераци   
За Сите Ноќи   
За Тебе   
За Тебе Брате   
За Тебе Се Песните   
За Тебе Умирам   
За Тоа Си Створен   
Заборавен Свет   
Заборави   
Заборави На Мене   
Забранувам Солзите Да Течат   
Заиграј Со Мене   
Заиграј Срце   
Зајко Кокорајко   
Зал За Деспина   
Залудно Е   
Заљубив Мале   
Запеа Македонија   
Запеј Керко   
Запеј Пирине   
Запејала Сојка Птица   
Запејте Македонци   
Запејте Сите Ангели   
Запиши Ме   
Заплакало Е Мариово   
Заплакало Селото Ваташа   
Запознај Ме   
Запомни Тоа Е Сè Што Имаме   
Запри Вардаре   
Запри Виолино   
Запри Дожду   
Зар Не Е Добро   
Зарем Грев Е Што Те љубам   
Заробена   
Заробени Во Сон   
Засвири Една Наша   
Засекогаш   
Засекогаш Со Мене   
Засекогаш Твој   
Заспана Убавица   
Зачукале Тапаните   
Збогум Браќа Пијаници   
Збогум Ивана  
Збогум Мајко   
Збогум Мајко Јас Отидов   
Збогум Најмила   
Зборови Погрешни   
Звезден Пат   
Звездо Севернице   
Звездо Сјајна   
Звона Звонат  
Здраво Живо Домаќини   
Зелена   
Зелена Кајсија   
Земете Ми Сè   
Земи Ме   
Земи Оган Запали Ме   
Земи Сè 
Земјо Застани   
Земјо Моја Мила   
Зет И Снаа   
Зима   
Златен Клуч На љубовта   
Златна Икона   
Златни Калеми   
Златни Труби   
Злато Си Ми Ти   
Змеј   
Змија Отровна   
Знам Да Живеам   
Знам Дека Те Познавам   
Знамето На Гоце   
Зоро Зорице   
Зосто Боже   
Зошто Баш Ти   
Зошто Мора Да Си Ти   
Зошто На Зборот Маре Не Стоиш   
Зошто Отиде   
И Биди Луда   
И Да Клециш И Да Молиш  
И На Јаве И На Сон   
И Ние Сме Деца На Македонија   
И Ова Лето Таговно   
И Повторно Сам   
И Тебе Некој Ќе Те Остави   
И Ти И Јас   
И Тогаш Некој  
Ивана   
Играј Данце   
Играј Играј Девојко   
Играј Мамо Ти До Тато   
Играј Мешај   
Играј Смеј Се Ти   
Играорна Фантазија   
Идеално Лажно   
Изабела   
Изворска љубов   
Изгубена Излажана   
Изникнало Криво Крувче Медено   
Икона   
Илјада Солзи   
Илјада Чаши   
Илцовице Млада Невесто   
Има Една љубов Голема   
Има Една Судбина   
Има Ли   
Има Ли Малку љубов Во Мене   
Има Ли Надеж   
Има Ли Песна   
Имав Сè   
Имала Мајка   
Имас Право   
Империја  
Индиска   
Индиски Чочек   
Ино Моме Веселино   
Искрено   
Испратен Од љубовта   
Иста Си Ко Сите   
Ич Не Ме Боли   
Ја Излези Ѓурѓо   
Ја Излези Стара Мајко   
Јадовна   
Јана   
Јано Ле Јанке Убава   
Јано Мори Јано   
Јано Мори Меанџике   
Јас И Мојот Бенд   
Јас Ја Имам Силата   
Јас Не Заминувам   
Јас Си Заминувам   
Јас Сум Ист   
Јас Сум Мома Охриѓанка   
Јас Сум Само Твој   
Јас Сум Се Наапроменила   
Јас Сум Тој   
Јас Сум Чисто Македонче   
Јас Те Имав Прв   
Јас Те Опијанив   
Јас Те Пратив Кито На Вода   
Јас Те Сакам   
Јас Ти Реков Добра Вечер  
Јас Ќе Кријам Солзи   
Јасмина   
Јоване Јорговане   
Јоване Мори Јоване   
Јуле Јулијо   
Кавали Звонат За Надеж   
Каде Е Брегот На Срце Мајкино   
Каде Песно Моја   
Каде Си Тргнала Кито  
Каде Сте Македончиња   
Кажете Бре Сокаци   
Кажи Боже Како Успеа   
Кажи Да Ти Кажам   
Кажи Дали Можеш   
Кажи Зосто Ме Остави   
Кажи Јано, Кажи Душо   
Кажи Кажи Циганко   
Кажи Кој Те Има   
Кажи Либе Стано   
Кажи Месечино   
Кажи Ми   
Кажи Ми Реци Ми   
Кажи Ми Сонце Мое   
Кажи Нешто Драга   
Кажи Рајне   
Кажи Соколе   
Казна   
Кај Си Татко   
Кај Што Денот Боите Ги Сокрива   
Кај Што Свират Трубите   
Како Бог Заповеда   
Како Вардар Ќе Дотечам   
Како Времето Стои   
Како Да Ја Спасам   
Како Да Научам   
Како Да Те Преболам  
Како Да Ти Речам Мила   
Како Ден Јасно Е   
Како Можев   
Како Некој Да Нè Проколна   
Како Распален Оган   
Како Се љуби Убава Жена   
Како Што Е Таа Чаша   
Кактус   
Калеш Нада   
Калино Моме Калино  
Каљо Калино Девојче   
Камбани Стари Не Бијте   
Камен Да Беше Срцево   
Камен Срце   
Кандисувај Стојне   
Капка Пот   
Капни Солзо   
Каранфило Фил Фило   
Кате Кате   
Кате Мори Като   
Катерина   
Катино Моме Катинке   
Кафеави Очи   
Качи Се Моме На Коња   
Кикирики   
Кирјана Вино Продава   
Китка Балканска   
Китка Македонски Народни   
Клетва   
Книго Наша   
Ко Да Не Е Крај   
Ко Два И Два   
Кога Едно Прават Две   
Кога Има Месечина   
Кога Лазеш Каде Гледаш   
Кога љубам Живеам   
Кога љубам Нема Доста   
Кога Ме Мамиш   
Кога Мене Ќе Ме Немаш 
Кога Мислам На Тебе   
Кога Не Сум Крај Тебе   
Кога Падна На Пирина   
Кога Се Мажеше Ст   
Кога Тргнав Цвето Во Туѓина   
Кога Ќе Си Умрам   
Кој Е Крив  
Кој Ја Роди Песната   
Кој Те создаде Да Бидеш Таков   
Кој Што Ме Чуе Да Пеам   
Која Ли Си Ти   
Колена   
Колку Боли Песната   
Колку Го Сакам Животот   
Колку Сакате Толку Ќе Ви Платиме   
Колку Сме Толку Сме   
Колку Треба Да Се Плати   
Кољо Шо Го Викат Поп   
Компас  
Кому Да Запеам   
Конечно   
Коња Врана Јавам Јас   
Корени   
Кофери   
Коце Берберот Чалгаџијата   
Коцкар   
Крај На Сè   
Крал Без Круна   
Кралица   
Кралица На Пакоста   
Крв Во Мене   
Крв Ми Врие   
Крвна Група   
Крушево Абер Прис   
Кумановски Петел   
Куќа Имам На Пелистер   
Кучка Неверна   
Кучкин Син   
Лавина   
Лажев   
Лажи Вере   
Лажи Лажи Вере   
Лажи Лажи Пак Излажи Ме   
Лажи Ме   
Лажливка  
Лазарополе   
Лево Десно   
Лево И Десно   
Легнала Ј   
Ледена   
Лек За Невреме   
Леле Јано   
Лено Гајлелија   
Лено Лено Елено   
Лено Ленче   
Лесно Ти Е Да Ме Оставиш   
Лесно Ти Е Тебе   
Лета Животот   
Летам Кон Тебе   
Летна Шема  
Лето   
Лечиме Од Спомени   
Либе Моја Лидија   
Лиде Моја Лидија   
Лименка   
Лино   
Лино Моме Лино Севдалино   
Лихнида Кајче Веслаше   
Лице Од Насловна   
Лице Од Рај   
Лична Јовано   
Лични Моми Валандовчанки   
Локомотива   
Лош Ден   
Лоша Копија   
Лошо Ти Стои   
Луд И Вљубен   
Луда   
Лудило   
Лудува Месечина   
Луле Чочек   
Љубев Едно Лудо Младо   
Љубев Јас Едно Лудо Младо 9 Г   
Љубен Мој   
Љуби Бакни Ме   
Љуби Ме И Главата Горе   
Љуби Ме љуби   
Љубов  
Љубов Балканска   
Љубов Врела Елаела   
Љубов Искрена   
Љубов Копнеж   
Љубов Моја   
Љубов Моја Ранлива   
Љубов ти е   
Љубов што Врие   
Љубов, Вино И Солзи   
Љубовден   
Љубовен Танц   
Љубовна   
Љубовна Песна   
Љубовна Религија   
Љубовна Сказна   
Љубовта Е Измама   
Љубовта Е Најскапа   
Љубовта Ме Води   
Љубовта Ме Испрати   
Љубовта Нема Граница   
Љубовта…   
Љубоморна   
Маврово   
Магде Магде   
Магија  
Маичка Со Кратки Ракави   
Мајка   
Мајка Болна Легнала   
Мајка Македонија   
Мајка На Марика Думаше   
Мајко Македонијо   
Мајко Моја   
Мајко Отвори   
Мајсторе   
Македонија Навива За Вас   
Македонијо   
Македонијо Земјо Најмила    
македонки Бил  
Македонска   
Македонска Свадба   
Македонски Крвопис   
Македонско Да Заиграме   
Мала Е Шар Планина   
Мала Ќе Ти Е Шар Планина   
Малешевска Свадба   
Мали Солзи Две   
Малку Се Два Животи   
Мама   
Мамо Кој Чука На Порти   
Манастирски Сон   
Манекен   
Маргарита   
Марие Млада Невесто   
Марије Дилбер Бела Марије   
Марика Мома Убава   
Мачка   
Машко Срце Вљубено   
Ме Излажаа   
Ме Канат На Свадба   
Ме Мислиш Ли   
Ме Пронајде Ти   
Ме Сакаш Со Зборови   
Мед И Млеко   
Меѓу Сите Звезди   
Мелем   
Мене Место Не Ме Фаќа   
Мерак Мерак   
Мерак Сокриен   
Мерак, Севдах   
Место Не Ме Држи   
Ми Вети Сè   
Ми Ја Зеде Среќата   
Ми Фалиш Ти   
Милион   
Милион Во Кеш   
Милке Душо   
Минаа Денови   
Минута Или Две   
Мисица   
Мите   
Мите Бекрија   
Млада Невесто 
Млади Срца Не Се Кафези   
Многу Арно Не Е На Арно   
Многу љубов   
Многу Мерак Имам Бабо   
Многу Мерак Имам Мајко   
Многу Ми Е Мерак   
Модел   
Моето Маало   
Можам Да Украдам   
Може Родот Да Е Грешка   
Можес Да Ми Правиш Се   
Моите Рани   
Моите Солзи   
Мој Ангеле   
Мој Балкане   
Мој Пријателе   
Мој Човек Мој Број   
Моја Гордана   
Моја Замена   
Моја Латина   
Моја Мазо   
Моја Мирјана   
Моја Наде   
Моја Самовила   
Моја Си Не Рече   
Мојата Мила   
Мојата Серенада   
Мојата Тага   
Мојот Храм   
Моли Моли   
Молитва   
Молитва За Неа   
Молчи Срце Молчи   
Мома Катерина   
Мома Македонка   
Мома Охриѓанка   
Моминска Клетва   
Момче Македонче   
Море Абер Дојде Ајсе Ле Мори   
Море Сокол Пие   
Море Три Години Стамбол Го Сет   
Мори Моме Магде   
Мост Ми Зидале   
Мост Од Три Бакнежи   
Мрежа Од Немири   
На Великден Сум Се Заљубил   
На Врв И На Дно   
На Криљата Од љубовта   
На Некои Други Светови   
На Свадбата   
На Срце Ми Лежи   
На Струга Дуќан Да Имам   
Навика   
Навлечен На Тебе   
Наде Од Валандово   
Најважно Од Сè   
Најди Малку Време   
Најдобра   
Најдобро До Сега   
Налеј Налеј   
Намигни   
Направило Моме Ладна Меана   
Напред Македонија   
Народе Македонски   
Насмеј Се Од Срце   
Настинка   
Нато Мори Душманке   
Нафора И Вино   
Нашиот Ден   
Не Биди Слеп   
Не Виткај Се Софче   
Не Ги Гаси Свеќите   
Не Гледај По Други Жени   
Не Го Барајте   
Не Греши Душа   
Не Давам Друг Да Те љуби   
Не Е Крај На Сè   
Не Е Фер   
Не Жали За Мене   
Не Жали Ме   
Не Живеам За Другите   
Не Иде Не Иде   
Не Кажувај Либе Добра    
Не Кани Ме   
Не Летај   
Не Ме Боли   
Не Ме Гледај Бато   
Не Ме Допирај   
Не Ме Држи Место   
Не Ме Карај Мила Моја Мајко   
Не Ме Терај Душо   
Не Ми Вели Да Се Колнам   
Не Ми Глуми Невина   
Не Ми Носи Рози Бели   
Не Ми Требаш   
Не Можам Да Те Заборавам   
Не Можам љубов Да Кријам   
Не Не Не   
Не Оди Мо   
Не Оди Сефер Горе Карбуница   
Не Пејте Ми Другари   
Не Плачи   
Не Плачи Мајко   
Не Признавам Друга љубов   
Не Свирете Песни Тажни   
Не Се Бели Маре Мори   
Не Се Важни Километри   
Не Се Враќај Со Дождовите   
Не Се Каам што Те Сакав   
Не Се Кријам   
Не Се Надевам   
Не Се Срамам   
Не Се Трпат Немири   
Не Си За Мене   
Не Слушај Душмани   
Не Сум Безгрешна   
Не Сум Посакал   
Не Сум Човек За Тебе   
Не Те Сакам  
Не Умеам Да Лажам   
Невен Невенке   
Неверна   
Неверо Моја   
Невина   
Невиност   
Неготинско Вино   
Недопирлива   
Нежна Тајна   
Нека Биде По Твое   
Нека Ечи Нека Бие   
Нека Иде Живот   
Нека Не Видат   
Нека Ни Е Вечна Славата   
Нека Патам   
Нека Свенат Розите   
Нека Свират Са Са   
Нека Се Кусо Парите   
Нека Сум Проклет   
Нека Те Заборави   
Нека Ти Е Простено   
Некаде Далеку   
Некаде После Два   
Некеш Да Сум Сама   
Некоја Стара љубов   
Нели Ти Реков Не Оди Боса   
Нели Ти Стига   
Нема Вракање   
Нема Да Е Крај Свет   
Нема Да Ми Биде Жал  
Нема Ден Нема Ноќ   
Нема Друга   
Нема Друга Македонија   
Нема Друго Време   
Нема Сега Каење   
Нема Цена Ниту Една Жена   
Немам Веќе Солзи За Тебе   
Немам Ни Глас   
Немој Да Ме Заборавиш   
Немој Не Плачи   
Немој Песно Да Ме Лазеш  
Неодолива   
Неправда   
Непростено   
Нешто Убаво   
Нешто Што Ќе Остане   
Ни Бог Нема Право   
Ни На Јаве Ни На Сон   
Нигде Не Е Како Дома   
Ника Ника Марика   
Никнало Цвеќе шарено   
Никогаш Доста   
Никој Како Ти   
Никој Не Изгорел Од љубов   
Никој После Тебе   
Никола   
Ништо Без Народно   
Ништо Не Е Вечно   
Ништо Не Е Како Порано   
Ногу љубам Да Веслам   
Носталгија   
Нотите На Надежта  
Ноќ И Ден   
Ноќва Сакам Да Те Будам   
Ноќва Сум Осамена   
Ноќна Птицо Пјаницо   
Обетка Од Бисер   
Обичен Без Тебе   
Обична Песна   
Ова Е Насе Ск  
Ова Е Твое Време   
Ова Небо Знае Се   
Ова Срце Да Го Искорнам   
Овие Денови   
Овој Живот Рани Лечи   
Овој Живот Тајни Крие   
Овој Пат   
Овој Ритам Е Јак   
Оган   
Оган Да Го Гори   
Оган Сепоти   
Огин И Пламен   
Огледало   
Огреала Месечина   
Од Кај Идеш Облаче Ле Бело   
Од љубов Кошула Ми Изгоре   
Од Утро До Мрак   
Одбери Ме Мене   
Оди Си   
Оди Тивко   
Оди Шетај љуби Лази   
Ој Вардаре Македонски   
Ој Девојче   
Ој Зеленико   
Ој Јано Јано   
Ој Овчаре Млад Чобане   
Ој Овчарче  
Ој Овчарче  
Ој Природо Вечна Убавице   
Око Плаво   
Окови Ми Стави   
Она, Она   
Оној Кој Го Чекам   
Опа Нина Моме   
Опасно   
Ордан Седи На Кулата   
Оро Се Вие Крај Манастирот   
Осамена   
Осмиот Ден   
Останавме Сами   
Остани Во Мене   
Остани Крај Мене   
Остани Со Неа   
Отвори Мајко   
Отвори Пенџер Цвете   
Отвори Срце   
Отплакано Мое   
Отровна Си   
Оф Оф Аман   
Охрид Охрид Убав Мил   
Очи Плави   
Очи што Тајни Кријат   
Павле Ми Пие   
Пазарџијо   
Пази Ме Ти   
Пази Се Од Мене   
Пак  Мак   
Пак Ќе Се Обединиме   
Памти Ме По Добро   
Пара Бери Киселец  
Пастрмка Ќе Се Сторам   
Патувај Солзо   
Пеам Да Не Заплачам   
Пеачката   
Пеј Бистро Пеј   
Пеј Да Заборавиш   
Пеј Звездо Моја   
Пеј Со Добро Вино   
Пејте Со Мене   
Пејте Срца Вљубени   
Пепел   
Песна Ангелска   
Песна За Багремот   
Песна За Брат Ми   
Песна За Градовите   
Песна За Мерак   
Песна За Нас   
Песна За Охрид   
Песна За Пеачот   
Песна За Струмица   
Песна За Тетово   
Песна За Турунџоб   
Песна За Шутка   
Песна Која Злато Вреди   
Песна Од Земја Далечна   
Песната Македонска   
Песната Може Се   
Песната Мојот Живот   
Песни Пеам Да Не Заплачам   
Песните Се Мои Другари   
Песно Весели Ме   
Песно Кажи Му   
Песно Моја   
Песно Не Оставај Ме   
Песно Само Ти   
Песновден 
Петлите Пејат Зората Се Зори   
Печалбар Во Туѓина Не Станав   
Печалбарска   
Печалбарски Воз   
Печалбарски Маки   
Пијам Пијам   
Пилето Ми Пее   
Писмо Братот Испрати   
Пицху Девојце   
Пишман   
Пјер   
Плаво Си Е Плаво   
Плачела   
Плачи Виолино   
Плачи Срце Исплачи Се   
Плус И Минус   
По Година Две   
По Друм Одам   
По Пат Одам   
По Сокаци Одам   
По Тебе   
Победник  
Повардарје Ти Си Како Здравје   
Погрешен Број   
Под Контрола   
Под Пелистер   
Подари Ми   
Поздрави Го Тоа Девојце   
Познат Рефрен   
Пола На Пола   
Полицајци   
Полна Месечина   
Полни Полни Бре Меанџијо   
Помисли На Мене   
Помни За Навек   
Порака   
Порта На љубовта   
Порти Железни   
Посилни Од Сè   
После Дожд Доаѓа Сонце   
После Долги Години   
После Него   
После Сè Македонци   
Последна Зелба   
Последна Песна   
Последно Од Нас   
Послушајте Патриоти   
Потрага   
Почеток И Крај   
Празна Соба   
Празник Е Денес Славиме   
Прв   
Прво Писмо   
Пред Да Заспијам   
Пред Да Се Раздени   
Пред Да Те Знам   
Предизвик   
Прекрасна   
Преку Седум Мориња   
Признавам   
Признај Ми Ти   
Принцеза   
Пробај Сакај Ме   
Проклета Да Е Австралија   
Проклета Судбина   
Проклети Да Се Денови   
Проклети Да Се Меаните   
Проклети Да Се Предавниците   
Проклети Очи   
Проколната За Измама   
Пролет Лето Есен Зима   
Пролетна љубов Во Септември   
Просетал Димчо Расетал   
Простено Ти Е   
Прости Ми За Сите Гревови   
Прости Ми Мајко   
Птица Ќе Се Сторам   
Пукни Срце   
Пусти Жени   
Пусти Ти Биле Меаните Иле   
Пусти Томце   
Пушти Ја Срце   
Пушти Ме Да Живеам   
Пушти Ме Да Умрам Кај Друг   
Пушти Ме Мајко   
Раде  
Радост И Бол   
Разболе Се Младо М   
Разболе Се Мојто Либе   
Развивај Горо Зелена   
Разделба   
Разнежни Ме   
Рајски Дарови   
Раме За Плачење   
Рано Ми Е Да Се Врзам   
Рано Моја   
Рано Рани Ме   
Рап & Ролл   
Распукала Шар Планина   
Расти Сине Мој   
Расцветај   
Расцветај Розо Свената   
Раце Во Оган   
Раце Во Раце   
Ред Се Редат Кочански Сејмени   
Решил Чичо Да Се Жени   
Рибари Запејте Со Мене   
Роб Сум Твој   
Робинка   
Роден Крај 
Роден Сум За Песна   
Родена За Веселба   
Родена За Тебе   
Роденден   
Роденденска   
Родени Да Патиме   
Розика   
Розите Пак Се Тазни   
Розо Убава   
Рулет   
Румба Тумба   
Русата Или Црната   
Русинка   
Сè Ме Потсеќа На Тебе   
Сè Ти Е Дозволено   
Сè Ти Е Простено   
Сè Што Сакав По Тебе   
Садило   
Сака Нака   
Сакам Да Сме Вечер Заедно   
Сакам Да Ти Простам   
Сам Се Лажам   
Сама   
Сама Сум   
Самба Во Штип   
Само Весело Да Е   
Само Господ Е Сведок   
Само Еден Ден   
Само Еден Живот Имам   
Само Еднаш  
Само За Нас   
Само За Неа   
Само Забава   
Само Осамените   
Само Песна Ни Останува   
Само Сакам Да   
Само Со Болката   
Само Точи   
Самовилска Свадба   
Самоиле Цар Македонски   
Самотна Душа   
Санок Ле Наде   
Санок Сама   
Сашко Мајсторе   
Сашо  
Свадба Голема   
Свадба Правам Синот Го Женам   
Свадбарска   
Свадбарско Оро   
Свекре Заиграј   
Свени Ми Свени Невене   
Светица И Гресница   
Светлина   
Светот Во Раце   
Светот Е Убав   
Свирете За Неа   
Свирете Ја Зајди зајди   
Свири Мајсторе   
Свири Ми Цигане   
Свои Луге   
Свој На Своето   
Се Враќам   
Се Врти Животот   
Се Е Во Ред   
Се Е Едно   
Се Запали Пиле Трено Одајчето   
Се Ме Боли   
Се Навали   
Се Решив Да Се Женам   
Се Смеат Мам   
Се Собрале Комитите   
Се Ќе Превртам   
Се Уште Си Ми Сè   
Се Шекнувам   
Се Што Бараш   
Себична   
Севдалино Малој Моме   
Севдалино Моме   
Севница Дури Жубори   
Сега Е Веќе Доцна   
Сега Касно Е   
Сегде Појдов Дома Дојдов   
Седмо Небо   
Седнав Да Вечерам   
Секогаш Крај Тебе   
Сестринска   
Сети Се Стом Заврне   
Сетила   
Сетинска Свадба  
Сибирски Ноќи   
Силно Прегрни Ме   
Сираче   
Сиромав Е Мајко   
Сиромав Сиромав   
Сите Девојциња   
Сите Ми Велат Среќен Си   
Сите Мои Другари   
Сите Мои Мераци   
Сите Момчиња   
Скитник   
Скопските Боеми   
Скршено Огледало   
Слаба Точка   
Слава Свадбарска   
Славково Оро   
Славно Мариово   
Сладок Бекрија   
Слатка Мала Маријана   
Слатка Тајна  
Слепи Сокаци   
Слободен   
Слободна   
Слуга И Цар   
Слушајте Ме Браќа Мили   
Слушам Кај Шумат Шумите   
Слушнете Ме Другарки   
Слушни Ја Мајко Оваа Песна   
Смотан Си   
Снегулка   
Сношти Минав   
Сношти Поминав Заминав  
Сношти Си Минав Мамо   
Со Вас Секогаш Ќе Бидам   
Со Денови Не Спијам   
Со Еден Збор   
Со Јаболко   
Со Каменички Фрлат   
Со Маки Сум Се Родила   
Со Мерак   
Со Поглед Убиваш   
Со Тебе Поубав Е Денот   
Соба 101   
Соба За Тага   
Совршен Ден   
Сокол Пие Вода На Вардарот   
Солза Некапната   
Солзи Без Зборови  
Солзи На Ветрот   
Солунските Гемиџии   
Сон И Јаве   
Сон Сонила Орданица   
Сонот Е Пијан Денот Е Трезвен   
Сонот Ми Е Јаве   
Сонце Не Ме Грее   
Сонцевата Страна На Шара   
Спасение   
Спомен Валандовоски   
Споменар   
Спонзоруша   
Среќа И Тага   
Среќен Роденден   
Среќен Ти Пат   
Среќна Ти Слава   
Срца Две   
Срца Изгубени   
Срце   
Срце Весело   
Срце Јужно   
Срце На Дланка   
Срце Од Стакло   
Срце Што Вене   
Стамена   
Стани Ми Стано   
Стани Моме   
Стани Народе   
Стар Ерген   
Стара Добра   
Стара љубов Старо Вино Е   
Стара Мајко   
Старата Валандовска   
Старата Липа   
Стари Рибари   
Стариот Џумбушлија   
Сто Куциња Лајат   
Стојне Црнаок   
Столетна   
Странец   
Странец Во Твојот Свет   
Струмичка Легенда   
Струмички Студенти   
Студена   
Суводолица   
Судбина Било   
Судбино   
Судбино Печалбарска   
Судбо Моја Копаничарке   
Сузана   
Султана   
Таа Тоа Го Крие   
Таги Бескрајни   
Тажна Циганска   
Тајна Отровна   
Тајните Анели   
Тајфа Аџамии   
Таква Е љубовта   
Таков Сум Си Роден   
Таму Долу Битола   
Таму Кај Што Си   
Таму Некаде   
Тапан Грми  
Тапан Кај Што Чука   
Тапан Чука Мила Мајко   
Твоите Очи  
Твој Сум Засекогаш   
Твој Ќе Бидам Само Кажи   
Твојот Абер   
Твојте Очи Шарат   
Твојте Погледи   
Те Видов И Се Заљубив   
Те Менувам   
Те Молам Небо   
Те Познавам   
Те Пратив На Вода Ќерко   
Теменуго   
Темперамент   
Течете Солзи   
Тешка Беше Нашата Разделба   
Тешко Без Тебе   
Тешкото Оро Македонско   
Ти Доаѓам   
Ти Донесов Млада Невеста   
Ти И Само Ти   
Ти Ме Правиш Да Сум Жив   
Ти Ме Предаде   
Ти Ме Сакаш Знам   
Ти Ми Галеше Коси   
Ти Ми Требаш   
Ти Ми Требаш Ко Вода Ко Леб   
Ти Можеш   
Ти Можеш Све   
Ти Не Ме Познаваш   
Ти Нема Право Да Ме Газиш   
Ти Немаш Право   
Ти Рано Моја   
Ти Се Промени   
Ти Си Виновна   
Ти Си Во Душата Звер   
Ти Си Во Мене   
Ти Си Жена Што Ме Пали   
Ти Си Крив   
Ти Си Ми Се   
Ти Си Ми Таман   
Ти Си Мојот Грев На Душата   
Ти Си Мојот Сон   
Ти Си Пекол, Ти Си Рај   
Ти Убавино   
Тоа Сум Јас   
Токсична   
Толку Слатка   
Топтан   
Трба Трби Гевгелија   
Тргнала Мома   
Три Години Болен Лежам   
Три Години Стана   
Три Срца Јас Да Имам   
Триста Дена, Триста Ноки   
Триста Труби Да Ми Свират   
Трубачи Млади Трубачи   
Туѓа Своина   
Туѓино Јабано   
Тука Сум Јас   
Ќе Бидам Невеста   
Ќе Дојдам Најмила   
Ќе Играм Ќе Пејам   
Ќе Имаме Свој Рај   
Ќе Нема Следен Пат   
Ќе Пеам За Нас   
Ќе Пеам Ќе Се Веселам   
Ќе Пијам Да Се Опијам   
Ќе Пијам, Ќе Лумпувам   
Ќе Полудам   
Ќе Те Најдам   
Ќе Те Ќарам Ќе Те Збарам   
Ќе Те Чекам Јас   
Ќе Ти Дојдам На Великден   
Ќе Ти Купам Бела Руба   
Ќе Ти Се Вратам   
Ќејф Со Пари Не Се Купува   
Убав Живот Живеам   
Убав Сон   
Убава   
Убава За Тебе   
Убава Зарина   
Убава Калина   
Убаво Ми Е   
Убер Македонисхе   
УЖивај Дур Си Млад   
Усни Медени   
Усниве Да Беа Вино   
Утринска Коба   
Утрото Ќе Казе   
Учам Од Најдобриот   
Уште Еден Ден   
Уште Една Пролет   
Уште Еднаш  
Уште Ли Ерген Да Одам   
Уште Сум Болен За Тебе   
Фајронт Време Е За Дома  
Фантазија   
Фанче Ојде Во Калишта   
Фато Мори Душманке   
Ферман Дојде Џанам Од Стамбол   
Фросина   
Фустан Од Пајажина   
Хемија   
Херој   
Хотел    
Хотел Мацедониа   
Христијанска Крстевка   
Хронично Луд   
Цар И Господар   
Царица Биди   
Царот Неготински   
Цвеќе За Извини   
Цел Свет љубов Сонува   
Цела Вечер Ќе Ти Пеам   
Цела Тајфа Бевме Лино   
Цело Скопје   
Циганка Млада Аргатка   
Црвено Сонце   
Цреша   
Цреша Се Од Корен Корнеше   
Црна Свила   
Црно На Бело   
Црно Око Мило Мое   
Црно Тиквешко   
Чаирска Роман  
Чалгаџијата   
Чалгиска   
Чекај Животе   
Чекај Чекај Марика   
Чекам Да Заврне   
Чекаме   
Черешна Се Од Корен Корнеше   
Чија Си   
Чили Вили   
Чини   
Чифте Чифте Пајтонлари   
Човек Без Спомени   
Чоколада   
Чоцек Свирете   
Чувај Ме   
Чувствувам   
Чудесен Свет   
Чудна Жена Беше Вера   
Чудна Ноќ  
Чудна Судба   
Чудовиште   
Чукај Срце   
Џабе Ти Е Девојко   
Џумбус   
Шалвари И Дајре   
Шалтер  
Шарена   
Шеќерна   
Штета За Мене   
Што Да Правам Што Да Чинам   
Што Е Врева Мамо Во Селоно   
Што Е Со Мене   
Што И Да Е Ќе Помине   
Што Имала К’смет Стамена   
Што Ја Нема Цвета   
Што Ми Вреди   
Што Ми Е Мерак Пол   
Што Ми Направи   
Што Можеш Мајко   
Што Од Мене Сакаш Либе   
Што Сака Нека Биде   
Што Си Таков Животе   
Што Си Ти   
Што Спечаливме   
Што Ти Згрешив Животе   
Што Ќе Остане Од Македонија   
Што Чудо Беше   
Штом Нокта Заспива   
Штом Нокта Помине   
Шуби Дај