Листа на емитувани фонограми кои не се пријавени во ММИ од распределба на МРТВ за 2013 година

Листа на фонограми кое се емитувани според добиените плејлисти од МРТВ за 2013 година, а не се пријавени во базата на ММИ

– Објавено на 05.08.2016 – 

Напомена: Имињата на изведувачите и насловите на фонограмите се ископирани директно од добиените плејлисти и поради тоа за евентуалните неправилности на истите ММИ не сноси одговорност.

Изведувач (МК)Наслов (МК)
1762 летоМесецот ми плете коприна
3 ДЕдинствена
8 ОКТОМВРИ КРИВА ПАЛАНКАЛудо младо сарај си градеше
8 ОКТОМВРИ КРИВА ПАЛАНКАНе оди доцна донке на вода
8 ОКТОМВРИ КРИВА ПАЛАНКАПојдов преко чаршија
8 ОКТОМВРИ КРИВА ПАЛАНКАУчи карај гану мајко
BEI THE FISHWHEN I WAS YOUNG
BEI THE FISH WELCOME
BEI THE FISH FEAT KAROLINAIdeal Woman
Elly Rasta GirlКрај на се
KINGS OF STRINGSGOOD TIME SHARLIE’S GOT THE BLUES
ShineЉубов или сон
ShineНешто за Тебе
The HoundsВо Празен Свет
THE SKOPJE CONNECTION (AM AM)SONG FOR THE LONELY SAILOR
А. АндоновНевесто тенка висока
А. АпостоловаДејгиди луди млади години
А. АПОСТОЛОВА И В ГЛИГОРОВСКИЉуби ме сакај ме
А. АПОСТОЛОВА-А.ДИМОВСхежна пролет
А. АПОСТОЛОВА-Б.ТОДОРОВСкопје маккедонско чедо
А. ЉумаковскаЛудо Заљубени
А. МаниловТримери тримери
А. МилинковаАдреса,срце ветено
А.ГеоргиевскиПесната на љубовта
А.ГиеваСношти минав
А.ЃурчевРоб на љубовта
А.ЕфтимоваЗајди,зајди
А.ЕфтимоваМојата душа блага
А.ЕфтимоваНе си го продавај Кољо чифликот
А.МиниловСевдо мори Севдо
А.РИСТЕВСКИДушо моја
А.РистовскиЕргенска
А.СтоеваСе од почеток
А.СтоеваТајни молитви
АвантураАвантура
АвантураДама треф
АвантураЕлена
АвантураНина
АвантураТи се будиш утрово
Авона-балетИграј мила,играј
АгушевиКуртишев чочек
АгушевиСвинг Ферус,Зајди зајди,што имала ксмет
Адам ЛабунскиПлачеш ли
Адриан Гаџа и Роберт БилбиловЉубовни војници
АДРИАН ДЕМАЗа тебе
Адријан ГаџаБрилијанти
Адријан ГаџаДушо моја
Адријан ГаџаЗа љубовта
Адријан ГаџаЗеми ме
Адријан ГаџаКажи зошто ме остави
Адријан ГаџаТе молам  врати се
Адријан ГаџаТриста години
Адријана АлачкиОва е приказна стара
Адријана и МарјанЉубов ти е адреса
АкадемциНе кани ме
АкадемциТи си ми единствена
АКИ и КАРОЛИНАБЕЛА ПЕСМА
АКИ РАКИМОВСКИСношти сакав да ти дојдам
АКИЈА МАНДАКАјде ја ќе идам
АКИЈА МАНДАКГледанице слези во дворови
АКИЈА МАНДАКДеј мори јагне
АКИЈА МАНДАКНалбатинце младо коња кује
АКИЈА МАНДАКСплети ми Маја модри чорапе
АКУД МИРЧЕ АЦЕВБело лице љубам јас
АКУД МИРЧЕ АЦЕВБувчанско
АКУД МИРЧЕ АЦЕВЖенско чамче
АКУД МИРЧЕ АЦЕВИсточна Македонија
АКУД МИРЧЕ АЦЕВПовардарие
АКУД МИРЧЕ АЦЕВТешкото
АКУД МИРЧЕ АЦЕВЧупурлика
АлександарВиножито
АлександарТи си секси
Александар БеловБум
Александар БеловДалеку
Александар БеловЕдна
Александар БеловЗастани солзи и избриши
Александар БеловЗвездо Сјајна
Александар БеловЈасно е ко ден
Александар БеловКажи дека не ми припаѓаш
Александар БеловМојот ангел
Александар БеловНема подобро нешто
Александар БеловОган под звездите
Александар БеловОстани
Александар БеловСонот мој
АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИЕден бакнеж
АЛЕКСАНДАР РИСТОВСКИ-ПРИНЦМед и млеко
Александар СаревАјде оро да фанеме
Александар СаревГласот ми се чуе
Александар СаревКаде сте Македончиња
Александар СаревЌе те мажам Зоре, ќе те мажам
Александар СаревТргна ми Донка да оди
Александар СариевскиАбер дојде Донке
Александар СариевскиБог да убие Дебрани
Александар СариевскиДва се орла борат
АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ СО група ЛИРЕлено моме мори убава
АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ-ТРПЦЕВСКИАјде Анге да повечераме
АЛЕКСАНДАР САРИЕВСКИ-ТРПЦЕВСКИДевојче, девојце
АЛЕКСАНДАР СИКОВСКИЦарувај срце
Александар ТарабуновOut of control
Александар ТарабуновИста си ко сите
Александар ТарабуновКажи кој те има 2013 (реге ремиx бy хар
Александар ТарабуновЛанче под перница
Александар ТарабуновМоја навика
Александар ТарабуновНемам време да чекам
Александар ТарабуновНишто не е вечно
Александар ТарабуновОвие денови
Александар ТарабуновПриказна без крај
Александар ТарабуновСамо За Нас
АЛЕКСАНДАР ТРЕНЕСКИМарице
АЛЕКСАНДАР ЦВЕТКОВСКИСам по сокаци
Александра БучевацНоќи да ти обојам
Александра ЈаневаЛош ден
Александра КамиловскаГрадинке мила
Александра КотелиКрај тебе сум сигурна
Александра КотелиЉубов И рака дајте
Александра КотелиПосакувам друг
Александра МиховаЗошто ли отиде ремикс
Александра ПилеваДал Да Плачам Ил Да Пеам
Александра ПилеваДали после се ме љуби
Александра ПилеваИмам јас се
Александра ПилеваКако ми требаш
Александра ПилеваКалино моме
Александра ПилеваЛетај со мене
Александра ПилеваПесна За Македонија
Александра ПилеваПодари Ми
Александра ПилеваСе ке гори
Александра ПилеваСребрени Војници
Александра ПилеваТи си тој
Ало ТонцовВелешко оро
АлшарSweet smoke on the H2O
АлшарБет бојс
АлшарВ-анео
АлшарДал да плачам ил да пеам
АлшарЗагревејшн
АлшарЛеб и колач
АлшарНерези
Аљоша СимјановскиГрадот во кој сум роден
Аљоша СимјановскиДолго те нема
Аљоша СимјановскиИстата стара приказна
Аљоша СимјановскиОвој свет е безнадежно несовршен
Аматерски инстр. Состав РЕСЕНRесенско оро
Аматерски инстр. Состав РЕСЕНКамбана бие Митко
АмбасадориБез љубов тонам
АмбасадориЗа еден ден
Амир ИбраимовскиЈасно е 
Амир ИбраимовскиОтвори го срцето
Амир ИбраимовскиПојави се добра вило
Амир ИбраимовскиПоследна песна
АнаСоништа во боја
Ана БекутаЛудува месечина
Ана БекутаСтариот џумбушлија
Ана Дурловски и оркестар на МОАрија на Гилда од Риголето
Ана Дурловски и оркестар на МОАрија на лудилотот од Луциа ди Ламермоур
Ана КостоваКоњи брзајте
Ана КостоваТи рамнодушен
Ана КостовскаМемори
Ана ПавловиќСкопје мое
Ана СимоновскаЗастани
АнастазијаBefore the rain
АнастазијаВизантија 1
АнастазијаВчера
АнастазијаДевојче бело ем црвено
АнастазијаДобар ритам
АнастазијаДухот од вчера
АнастазијаМост
АнастазијаМузика
АнастазијаСекоја работа е добра работа
АнастазијаТеретисам од Солоновиот каталог
АнастазијаФинале од Розенкранд
АнастазијаЧад во очите
АнастазијаЧовекот што го сакам
Анастасија ПетрескаМило Мое
Анастасија ПетрескаПрашај ме
Анастасија ПетрескаПред икона
Анастасија ПетрескаСонот момински
Анастасија ПетрескаУште те сакам јас
Ангел НанчевскиБесаме мучо
Ангел НанчевскиБрејкденс
Ангел НанчевскиБуги Вуги
Ангел НанчевскиВалцер
Ангел НанчевскиВиенска роза
Ангел НанчевскиВосхитување
Ангел НанчевскиЈагоди И црешни
Ангел НанчевскиЛара
Ангел НанчевскиМесечева река
Ангел НанчевскиМосковски вечери
Ангел НанчевскиМунтичардаш
Ангел НанчевскиТико тико
Ангел НанчевскиЧатануга чуча
Ангела ЗдравковаЗабораваш
Ангеле ДимовскиГајтан оро
Ангеле ДимовскиГрадоечко оро
Ангеле ДимовскиЕзгија – глас ми се чуе
Ангеле ДимовскиЕзгија (зајди зајди јасно сонце)
Ангеле ДимовскиЗелениковско оро
Ангеле ДимовскиКавалско оро
Ангеле ДимовскиМарино оро
Ангеле ДимовскиНевестинско оро
Ангеле ДимовскиПовардарско оро
Ангеле ДимовскиСофиларско оро
Ангеле Димовскишупли камен
Ангеле и КоканЗајди, зајди
АнгелинаДожд и оган
АнгеловКамбани стари не бијте
Андреј МискеВистина
Андреј МискеНема појака
Андреј СопроновМила моја
Андреј СопроновОва песна малечка
Андреј СопроновОтсјај во ноќта
Андреј СопроновСоња
Андреј Сопронов со ПеницилинМарија
Андреј Сопронов со РО на РТСГордата Мери
Андреј Сопронов со РО на РТСЗабранета љубов
Андреј Сопронов со РО на РТСЛудо младо 
Андреј Сопронов со РО на РТСПонекогаш о човекот може да плаче
Андреј Сопронов со РО на РТССе враќам и си одам
Андреј Сопронов со РО на РТСФелицита
АндријанаШто ли ми стори
Андријана АлачкиНе, не, не
Андријана АлачкиПет пари не давам
Андријана АлачкиСаноќ сум мила мамо неспало
Андријана АлачкиШто за светот
Андријана АндреевскаЖена сум пак
Андријана АндреевскаЛажно срце
Андријана и ВрчакДен по ден
Андријана и ИренаДенес свадба се прави
Андријана и ИренаНе знам каква мајка беше
Андријана ЈаневскаАко ме сакаш
Андријана ЈаневскаБожиќна македонска-Тивка ноќ
Андријана ЈаневскаВо погрешно време
Андријана ЈаневскаДа сум јужен ветар
Андријана ЈаневскаДојди бакни ме
Андријана ЈаневскаДрво без корен
Андријана ЈаневскаДуховно силна
Андријана ЈаневскаЕпизода
Андријана ЈаневскаЖивотот Е Убав
Андријана ЈаневскаЗа Крај
Андријана ЈаневскаЗа тебе
Андријана ЈаневскаЗаминувам
Андријана ЈаневскаКако Некогаш
Андријана ЈаневскаЉубовен ритам
Андријана ЈаневскаМожеби
Андријана ЈаневскаНе можам да заљубам
Андријана ЈаневскаНосталгија
Андријана ЈаневскаО шери мон шери
Андријана ЈаневскаОј Јано Јано
Андријана ЈаневскаОстани
Андријана ЈаневскаПриказна За Едно Моме
Андријана ЈаневскаСе што барам ноќва
Андријана ЈаневскаСонце
Андријана ЈаневскаТвоето писмо моја библија
Андријана ЈаневскаШто е тоа
Анета ЕфтимоваДел од животот
Анета ЕфтимоваДојди и љуби ме
Анета ЕфтимоваЛудо вљубени
Анета и група Молика1903 година
Анета и група МоликаЕден со друг се милуваме
Анета и група МоликаЈа и злези стара мајко
Анета и група МоликаКаде ис тргнала Јано
Анета и група МоликаМојата Битола
Анета и група МоликаОј Вардаре македонски
Анета и група МоликаПејте со мене
Анета и група МоликаПлашлива срна
Анета и група МоликаПо друм одам мајче
Анета и група МоликаПролетна игра – оро
Анета и група МоликаСакам песна
Анета и група МоликаСлушам кај шумат шумите
АНЕТА И ЗЛАТКОСамо јас и ти
Анета КачурковаПорака
Анета НаковаБрала мома капини
Анета НаковаЖивот довека
Анета НаковаЗа љубов голема
Анета НаковаМајко стара
Анета НаковаНе ми го лажи Ѓорѓи
Анета НаковаТи немаш право
Анета РистоваВо срцето знам
Ани МалинковаБожја реч
Ани МалинковаВо мисли те носам
Ани МалинковаЖивеј живот
Ани МалинковаИмам имам
Ани МалинковаЈас не можам сестра да ти бидам
Ани МалинковаМоже ли небото
Ани МалинковаНевера
Ани МалинковаНемој не ја гледај ти
Ани МалинковаСамо еднаш сме млади
Ани МалинковаСвири гитаро за него
Ани МалинковаСо сета почит
Ани МалинковаСпасение
Ани МалинковаТи си моја навика
Ани Малинкова и Дарко СтанојковскиОсми септември – Угрејсонце
Анка ГиеваАјде слушај слушај Калеш бре Анѓо
Анка ГиеваДа сум бистра вода
Анка ГиеваДа ти пукне мила мајко најмилото
Анка ГиеваДотекла вода студена
Анка ГиеваДраганка мома убава
Анка ГиеваЕј мори Ленче младо фиданче
Анка ГиеваЕлено ќерко Елено
Анка ГиеваЈа излези мила мајко на пенџерето
Анка ГиеваКажи Васке Евдова
Анка ГиеваКажи кажи либе Стано
Анка ГиеваКаранфило филфило моме
Анка ГиеваКој ти ги даде тие црни очи
Анка ГиеваКрај Вардара седеше
Анка ГиеваМе сакаја двајца тројца граѓани
Анка ГиеваНа пат си го сретнав мајко
Анка ГиеваОди бре либе, оди кај ќе одиш
Анка ГиеваОј девојче бело и црвено
Анка ГиеваОј ти Славеј пиле
Анка ГиеваОтвори ми бело Ленче
Анка ГиеваПилето ми пее
Анка ГиеваПирин планина
Анка ГиеваСадила Тинка босилек
Анка ГиеваСношти минав крај рајската градина
Анка ГиеваТодоро либе Тодоро
Анка ГиеваУ Слегови куќа симсирова
Анка ГиеваШто си налутено либе
Ансамбл БиљанаГолема риза ти чинам
Ансамбл БиљанаОхрид, Охрид убав мил
Ансамбл БиљанаЧетворица комити од Балкан ми слегоја
Ансамбл МакедонијаДелчев војвода
Ансамбл МакедонијаСкопје расте
Ансамбл МакедонијаТодорка
Ансамбл МелосИдила секогаш што била
Ансамбл Мувинг артАлал беровка
Ансамбл Мувинг артАцано млада невесто
Ансамбл Мувинг артБез точка
Ансамбл Мувинг артДафино вино црвено
Ансамбл Мувинг артЖенско крстено оро
Ансамбл Мувинг артЈадна Доца
Ансамбл Мувинг артКатерино моме
Ансамбл Мувинг артОј девојче
Ансамбл Мувинг артСватовско па Касапско
Ансамбл Мувинг артСербез Донка
Ансамбл на театар за деца и младинциПесна од претставата Мала Сирена
Ансамбл Панче ПешевБога да го убие бабо
Ансамбл Панче ПешевДве невесте тикве брале
Ансамбл Панче ПешевДевојченце душо моја
Ансамбл Панче ПешевДимко делија
Ансамбл Панче ПешевЗурлаџиско оро-Чукни ми тропни ми
Ансамбл Панче ПешевЈадна Доца леб месила
Ансамбл Панче ПешевЈано Јанке кумановке
Ансамбл Панче ПешевКаравлашко оро
Ансамбл Панче ПешевКриворечко оро
Ансамбл Панче ПешевКукавица кука
Ансамбл Панче ПешевПрошета се Јовка кумановка
Ансамбл Панче Пешевтри години се љубевме
Ансамбл Панче ПешевУмреја батко Ѓорѓија
Ансамбл РесенчаниАј да се земеме Васе
Ансамбл РесенчаниАјде Сана мана по кантарот
Ансамбл РесенчаниДуна Јана по полето
Ансамбл РесенчаниМарие млада невесто
Ансамбл РесенчаниПод џаде врви црна кочија
Ансамбл РесенчаниПроклет да бидит…
Ансамбл РесенчаниПролет дојде и пиленце во планина пее
ансамбл Стефче СтојковскиГорно Џумајско
ансамбл Стефче СтојковскиЕзгија Вихринска
ансамбл Стефче СтојковскиЈа излези Ѓурѓо
ансамбл Стефче СтојковскиКицице бујна лободо
ансамбл Стефче СтојковскиПиринска китка
ансамбл Стефче СтојковскиПиринско
ансамбл Стефче СтојковскиСајакино моме Севда голема
ансамбл Стефче СтојковскиСношти е добра и Митро ле Митро
ансамбл Стефче СтојковскиТемна је магла паднала
ансамбл Стефче СтојковскиШто ми се нешто белее
Ансамбл ТанецРусалиски игри
Ансамбл ТанецТешкото
Ансамбла АмбасадориСвири ми свири
Ансамбла СеренадаКрени очи девојко
Ансамбла ТанецПреспански игри
Антонија ШолаАх каде е мојто либе
Ања ВетероваГолеми и мали
Ања ВетероваЛесно е кога си млад
Ања ВетероваМагична песна
Апостолова-ТарабуновПрости ми
Апостолова-ТарабуновСкопје македонско чедо
АреаОва небо
Аренси БендВо нас верувам
Аренси БендЗа мене и тебе
Аренси БендСветлина
АријаДесет На Еден
АријаСрце Од Стакло
Армен СурмеанМакедонка
Армен СурмеанСтјуардеса
Армен СурмеанТи си песна Македонијо
Армен Сурмеан со БезимениЖена
АрхангелМилион долари
АрхангелНебесна машина
АрхангелУбер македонише
АрчиДа пукнеш
АрчиЗа љубов лажеме
АрчиНашата приказна
АрчиНебо кажи
АрчиОд желба изгорен
АрчиСе заради тебе
АсторНе вели добра ноќ
АсторО, Марија
АсторПлиз, реализ ми
АсторијаЛоша ноќ
АсторијаРазбуди ме
Атанас ЉоровскиКасапско оро
Атанас ЉоровскиЉамче оро
Атанас ЉоровскиЉоровска гајда
Атанас ЉоровскиМашко в*мбелско оро
Атанасов ТанковскаМајко моја
АтинаПејте мераклии
АтинаПесно моја
Атина АпостоловаАко грешам ако грешам
Атина АпостоловаВерувај ми
Атина АпостоловаДафино вино црвено
Атина АпостоловаЗапејте мераклии
Атина АпостоловаЗар има лек за вљубени
Атина АпостоловаЗвездо северна
Атина АпостоловаИване
Атина АпостоловаИле Илија
Атина АпостоловаЈордане море дангубе
Атина АпостоловаЈунак свири на тамбура
Атина АпостоловаЛазат Лазат Сите Ергени
Атина АпостоловаЉубов голема
Атина АпостоловаМоминска солза
Атина АпостоловаНема да ти простам
Атина АпостоловаОро се вие крај манастрира
Атина АпостоловаПесно моја
Атина АпостоловаСама самувам
Атина АпостоловаСамо ти
Атина АпостоловаСвак петак
Атина АпостоловаСношти сакав да ти дојдам
Атина АпостоловаСтојане сине, Стојане
Атина АпостоловаСудбино што ми направи
Атина АпостоловаТи ми можеш се
Атина АпостоловаУсни румени
Атина АпостоловаЦела вечер ќе ти пеам
Атина Апостолова со НОБог да бие мојта маќеа
Атина Апостолова со НОДај ми мамо динар до два
Атина Апостолова со НОЗеми ме земи Доне мамино
Атина Апостолова со НОНе си го продавај Кољо чифликот
Атина Апостолова со НОПилето ми пее
Атина Апостолова со НОСтанвај Донке
Ацо АндоновАјде болно лежи мојто либе
Ацо АндоновГул трендафил
Ацо АндоновЈовано Јованке
Ацо АндоновМајка пред порти седеше
Ацо АндоновМара охриѓанка
Ацо АндоновМоре провикнал се Иљо малешевски
Ацо АндоновОстанал Кољо сираче
Ацо АндоновПрстен ти падна Несо отаде река
Ацо АндоновСирак се Стојан разболе
Ацо АндоновТри години Јано
Ацо АндоновШто ми е мерак поЉак да бидам
Ацо Андонов со НОДонка и Дончо се љубат
Ацо Андонов со НОЕјди Недо мори бела Недо
Ацо Андонов со НОИзлегов да се прошетам
Ацо Андонов со НОКаде се чуло видело мома зандани да лежи
Ацо Андонов со НОКицице бујна лободо
Ацо Андонов со НОЛегнало девојче заспало девојче
Ацо Андонов со НОМарике ле либе ле
Ацо Андонов со НОМарике мори ти бубулике
Ацо Андонов со НОСаде ти се чудам Цвето
Ацо Андонов со НОСи излегов на прошетка во ливадите
Ацо Андонов со НОСтојанке либе Стојанке
Ацо Андонов со НОУтре ка ода в Битола
Ацо Андонов со ЧалгииАјде камен Јано
Ацо Андонов со ЧалгииАјде пукна пушка
Ацо Андонов со ЧалгииАнтице џанам душице
Ацо Андонов со ЧалгииЗбогум мила јас отидов
Ацо Андонов со ЧалгииМарие млада невесто
Ацо Андонов со ЧалгииОј Зарино млада невесто
Ацо ГеоргиевскиТаа не знае
Б Котеска и Орхидеја бендМирисот на љубовта
Б НИКОЛОВСКИОрдан седи на кулата
Б. ЈевтиќНема љубов меѓу нас
Б. КрстевскаНе свирете тажни пеани
Б. ТодоровПо друм одам мајче
Б. ТодоровТи си жена за мене
Б.АндеРок ти давам
Б.БогевОј Јано Јано
Б.БогевПуста била Америка
Б.БогевСудбо моја, животе мој
Б.ДескоскиМашки танц
Б.ДескоскиТанц за внуката
Б.ДимишковаИзвикна Димо провикна
Б.ДимчевскиЧија си
Б.КонзулиЕј соколе
Б.КрапевскиДејгиди Васе, Васе
Б.КрстевскаНоќва сум осамена
Б.КрстевскиБлазе тебе Митро мори
Б.НАУМОВСКИПо пат одам
Б.НИКОЛОВСКИ-ТЕНОР,Ј.ТРЕНЕВСКАМолитва
Б.НОЕВМлади луди години
Б.НОЕВ, НА ТРУБАДансинг интермецо
Б.ПАВЛОВСКА И Р.НАУМОВСКИНежна серенада
Б.ПоповскиПесна за младоста
Б.РистевскаНе си го продавај Кољо
Б.СерафимовКој ти ги краде насмевките
Б.СтојановскиБрале, брале
Б.СтојановскиЗелени очи
Б.СтојановскиКичевјани, московјани
Б.СтојановскиПортите на душата
БагажЌе те најдам
БагажМала одмазда
БагажНеобична
БагажНоќите на надежта
БагажНотите на надешта
БагажРајски градини
БагажСакам да знам
БагажТи си моја светла сенка
БадминтонсСите обични луѓе
Баже МоротовСонував како тељубам
Баже МоротовШтом ќе засвирам
Бај пасКаде си
БајагаГердан
БајагаПесна против малери
БаклаваEL AMOR KON UN ESTRANYO
БаклаваВрбице
БаклаваГлас
БаклаваГорно Џумајско
БаклаваДен
БаклаваДимитрија
БаклаваДоко
БаклаваДуша
БаклаваЗвезда спуштена
БаклаваЗмеј горјанин
БаклаваИзбор(чифте амам)
БаклаваИЗВОР
БаклаваЈАВОРЕ
БаклаваКавалско
БаклаваМаријо дели бели кумријо
БаклаваМома оди за вода
БаклаваМори чупи костурчанки
БаклаваНашето село
БаклаваНе русај прусај
БаклаваНевеста жито требеше
БаклаваОблаче
БаклаваОј девојче
БаклаваОј Јаворе
БаклаваПилето
БаклаваПсалм
БаклаваСвадбена
БаклаваСевда
БаклаваТвоите очи Лено
БаклаваТиквешко
БаклаваЧекор
БАЛЕТМакедонска повест-1 ЧИН
БАЛЕТМакедонска повест-2 ЧИН
Банкрот Блуз БендМоја гитара
БапчоркиСокол ми лета високо
БапчоркиТвоите очи Лено
Бапчорки со ОНИВо градина има
Бапчорки со ЧалгииВрба ми изникнала
БарбараИграм и пеам
БастионЕмил врати се
БезимениБескуќник
БелегзијаВесела Штипјанка
БелегзијаДваесети петорка
БелегзијаКај си сега ти
БелегзијаОтињанско
БелегзијаПајдушка
БелегзијаПотрчано
БелегзијаРазиграно
БелегзијаТопчевско
БелиндаКога љубиш памет губиш
Белинда и група  До ре миКај си сега ти
Белинда и група  До ре миНемој гулабе
Белинда РистескаИлија бре аџамија
Бен ХурПесна весела
БендГласот на љубовта
Бени, ЏаферЕден и еден
БерзаБерза
Бернајз ПропагандаДен пред да исчезнам
БетиБакни ме барем еднаш
Бети КостадиноваНамерно те гледам
Биба ДодеваБАY,БАY,БАБY
Биба ДодеваВистина
Биба ДодеваВреме е
Биба ДодеваДа остане вака
Биба ДодеваДа те имам повторно
Биба ДодеваЗаведи ме
Биба ДодеваИ до крај
Биба ДодеваИ сега знам
Биба ДодеваЈас и мојот бенд
Биба ДодеваЈужна песна
Биба ДодеваКажи љубов
Биба ДодеваКако прв пат
Биба ДодеваКога си тргнав
Биба ДодеваКој си ти
Биба ДодеваЛажна надеж
Биба ДодеваНе барај ме
Биба ДодеваНеобичен круг
Биба ДодеваНеобичен круг – анплагд
Биба ДодеваОдам до крај
Биба ДодеваОчите твои
Биба ДодеваПовторно ме има
Биба ДодеваПрашај ме
Биба ДодеваСети се штом заврне
Биба ДодеваСтој
Биба ДодеваТаква Сум
Биба ДодеваТи простувам се
Биба ДодеваТој што нема грев  
Биба ДодеваУбав ден
Биба ДодеваЦрно сонце
Биба ДодеваЧувај ме
Биба ДодеваШејк, шејк
БИГ БЕНД НА МРТВБиг бенд Маелстон
БИГ БЕНД НА МРТВБлагородна крв
БИГ БЕНД НА МРТВДетска песна
БИГ БЕНД НА МРТВЗа Тања
БИГ БЕНД НА МРТВИзвини сега
БИГ БЕНД НА МРТВИнкогнито
БИГ БЕНД НА МРТВМерлонова душа
БИГ БЕНД НА МРТВОва е хит
БИГ БЕНД НА МРТВПатување
БИГ БЕНД НА МРТВПовеќе од еднаш
БИГ БЕНД НА МРТВПопладневна убавина
БИГ БЕНД НА МРТВСлатка Џорџија
Биљан СтојановскиКицевјани московјани
Биљан СтојановскиЉубов за сто години
Биљан СтојановскиНико Меанџико
Биљана Дамјановска ЈанчевскаАјде свирач стари
Биљана Дамјановска ЈанчевскаБез тебе душа не може да дише
Биљана Дамјановска ЈанчевскаБиди човек
Биљана Дамјановска ЈанчевскаБитолски ноќи
Биљана Дамјановска ЈанчевскаЕх да можам душата да ја откорнам
Биљана Дамјановска ЈанчевскаИзлегов да се прошетам
Биљана Дамјановска ЈанчевскаИкона жива
Биљана Дамјановска ЈанчевскаКристина
Биљана Дамјановска ЈанчевскаЛетај песно
Биљана Дамјановска ЈанчевскаНашето Скопје
Биљана Дамјановска ЈанчевскаНема име како Биљана
Биљана Дамјановска ЈанчевскаОхрид и ти
Биљана Дамјановска ЈанчевскаОхрид Охрид
Биљана Дамјановска ЈанчевскаСлатки зборови душа га гаѓаа
Биљана Дамјановска ЈанчевскаТатко земи ме за рака
Биљана Дамјановска ЈанчевскаТе чував како икона
Биљана Дамјановска ЈанчевскаТи не си тука
Биљана Дамјановска ЈанчевскаЧаша солзи
Биљана и Борис ДимовиДва огна како еден
Биљана и Борис ДимовиЗлатни калеми
Биљана и Борис ДимовиШто е љубовта
Биљана и Борис Димови со МЕЛОСДојди птицо, донеси ни песна
Биљана и Борис Димови со МОДУСЛудо заљубени
Биљана и Борис Димови со ОРХИДЕЈАПостела да делиме
БиЉана Ивановска ХјурионОстани до крај
Биљана ПавлевскаОднеси ме во рајот
Биљана ПавлевскаСамо со тебе да побегнам
Биљана ПоповскаЌе те освојам
Биљана РафајловскаНоќна молитва
Биљана ТалевскаГердан од бакнежи
БИС БЕЗВетерот плачеше за Мери
БИС БЕЗдал да плачам ил да пејам
БИС БЕЗДобро утро ученичке
БИС БЕЗНоќи во бел сатен
БИС БЕЗОх Керол
БИС БЕЗШто е врева
БисерЗа прошка ќе молиш
БисерОган да го гори
БисерОф Оф Аман
БисерСузана
БисерЧетири месеци
Бисера и Бојана ИлиоскиБалонот на Баже
Битолски КонзулиЕј Соколе
Битолски ме.Саде ти се чудам Цвето
БЛ. П. КАРАГУЛЕГОДИЛО МИ СЕ МОЕТО ЛИБЕ
Бл.АнгеловсКажи кажи либе Стано
бла бла блаВампир
бла бла блаДобра ствар
бла бла блаЕркондишн
бла бла блаЛошата лошо ме остави
бла бла блаРеге за ежот
бла бла блаШа,ла,ла
Блага ВидецАндалузија
Блага ВидецАх минав гора
Блага ВидецБегала Мара
Блага ВидецБиЉана платно белеше
Блага ВидецМарије дилбер мори Марије
Блага ВидецМолчи една долина
Блага ВидецПоследна солза
Блага ВидецТри години Кате болен лежам
Блага ПетревскаБлажена горо
Блага ПетревскаЗаиграј срце
Блага ПетревскаКаква сила има песната
Блага ПетревскаКоконо моме убава
Блага ПетревскаНе ме терај душо
Блага ПетревскаНека биде што не било
Блага ПетревскаНема ништо послатко
Блага ПетревскаСа ноќ сама
Блага ПетрескаВие се оро македонско
Блага ПетрескаВо мојот живот ти ти се
Блага ПетрескаДали да ти верувам
Блага ПетрескаДојди
Блага ПетрескаЗдодеја ми се мајко
Блага ПетрескаИмаш право да си одиш
Блага ПетрескаКажи соколе
Блага ПетрескаКалеш Анѓо
Блага ПетрескаКога оро ке завиори
Блага ПетрескаКој што ме чуе да пеам
Блага ПетрескаЛибето на Ѓорѓија
Блага ПетрескаМоја си не рече
Блага ПетрескаМојот народ има душа
Блага ПетрескаМоме седи на високи чардак
Блага ПетрескаНе гледај назад
Блага ПетрескаОд љубов се живее
Блага ПетрескаПеј со добро вино
Блага ПетрескаРашири оро широко
Блага ПетрескаСаноќ сама
Блага ПетрескаСираче
Блага ПетрескаТи си само свој
Блага ПетрескаЧекај ме
Блага ПетрескаШто ми вреди
Блага Петреска – Пепи БафтировскиКитен ми китен девере
Блага ПЕТРЕСКА-МИЛОСАВЉЕВИКДА ТИ ПУКНИ МИЛА МАМО НАЈМИЛОТО
Блага ПЕТРЕСКА-СТАВРЕВСКИБИЉАНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ
Благица КалеваЕј рани две
Благица КалеваЗабранувам солзите да течат
Благица КалеваКој те создаде да бидеш таков
Благица КалеваЛегнала Дана заспала
Благица КалеваМајко отвори
Благица КалеваНамигни
Благица КалеваНе свирете песни тажни
Благица КалеваНе се вракај со дождовите
Благица КалеваНема љубов ако не е љубовта
Благица КалеваНоќва сум осамен
Благица КалеваНочва сум некаде сама
Благица КалеваРасцветај розо свената
Благица КалеваСноШти минав заминав
Благица КалеваСношти поминав заминав
Благица Калева и група МОДУСВрана коња
Благица Калева и група МОДУСЖена сакана
Благица Калева и група МОДУСЗа моите очи четири
Благица Калева и група МОДУСЗа сите мераци
Благица Калева и група МОДУСЗапеј Македонијо
Благица Калева и група МОДУСКренете ги чашите
Благица Калева и група МОДУСПесна ќе ви запеам
Благица Калева и група МОДУСПорака
БЛАГИЦА КАЛЕВА И НАУМ ПЕТРЕСКИДојди на зајдисонце
БЛАГИЦА КАЛЕВА И ПЕРО ХРИСТОВСудбина било
Благица Калева со група МодусВечна да ни биде Македонија
Благица Калева со група МодусЗапеа Македонија
БЛАГИЦА КАЛЕВА СО ГРУПА МОДУСИ на јаве и на сон
Благица ПавловскаБожја земја си Македонијо
Благица ПавловскаВратница
Благица ПавловскаГалицка Свадба
Благица ПавловскаГорам,горам
Благица ПавловскаЗарем немам усни за љубење
Благица ПавловскаИма ли некој начин
Благица ПавловскаЛажни ветувања
Благица ПавловскаЛисичаните комитите
Благица ПавловскаЉубовна песна
Благица ПавловскаМакедонец
Благица ПавловскаМарко пијаницата
Благица ПавловскаМи треба утеха
Благица ПавловскаНе верувај лудо никому
Благица ПавловскаНе можам душо не можам
Благица ПавловскаНема сакање, нема враќање
Благица ПавловскаОко мое  бисерно
Благица ПавловскаПесна за градовите
Благица ПавловскаПлачи срце
Благица ПавловскаРаѓај Македонијо синови
Благица ПавловскаСе што имав, се ти дадов
Благица ПавловскаСега се проколнувам
Благица ПавловскаСегде Појдов Дома Дојдов
Благица ПавловскаСите девојчиња
Благица ПавловскаСполај ти мајко Илино
Благица ПавловскаТи доаѓам
Благица ПавловскаТриста трубачи да ми свират
Благица Павловска ВеличковскиБеше еднаш скопско корзо
Благица Павловска и Гоце ПетрескиСветло ти око невесто
Благица Павловска и Душко ГеоргиевскиСто пати да се родам
Благица Павловска и З. Дамјано.За љубов живеам
Благица Хаџи ПавловскаБлага мајка син си родила
Благица Хаџи ПавловскаКако Бог Заповеда
Благица Хаџи ПавловскаУтеха
Благој Стојанов (гиги)Те сакам
БлагојаБрате мој во туѓина
Благоја АнгеловскиВенецијански карневал
Благоја АнгеловскиЉубовна приказна
Благоја АнгеловскиНа мој начин
Благоја АнгеловскиОрфеј
Благоја АнгеловскиСтранци во ноќта
Благоја АнгеловскиЦрешни и јаболка
Благоја ГрујовскиАко ме мачат стари спомени
Благоја ГрујовскиАнѓо мори
Благоја ГрујовскиБакнеж место понадица
Благоја ГрујовскиБате Петре гајдаше
Благоја ГрујовскиБисер За Бисера
Благоја ГрујовскиБлазе тебе фидан бело мори
Благоја ГрујовскиВозови одат
Благоја ГрујовскиДајте ми тамбура
Благоја ГрујовскиДевојко моја љубена
Благоја ГрујовскиДоста доста лично Стојне
Благоја ГрујовскиЕлегија за Бистра
Благоја ГрујовскиЖенија најмалото братче
Благоја ГрујовскиЗапеј ми славче попеј ми
Благоја ГрујовскиЗапрете мои луди години
Благоја ГрујовскиЈано мори Јанике
Благоја ГрујовскиЈано,Јанинке
Благоја ГрујовскиКаде и да одам Натке
Благоја ГрујовскиКако песна опеана
Благоја ГрујовскиЌе те помнам Кате
Благоја ГрујовскиМанастирска средба
Благоја ГрујовскиМарија
Благоја ГрујовскиМарионка
Благоја ГрујовскиМевлем Лозанка
Благоја ГрујовскиМногу сета Аго
Благоја ГрујовскиМоја Мирјана
Благоја ГрујовскиНе легнувај не заспивај
Благоја ГрујовскиНевено Невен В Градина
Благоја ГрујовскиНеверна
Благоја ГрујовскиНепростено
Благоја ГрујовскиОј Невесте,
Благоја ГрујовскиСредба нечесна
Благоја ГрујовскиСудба нечесна
Благоја ГрујовскиТи ме опи како вино
Благоја ГрујовскиТи си мојот грев на душата
Благоја ГрујовскиТри рала чевли искинав
Благоја ГрујовскиТуѓино јабано
Благоја ГрујовскиФилизо моме
Благоја ГрујовскиЦвето ле
Благоја ГрујовскиШто сме биле пак ќе бидеме
Благоја ДескоскиДесково оро
Благоја ДескоскиКараорманско
Благоја ДескоскиКасапско оро
Благоја ДескоскиОвчарка
Благоја ДескоскиПараходот ми пристигна
Благоја ДескоскиПчеларско оро
Благоја ДескоскиРибарско оро
Благоја ДескоскиСамовилско оро
Благоја ДескоскиСафиино оро
Благоја ДескоскиТри песни
Благоја ДескоскиЦрна се чума зададе
Благоја МоротовМагдалена
Благоја НиколовскиЕј македонци
Благоја НиколовскиМарика мома убава
Благоја НиколовскиЦрна се чума зададе
Благоја Петров КарагулеБитола мој роден крај
Благоја Петров КарагулеДојди мајко испрати ме
Благоја Петров КарагулеКаде си тргнала Кито
Благоја ЧешларовДалечен крај
Благоја ЧешларовИдила-Уништена
Благој-ИветЦигански напеви
Благојче Стојановски-ТушеЗа кого ти цути Дано лицето
Благојче Стојановски-ТушеМоја Надице
Благојче ТрајковскиБитолско мераклиско оро
Благојче ТрајковскиБлагојчево оро
Благојче ТрајковскиМеџитлиско оро
Благојче ТрајковскиМилево оро
Благојче ТрајковскиНевестинско Оро
Бланка бендОди си
БлезериВаландовска гајда
БлезериОпса опса са
БлезериПецова гајда
БлезериПремиер оро
БлезериСвадбарски деветки
БлезериСобралиево оро
Блу енерџиИма нешто меѓу нас
БМСДали да плачам
Бобан ЈаневскиОва е срце твое
Бобан ЈаневскиПризнај Ми Ти
Бобан СпасечовскиМашко срце вљубено
БобиДа не заспијам
Боби АвтовскиКажи сошто ме остави
Боби АндевскиЌе те барам, ќе те најдам
Боби АндоновМајка на Марика
Боби и ЖтемТи прекрасна
Боби МојсовскиЈас и ти
Боби МојсовскиТе Краде Тој
Боби СерафимовскиЗнам има ден
Боби СерафимовскиКој ни ги краде насмевките
Боби СимоновскиСеедно е
БоемиБекрија
БоемиДали песната е лекот
БоемиПесна за Александар Турунџе
Бождар НоевБез сонце
Бојан АлексовскиБели коњи
Бојан АлексовскиВо мене се колнеш
Бојан МакрескиАна Мари
Бојан СтојковЗаборави
Бојан СтојковКо првиот пат
Бојан СтојковНевени те покриваат
Бојан Стојков / Соња МембренИма ли надеж
БојанаВо мојот сон
БојанаДа ми паднеш на колена
БојанаЗаљубена до крај
БојанаЗмеј
БојанаИзгубена Излазжна
БојанаКако Можев
БојанаКон небото
БојанаЛихнида кајче веслаше
БојанаЉубов се пишува
БојанаНемам Одбрана
БојанаОко мое
БојанаОтплакано Мое
БојанаПосле нас
БојанаСветлина
Бојана АтанасовскаОстани Со Неа
Бојана и ЃокоСтара добра боса нова
БојсАфричко лето
БојсБели нарциси
БојсВалерија
БојсВесела романтика
Бон тонКаде си
Борис и БиЉанаТи си пролет
Борис Тодоров со НОАјде моме ајде душо
Борис Тодоров со НОБод да бие Катерино
Борис Тодоров со НОБрале се собрале
Борис Тодоров со НОДејгиди Велковојвода
Борис Тодоров со НОЗапејала Љуба од градина
Борис Тодоров со НОЗемала Лена галена
Борис Тодоров со НОИзлегла Јана на поле
Борис Тодоров со НОЈас имам срце само за тебе
Борис Тодоров со НОЛиЉано моме убаво
Борис Тодоров со НООд туѓина абер дојде
Борис Тодоров со НОПо друм одам мајче по друм шетам
Борис ТрајановPURA SICCOME UN ANGELO
Борис ТрајановДУЕТ НА ДОН КАРЛО И РОДРИГО
Борис ТрајановСмртта на Гоце
Борче КрстевскиАјде дали знаеш
Борче КрстевскиАјде се прошетал Никола
Борче КрстевскиАјде се прошетал Никола
Борче КрстевскиАјде сонце зајде
Борче КрстевскиАнтице мори душице
Борче КрстевскиГолем празник на сред село
Борче КрстевскиДимано млада невесто
Борче КрстевскиЕј мори Ленче младо фиданче
Борче КрстевскиЛино вино ли се твоите оци
Борче КрстевскиЛино вино ли се твоите очи
Борче КрстевскиОј ти моме малој моме
Борче КрстевскиПукна пуишка од гора
Борче КрстевскиТри години стана откако ме зафана
Борче Крстевски и Г. СтојановскиШти ти лице свенало убава Јано
Борче Крстевски и Грозда СтоевОд умот се изгубив
Борче Крстевски со НОАјде ќе ојме мори Софке на татко
Борче Крстевски со НОАх мори стара бабо
Борче Крстевски со НОЃула мома под ѓул залегнала
Борче Крстевски со НОЃургана ми болна легна
Борче Крстевски со НОДенеска сум тука Злате
Борче Крстевски со НОИстеклами бистра вода студена
Борче Крстевски со НОЛови лови лудо ништо не улови
Борче Крстевски со НОСевдалино малој моме
Борче Крстевски со НОШтозаљубив мајко мори
Борче Крстевски со ЧалгииАјде дали знаеш паметиш Милице
Борче Крстевски со ЧалгииБлазе тебе мори Митро
Борче Крстевски со ЧалгииБолна је паднала џанам
Борче Крстевски со ЧалгииДејгиди Суте мори Пулкова
Борче Крстевски со ЧалгииЈа викнале Пандора на афион
Борче Крстевски со ЧалгииКажи Јано кажи душо
Борче Крстевски со ЧалгииКатусено џанам кајмаклијо
Борче Крстевски со ЧалгииШто не дојде Лено Ленче
Борче НаумовскиДруга жена сакам
Борче НаумовскиМакедонски народе
Борче НаумовскиМарија
Борче НаумовскиОј меано куќо ветровита
Борче ТодоровскиВено Вено Невено
Борче ТодоровскиПрвпат те видов
Боцевски ЦветановскиПетко имал многу жени
Браво БендДевојко
Браво БендЗимска молитва
Браво БендЉубовна песна
Браво БендПознат рефрен
Браво БендСам ме остави
Браво БендТаа Има Се
Браво БендУживај дур си млад
Браќа ГавровскиЃорѓија кара Ѓорѓија
Браќа ГавровскиПратила ме стара мајка
Брака и АнгелПосакувам
Браќа КрстевиДве невесте тикве брале
Браќа КрстевиМама вика да ме жени
Браќа КрстевиПладне дојде ручак нема
Браќа КрстевиПосадисмо малко тиква
Браќа КрстевиУмреја батко Ѓорѓија
Браќа КрстевиШто ми омилело кумановско поле
Браќа СпасовскиСеднав да вечерам
Бранислав ЕфремовАјде рака подај ми
Бранко и Љубе БискоскиЈа подај ми моме тенка пушка
Бранко и Љубе БискоскиНа Крчин (планина) сум спало
БрејкДолго чекав
БрејкИ после се
БрејкКако да е истиот оној ден
БрејкНа крај
БрејкСамо Ти
БрејкТаков сум и таков сум бил
БТ.ТопВештерка
Бурназ-ЦветковскаДевојченце, девојченце
В МалинковаНи ти ни тој
В. СмилчевскаИграј срце весело
В. Спасовска – Т.Костиќ со НОАјде ајде моме Стојне да бегаме
В. Спасовска – Т.Костиќ со НОВо старата кафана Идадија
В. Спасовска – Т.Костиќ со НОНа пат си го сретнав мамо
В. Спасовска – Т.Костиќ со НОРанило моме рано за вода
В. Спасовска – Т.Костиќ со НОШто да правам што да чинам
В.АнговОди адио
В.ДостиновПосочи ми правец
В.ИцевКај те сретнав кај те запустив
В.КоторскиЗа тебе пеам една песна
В.СтаменковскаЕј Ѓорѓија
В.СтаменковскаРани печат
В.ТАСЕВСКА СО КУД’БИЉАНА’Судбо моја
Валандовски свадбариВаландовско оро
Валандовски свадбариГеоргево оро
Валандовски свадбариКуманово оро
Валандовски свадбариСвадбарско оро
ВалентинМалку надеж
ВалентиноБоемска балада
Валентино Б.Оркестар да ми свири
Валери СтефановскиМакедонски триптих
Вангел Стој.нека ме носта ветрови
Ване и ОгненСпоменар
ВанчоМанастирска средба
Ванчо БиковШто ти згрешив Јовано
Ванчо ИцевПрости ми
Ванчо ТарабуновАбре апостоле
Ванчо ТарабуновАјде провикнал се ИЉо Малесевски
Ванчо ТарабуновБегалска средба
Ванчо ТарабуновБлазе тебе Митро мори
Ванчо ТарабуновГавранов камен
Ванчо ТарабуновГодини поминаа
Ванчо ТарабуновДафина болна легнала
Ванчо ТарабуновДедовино
Ванчо ТарабуновДодека сум жива
Ванчо ТарабуновДопри ме лудо доприме
Ванчо ТарабуновДушата ми е преполна
Ванчо ТарабуновЕј Пирине
Ванчо ТарабуновЖени се Радо додек си млада
Ванчо ТарабуновЗдраво да сте, сите од Ирин Пирин
Ванчо ТарабуновЗемјо македонска
Ванчо ТарабуновЗимска романса
Ванчо ТарабуновЗлатен Радовиш
Ванчо ТарабуновИзлези мамо излези
Ванчо ТарабуновИзлези моме Рушанке
Ванчо ТарабуновЈана мие седеф гради
Ванчо ТарабуновКаква северна
Ванчо ТарабуновЌе си отворам ладна меана
Ванчо ТарабуновКлето змијско соило
Ванчо ТарабуновКрај брегот на Вардар
Ванчо ТарабуновКус е овој живот
Ванчо ТарабуновЛудо ми срце заигрува
Ванчо ТарабуновЉубам една чедна душа
Ванчо ТарабуновМакедонски крвопис
Ванчо ТарабуновМлади луѓе деца наши
Ванчо ТарабуновМоме ле алтано
Ванчо ТарабуновНа главата ти цвеќето
Ванчо ТарабуновНасмеј се мајко
Ванчо ТарабуновНе барај ме, не колни ме
Ванчо ТарабуновНека ти се многу годините владико
Ванчо ТарабуновОгин и пламен
Ванчо ТарабуновОј Јано Јано
Ванчо ТарабуновПеро машка неверо
Ванчо ТарабуновПесно сакана
Ванчо ТарабуновПрости ми – верувај
Ванчо ТарабуновРасцути пролет убава
Ванчо ТарабуновСамо дома се разгалувам
Ванчо ТарабуновСе скарале, се степале
Ванчо ТарабуновСтар бел дедо овци пасе
Ванчо ТарабуновТга за југ
Ванчо ТарабуновТе љубам земјо
Ванчо ТарабуновТопови грмат
Ванчо ТарабуновУчи карај Гена мома
Ванчо ТарабуновЧума да бие таму доле ле
Ванчо ТарабуновШто убаво носат
Ванчо Тарабунов и НО на МРТАј што убаво одат ле мамо
Ванчо Тарабунов и НО на МРТЖеден сум ненапиен
Ванчо Тарабунов и НО на МРТКога падна на Пирина
Ванчо Тарабунов и НО на МРТПирине, Пирине
Ванчо Тарабунов и НО на МРТСмири го светот господе
Ванчо Тарабунов Со Орк.М.МЕРАКМакедонија во моето срце
Ванчо Тарабунов со Чалгии на МРТБлагуно моме сладуно
Ванчо Тарабунов со Чалгии на МРТСардисале  лешоскиот манастир
Ванчо Тарабунов со Чалгии на МРТТаму далеку вода ми дотеце
Ванчо Тарабунов со Чалгии на МРТТргна Румена за вода студена
Вања ЛазароваАир да не сториш мајко
Вања ЛазароваАј изникна ми бадем дрво
Вања ЛазароваАх минав гора
Вања ЛазароваБележал јунк бележал
Вања ЛазароваВо ливаѓе
Вања Лазаровагукни ми гукни гугутко
Вања Лазаровада не сториш мајко
Вања ЛазароваДавај ме мамо мори за тоа бекриче
Вања ЛазароваДевојче бело црвено
Вања ЛазароваДеј невен невен душо
Вања ЛазароваДоко доко мори црно око
Вања ЛазароваЕј ти куме куме господине
Вања ЛазароваИлија ќе оди во туѓина
Вања ЛазароваЈа кажи ми мила мамо
Вања ЛазароваЈано пиле, Јано
Вања ЛазароваЈовка Кумановка
Вања ЛазароваКажи Анѓо мори кажи душо
Вања ЛазароваЛегнала Ѓурѓа
Вања ЛазароваМи месила баба
Вања ЛазароваМногу мерак имам бабо
Вања ЛазароваМногу ми го фалат бабо мори
Вања ЛазароваМоме Стоје
Вања ЛазароваМори деј Невено
Вања ЛазароваНа гости ти дојдов Кито моме
Вања ЛазароваПетро Петроленко гиздава девојко
Вања ЛазароваПрошета се Јовка Кумановка
Вања ЛазароваРадо, Радо не пеј пиле рано
Вања ЛазароваСлага се с лнце да зајде
Вања ЛазароваСо маки сум се родила
Вања ЛазароваСтојне бре моме кочанско
Вања ЛазароваТаму ле долу
Вања ЛазароваТи ли се најде Лено мори
Вања ЛазароваТодоро Тодоро мамина изгоро
Вања ЛазароваУ ливаду патке
Вања Лазарова и АнастазијаDEATH OF ALEXANDER (Со маки сум се родила)
Вардарски петлиЌе си земам мома од село
Вардарски петлиЧаки Панкерот
Васе Андовски со ЧалгииСе собрале комитите
ВасилНатали
ВасилПоследно танго
Васил АнговБожји дар
Васил АнговПосле се
Васил АнговПремногу Ти Верував
Васил АнговТвојот дневник
Васил АрнаудовЗазори Зоро
Васил АрнаудовПитомо Валандово
Васил АтанасовCAPRICCIO
Васил АтанасовCONCERTO SOPRA MOTIVU DELL OPERA LA FAV
Васил АтанасовESCALES NO.2
Васил АтанасовFANTASIE UBER THEMEN AUS GIUSEPPE VERDI
Васил АтанасовGRANDE FANTAISIE CONCERTANTE OPUS 47
Васил АтанасовVOCALISE OP 34 NO 14
Васил АтанасовЕдна жена
Васил АтанасовКој не раздели
Васил АтанасовКолку сакате толку ќе ви платиме
Васил ГарванлиевПомогни ми
ВАСИЛ ХАЏИМАНОВМарика мома убава
ВАСИЛКА СИЉАНОВСКАПариски мангуп
ВАСИЛКА ТРИФУНОВАМи се обложиле момче и девојче
Васка ИлиеваАј среќна да ни е новата година 
Васка ИлиеваГоце ми отиде во Солуна града
Васка ИлиеваЗаплакало е Мариово
Васка ИлиеваЗасвири Стојан
Васка ИлиеваЗемјо македонска
Васка ИлиеваЗошто ме мачиш судбино
Васка ИлиеваИзлегол Невен Пејо
Васка ИлиеваИмала мајка грозен Ѓорѓија
Васка ИлиеваКираџиче јабанџиче
Васка ИлиеваКога падна Јане
Васка ИлиеваКога падна на Пирина
Васка ИлиеваКога се мажеше што ти се чинеше
Васка ИлиеваКој што ме чуе да пеам
Васка ИлиеваМарике море,Бела Вардарке
Васка ИлиеваМоре чичо рече да се жени
Васка ИлиеваМост ми ѕидаја
Васка ИлиеваОблога се вакјат, момце и девојце
Васка ИлиеваОј Коруне млад Коруне
Васка ИлиеваОј месечино новино леле
Васка ИлиеваОро води Ангелина
Васка ИлиеваОф бре Стојане сине Стојане
Васка ИлиеваПетро ле пиле шарено
Васка ИлиеваПетруно моме Петруно
Васка ИлиеваПрекрасни планини и села
Васка ИлиеваПроменила ми се пандора девојка
Васка ИлиеваСестра кани брата на вечера
Васка ИлиеваСите момчиња дојдоа
Васка ИлиеваСлавеј песна запеало
Васка ИлиеваСношти си поминав покрај вашите порти
Васка ИлиеваСтојан на Станка думаше
Васка ИлиеваСудбо Моја Судбино
Васка ИлиеваТамо далеко вода ми дотече
Васка ИлиеваШто имала ксмет Стамена
Васка ИлиеваШто кучиња лаат
Васка ИлиеваШто си ми сино весело
Васка Илиева и А. СариевскиСаде ти се чудам Цвето
Васка Илиева и Н. БадевБолен лежи млад Стојан
Васка Илиева со НОГрад градила самовила
Васка Илиева со НОМарике бела Вардарке
Васка Илиева со НОМост ми зидаат девет мајстора
Васка Илиева со НОСон сонила Орадница
Васка Трифунова со ЧалгииАјде се продаваат бели манастири
Васко СерафимовАлиби за болка
Васко ФортиКралица на кралицата
Васко ФортиЛична мома македонка
Васко ФортиОпушти се
Васко ФортиПесна за  …
Васко ФортиПисмо
Васко ФортиПролет боли
Васко ФортиРоб ќе ти бидам
Веле МатевскиБиЉана
Веле МатевскиБлиску но сепак далечна
Веле МатевскиЗар Вистина Е Крај
Веле МатевскиМоже само тага си
Веле МатевскиМост на нашата љубов
Веле МатевскиО, галеби бели
Веле МатевскиПриказна незаборавена
Веле МатевскиСпомен мој далечен
Велко ТрпчевскиАко отидеш
Велко ТрпчевскиВрати се
ВенераПовторно љубена
Вера ИвковиќВети ми
Вера ИвковиќДобро ми дошле сватовите
Вера ИвковиќКе Пеам Ке Се Веселам
Вера ИвковиќМинат дните
Вера ТрајковскаСамо ти, душо ти
ВерицаЗаведи ме
Верица Исјановска со ЧалгииКирчо на чардак седеше
Верица ПандиловскаБез здив
Верица ПандиловскаВратете го богови
Верица ПандиловскаВрати ми го здивот
Верица ПандиловскаДај Ми Вино
Верица ПандиловскаЗвезден Пат
Верица ПандиловскаЗнаеш дека знам
Верица ПандиловскаКактус
Верица ПандиловскаКучкин син
Верица ПандиловскаМоже сум луда
Верица ПандиловскаНема зошто
Верица ПандиловскаПрегрни ме за час
Верица ПандиловскаСеверно од мене јужно од тебе
Верица ПандиловскаТвоите очи
Верица ПандиловскаТи не разбираш
Верица ПандиловскаТи не си таков
Верица Пандиловска и Бени ШакириРаспукала Шар планина
Верица РистевскаДен за ден свадба
Верица РистевскаЗошто не доаѓаш повеќе
Верица РистевскаЛондонска средба
Верица РистевскаТи си песна што трае
Верица Русева и група  ПицикатоПеам за мојто родно огниште
Верица Русева и група  ПицикатоПесна невестинска
Весела дружина – СМОЛСКИЕла либе, ела
Весела дружина – СМОЛСКИЈордан седи на кулата
Весела дружина – СМОЛСКИСкопско оро са са
Весела дружина – СМОЛСКИСплет од ората Црногорка и Кочово оро
Весела дружина – СМОЛСКИТошка
Весела дружина – СМОЛСКИШефкево оро
Весна Гиновска ИлковаКОНЦ.ПО ПОВОД ВАСИЛИЦА
Весна ЕфтимоваСврти се за час
Весна ЈосифовскаЗнам за едно малецко место
Виданка Георгиевскаах минав гора минав друга
Виданка ГеоргиевскаАх тие виолини
Виданка ГеоргиевскаЗапеј ми ветре попеј
Виданка ГеоргиевскаМе изгоре ме запусти чапкан Димчо
Виданка ГеоргиевскаНевесто лична убава
Виданка ГеоргиевскаОро води Ангелина
Виданка ГеоргиевскаПесна за Шиндаровци
Виданка ГеоргиевскаСадило Маре црвен трендафил
Виданка ГеоргиевскаСобрале ми се набрале
Виданка ГеоргиевскаШто си толку милно либе нажалено
ВикиНа душа ќе ме носиш
ВикиОгледало мое
Вики АндоноваНа тебе е ред
Вики СреброваАнгел момче штипјанче
Вики СреброваЕлено ќерко
Викторија ЛобаВолку
Викторија ЛобаГледај во мене
Викторија ЛобаДевет работи
Викторија ЛобаСлобода
Вили КотевскиВетрови и плач
ВиолетаАјде да наздравиме
ВиолетаБолен лежи Миле Поп Јорданов
ВиолетаОвој живот трае
Виолета МитеваАко има Бог
Виолета МитеваБекрија е керко
Виолета МитеваВрана коња јавам јас
Виолета МитеваЕднаш се љуби младоста
Виолета МитеваЖена која губи
Виолета МитеваЗа тебе плетам бели коси
Виолета МитеваЗапеј Керко
Виолета МитеваЈас те љубев
Виолета МитеваЌе ти умрам мамо
Виолета МитеваМакедонка сум
Виолета МитеваРазболела се
Виолета МитеваТагата што е
Виолета МитеваЧујте ме браќа на Балканот
Виолета Митева и група МАК. КИТКАБлазе ти ќерко
Виолета Митева и Иван УзуновДевојченце девојченце бело и црвено
Виолета ТомовскаАј засвирете
Виолета ТомовскаАх вие луди млади години
Виолета ТомовскаБегала Мара од таа љута свекрва
Виолета ТомовскаБитола мој роден крај
Виолета ТомовскаБитола, бабам
Виолета ТомовскаБолен ми лежи Миле Поп Јорданов
Виолета ТомовскаВо ноќта
Виолета ТомовскаГо фатиле клети Турци
Виолета ТомовскаГори душава
Виолета ТомовскаДве тамбури
Виолета ТомовскаДевојка и песна
Виолета ТомовскаДејгиди луди млади години
Виолета ТомовскаДојди
Виолета ТомовскаДури бев мала при мама
Виолета ТомовскаЗаиграј со мене
Виолета ТомовскаЗапејте Македонци
Виолета ТомовскаЗемете Ми Се
Виолета ТомовскаКаде брзаш животе
Виолета ТомовскаКамен да беше срцево
Виолета ТомовскаКапни Солзо Моја
Виолета ТомовскаКопакабана
Виолета ТомовскаЛета животот за една минута
Виолета ТомовскаЛично моме Македонче
Виолета ТомовскаЉубов голема
Виолета ТомовскаМакедонки билбиљанки
Виолета ТомовскаМакедонско девојче
Виолета ТомовскаМолитва
Виолета ТомовскаНе сум сама
Виолета ТомовскаНели ти реков моме Донке
Виолета ТомовскаОј девојче девојче
Виолета ТомовскаОј ти момче охриѓанче
Виолета ТомовскаПесна ви пеам Македонци
Виолета ТомовскаРоде мој македонски
Виолета ТомовскаСе запали пиле Трено одајчето
Виолета ТомовскаСе качило моме на јаболче
Виолета ТомовскаСношти поминав заминав
Виолета ТомовскаСо маки сум се родила
Виолета ТомовскаТе Носам Во Себе
Виолета ТомовскаТргнало ми лудо младо
Виолета ТомовскаТри години болен лежам
Виолета ТомовскаТри години либе ние се сакавме
Виолета ТомовскаТри срца
Виолета ТомовскаЦветините очи черешови
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА И Г.ТОДОРОВСКМоја Битола
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА И група  ФОНТАНАМоја бабам Битола
Виолета Томовска и Науме ПетрескиКажи кажи либе Стано
Виолета Томовска и октет КумановоБолен ми лежи Миле Попјорданов
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА И РИСТЕ НАУМООхридски бисер
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА СО ‘МАК. МЕРААј засвирете млади момчиња
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА СО ОРК. СОНЦЕТури мајко тури
ВИОЛЕТА ТОМОВСКА СО ТО РТСПелистерски очи
Виолета-НаумСвадба голема
ВиртузУтрото ден ќе донесе
Висинова олга со чалгииМама ме даде за Терзиче
Владимир ПоповскиИме и шепотам
Владимир ПоповскиНадице
Владимир ФТ ДинаВо себе верувам
Владимир ЦеткарHeavenly
Владо ЈаневскиАко Не Те Сакам
Владо ЈаневскиБулки
Владо ЈаневскиВизба стара и гитара
Владо ЈаневскиДалеку е небото
Владо ЈаневскиДесет Девојки
Владо ЈаневскиДома си е дома
Владо ЈаневскиЕвергрин
Владо ЈаневскиЗбогум Ивана
Владо ЈаневскиЗборови
Владо ЈаневскиЗемјо Македонска
Владо ЈаневскиИ тогаш некоја будала
Владо ЈаневскиКо да вчера не ни било
Владо ЈаневскиКомпас
Владо ЈаневскиЛесно ти е
Владо ЈаневскиМавровска белина
Владо ЈаневскиМоето маало
Владо ЈаневскиНапрај место слатка сестро
Владо ЈаневскиНе заборавај да се сетиш на мене
Владо ЈаневскиНе зори,зоро
Владо ЈаневскиНекогаш и негде
Владо ЈаневскиОва е наше Скопје
Владо ЈаневскиОд овој ден
Владо ЈаневскиПарче душа
Владо ЈаневскиПјер
Владо ЈаневскиПовторно Се Заљубувам Во Тебе
Владо ЈаневскиПролетна љубов Во Септември
Владо ЈаневскиСлободен ко птица
Владо ЈаневскиТајна Отровна
Владо ЈаневскиТајно отровна
Владо ЈаневскиТи Немаш Право
Владо ЈаневскиЦрно Тиквешко
Владо ЈаневскиЧаирска романтика
Владо ЈаневскиШто и да е ќе помине
Владо Јаневски & Весна ПисаровиќЉубав је моја религија
Владо КостовскиДојди Ми Ивана
Владо КостовскиЈано Јанинке
Владо МетодиевСамо голтка љубов
Владо НаумовскиСвекре Заиграј
Влатко АлексовскиДобро утро мајко
Влатко АлексовскиОро води млада невеста
Влатко АлексовскиПо ваздан те гледам Денче
Влатко ВучковБлесни зоро
Влатко ВучковГалаба мома
Влатко ВучковЉубовно пијанство
Влатко ВучковМакедонијо за ништо не те даваме
Влатко ВучковТочи Лино џумалиско вино
Влатко и Златко МиладиновскиВо 1903 год.
Влатко и Златко МиладиновскиЗа марето
Влатко и Златко МиладиновскиЗемјо Македонска
Влатко ИлиевскиВо пепелта на љубовта
Влатко МиладиновскиАманет
Влатко МиладиновскиВело ќерко
Влатко МиладиновскиДа ми бидеш невеста
Влатко МиладиновскиИмето наше е Македонија
Влатко МиладиновскиКажи ми вујче
Влатко МиладиновскиКате, Катерино
Влатко МиладиновскиОд там се гледа Македонија
Влатко МиладиновскиРакијо жолта магијо
Влатко МиладиновскиСе ми снема
Влатко ПоповскиДен година
Влатко ПоповскиСрно малечка
Влатко СтефановскиGipsy Song
Влатко СтефановскиOpen road
Влатко СтефановскиАбер дојде Донке
Влатко СтефановскиАлтана
Влатко СтефановскиГлуво доба
Влатко СтефановскиДеца на сонцето
Влатко СтефановскиЕлено ќерко
Влатко СтефановскиЗбогум Џорџ (Goodbye George)
Влатко СтефановскиИгри без граници
Влатко СтефановскиИзлези
Влатко СтефановскиИнтро
Влатко СтефановскиИстамбул
Влатко СтефановскиЈануарска балада
Влатко СтефановскиЈовано
Влатко СтефановскиЈовано,Јованке
Влатко СтефановскиЈовка Кумановка
Влатко СтефановскиКалифорнија
Влатко СтефановскиКандилце
Влатко СтефановскиКаубојс енд Индијанс
Влатко СтефановскиКирајџиче
Влатко СтефановскиКисело весело
Влатко СтефановскиКрилица
Влатко СтефановскиКула од карти
Влатко СтефановскиЛето *90
Влатко СтефановскиМирно лето охридско
Влатко СтефановскиМоре сокол пие
Влатко СтефановскиНе не не
Влатко СтефановскиНе се го продавај Кољо чифликот
Влатко СтефановскиНебеска
Влатко СтефановскиОва е Балкан
Влатко СтефановскиОхриѓанче
Влатко СтефановскиПатување
Влатко СтефановскиПесна за пријатели
Влатко СтефановскиПустелија
Влатко СтефановскиСаноќ седам Трено
Влатко СтефановскиСарајево
Влатко СтефановскиСедум осмини оро
Влатко СтефановскиСи заљубив
Влатко СтефановскиСкопско
Влатко СтефановскиСубурбан
Влатко СтефановскиУрбан курбан
Влатко СтефановскиФиеста
Влатко СтефановскиЧичо сака да се жени
Влатко СтефановскиЏипси сонг
Влатко Стефановски и М. ТадиќДафино вино црвено
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќАјде дали знаеш дали паметиш Милице
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќВидо
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќГајдарско оро
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќЈано мори
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќЈовано Јованке
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќКалајџиско оро
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќКалеш Анѓо
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќМоре чичо рече да ме жени
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќНи прела ни ткала
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќОј овчаре
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќПајдушка
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќПајдушко оро
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќПаметиш Милице
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќПрошета се Јовка Кумановка
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќСанок седам Трено
Влатко Стефановски и Мирослав ТадиќУчи ме мајко карај ме
Влатко Стефановски и ЏибониВерба надеж љубов
Влатко Стефановски ТриоHoochie Coochie Man
Влатко Стефановски ТриоNeed your love so bad
Влатко Стефановски ТриоRock me baby
Влатко Стефановски ТриоSpider in my web
Влатко Стефановски ТриоStormy Monday blues
Влатко Стефановски ТриоTexas flood
Влатко Стефановски ТриоThunder from the blue sky
Влатко Стефановски ТриоYou got to move
Влатко Стефановски ТриоВлатково оро
Влато-Тадиќ-СпасовНе си го продавај Кољо чифликот
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМDixie
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМThe Beatles Collage
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМThe Magnificient Seven
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМThe Pink Panther
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМБарцелона
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМБојот започна горе Крушево
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМЕдно име имаме
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРММинијатура за машки кавал
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМОгражденско оро
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМСо маки сум се родила
ВОЕН ОРКЕСТАР НА АРМУчи ме мајко карај ме
Војо и Дамјан СтојановскиВиножито
Војо СтојановскиАјде да си речеме една песна
Војо СтојановскиВАЛЕНТИНА
Војо СтојановскиВМРО НЕ ВОЗДИГНА Од “ГОЦЕ ФЕСТ-1999”
Војо СтојановскиДВЕ РАНИ МЕ ПЕЦАТ
Војо СтојановскиДОАЃАМ ТИВКО
Војо СтојановскиДобре дојдовте
Војо СтојановскиДобредојдовте
Војо СтојановскиДОМА ДА СИ ОСТАРАМ
Војо СтојановскиДОЦНА МНОГУ ДОЦНА
Војо СтојановскиЗОШТО ЛИ ЉУБЕВ
Војо СтојановскиЈанке ле Јанке
Војо СтојановскиКај се мајко твоите чеда
Војо СтојановскиКакви  очи зелени
Војо СтојановскиКЕ ТИ ДОЈДАМ НА ВЕЛИГДЕН
Војо СтојановскиМоја Калина
Војо СтојановскиМОРЕ АБЕР ДОЈДЕ
Војо СтојановскиНема друга Македонија
Војо СтојановскиПЕЈ, ОХРИДЕ
Војо СтојановскиПечалбар во туѓина не станав
Војо СтојановскиПечалбарска
Војо СтојановскиПечалбарска
Војо СтојановскиПолетај песно
Војо СтојановскиПОСЛЕДНА ПРОЛЕТ ЕРГЕНСКА
Војо СтојановскиПроклета судбо
Војо СтојановскиПроклети да се златниците
Војо СтојановскиПрости Ми Мајко
Војо СтојановскиПРОСТИ МИ МАЈКО  (ВАЛАНДОВО 07)
Војо СтојановскиСвадба Голема
Војо СтојановскиСвадба да направам
Војо СтојановскиСВАДБА КЕ ВИ НАПРАВАМ
Војо СтојановскиСе собрале комитите
Војо СтојановскиСЕДНАВ ДА ВЕЧЕРАМ
Војо СтојановскиСинот ми се раѓа
Војо СтојановскиСЛАВИ МЕ ИЛИНДЕН
Војо СтојановскиСрекна Ти Слава
Војо СтојановскиСуводолија
Војо СтојановскиТе нема во моите коси
Војо СтојановскиТи Донесов Млада Невеста
Војо СтојановскиТи си лек за вљубени
Војо СтојановскиУМОРЕН СУМ ДА ТАГУВАМ
Војо СтојановскиФилизо малој моме
ВолковаЗеми ме
ВРЦАК И АДРИАННЕДОПИРЛИВА (феат. Дј АлеК)
ВРЦАК И МАГДАЛЕНАЦРВЕНО СОНЦЕ
Врчак -(СО ТУНА)ВР.,ВР.,Р.БИЧао за крај
Врчак и РобеАнгели
ВРЧАК феат ЕЛЕНА РИСТЕСКАЗАСПАНА УБАВИЦЕ
ВучиќТвоите очИ шарат
Г ДИМИТРОВНА ИСТО МЕСТО
Г ЗАФИРОВСКИДАЛИ ДУМАШ МОМЕ
Г. ЈАКИМОВСКА СО М. ФИЛИГРАНИАЈДЕ ВОДЕНИЧАРЕ БАШ ПРИЈАТЕЛЕ
Г. ТодоровскиЗапеј песна љубовна
ѓ.БујуклиевСеренада
Г.Г. КИРИЛ-Б ТРАЈАНОВ1762 ЛЕТО-ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ
Г.ДИМИТРОВСКИВЕДАР ДЕН
Г.н.о  на  М.р.тКинисала роса
Г.н.о  на  МРТМи се здодеа
Г.СимескиСвадба Малешевска
Г.СтоеваГрозданка низ двор оди
Г.СТОЈАНОВСКА Б. КРСТЕВСКИ СОВО САБОТА НАВЕЧЕР
ГАВРОВСКИ СО ГУСЛА И 2 КАВАЛИАЈ СИНЕ МОРЕ ОД СТАМБОЛА ДОЈДЕ
ГАРО & ПАРАМЕЦИУМА БРЕ МАКЕДОНЧЕ
ГАРО & ПАРАМЕЦИУМКАЛЕШ БРЕ АНЃО
ГАРО & ПАРАМЕЦИУММАЛИ ГАРО
ГАРО & ПАРАМЕЦИУММОРЕ СОКОЛ ПИЕ
ГАРО & ПАРАМЕЦИУМСОЛО ЕТНО
ГАРО И КАЛИОПИЕДНО ИМЕ ИМАМЕ
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМ23      8
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМАјде слушај, слушај
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМАндреана
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМВизија
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМВирус
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМГо пратиле дедо  в планина
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМЗајди, зајди
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМИмпровизација
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМИсус
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМКољо
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМКристален свет
ГАРО И ПАРАМЕЦИУММалиот Гаро
ГАРО И ПАРАМЕЦИУММистер комплекс
ГАРО И ПАРАМЕЦИУММонтана
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМПариз
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМСахара
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМСераз Донке
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМСи заљубив едно моме
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМСношти сакав да ти дојдам
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМСон
ГАРО И ПАРАМЕЦИУМФанк
ГАШО ТРИШЕСКИСВАДБА ЗА СИН МАКЕДОНСКИ
ГЕОРГИ МОЈСОВСКИЦВЕТО МОМЕ УБАВО
ГЕОРГИ ТАНЕВ СО НО НА РТСМАРИЈЕ ДИЛБЕР БЕЛА МАРИЈЕ
ГешовскиПовторно дома
ГИЕВА МАВРОВСКИЈАНА МАЈКА ЛУТО КОЛНЕ
ГИЕВА САРИЕВСКИ СО НОШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО
ГИЕВА-БАДЕВАХ МОРИ МАЈКО ШТО МЕ НЕ МАЖИШ
ГИЕВА-САРИЕВСКИ СО НОЛИЉАНО МОМЕ УБАВО
ГИЕВА-СТАВРЕВСКИЛЕНЧЕ БОЛНА ЛЕЖИ
ГишСеачот
ГлигороваЗошто бегаш
ГНО НА МРТВАРДАРСКА РОМАНСА
ГОГА ЗАФИРОВСКИ СО НОБОЛЕН ЛЕЖИ КАТИЛ ЃОРЃИ
ГОГА ЗАФИРОВСКИ СО НОБОЛНО ЛЕЖИ МАЛОЈ МОМЕ
ГОГА ЗАФИРОВСКИ СО НОЗАПЕЈАЛА ЉУБА ВО ГРАДИНА
ГОГА ЗАФИРОВСКИ СО НОЈА ПРАТИЛЕ ПАНДА НА АФИОН
ГОГА ЗАФИРОВСКИ СО НООЈ ТИ ПАЦО ДРЕНОВЧАНКЕ
ЃокоДај
ЃокоЌе ја разбудам
ЃокоТи си ми се
Ѓоко ЃорчевЕмилија
Ѓоко ЃорчевЗасекогаш ти
Ѓоко ЃорчевЗОШТО МОРАМ ДА ТЕ НЕМАМ
Ѓоко ЃорчевНоќи мај лав
Ѓоко ЃорчевОгнени ноќи
Ѓоко ЃорчевПоследен танц
Ѓоко ЃорчевСе што сакаш
Ѓоко ЃорчевСонливи гитари
Ѓоко ЃорчевТИ БЛАГОДАРАМ ЗА СЕ
Ѓоко ЃорчевУна палома бјанка
Ѓоко ЃорчевУсни луди
Ѓоко ДончевАх ти младост
Ѓоко ДончевВечерва плаќам
Ѓоко ДончевДано Дано моја рано
Ѓоко ДончевДејгиди луди млади години
Ѓоко ДончевДоме мој
Ѓоко ДончевЗемјо моја
Ѓоко ДончевКој не проколна
Ѓоко ДончевКоја си чија си
Ѓоко ДончевЛиЉана
Ѓоко ДончевЛино
Ѓоко ДончевМите море Мите
Ѓоко ДончевМоја добра гитаро
Ѓоко ДончевОди по ѓаволите
Ѓоко ДончевПрва средба
Ѓоко ДончевСВИРЕТЕ МИ НАЈТИВКО
Ѓоко ДончевСестро гитаро
Ѓоко ДончевСНОШТИ КАТЕ ПАК ТЕ ВИДОВ
Ѓоко ДончевСто години
Ѓоко ДончевТи ме бараш
ГОКО И МАЈАЧЕКОР ПРЕД СИТЕ
Ѓоко ЈовиќНиз песна ќе те испејам
Ѓоко ЈовиќСИНОТ  ЕДИНЕЦ  СЕ  ЖЕНИ
ГОКО ТАНЕВСКИЕМИЛИ
ЃОКО ТАНЕВСКИ и РОБЕРТМОЈ ПРИЈАТЕЛЕ
Ѓоко ТанескиВОЛШЕБЕН МОСТ
Ѓоко ТанескиДај ми љубов
Ѓоко ТанескиЕден збор
Ѓоко ТанескиЗбогум најмила
Ѓоко ТанескиЈас не сум човек за тебе
Ѓоко ТанескиЈАС СУМ САМО ТВОЈ
Ѓоко ТанескиКажи злато мое
Ѓоко ТанескиКе направам магија
Ѓоко ТанескиКо да не е крај
Ѓоко ТанескиМОЖЕБИ
Ѓоко ТанескиМозаик без крај
Ѓоко ТанескиМОЈА ВИСТИНА
Ѓоко ТанескиМоре сокол пие
Ѓоко ТанескиНЕ ЗАПИРАЈ
Ѓоко ТанескиНемам право
Ѓоко ТанескиНикогаш не вели не
Ѓоко ТанескиСамо љубов
Ѓоко ТанескиТИ ДОЛЖАМ СЕ
Ѓоко ТанескиТука или таму
Ѓоко ТанескиЧитај ми циганко
Голем Народен ОркестарФолк Загатка
ГОЛЕМ СТУДИСКИ ОРКЕСТАР И ОРКЕПОД ДАБОВИТЕ СЕНКИ
ГОЛЕМ СТУДИСКИ ОРКЕСТАР НА МРТПРОЛЕТ ДОЈДЕ
ГОЛЕМ СТУДИСКИ ОРКЕСТАР НА МРТТАНЦ НА ВНУКАТА
ГОЛЕМИОТ НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА РМЛАДЕШКА ИНТРОДУКЦИЈА
ГОЛУБИНКА ЈАКИМОВАИЗВОР ВОДА ИЗВИРАШЕ
ГОНЦЕ ГОГОВАМОЈАТА РОДНА СТРУМИЦА
ГОРАЗД ГРМАСКОВСКИАЈДЕ РАЦЕ ГОРЕ
Горан & КристинаМисла една
Горан Алачки и група ДинастијаЈОВАНЧЕВО ОРО
Горан Алачки и група ДинастијаКонцертно оро
Горан Алачки и група ДинастијаМЛАДИНСКО ОРО
Горан Алачки и група ДинастијаФЕСТИВАЛСКО ОРО
ГОРАН АЛАЧКИ КВАРТЕТГОРАНОВА ЦИГАНЧИЦА
ГОРАН АЛАЧКИ КВАРТЕТДОЈДИ ЛЕНО НА ПЕРНИЧЕ БЕЛО
Горан Алачки о орк. На Д. МитевАЛАЧКО ОРО
ГОРАН ВЕЛИЧКОВСКИЗАЧУВАЈ МЕСТО ЗА МЕНЕ
ГОРАН КАРГОВЛАЗЕШ ДЕКА НЕ БОЛИ
Горан КукиќАХ ТОА ВИНО
Горан КукиќДали некогаш или никогаш
Горан КукиќМоја самовило
Горан КукиќПиле шарено
Горан КукиќСтрумичка легенда
ГОРАН КУКИК И група ЈУПИТЕРПОЈОТ НА СЛАВЕЈОТ
ГОРАН КУКИЌ И МИРЧО ЧУКОВДВАЈЦА ДРУГАРИ
Горан НаумовскиСРЦЕ НЕ ЛАЖЕ
Горан НаумовскиТајна Скриена
ГОРАН СИМЕВСКИМОЛИТВА
ГОРАН СИМЕВСКИСВАДБА МАЛЕШЕВСКА
ГОРАН СИМЕВСКИТАПАНИ ЧУКААТ , ПЕСНА СЕ ОРИ
Горан ТодоровскиВЕЛИГДЕН
Горан ТодоровскиВрати ми ја сега младоста
Горан ТодоровскиЗапеј ми песна Љубовна
Горан ТодоровскиКако да ти речам мила
Горан ТодоровскиЛЕНЦЕ ОД БОСИЛОВО
Горан ТодоровскиЉубов неверна
Горан ТодоровскиОди си те преколнувам
Горан ТодоровскиПесна За Елена
Горан ТодоровскиПусти мерак Ратке
Горан ТодоровскиРано е за нова Љубов
ГОРАН ТОДОРОВСКИ И Т.ЛАЗАРЕВСКАЉУБОВНА СКАЗНА
ЃорѓиБез тебе
ЃорѓиТи си
ЃОРГИ БОЖИКОВСКИТНИК
ЃОРЃИ БОЖИКОВСТАР БЕЛ ДЕДО ОВЦЕ ПАСЕ
ЃОРЃИ БОЖИКОВ ХОР НА РТСМАЛИНО МОМЕ
ЃОРГИ ЃОРГИЕВЗА МОЈОТ НАРОД ПЕСНА НОСАМ
ЃОРГИ ГОРЧЕВТИ САМО КАЖИ
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВESTRELLITA
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВPAGANINIANA
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВVIOLIN SONATA NR.2 IN G, OP.131 STAV
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВVIOLIN SONATA NR.2 IN G, OP.132 STAV
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВWALTZSCHERZO, OP.34
ЃОРЃИ ДИМЧЕВСКИ, ВИОЛИНА И ВZIGEUNERWEISEN, OP. 20
Ѓорѓи КрстевскиАх каде е мојто либе
Ѓорѓи КрстевскиЕдно име имаме
Ѓорѓи КрстевскиКрај на
Ѓорѓи КрстевскиПРЕКРАСНА
Ѓорѓи КрстевскиСакам да знам
ЃОРЃИ МОЈСОВСКИАЈДЕ РАЗБОЛЕ СЕ УБАВА КАЛИНА
Горги Таневски со Н.О.Стројник ке те пратам бабо
Горги Таневски со Н.О.на Р.Т.СМарије дилбер,бела Марје
Горги Таневски со Н.О.на Р.Т.СХеј што е чудо големо
ГОРГИ ТАНЕВСКИ СО НАРОДНИОТ ОРЗАПЕЈ МИ ВНУЧЕ МОРЕ ПОПЕЈ МИ
Гордана Адамов ЛанаЈас те Љубам довека
ГОРЈАН СТОЈАНОВСКИНАЈМИЛА
Гоце АрнаудовБрала мома капини
Гоце АрнаудовВЉУБЕНО СРЦЕ
Гоце АрнаудовДемиров чочек
Гоце АрнаудовЉуби ме секогаш
Гоце АрнаудовОди си од мене
Гоце АрнаудовОТВОРИ ЈА ДУШАТА
Гоце АрнаудовСвени ми невене
ГОЦЕ БОШКОВСКИНЕКОЈ ДРУГ
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИВаташа
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИИзлет
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИИрина
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИКаргалада
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИКоњи брзајте
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИКукла од сатен
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИЛето
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИНад мирот
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИНекогаш
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИОвер д пис
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИОсаменост
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИПролетна етида
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИСи заљубив едно моме
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИСлавјанско расположение
ГОЦЕ ДИМИТРОВСКИСо маки сум се родил јас
Гоце КасаповскиБЕЛА РАДА
Гоце КасаповскиВАРДАРСКИ БИСЕРИ
Гоце КасаповскиДА БЕА ОЧИВЕ ЗВЕЗДИ
Гоце КасаповскиМи го затвориле младиот Јорданцо
Гоце КасаповскиПЕСНА ЗА НОВА БРЕЗНИЦА
Гоце КасаповскиСЕВДО СЕВДАЛИНО
Гоце НиколовскиАјде да одиме во Битола
Гоце НиколовскиАЈДЕ МИЛКЕ ДА БЕГАМЕ
Гоце НиколовскиАнгела
Гоце НиколовскиАнгелина
Гоце НиколовскиБисер Балкански
Гоце НиколовскиДајте Ми Ја
Гоце НиколовскиДеспо стои крај Дунава
Гоце НиколовскиЕДЕН БЕЗ ДРУГ
Гоце НиколовскиЕлено моме Елено
Гоце НиколовскиЕх, тешкото
Гоце НиколовскиИљада девесто четириесет и четврта
Гоце НиколовскиИно Моме Веселино
Гоце НиколовскиЈОВАНО ЈОВАНКЕ
Гоце НиколовскиКАЖИ МИ КАЖИ КАТИНКЕ
Гоце НиколовскиКажи Рајне
Гоце НиколовскиМајка Македонија
Гоце НиколовскиМоре сокол пие
Гоце НиколовскиНе играј си со мене
Гоце НиколовскиНемој Песно Да Ме Лажеш
Гоце НиколовскиПесна од земја далечна
Гоце НиколовскиПриказна за Ангелина
Гоце НиколовскиСе Ти Е Простено
Гоце НиколовскиСНОШТИ МИНАВ ПОКРАЈ ВАЗИ
ГОЦЕ НИКОЛОВСКИ И ОКТ МАКЕДОНИЗАПЕЈТЕ СИТЕ АНГЕЛИ
ГОЦЕ НИКОЛОВСКИ СО НОУ ЛИВАДИ ДО ТРИ ЧЕСМИ
ГОЦЕ ПЕЈКОВСКИКАЖИ И ГОСПОДЕ
Гоце ПејковскиСите Мои Мераци
Гоце Тодор.Кандисуј Јано за мене
ГР АЛЕГРОДУШО МОЈА ЖЕНО ТУЃА
ГР АРИЈАВОЗВИШЕНА
ГР БАКЛАВААДИО КЕРИДА(ОД ФИЛМОТ ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ)
Гр За прв патРоманса за Битола
ГР ТИКАТИКВЕШКА КАПКА
Гр,ДеспинаТаму долу Битола
ГРОЗДА СТОЕВАБИЛБИЛ ПЕЕ
ГРОЗДА СТОЕВА И БОРЧЕ КРСТЕВСКИМОМЕ ОДИ НА ВОДА
ГРОЗДА СТОЈАНОВААЈДЕ СЕ ПРОДАВАТ БЕЛИ МАНАСТИРИ
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОГРОЗДАНКА НИЗ ДВОР ОДЕШЕ
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОКАТЕ СЕДИ ЛЕЛЕ НА ПЕНЏЕРЕ
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОНА ПОСТЕЛА АНЧЕ ЛЕЖИ
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОНИКНАЛО ЦВЕКЕ ШАРЕНО
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОСНОШТИ МИ ДОЈДЕ ДОБАР ЈУНАК
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОСТАНИ МОМЕ ЗДРАВО НЕ СТАНАЛО
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОСТАНИ СТАНКЕ СТАНИ КЕРКО
ГРОЗДА СТОЈАНОВСКА СО НОШТО СТОРИВ ШТО СЕ ЗАЉУБИВ
Грујовски и г.МераклииТУЃИНО ЈАБАНО
група  АКАДЕМЦИМОМА МАКЕДОНКА
група  АРЕНАМАЈКО МАКЕДОНИЈО ЗАПЕЈ СО НАС ТИ
група  ДАЛГИМАЈКА НА МАРИКА ДУМАШЕ
група  ЕЗЕРКИАХ МОРИ МОМЕ УБАВО
група  ЕЗЕРКИБЕЛО ЛИЦЕ ЉУБАМ ЈАС
група  ЕЗЕРКИБРАЛА МОМА КАПИНИ
група  ЕЗЕРКИВО НАШЕ СЕЛО
група  ЕЗЕРКИДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
група  ЕЗЕРКИДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
група  ЕЗЕРКИЕЛЕНО КЕРКО
група  ЕЗЕРКИЗАЈДИ ЗАЈДИ ЈАСНО СОНЦЕ
група  ЕЗЕРКИЈОВАНО ЈОВАНКЕ
група  ЕЗЕРКИКАЖИ МИ КАЖИ КАТИНКЕ
група  ЕЗЕРКИКАЛЕШ БРЕ АНЃО
група  ЕЗЕРКИКАСАПСКО ОРО
група  ЕЗЕРКИКОМИТСКО ОРО
група  ЕЗЕРКИМАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ
група  ЕЗЕРКИНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
група  ЕЗЕРКИПРОШЕТА СЕ ЈОВКА КУМАНОВКА
група  ЕЗЕРКИСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
група  ЕЗЕРКИСИ ЗАЉУБИВ ЕДНО МОМЕ
група  ЕЗЕРКИСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛ ЈАС
група  ЕЗЕРКИСОБОРСКО ОРО
група  ЕКСТРЕМБИБЛИСКА ЗЕМЈА 
група  ИМПУЛСИЖЕДНО СРЦЕ
група  КВИНТАКОРДСВАДБАРСКА
група  КОДАДАЛЕКУ ВО ТУЃИНА
група  ЛЕГАТОСВЕТУЛКА НА  ЦЕЛО
група  МИМОЗААБРЕ АПУСТОЛЕ
група  МИМОЗААБРЕ КОЉО МАМИН КОЉО
група  МИМОЗАВРАТИ МИ СЕ МИЛО ЛИБЕ
група  МИМОЗАДАЈ МИ МАМО ДИНАР ДО ДВА
група  МИМОЗАДАФИНА БОЛНА ЛЕГНАЛА
група  МИМОЗАЕЈ МОРИ НЕВЕСТО
група  МИМОЗАМИ СЕ СОБРАЛЕ МИ СЕ НАБРАЛЕ
група  МИМОЗАМОРИ МОМЕ УБАВА
група  МИМОЗАРИСТАНА НЕ СЕ ПОЖАЛИ
група  МИМОЗАСТОЈАКОВО, СТОЈАКОВО
група  МИМОЗАШТО Е ЧУДО СТАНАЛО
група  МОДЕРАТОЖИВОТОТ Е БОЖЈИ ДАР
група  НАЦИОНАЛЗЕМЈО БИДИ СИЛНА
група  ПИЈАНЕЧКИ БИСЕРИПОСЛЕДНИТЕ КОМИТИ ОД ЦАРЕВОСЕЛСКАТА ЧЕТА
група  СЕДЕНКАЦВЕТА МОМА
група  Серенада со чалгииМОРИ АНЧЕ МИЛОЈЧИНО
група  Серенада со чалгииСе запали трено одајчето
група  Серенада со чалгииСЕВДЕ МОРИ СЕВДЕ СЕВДАЛИНО
група  СИРМАОЈ КОЛЕДЕ МОЈ КОЛЕДЕ
група  СЛАВНА ДЕБАРЦАВЕСЕЛА ГАЈДА
група  СЛАТКА ТАЈНАОВЧЕПОЛИЕ
група  СРМАДЕНОТ МЕ ИЗЛУДУВА
група  Струски БисериКако струга нема друга
група  ТАВЧЕ ГРАВЧЕАЈДЕ ДА ЗАИГРАМЕ
група  ТикаАнге Анге Ангелино
група  ТИКВЕШКИ БИСЕРИВЕСЕЛА  ГАЈДА
група  УЗУНДА НИ ЖИВЕЈ НАШАТА МАКЕДОНИЈА
група  ФАВОРИТИЗА АНГЕЛИНА
група  ЏУМБУСГОЛЕМ СУМ МЕРАКЛИЈА
група АКАДЕМИЈАBETOVEN IX SIMFONIJA
група АкадемциАЈДЕ БОГ ДА ГО БИЕ ЛУДИОТ ГОНО
група АкадемциБело лице љубам јас
група АкадемциКуќа имам на Пелистер
група АлегроЏумбуш
група АмадеусКл,цу главу кл,цу
ГРУПА АРТИСТИПОД ОВА ЗНАМЕ (20 ГОД НЕЗАВИСНОСТ)
група БалканАх мори бабо
група БЕЛИ МУГРИАЈДЕ АЈДЕ ЛИЧНО МОМЕ
група БЕЛИ МУГРИБЕЛОТО МАРИЧЕ
група БЕЛИ МУГРИБУЛБУЛ МИ ПЕЕ
група БЕЛИ МУГРИВАСА НА КРУШАРЦИ
група БЕЛИ МУГРИЗАПАЛИ СЕ ОДАЈЧЕТО
група БЕЛИ МУГРИМАЛКА МОМА ЦВЕКЕ БРАЛА
група БЕЛИ МУГРИМАРИКЕ ДИЛБЕР УБАВА
група БЕЛИ МУГРИМАРО МАРИКЕ ФИДАН БОЈЛИКЕ
група БЕЛИ МУГРИМИЛУВАМ МОМЕ БЕЛОТО ГРЛО
група БЕЛИ МУГРИМОМА СЕДЕ НА ЧАРДАЦИ
група БЕЛИ МУГРИМОМЦЕ ЗАСПА В ЗЕЛЕНА ЛИВАДА
група БЕЛИ МУГРИУСТА МИ ПЕЕ, СРЦЕ МИ ПЛАЦЕ
група БилјанаЧифте чифте
група БиоритамЕх да свири
група БиоритамКАКВО ФАЈДЕ
група БиоритамМајка на Марика думаше
група БиоритамШто ми направи
група БисерБратче ле братче Божине
група БисерИ ние сме деца
група БисерЈана
група БисерСи заљуби Џефа
ГРУПА БИСЕРИЛино, вино ли се твоите очи
ГРУПА БИСЕРИНиколице, крчмарице
ГРУПА БИСЕРИСокици …
група БИТОЛСКИ КОНЗУЛИДОЈДИ НА ПЕНЏЕРЕ
ГРУПА БЛЕЗЕРИБан Апостоле
ГРУПА БЛЕЗЕРИКавадаречки пречек
ГРУПА БЛЕЗЕРИМерак чочек
ГРУПА БЛЕЗЕРИНе ја затварај мајко портата
група БоемиАЛТАН СРЦЕ
група БоемиБЕКРИЈСКА
група БоемиБОЛКАТА КАКО РАКИЈА
група БоемиВино пијам ем ракија
група БоемиЕј спомени
група БоемиЗАПЕЈТЕ ДРУГАРИ
група БоемиЗасвири ми песна
група БоемиКога врнат спомени
група БоемиЛична Стано
група БоемиОД БОГА ПИШАНО
група БоемиПијте за мојата душа
група БоемиПогледни Цвете
група БоемиРано моја
група БоемиСвири стара тамбуро
група БоемиСека вечер пијан се враќам
група БоемиСтаро друштво
група БоемиТаа што ме остави
група БоемиТајфо моја
група БоемиТи ми рече
група БоемиЦрно му било пишано
група БоемиШто може љубовта
група БолероАко во песните се пронајдеш
група БолероДајте Да Запеам
група БолероПогана
група БолероСИЛВИНО ОРО
група Бон-ТонОстануваш во моето срце
група БумерангОстави ме
група ВАРДАРГОРО ЛЕ ГОРО СЕСТРО АЈДУЧКА
ГРУПА ВИНЦЕТЕНКА СТАНА ТАНЕЦ ВОДИ
ГРУПА ВИРТУССПОМЕНИ
ГРУПА ГЕРГЕВЗЕМИ МЕ ЗЕМИ МОМЕ ЛЕ
група ДЕБИТАНТИДОЈДИ ВО ВАЛАНДОВО
група ДенПеј ми Рале
група ДеницаНедела Е, Свадба Се Прави
група ДЕСПИНААХ ПИЛЕ МОЕ, ГУЛАПЧЕ МОЕ
група ДеспинаДали знаеш либе,дали паметуваш
група ДеспинаПлачам и пијам
група ЕЗЕРКИЛИХНИДА КАЈЧЕ ВЕСЛАШЕ
група ЕЗЕРКИМИЛКИНО ОРО
група ЕЗЕРКИПЕСНА ЗА ОХРИД
група ЕлитаЈасно сонце
група ЕлитаКога тргнав Цвето во туЃина
ГРУПА ЕСНАФМЕАНО
група ‘И КАМЕЛЕОНИ’КОЛКУ СИ УБАВА
Група ИзведувачиСонувај
група ИндексиДоаѓам меано стара
група ИндексиМоме моли Бога
група ИндексиТргнало ми лудо младо
група ИндексиЧукнав тропнав Елено моме мори
група ИНЕР СИТИ ДЗЕМ БЕНДШТО НАПРАВИВ ЗА ЉУБОВТА
група ИнтервалиБалет
група ИнтервалиЗБОРУВАЈ НЕЖНО
група ИнтервалиМи треба твојот жар
ГРУПА ЈАНААЈ ОГРЕЈАЛА ЈАСНА МЕСЕЧИНА
ГРУПА ЈАНАДЕВОЈЧЕ НЕ СТОЈ СПРЕМА МЕНЕ
ГРУПА ЈАНАЈАНА МАМА НА ДАЛЕКО ДАВА
група КамелеонБез неа
група КамелеонДај ми љубов
група Камелеон.Средба
група КоалаПесна за тебе
група КодаЕмине
група КОДАЗОШТО ГИ КРИЕШ СОЛЗИТЕ
група КОДАРУМБА ДУМБАБА
група КоктелСлуга и цар
група КомпасДа се роди уште еднаш
група КомпасТи си ми
ГРУПА КОНАКПЕСНА ЗА СТРУГА
група ЛЕГАТОГЛАСОТ НА ЉУБОВТА
ГРУПА ЛИРАБОГ ДА ГО УБИЕ МАМО КОМШИЧЕТО
група ЛИРАБОР САДИЛА МОМА ЕВГЕНИЈА
група ЛИРАКЕРКО МОРИ ШУТО
група ЛИРАМАЈКА РОДИ МАШКО ЧЕДО
ГРУПА ЛИРА СО АНСАМБЛ НА ДИМЧЕПОД БОРЧЕ СЕДИ БОЈАНА
група МАГНОЛИЈАИЗЛЕГОВ ДА СЕ ПРОШЕТАМ
ГРУПА МАЕСТРООТВОРИ ЈАНО ПЕНЏЕРЕ
група МАКЕДОНСКИ МЕРАКАЈ, ИЗЛЕЗИ ЃУРЃО
група МАКЕДОНСКИ МЕРАКБојана
група МАКЕДОНСКИ МЕРАККРУШЕВО АБЕР ПРИСТИГНА
група МАКЕДОНСКИ МЕРАККРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА
група МАКЕДОНСКИ МЕРАКСЛУШАМ КАЈ ШУМАТ ШУМИТЕ
група МЕГДАНЗАПЛАЧИ НЕБО СИНО
група МераклииБитолско оро
група МераклииЃурѓовденско оро
група МераклииСамо Тебе Те Имам
група МераклииСЛУШНИ ЈА МАЈКО ОВАА ПЕСНА
група МЕТАЈОВАН ДЕЛИЈА
група МоралНе верувај во љубовта
група НЕЛИ ТИ РЕКОВДАЛИ СПИЕШ ЉУБОВ МОЈА
група Нели ти рековЗапри дожду
група НЕЛИ ТИ РЕКОВЗар можеш срцето да го делиш на две
група НЕЛИ ТИ РЕКОВИЉАДА СОЛЗИ
група НЕЛИ ТИ РЕКОВМОЈ ГАЛЕБЕ
група НЕЛИ ТИ РЕКОВНема вракање
група НЕЛИ ТИ РЕКОВНоси ме судбино
група НЕЛИ ТИ РЕКОВПОСЛЕ ДОЖДОТ СОНЦЕ МИЛУВА
група НЕЛИ ТИ РЕКОВРАНО МОЈА
група ОАЗАЉУБОВЕН  ОСТРОВ
група ОАЗАМЕЧКИН  КАМЕН  ПАМЕТИ
група ОАЗАУСНИ ЗРЕЛИ ЦРЕШИ
група ОАЗА И РАС. ВАЛАНДОВЧАНИЉУБОВЕН СОН
ГРУПА ПЕТ ПЛУССПЛЕТ НАРОДНИ ПЕСНИ
ГРУПА ПЕТ ПЛУСТАМ ДЕКА ИМА ВИСОКИ ЧАРДАЦИ
група ПицикатоАКО АКО НЕКА НЕКА
група ПицикатоДАЛИ ДА ТИ ВЕРУВАМ
група ПицикатоДојди месечино
група ПицикатоЗеми Си Македонка
група ПицикатоСАКАМ ДА ТЕ ПОЗНАВАМ
група ПЛЕТЕНКАИЗЛЕГОЛ ЈАНЕ САНДАНСКИ
ГРУПА ПЛЕТЕНКАЈА ВИКНАЛЕ ПАНДОРА
ГРУПА ПЛЕТЕНКАМАМИНО МОМИЦЕ
ГРУПА ПЛЕТЕНКАОЈ ТИ МОМЕ ЛУДО ЛИ СИ
група ПУЛСЧАША ВИНО
група РАФИНЕРИЈАСТАР КАЛЕНДАР
група С.ТајнаДал ќе ми прости
група СамоилЛудо младо бакалџиче
група Седум МикЗеми момче
ГРУПА СЕРЕНАДАБЛАГУНО ДЕЈЧЕ ПОЖАРАНЧЕ
ГРУПА СЕРЕНАДАШЕКЕРИНО МАЛОЈ МОМЕ
ГРУПА СЕРЕНАДА И ЦАЛГИИАРШИН АРШИН
група СирмаГрадел Илија манастир
група СирмаЗА ЛАЗАР ПО ТРАЈКОВ
група СирмаЗАПЕЈ ПЕСНА ПИРИН
група СирмаПрошетала се св.Недела
група СИРМА-КУД ГОЦЕ ДЕЛЦЕВНЕШТО ЌЕ ТЕ ПРАШАМ БАБО
група СЛАВНА ДЕБАРЦАЕЈ, РОДЕН КРАЈ
ГРУПА СО ЦАЛГИИБОГ ДА БИЕ ЏАНАМ НАУМЧЕТО
група СонатаАј што убаво носта ле мале
група СонатаАЈ ШТО УБАВО ОДАТ ВЕЛЕШКИТЕ МОМИ
група СонатаАЈДЕ АЈДЕ МОМЕ СТОЈНЕ
група СонатаБарај око
група СонатаБЕЛО ЛИЦЕ ЉУБАМ ЈАС
група СонатаБелото маре чинчиево
група СонатаБОЛЕН МИ ЛЕЖИ МИЛЕ ПОП ЈОРДАНОВ
група СонатаВо влашкото маало
група СонатаДодека сум жива
група СонатаЕлено ќерко
група СонатаЖивот да ти дадам
група СонатаЗАПЕЈ СО ПЕНА
група СонатаКАДЕ СИ
група СонатаМАЈКО ЧУВАЈ МИ ГО ГЕРГЕВОТ
група СонатаМлада месечина
група СонатаНА ЛОПУШНИК
група СонатаНемам веќе солзи за тебе
група СонатаНОСТАЛГИЈА
група СонатаПисмо место прошка
група СонатаРОЗА НЕ РАСЦУТЕНА
група СонатаСама во туѓина
група СонатаСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
група СонатаСЕЈМЕН ДА ШЕТАМ НИЗ БУЗААНА
група СонатаСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛ
група СонатаСонце на Љубовта
група СонатаСТАРО ВЕЛЕШКО ОРО
група СонатаТвоја не бидувам
група СонатаТОЈ НЕМА ЉУБОВ ЗА МЕНЕ
група СонатаШто ми е мило  мамо
група СонатаШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО НА КОЈНИК ДУКАН
група ТАВЧЕ ГРАВЧЕИВАНЕ ИВАНЕ
група ТАВЧЕ ГРАВЧЕКОЈ КЕ НЕ РАЗДЕЛИ
ГРУПА ТАВЧЕ ГРАВЧЕ СО НОКОГО ЉУБИШ ТИ
група ТикаЉубена
група ТОСКАЉУБОВТА Е ЛЕК ЗА ДУШАТА
ГРУПА ТУМБАМАРИЈА
група ТутиФрутиСтари ергени
група УЗУНАБРЕ КОЉО
група УЗУНДВАЈЦА ПАК СМЕ СЕГА
група УЗУНМОМЧЕ ЧУДЕСНО
група УЗУНТЕШКО ГАЈДАШКО
група УЗУНУЗУН ИНТРОДУКЦИЈА
група УрнебесАнгели ке слезат
група УрнебесДевојките калеши
група УрнебесДУВНИ ДУВНИ МАЈСТОРЕ
група УрнебесЕсенска балада
група УрнебесКАЈЧЕТО
група УрнебесСвири тивко
група УрнебесТУГИНАТА ПУСТА ДА ОСТАНЕ
група ФилиграниСтара циганска
група ФонтанаДимче могилче
група ФонтанаДуша жедна
група ФонтанаЕдна е Македонија
група ФонтанаЕргенска вечер
група ФонтанаКапка љубов
група ФонтанаКонцертна фантазија
група ФонтанаЉубовна песна
група ФонтанаМераклиско оро
група ФонтанаМеџитлиско пуштено оро
група ФонтанаМори Моме Магде
група ФонтанаМост од три бакнежи
група ФонтанаНевестинско оро
група ФонтанаНина
група ФонтанаСтојаново оро
група ФортунаВратете се Лешочани
група ФОРТУНАЕДЕН ЖИВОТ
група ФорумПовторно сам
ГРУПА ЦАР САМОИЛОХРИДСКО БЕКРИСКО ОРО
група ЦАР САМУИЛЈас сум лудо бакалџиче
група ЦАР САМУИЛОХРИДСКИ СТАРИ ТРУБАДУРИ
ГРУПА ЧАЛГИИТРИ ГОДИНИ БОЛЕН ЛЕЖАМ
група ЧардашБолен лежи млад Стојан
група ЧардашВо влашкото маало
група ЧардашПраша ли Тинке мајка ти
група ЧардашРазболе се мојата Ирина
група ЧардашРежи,режи ти бичкијо
група ЧардашСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
група ЧардашСношти дојдов мори Маре
група ЧардашТри години се љубевме
група Џет СетЧувај ги бакнежите
Групна ПеснаРоза Сина
ГУДАЧКИ ОРКЕСТАРЕЈ, ГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
ГуњоваЗапејте ми Трубадури
ГуњоваИграј само играј
ЃуревСамо за тебе
ГУРУЛТУЕЛЕНО МОМЕ
Д ГИЕВА И Д БОЈАДЗИЕВА СО ТАНЕДОЈДИ ДОЈДИ МАЛОЈ МОМЕ
Д ИМЕРИ,ПИАНО; СИМФ ОРК НА ФМУRHAPSODY ON A THEME OF PAGANINI
Д ПЕТРОВСАМО ТИ
Д СТОЈАНОВСКИАНЃА ОД ГАЛИЧНИК
Д. ДАУТОВСКИАБЛАНИЦКО ОРО
Д. ДАУТОВСКИАлександрија
Д. ДАУТОВСКИАпатија
Д. ДАУТОВСКИВЕЛИГДЕНСКО (ИНСТРУМЕНТАЛ)
Д. ДАУТОВСКИДАФИНО МОМЕ (ВОКАЛ)
Д. ДАУТОВСКИДилема
Д. ДАУТОВСКИДРАЧЕВСКО ЖЕНСКО ОРО
Д. ДАУТОВСКИЈана
Д. ДАУТОВСКИЈАСНА МЕСЕЧИНА-ПЕСНА
Д. ДАУТОВСКИКУМАНОВКА-ИНСТРУМЕНТАЛ
Д. ДАУТОВСКИМОРЕ РАСТИ,РАСТИ-ПЕСНА
Д. ДАУТОВСКИНЕВЕСТИНСКО-ИНСТРУМЕНТАЛ
Д. ДАУТОВСКИОКАРИНА
Д. ДАУТОВСКИПретрес
Д. ДАУТОВСКИСИТНА ЛИСА-ИНСТРУМЕНТАЛ
Д. ДАУТОВСКИСланиница
Д. ДАУТОВСКИСПЛЕТ-ИНСТРУМЕНТАЛ
Д. ДАУТОВСКИУтро
Д. ДАУТОВСКИУЧИ МЕ МАЈКО,КАРАЈ МЕ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТБАЛКАН (ИНСТР)
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТГОРОЦВЕТ (ИНСТРУМ)
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТЈАНО ЈАНО
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТЈОВКА
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТКЛУЧ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТКОЉО
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТКОПНЕЖ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТМЕСЕЧИНА
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТМЕТРОНОМ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТНАСПРОТИ ВЕТЕРОТ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТНОВ БАЛКАН
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТПАТУВАњЕ(ИНСТР)
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТПАЦА
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТСеќавање
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТСО МАКИ
Д. ДАУТОВСКИ КВАРТЕТТАНЦ
Д. МАСЛАРСКИМЕАНО ЛУТА РАНО
Д. МијалковскиДојди Лено на прениче бело
Д. СтојановскиОваа љубов оган е
Д.АндоновскСе уште ме сонуваш
Д.ЃеоргиевскФана мома најлична
Д.Георгиевски И С.СпасовскаДвајца млади вљубени
Д.ДИМИТРОВСКИБЛАГИЦЕ КАЛЕША, БЛАГИЦЕ
Д.ЕвремоваТешко е мајко Маријо
Д.МАРКОСКИСНОШТИ ТЕ ПРАТИВ НА ВОДА
Д.СТОЈАНОВСКИМАЈКО МОЈА ДУШО МИЛА
Д.СТОЈАНОВСКИМЕРАК ДУША БАРА
Д.ТЕМЕЛКОВСКА И Д.БЛАЖЕВСКИЖИВОТОТ НИ НОСИ СЕ
Д.ЦВЕТКОВСКИМОМЕ ДАФИНО
ДАВИД ТЕМЕЛКОВГОРДАНА
ДАЈАНА КАРАНИКОЛОВАКАДЕ НА ОДМОР
ДАЛИДАЉУБОВ ВО ПОРТОФИНО
Далтонс1001-ви
ДалтонсГрад
ДалтонсПикавец
ДАМЈАН СТОЈАНОВСКИИВАНА
ДамјановБог да бие Русе
ДАНА ЈЕВРЕМОВАСЕСТРА БРАТА КАНИ НА ВЕЧЕРА
ДАНА ЈЕВРЕМОВА СО ВИНЦЕ И ОНИШТО МИ БЕА ТРИ СВЕТИИ
ДАНА ЈЕВРЕМОВА СО ОНИВЕЛИГДЕН МОРЕ ВЕЛИГДЕН
ДАНА ЈЕВРЕМОВА СО ОНИСТАНИ МИ СИНЕ СТОЈАНЕ
ДАНА ЈЕВРЕМОВА СО ЦАЛГИИ НА МРЈА ИЗЛЕЗИ БАБО В ЧАРШИЈА
ДАНАИЛНЕЖНА КО ПРИНЦЕЗА
Дани ДимитровскаА некогаш
Дани ДимитровскаБез тебе се разбудив
Дани ДимитровскаВО НАС
Дани ДимитровскаДо Последен Здив
Дани ДимитровскаЛетај галебе
Дани ДимитровскаНајдобра
Дани ДимитровскаНАЈЈАКИ ОД СЕ
Дани ДимитровскаНема да ми биде жал
Дани ДимитровскаНикој како ти
Дани ДимитровскаСамо ти ми требаш
Дани ДимитровскаСите драги луѓе
Дани ДимитровскаСо мене си едно
Дани ДимитровскаСонце во очи
Дани ДимитровскаЦрвени дождови
Дани ДимитровскаЦРВЕНИ ДОЗДОВИ (ремиx)
Дани ДимитровскаШто до тогаш
Дани ДимитровскаШто до тогаш
ДАНИ фт.АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИНОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА МАГИЈА
ДаниелСила На Љубовта
Даниел КајмакоскиБез неа на овој свет
ДАНИЕЛ СТОЈМАНОВСКИГУБАМ ОД СЕБЕ
ДаниелаТи си  ча,ча
Даниела КалајџискаСамо на сон
Даниела КалајџискаСВЕТИ НИКОЛА
ДАНИЕЛА ПАНЧЕТОВИЌНЕДОСТИЖНА
ДАНИЕЛА ТОДОСОВАЧЕКАЈ МЕ ЗЕМЈО ТИ
ДАНЦЕ ЕФТИМОВАКРАЛИЦА
ДариоБактерија
ДариоДА ЈА ВИДАМ ПАК
ДариоКула од песок
ДариоЛетни денови
ДариоМесто за крај
ДариоПЕСНА НЕДОПЕАНА
ДариоСе за тебе
ДариоТебе
Дарио и УгроАјде кажи добро е
ДаркоСказна малечка
ДАРКО  ДИМИТРИЕВСКИАНА МАРИЈА
ДАРКО АНДОНОВПЕСНА ЉУБОВНА
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИДЕВОЈЧЕНЦЕ, ДЕВОЈЧЕНЦЕ
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИКАКВА СИ ТИ
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИКУЧКОВО
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИПО ДРУМ ОДАМ МАЈЦЕ
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИСНОШТИ ГО ВИДОВ МАМО УБАВОТО СТОЈНЕ
ДАРКО БИЛБИЛОВСКИ И АНЕТА МИЦЕОЈ ДЕВОЈЧЕ ДЕВОЈЧЕ
Дарко ИлиевскиБори се за неа
Дарко ИлиевскиКАКО ПАДНАТ ОД МАРС
Дарко ИлиевскиЛАГИ
Дарко ИлиевскиНе е фер
Дарко ИлиевскиТи Можеш
Дарко ИлиевскиУтре е нов ден
ДАРКО ИЛИЕВСКИ И НИКОЛА ПАУНОВЈАС СУМ ТОЈ
ДАРКО ИЛИЕВСКИ ФЕАТ. ВРЧАКСНЕГУЛКА
Дарко Илиевски феат.ДНКЕдно Тело
ДАРКО МОЈСЕЕВДЕТСКА ИГРА
ДАРКО МОЈСЕЕВДОЗДЛИВ ДЕН
ДАРКО МОЈСЕЕВЗАМОК НА ЉУБОВТА
ДАРКО МОЈСЕЕВЗИМСКА ЉУБОВ
ДАРКО МОЈСЕЕВПОГЛЕД ВО ДАЛЕЧИНА
ДАРКО МОЈСЕЕВСОНЧЕВО УТРО
ДАРКО НИКОЛОВСКИСОНУВАМ
ДАРКО СТОЈАНОВСКИЈАНА
ДАРКО СТОЈАНОВСКИТУГИНА
Дарко стојаноскиЈована
ДАРКО СТОЈАНОСКИКЕ ТЕ ОЖЕНАМ
ДаскалБиди ми ѕвезда
ДД СИНТЕЗИСМОМЕ СТОЕ (ИНСТР)
ДЕ МАРБЛЕОДАМ НА ЈУГ
Деана НиколовскаБИДИ МИРЕН
Деана НиколовскаЗаборавен Свет
Деана НиколовскаЛуд си или луда сум
Деана НиколовскаЛудило
Деана НиколовскаПРИЗНАВАМ
Дедејска-КукиќДоста, доста бре Стојне
Дедејска-КукиќЗА ЉУБОВ ПЕСНА
Дедејска-КукиќСтар Џумбушлија
Дедејска-КукиќШар планина
ДЕЈАН БОБИК-ДЕСКОНЕ СУМ САМ
ДЕЈАН ВЕЉАНОВСКИМЕАНЏИСКА
Дејан и ПепиГоспод простува
Дејан и ПепиЗнам дека ме љубиш
Дејан КузмановскиТрена
Дејан ТасевВрати Се
Дејан Трифуновски ДекоАјде биди ла\лива
Дејан Трифуновски ДекоЉУБОВТА ДОАГА
ДејзиМојот сон
ДексоСама си
ДЕКСО И СУЗАНАСЕКАВАњА
ДемзиНоќна музика
ДЕМИРХИСАРСКИ БИСЕРИСВАДБА ГАЛИЧКА
ДЕН ЗА ДЕНМЛАД ЕРГЕН
ДЕНИ1001 НОК
Дени те чуваНАВИВАЧКА
ДенисМирисот Твој
ДЕНИССОНУВАМ
Денис МуратБез Мене
Денис МуратСе што бараш
ДЕНИС МУРАТТи Си Песната
ДеспинаАх Љубов Љубов
ДЕТСКИ ХОР РУМЕНИ БУЛКИРУМЕНИ БУЛКИ
ДИВНА ГИЕВА СО ТАНЕЦЗАЉУБИЛ ДИМО
ДИВНА ГИЕВА СО ТАНЕЦМИ НИКНАЛЕ ДО ДВА БЕЛИ КАРТОПА
ДИВНА ГИЕВА-ТАНЕЦНЕВЕСТА ИДИ ОД ВОДА
ДИВНА ЛАЗАРЕВА-ТАНЕЦВЕНЕ, ПИЛЕ, ВЕНЕ
ДИМЕ ПОПОВСКИБАЛАДА ЗА СТАРИОТ БРОД
ДИМЕ ПОПОВСКИБела птица
ДИМЕ ПОПОВСКИВЕЧЕР НА ШАРА
ДИМЕ ПОПОВСКИГОЛЕМИОТ ПРЕТЕНДЕНТ
ДИМЕ ПОПОВСКИДАЛЕКУ ВО ДАЛЕЧИНА
ДИМЕ ПОПОВСКИЛени
ДИМЕ ПОПОВСКИМи Вети Ти
ДИМЕ ПОПОВСКИМОРИ МОМЕ МАГДЕ
ДИМЕ ПОПОВСКИНЕЖНОСТ
ДИМЕ ПОПОВСКИНоќеска шумеа брезите
ДИМЕ ПОПОВСКИО КАКВА ЉУБОВ
ДИМЕ ПОПОВСКИПланино Моја Рудино
ДИМЕ ПОПОВСКИПоследен ден на разделбата
ДИМЕ ПОПОВСКИПОСТОИШ ЛИ ТИ
ДИМЕ ПОПОВСКИЦрно му било пишано
ДИМЕ ПОПОВСКИ СО ФЕСТ.ЗО-ОПАТИШТОМ ТЕ ВИДАМ
ДИМИТАР АНДОНОВСКИБЕЛЕГ ОСТАНА
ДИМИТАР АНДОНОВСКИДОЖД
Димитар Андоновски и ВикторијаНишто или се
ДИМИТАР И РИСТОБАЛКАНСКА ИГРА
ДИМИТАР И РИСТОДАБАЛСКО ОРО
ДИМИТАР И РИСТОЈАСНИНО ОРО
ДИМИТАР И РИСТОКОНСТАНЦИНО ОРО
ДИМИТАР И РИСТОМИТЕВА ГАЈДА
ДИМИТАР И РИСТООГРАЖДЕНСКО
ДИМИТАР И РИСТОСТРУМИЧЦКО
ДИМИТАР СИВАЦЕВСАМО ЦРНО ВИНО ЛЕЧИ РАНИ
ДИМИТАР ТАРАБУНОВСИЛНА ЖЕЛБА ИМАВ ЈАС
ДИМИТРОВСКА  И  ХАДЈИМАНОВСРАМЕЖЛИВИ
ДИМОВА -СТЕФАНОВСКИНЕ СПИЈ КЕРКО НЕ СПИЈ ДУШО
ДИМЦЕ ГРКОВСКИ КЛАРИНЕТ СО НОАЦЕВО ОРО
ДИР АНГЕЛ СУРЕВМАКЕДОНСКА ПОВЕСТ
ДИРИГЕНТ МИРОСЛАВ СПАСОВИЗЕ ХЕРУВИМ
ДИРИГЕНТ-АЛЕКСАНДАР ЛЕКОВСКИБОГОРОДИЧЕН ТРОПАР
ДИРИГЕНТ-АЛЕКСАНДАР ЛЕКОВСКИХИМНА НА СВЕТИ КЛИМЕНТ
ДЈОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕНДЕНОВИ НА ВИНО И РОЗИ
ДНКСе што сакам
ДНК и ЕнаОд утро до мрак
ДНООдиме до крај
ДНОТишина
ДНОЧИЈА ЛИ СИ
Добри СтавревскиАјде слушај Калеш Анѓо
Добри СтавревскиБиЉана платно белеше
Добри СтавревскиГОДИЛО МИ СЕ СЛАТКА ЛЕ МАМО
Добри СтавревскиДОСТА ОДИ ГИЈО
Добри СтавревскиЗа кого ти цути Дано лицето
Добри СтавревскиЈанка низ гора врвеше
Добри СтавревскиКАЖИ, КАЖИ ДОНКЕ ШТО ДА ТИ ДОНЕСАМ
Добри СтавревскиЛЕНЦЕ БОЛНО ЛЕЖИ
Добри СтавревскиМОРИ МОМЕ МАЛКОЈ МОМЕ
Добри СтавревскиНА ПЕЧАЛБА ТРГНАВ МАМО
Добри СтавревскиНЕ СТОЈ МОМЕ, НЕ СТОЈ ДУШО
Добри СтавревскиНИКНАЛО, НИКНАЛО ЦВЕКЕ ШАРЕНО
Добри СтавревскиОнаа страна оган гори
Добри СтавревскиПЕТЛИТЕ ПЕЈАТ, ЗОРА СЕ ЗОРИ
Добри СтавревскиПЕТЛИТЕ ПЕЈАТ, ЗОРА СЕ ЗОРИ
Добри СтавревскиПИЈАН ИДАМ ОД ГРАДА
Добри СтавревскиПОДГОТВИ МАЈКО ДАРОВИ
Добри СтавревскиРЕКОВ ТИ МОМЕ ПАК ЌЕ ТИ РЕЧАМ
Добри СтавревскиСЕ ЗАПАЛИ, ПИЛЕ ТРЕНО, ОДАЈЧЕТО
Добри СтавревскиСечи моме руси коњи
Добри СтавревскиСи заЉубив едно моме
Добри СтавревскиСношти минав покрај вази
Добри СтавревскиСум се родил мераклија
Добри СтавревскиТРГНАЛА РУМЕНА ЗА ВОДА СТУДЕНА
Добри СтавревскиЦРНА СЕ ЧУМА ЗАДАДЕ
ДОБРИ СТАВРЕВСКИ СО НОКАРАНФИЛО ФИЛФИЛО МОМЕ
Добрила К.Тужинче девојче
ДраганГитаро моја
Драган ВучиќКажи Грешнице
Драган ВучиќКОЈ ШТО МЕ ЧУЕ / ОЈ ЗЕЛЕНО ЗЕЛЕНИКЕ
Драган ВучиќКој што ме чуе да пеам/Ој,Зелено,Зелени
Драган ВучиќТе молам да се вратиш
ДРАГАН ЃАКОНОВСКИЕХО ОД ДАЛЕЧНО МИНАТО
ДРАГАН ЃАКОНОВСКИМЛАДОСТА Е УБАВА
ДРАГАН КАРАНФИЛОВСКИБЕЛИ НАРЦИСИ
ДРАГАН КАРАНФИЛОВСКИКАФАНЦЕТО НА ГАЗДА МИТЕ
ДРАГАН КАРАНФИЛОВСКИЛУЛАЈ МЕ НЕЖНО
Драган Мијалковски223-305
Драган МијалковскиTime to say goodbye
Драган МијалковскиБакни Ме
Драган МијалковскиБевме млади ко роса
Драган МијалковскиБило кој
Драган МијалковскиГитаро моја
Драган МијалковскиГулабице
Драган МијалковскиДај ми молњи
Драган МијалковскиДОБРА СЕКОГАШ СИ БИЛА
Драган МијалковскиДојди Лено на пернице бело
Драган МијалковскиДОЈРАНСКИ РИБАРИ
Драган МијалковскиИРЕНА
Драган МијалковскиКАЖИ ЗАШТО МЕ ОСТАВИ
Драган МијалковскиКажи ми
Драган МијалковскиКажи нешто драга
Драган МијалковскиКАЛИНО МОМЕ
Драган МијалковскиКатарина
Драган МијалковскиЛебеди пловете
Драган МијалковскиЛени
Драган МијалковскиЉубена
Драган МијалковскиЉубовна рана не се лекува
Драган МијалковскиМедена
Драган МијалковскиНА РАЗДЕЛБА
Драган МијалковскиНе знам кај си сега
Драган МијалковскиНЕЗНАМ КАЈ СИ СЕГА
Драган МијалковскиНемам мило немам драго
Драган МијалковскиНемам мира
Драган МијалковскиО ГАЛЕБИ БЕЛИ
Драган МијалковскиОди душо моја
Драган МијалковскиОди си
Драган МијалковскиПЕРОН 3
Драган МијалковскиПовеќе љубов
Драган МијалковскиПосеала баба
Драган МијалковскиРадост и тага
Драган МијалковскиСаде ти се чудам Цвето
Драган МијалковскиСКАЗНА
Драган МијалковскиСКОПЈЕ МЛАДОСТ МОЈА
Драган МијалковскиСкопје радост моја
Драган МијалковскиСтарата Скопска чаршија
Драган МијалковскиТамбуро моја
Драган МијалковскиТи така ми доаѓаш
Драган МијалковскиУбава се како музика
Драган МијалковскиФантазија
Драган МијалковскиЧАИРЧАНИ СТАРИ СКОПЈАНИ
ДРАГАН ТЕМЕЛКОВСКИТАМУ КАЈ ШТО СПИЕШ
ДРАГАН ТЕМЕЛКОВСКИ-ДЗОНИЉУБОМОРЕН
Драган ШуплевскиДевојченце црно ле око
Драган ШуплевскиКаљо Каљино девојче
Драган ШуплевскиМарика на стол седеше
Драган ШуплевскиОрал дедо една нива
Драган ШуплевскиСаноќ ми билбил препеа
Драган ШуплевскиСлавеј пее на трендафил
Драган ШуплевскиТатунчо страшен војвода
ДРАГИ МИТЕВ СО НОБАНСКО ОРО
ДРАГИ МИТЕВ СО НОБЕЛАСИЧКО ОРО
ДРАГИ МИТЕВ СО НОМИТЕВО ОРО
ДРАГИ МИТЕВ-КЛАРИНЕТ СО НОМЛАДОЖЕНСКО ОРО
ДРАГИ МИТЕВ-КЛАРИНЕТ СО НОЧАИРСКО ОРО
ДРАГИЦА МАВРОВСКААЈ ЗОШТО СИ КАТЕ ГЛАВА ПРЕВРЗАЛО
ДРАГИЦА МАВРОВСКАДОНКА СЕ ВГОРА ИЗГУБИ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАЗАИСКАЛИ СЕ КАЉО МОМА И МОМЧЕ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАЗДРАВЧЕ ВЕНЧЕ ЦВЕКЕ МИРИЗЛИВО
ДРАГИЦА МАВРОВСКАКОКОНО МОМЕ МОРИ УБАВО
ДРАГИЦА МАВРОВСКАНА СРЕД СЕЛО ТАПАН БИЕ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАНЕ СОНИ ЛИ ЛИБЕ СОН ЗА МЕНЕ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАПАСЕЛ ДИМО СИВО СТАДО
ДРАГИЦА МАВРОВСКАСОБРАВМЕ СЕ МОРЕ НАБРАХМЕ СЕ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАТЕКНУВА ЛЕ ТИ ЛУДО ТЕКНУВА
ДРАГИЦА МАВРОВСКАУБАВА МОМЕ ЈАНИНКО
ДРАГИЦА МАВРОВСКАЦЕНО ЛЕ КЕРКО ЛЕ
ДРАГИЦА МАВРОВСКАШТОМ ЗОРАТА ПУКНАЛА
ДРАГИЦА МАВРОВСКА- СО НОЛЕЛЕ ЗВОНЦЕ ЗВОНИ
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОFANTAZIJA VO F-MOL OPUS 49
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОIMPROMPTUS NO 1 OP 29 AS DUR –
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОIMPROMPTUS NO 2  VO FIS-FUR OP 36
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОIMPROMPTUS NO 3 OP 51 GES DUR
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОIMPROMPTUS NO 4 OP 66 CIS MOLL
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОNOCTURNO OP 27 1 CIS MOLL
ДУБРАВКА ТОМШИЌ ПИЈАНОNOCTURNO OP 37, 2 G DUR
дуе.Михајл.Каранфило фил фило
ДУЕТ ГАВРОВСКИЈАГНЕНЦЕ СУГАРЕ
ДУЕТ Д ГИЕВА И Д БОЈАЏИЕВА-ТАДОЈДИ, ДОЈДИ, МАЛО МОМЕ
ДУЕТ КОСТАДИНОВА  АРСОВТРГНАЛА МИ РОДНА НА ВОДА ДА ОДИ
ДУЕТ КОСТАДИНОВА-АРСОВЈАС КЕ ТИ КУПАМ СВИЛЕНО ФУСТАНЦЕ
дует МихајлоПилето ми пее
ДУЕТ СЕСТРИ МАВРОВСКИКРАЈ СЕЛОТО МАМО ЛИЧНО КОНДУРЏИЧЕ
ДУЕТ ХРИСТОВСКИ-ЦЕРЕПОВСКИТИ МИ ВЕЛИШ, ДУШО ЛЕНО, ГЛАВАТА МЕ БОЛИ
ДУЕТ ЧИБАРИЌ-БОРИС ТОДОРОВМАЛОЈ МОМЕ ЦВЕКЕ БРАЛО
дует ЧрчевиГОРЕ,ДОЛУ ШЕТАВ,НИЗ ЧАРШИЈА МАЈЧЕ
дует ЧрчевиЗапеј песна малој моме
дует ЧрчевиОЈ ВЕЛИКО МОМЕ ДЗАН ВЕЛИКО
дует ЧрчевиПРОШЕТА СЕ МОМА
дует ЧрчевиСЕДУМДЕСЕТ СЕЛА СЕТАВ
дуетМихајлоКаранфило филфило моме
ДУЕТ-МИХАЈЛОВСКИ СО НОМАРИЧЕ ЛЕ ЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
ДУКЕ Б фт ЛАУРЕН АМАРИСIN THE AIR
ДУКЕ Б. & ЛАУРЕН АМАРИСHIGHER (RADIO MIX)
ДУКЕ БОЈАЏИЕВALL THROUGH ETERNITY
ДУКЕ БОЈАЏИЕВBALKAN TALE
ДУКЕ БОЈАЏИЕВBATTLE
ДУКЕ БОЈАЏИЕВCAN’T GET IT
ДУКЕ БОЈАЏИЕВFANTASY WORLD
ДУКЕ БОЈАЏИЕВLOVE IS THE WAY
ДУКЕ БОЈАЏИЕВSEEK PASSION
ДУКЕ БОЈАЏИЕВTHE TRUTH
ДУКЕ БОЈАЏИЕВTHIS IS LOVE
ДУКЕ БОЈАЏИЕВВЛАДИНО ОРО
ДУКЕ БОЈАЏИЕВЈОВАНО
ДУКЕ БОЈАЏИЕВКАЛИМАНКО
ДУКЕ БОЈАЏИЕВКОЉО
ДУКЕ БОЈАЏИЕВПАРАХОДОТ
ДУКЕ БОЈАЏИЕВ & АНСАМБЛСИ ЗАЉУБИВ (LIVE IN CARNEGIE HALL)
ДУКЕ БОЈАЏИЕВ ФЕАТ И ЛУМКАЛЕШ АНЃА
Дуле ЗрновскиБРАНИТЕЛ ЗА СЕКОГАС- (ГФ 2010)
Дуле ЗрновскиГЕРДАН ПЕСНА (ЛЕСОК 2010)
Дуле ЗрновскиЕДЕН ЖИВОТ ЕДЕН ВЕК
Дуле ЗрновскиПрости Ми За Се]
Дуле ЗрновскиТи Си Пекол, Ти Си Рај
Дуле И Дар-мВетувам
Дуле и КокиАЈДЕ ЗЕМИ СЕ ШТО САКАШ
Дуле и КокиАраба
Дуле и КокиВИА МАКЕДОНИЈА
Дуле и КокиВино и гитари
Дуле и КокиВиолина и гитара
Дуле и КокиДоцна вечерва
Дуле и КокиЕ мој бато
Дуле и КокиЗалудно Е Да Се Напијам
Дуле и КокиЗАМОЦИ ОД ПЕСОК
Дуле и КокиЗапеј ми
Дуле и КокиИЉада песни
Дуле и КокиЈас И Ти
Дуле и КокиКаде спие
Дуле и КокиКолку Треба Да Се Плати
Дуле и КокиМарама
Дуле и КокиМене место не ме фаќа
Дуле и КокиНавикни на промени
Дуле и КокиНе Ми Е Денот
Дуле и КокиНЕКОЈ МОМЦИњА НЕПРИЗНАВААТ
Дуле и КокиНеправда
Дуле и КокиНИКОЈ НЕ ЗНАЕ
Дуле и КокиОсамен
Дуле и КокиСкопска шема
Дуле и КокиСо звездите сум јас на ти
Дуле и КокиТрик
Дуле и КокиЧија си
Дулева-ДамјановскиТивка ноќ е
Дуо МаротовАјлене инд сеприт (ххх) странска
Дуо МаротовБарселона
Дуо МаротовДа  можам да те мразам
Дуо МаротовДА МОЖАМ ДА ТЕ МРАЗАМ
Дуо МаротовЗа тебе
Дуо МаротовЌе бараме до
Дуо МаротовЉУБОВ АНГЕЛСКА
Дуо МаротовЉУБОВ МОЈА
Дуо МаротовНе е љубов тоа
Дуо МаротовНе лажиме
Дуо МаротовТуѓа жена
Дуо МаротовШармерки
ДУО СЛИДЕНАМЕНСКА МРАЗАМ
ДУО ЦРЦЕВИКИТКА АБЕРЛИЈА
ДУСКА ИСЈАНОВСКАКИНИСА САНДА НА  ВОДА
ДУСКА ИСЈАНОВСКАПОДИГНИ СИ БЕЛО ЛЕНЦЕ ТУЛБЕНЦЕТО
Душка Исјан.Сплет на народни песни
Душко ГеоргиевскиАКО МЕ САКАШ
Душко ГеоргиевскиАх мори бабо
Душко ГеоргиевскиВечерва сакам најмила
Душко ГеоргиевскиВо бела руба ќе те облечам
Душко ГеоргиевскиВраќање
Душко ГеоргиевскиДА ЈА НЕМАМ ПЕСНАТА
Душко ГеоргиевскиДруга не сакам
Душко ГеоргиевскиЕЛЕГИЈА
Душко ГеоргиевскиЗАТВОРИ МЕ ВО ТВОЕТО СРЦЕ
Душко ГеоргиевскиЗбогум мила
Душко ГеоргиевскиЗемјо Македонска
Душко ГеоргиевскиИлино моме
Душко ГеоргиевскиЌе ти дојдам неканет
Душко ГеоргиевскиЉубам јас Македонка
Душко ГеоргиевскиМајко проштевај
Душко ГеоргиевскиМарие млада невесто
Душко ГеоргиевскиМАШКА КЛЕТВА
Душко ГеоргиевскиМИ ОТИДЕ МОЈТО ЛИБЕ
Душко ГеоргиевскиМИРИСОТ НА ДОЈРАН
Душко ГеоргиевскиМоја лична Румено
Душко ГеоргиевскиМОЛИТВА
Душко ГеоргиевскиОтвори ми
Душко ГеоргиевскиПосади ми ран босилек
Душко ГеоргиевскиПразник љубовен
Душко ГеоргиевскиПрости ми мајко
Душко ГеоргиевскиСаноќ ле Надо
Душко ГеоргиевскиУБАВА ДА ОСТАНЕШ
ДУШКО МИТЕВСКИВЧЕРА ВЕЧЕР АБЕР ДОЈДЕ
Е. ЈОСИФОВСКАЗВЕЗДА ДЕНИЦА
Е.ДрвошановТи си мојот грев
Е.ЗенуловскПиреј се македонците
Е.ИВАНОВАДОЈДИ ДА СЕ ЗЕМЕМЕ
Е.РеџепагиќКога ќе престанат солзите
ЕВАБЛЕФ
ЕВАДАЛИ ДЕНОТ КЕ Е РАЈ
ЕВАЕГО ТРИП-РЕМИКС
ЕВАЗа тебе
ЕВАНИКОГАШ
ЕВАОд утре или задутре
ЕВАСЕВЕР И ЈУГ
ЕВАТвоја Фантазија
ЕВА И АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКАТИВКА НОК
ЕВА НЕДИНКОВСКАБОЖИКНА МАКЕДОНСКА РАДОСНО ТЕ СЛАВИМЕ
ЕВА НЕДИНКОВСКАЗА ЉУБОВ СТВОРЕНИ
ЕВА НЕДИНКОВСКАТААН И МЕД
ЕВА НЕДИНКОВСКАХАБИБИ
ЕВГЕНИЈА ТРАЈАНОВСКАКОЈ Е ПОУБАВ
ЕВЕРГРИН БЕНДКАКО ШТО МИНУВА ВРЕМЕТО
ЕВЕРГРИН БЕНДПОСЛЕДНИОТ ВАЛС
ЕКРЕМ ЗЕНУЛОВСКИБРОСТИЧКА СВАДБА
ЕКРЕМ ЗЕНУЛОВСКИПИРЕЈ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ
Елвир МекицНекаде После Два
ЕЛЕНАВО ОЧИТЕ
ЕленаОстани ноќва со мене
ЕЛЕНА АНГЕЛОВАЦРВЕНОТО ОБРАВЧЕ
Елена ВелевскаСвири чочек
Елена ГеоргиеваАјде сите да запееме
Елена ГеоргиеваБАДЕМ ОКО
Елена ГеоргиеваБожја Земја
Елена ГеоргиеваВерувам во Љубовта
Елена ГеоргиеваЗАСПАЛ  ЈОВАН
Елена ГеоргиеваЗаспал Јован
Елена ГеоргиеваЛИЧНИ МОМИ ВАЛАНДОВЧАНКИ
Елена ГеоргиеваЉУБОВ МОЈА СИ
Елена ГеоргиеваМите Бекрија
Елена ГеоргиеваМите море Мите
Елена ГеоргиеваМолитва за Велигден
Елена ГеоргиеваНе ме задевај
Елена ГеоргиеваНОСТАЛГИЈА
Елена ГеоргиеваОХРИДСКИ БИСЕРИ
Елена ГеоргиеваПоследна карта
Елена ГеоргиеваСрце на распродажба
Елена ГеоргиеваШЕЌЕРЏИЦЕ ЈАБАНЏИЦЕ
ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА-Б. ГРУЈОВСКИЉУБОВНА
ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВСКА СКОПСКИ МЕРАРИБАРИ ЗАПЕЈТЕ СО МЕНЕ
ЕЛЕНА ДИМОВСКААКО ДОЈДЕ КРАЈ
ЕЛЕНА ДИМОВСКАНЕ ЗНАМ
ЕЛЕНА ДИМОСКАПОВЕКЕ ОД СЕ
ЕЛЕНА ЕЛИСАМА ВО НОКТА
Елена МиленковскаДојди со
Елена ПетрескаАко си заминеш ти
Елена ПетрескаГАЛЕБЕ
Елена ПетрескаДАЛИ ЗНАЕС
Елена ПетрескаДали си мој
Елена ПетрескаЗа последен пат
Елена ПетрескаКој Знае
Елена ПетрескаЛАЖЛИВА
Елена ПетрескаМАСКА
Елена ПетрескаНАШЕ УТРО
Елена ПетрескаНе гледај назад
Елена ПетрескаНЕ СУМ ТАА
Елена ПетрескаНешто Повеке
Елена ПетрескаНло
Елена ПетрескаОДАМ ДО КРАЈ
Елена ПетрескаОДВЕДИ МЕ
Елена ПетрескаПЕАМ
Елена ПетрескаРЕКА
Елена ПетрескаСВЕТЛИНА
Елена ПетрескаСимни ми ѕвезди
Елена ПетрескаСМИРИ МЕ
ЕЛЕНА ПЕТРЕСКА И АЛЕКСАНДРА БУНЕ ОСТАВАМ ТРАГ
ЕЛЕНА ХРИСТОВАНЕ ВИТКАЈ СЕ СОФЧЕ
ЕЛЕНА ХРИСТОВА И ГОРАН ТРАЈКОВАРСА
ЕЛЕНА ХРИСТОВА И ГОРАН ТРАЈКОВГУРГЕ
ЕЛЕНА ХРИСТОВА И ГОРАН ТРАЈКОВМЕСЕЧИНО
ЕЛИЗАБЕТА ЈОВАНОВСКИМИГ БЕЗ ТЕБЕ
ЕЛИЗАБЕТА ТОНЕВСКАЗАСЕКОГАШ
ЕмаБакни ме
Емил АрсовБез тебе
Емил АрсовБИБЛИЈА
Емил АрсовГо Сакам Октомври
Емил АрсовКако Да Ја Спасам
Емил АрсовНасмеј се од срцеМММ.цом.мк (1).wав
Емил АрсовПосилни од се
Емил АрсовУтрото ке казе (јован јованов) 07 2013
ЕМИЛИИЈА ГИЕВСКАПАТУВАМ НИЗ ВРЕМЕТО
ЕМИЛИЈА ГИЕВСКИ-БОБАН АПОСТОЛОПАРАНОЈА
емилија кокицбезброј зори
Емилија Н.Шармер
Ена ВекоДо кога вака
Ена ВекоКелнер
Ена ВекоЦарева ќерка
Ена ВекоЧија си
ЕрзанаЉубов моја
ЕСМА И ЕЛЕОНОРА МУСТАФОВСКААМАНАТ ОД МЕНЕ
Есма РеџеповаГраде мој
Есма РеџеповаЖивоте мој
Есма РеџеповаЗошто Си Ме Мајко Родила
Есма РеџеповаЉУБОВТА МОЗЕ СЕ=МАЈКА ТЕРЕЗА
Есма РеџеповаСВАДБА МАКЕДОНСКА
Есма РеџеповаЧЕКАЈ ЖИВОТЕ
ЕфтимоваВистина
ЕфтимоваСамо јас и ти
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИВрати се бела Марие
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИДа знаеш мори моме
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИЗапри се срце
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИЈас ти реков добровечер
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИПосле долги години
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИПрв пат грло да ме издаде
ЕФТО И СЕКУЛА ПУПИНОВСКИСаноќ седам трено, Отвори ми бело Ленче
Ефто ПупиновскиАЈ ШТО ПИЈАНА ШЕТАШ ФИМКЕ
Ефто ПупиновскиАко сакаш мирно море
Ефто ПупиновскиВишна Гора
Ефто ПупиновскиВраќање
Ефто ПупиновскиВрати се бела Марие
Ефто ПупиновскиГОДИЛО МИ СЕ
Ефто ПупиновскиДА ТИ КАЖАМ ДВА ЗБОРА –
Ефто ПупиновскиЗајди,зајди јасно Сонце
Ефто ПупиновскиЗапејте мераклии
Ефто ПупиновскиМАЛКУ МИ СЕ ТРИ КАФАНИ
Ефто ПупиновскиНе се бели Маре мори
Ефто ПупиновскиНЕ СПИЈАМ ДУШО
Ефто ПупиновскиПразнина за Охрид
Ефто ПупиновскиСтанете, песна запејте
Ефто ПупиновскиШТО МИ МОЖЕШ ТИ
Ж.СпасовскаНосталгија
Ж.УзуноваБескрајно вљубена
ЖаклинаДевојка
ЖаклинаНе сум дете
ЖаклинаСега каде си
ЖаклинаСонце мое
ЖАКЛИНА И ЈАНКОСЛАВНИОТ ЈУНАК ГОЦЕ
ЖАКЛИНА КОЛОВСКАТУГИНАТА НАС НЕ ЗЕДЕ
Жаклина СтефковскаБалада
Жаклина СтефковскаЗа секогаш твоја
Жаклина СтефковскаЅвезди
Жаклина СтефковскаКолку те сакам
Жаклина СтефковскаМакедонка
Жаклина СтефковскаМОЈОТ ГРАД
Жаклина СтефковскаПисма неотворени
Жаклина СтефковскаПИСМА НЕОТВОРЕНИ
Жаклина СтефковскаСо него,без него
Жаклина СтефковскаТе ценам,да те сменам
Жаклина СтефковскаУбав ден
ЖАКЛИНА УЗУНОВАЕДЕН ЗА ДРУГ
ЖАКЛИНА УЗУНОВАОЖЕНИ СЕ МИЛИ СИНЕ
ЖАКЛИНА УЗУНОВАСВАДБА ВЕСЕЛА
ЖАКЛИНА УЗУНОВАСУДБИНА
ЖарменаАНГЕЛ ОД НЕБО
ЖарменаВо мисли мои си ти
ЖарменаДОБРО Е
ЖарменаЖармена под месечина
ЖарменаИГРА СО НАС
ЖарменаПАТ МЕЃУ ДВЕ СРЦА
ЖарменаПод месечина
ЖЕН ГР НА ТАНЕЦКИТЕН МИ КИТЕН ДЕВЕРЕ
ЖЕН. ВОК. група  ТАНЕЦДРЕМКА МИ СЕ ДРЕМЕ
ЖЕН. ВОК. ГРУПА БАПЧОРКИ СО ОНАЈДЕ ПОМИНУВАМ ЗАМИНУВАМ
ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА КОСТУРЧАНКИЛУДО МИ ТЕРА ТРИ КОњИ
ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА КУЧКОВКИАНГЕЛИНА ДВОРЈА МЕТЕ
ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА НА ТАНЕЦКИНИСА ДА ОДА
ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА НА ТАНЕЦКОСТАДИНЕ МИЛИ СИНЕ
ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА НА ТАНЕЦСЕДЕЛО ГУРЕ ДОСТ
ЖЕНСКА ГР ОР НА НИИЗНИКНАЛО ДРВО СЕНЛИВО
ЖЕНСКА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦДА МИ ДОЈДЕС КАЛЕШ ДИМЧО
ЖЕНСКА ПЕАЧКА ГРУПА-ТАНЕЦГО ФАНАЛЕ КЛЕТИ ТУРЦИ
ЖЕНСКИ ВОКАЛЗАБЛЕАЛА КАЛЕШ ОВЦА
ЖЕНСКИ СЕКСТЕТЛЕЛЕ ЈАНО ЛЕЛЕ МИЛО ЧЕДО
ЖЕНСКИ ХОРДОСТОЈНО ЕСТ
ЖИВАНКА РИСТОВАСАКАМ ДА СИ ЉУБОМОРЕН
ЖИВАНКА РИСТОВА И група  ЗРАКТАКА Е ВО МАКЕДОНИЈА
ЖИВАНКА РИСТОВА И група ЗРАКДАЛЕЧНА Е АВСТРАЛИЈА
ЖИВКО ДУЕВМОМА ОХРИЃАНКА
Живојин ГлишиќПОСАДИ МИ РАН БОСИЛЕК-ГИТАРА
ЖлустLight house
ЖлустБосанска
ЖлустДоменицо
ЖлустКоза го уби Валериј
ЖлустСад Спарроњ
ЖлустСлики од подрумот
ЖлустТри Осмин Јасмин
З МАРКОВСКИЛУТА ТИКВЕШКА
З МИЛОСАВЉЕВИЌ И М КОЛУШЕВСКИМАЈСТОРОТ ПЕСНОПОЕЦОТ
З. ВаневДушо моја жал ми е
З.ВаневНе се бели
З.ВаневОј Јано Јано
З.ВаневСношти минав покрај вази
З.КОЛОВСКА УЗУНЉУБЕН МОЈ
З.КРАГУЕВСКИ И С.НИКОЛОВСКИИГРА НА ДЕЛФИНИТЕ
З.КРАГУЕВСКИ,САКСКОњИ БРЗАЈТЕ
З.МаневскиАнгела
З.МаневскиЗАПЛАКАЛО Е МАРИОВО
З.МаневскиНОКВА СУМ МАЈКО КЕФЛИЈА
З.МаневскиСи заљубив едно моме
З.МАРКОВСКИНЕКА ЧУКНАТ ТАПАНИТЕ
З.МАРКОВСКИПРОКОЦКАВ СЕ ШТО ИМАВ
З.МИЛОСАВЛЕВИЌ Б.КРСТЕВСКИШТО НЕ ДОЈДЕ ЛЕНО ЛЕНЧЕ
З.МИЛОСАВЛЕВИЌ И К.СПАСОВСКИПАВЛЕ МИ ПИЕ ВИНО ЕМ РАКИЈА
З.МитровскаКираца оди на пазар
З.НАКОВА-П.ХРИСТОВСеќавање
З.НАСТЕВПАК ЦЕ ЦУТАТ ЈОРГОВАНИТЕ
З.ПанделиевЅидови меѓу нас
ЗАБАВЕН ОРКЕСТАР НА РАДИО СКОПМАМБО ГАРАЦА
ЗАБАВЕН ОРКЕСТАР НА РТСРАДОСТ ПО ПОБЕДАТА
ЗАМФИР НА ФЛЕЈТААВЕ МАРИЈА
ЗАМФИР НА ФЛЕЈТААЛЕГРО ЗА ФЛЕЈТА И ОРК. В
ЗАМФИР НА ФЛЕЈТАМЕЧТАЕЊЕ
Зафир и Васил ХаџимановиБио је мај
Зафир и Васил ХаџимановиБрат
Зафир и Васил ХаџимановиЗајди,Зајди
Зафир и Васил ХаџимановиЗеми момче Македонче
Зафир и Васил ХаџимановиКако Вардар
Зафир и Васил ХаџимановиКога би бил богат
Зафир и Васил ХаџимановиНе се давај Скопје
Зафир и Васил ХаџимановиОд љубовта не се бега
Зафир и Васил ХаџимановиСаноќ седам трено
Зафир и Васил ХаџимановиТеатар
ЗАФИР И СЕНКАЉУБИ МЕ И ГЛАВАТА ГОРЕ
Зафир ХаџимановАНА
Зафир ХаџимановБРАТ
Зафир ХаџимановЗемја
Зафир ХаџимановИма Ли
Зафир ХаџимановЈелена
Зафир ХаџимановКОПНЕЖ ЗА ТАНЦ
Зафир ХаџимановЉУБОВ
Зафир ХаџимановМАРТА
Зафир ХаџимановНАЈУБАВА НАЈУПЛАШЕН
Зафир ХаџимановОВАА ЉУБОВ НЕКЕ ЖИВЕЕ
Зафир ХаџимановПесната и
Зафир ХаџимановПорака
Зафир ХаџимановТУЃА СИ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌАЈДЕ ДА СИ РЕЧИМЕ ЕДНА ПЕСНА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌБЕГАЛА МОМА ПО МЛАДО МОМЧЕ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌВрати се
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДАЛИ ДУМАШ МОРИ БЕЛА НЕДО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДЕЈ ГИДИ ШУТЕ МОРИ ПУЛКОВО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДенеска гости имаме
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДИМИТРИЈА ВИНО ПИЕ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДОЈДИ ДОЈДИ МОРЕ ЛИБЕ ДИМЦО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌДОЈДИ МИЛО ДОЈДИ ЉУБИ МЕ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌЗа Тодора!-БЕГАЛА МОМА ПО МЛАДО МОМЦЕ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌЗАСПАЛО Е ЧЕЛЕБИЦЕ НА МОМИНА ДЕСНА РАКА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌЗора ми зори срце ми гори
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌИЗЛЕЗИ КЕРКО ФАТИМО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌЛИБЕ ЛЕ ВАСКО ВАСИЛЦО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌМОРЕ ШТО ТИ ТЕКНА ШТО ПОБЕГНА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌНИЕ СМЕ РОД МАКЕДОНСКИ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌНИЗ ДВОРИ СЕ ШЕТА МОМА КАТЕРИНА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌПоставив чаршав да маса
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌПошло моме на вода
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌРАНИЛА РАТКА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌРАНИЛА РАТКА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌСАДИЛО МОМЕ РАН БОСИЛЕК
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌСелам имас дафке
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌСИ ЗАГУБИ СТАНКА КОЛАЧЕТО
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌСТАНА КАТЕ, ЛЕБ ДА МЕСИ
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌТуѓа земја ти замина
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌЧУЛА СЕ ПРОЧУЛА ЏАНАМ МОМА ГОРНОМАЛКА
ЗАХАРИНА МИЛОСАВЉЕВИЌШТО Е ОНА В ПЛАНИНАТА
ЗвегорИма ли ден,има ли час
ЗВОНКО ПЕТРУШЕВСКИЦАЛГИЈО ОХРИДСКА
ЗДЕНКА КОВАЧИЧЕКВИСТИНА
ЗЕЉКО БЕБЕКЈОВАНО ЈОВАНКЕ
ЗијанЗАПЕЈ ПЕСНА
ЗијанКАДЕ СТЕ АНГЕЛИ
ЗијанОбична песна
ЗијанОстани
ЗијанПусти Коси
ЗијанПуштени коси
ЗијанСТАМЕНА
ЗијанШТО ИМАЛА КСМЕТ СТАМЕНА
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИБЕЛА РАДО
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИВЕЛЕСКИТЕ ЕРГЕНИ
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИГОЛЕМ МЕРАКЛИЈА
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИЕДНА ЗЕЛБА ИМАМ
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИЖИРОВНИЦО
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИЗА КОГО ТИ ЦУТИ ДАНО ЛИЦЕТО
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИЈУЧЕР САМ СИ СИНА ЗАЖЕНИЈА
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИМОРИ МОМЕ МАЛОЈ МОМЕ
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИПРОКЛЕТА ДА Е СТАРАТА МЕАНА
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИСАНОК ЛЕ НАДО
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИ СО ОНИАХ МОРИ МАРЕ ДЕВОЈЦЕ
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИ СО ОНИСОН СОНИЛА ЛЕЛЕ ОРДАНИЦА
ЗЛАТЕ АНТЕВСКИ СО ЧАЛГИИАЈ БОГ ДА БИЕ
Злате МилошевскиДонка убава
Злате МилошевскиЕДНАШ СВАДБА Е
Злате МилошевскиКе Ти Се Вратам
Злате МилошевскиМОЕ МАВРОВО
Злате МилошевскиТажни спомени
ЗлаткоПесна за Македонија
ЗЛАТКО ЗЛАТАНОВСКИТЕ ЉУБАМ
ЗЛАТКО МАКСИМОВСКИПАТУВАМ СО ПЕСНАТА 
ЗЛАТКО МИЛАДИНОВСКИНАЈСКАПО ШТО ИМАМ
Златко Миладиноски на ХармоникаКичевско оро
Златко Миладиноски на ХармоникаОрал Дедо
Златко Миладиноски на ХармоникаОро за Митко
ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИКИРИЛИЦА (ОД “ОГНЕНИ ЈАЗИЦИ”)
ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ ФЕАТ. БЕНИСИ БЕШЕ ЕДНАШ
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2002АКО МЕ САКА
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2003ДАМА СЛАТКА ДЕВОЈКА
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2004ДЕНИ ДЕАНЕ
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2005ПИСМО
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2006РОДЕНДЕН
Зоран ВаневАко Бевме Заедно
Зоран ВаневАнгела
Зоран ВаневАнита
Зоран ВаневАХ МОРИ БАБО СТАРА БАБО
Зоран ВаневЃУРЃОВДЕН
Зоран ВаневОтвори ми бело Ленче
Зоран ВаневПеснава ти ја подарувам
Зоран ВаневСудбино Пецалбарска
Зоран ГеоргиевАдиос марикита Линда
Зоран ГеоргиевБЕЗ ПОВРАТОК
Зоран ГеоргиевБесаме мучо
Зоран ГеоргиевВаја дон Диос
Зоран ГеоргиевДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
Зоран ГеоргиевЕден бакнеж
Зоран ГеоргиевЕРГЕН ОДЕВ МАЈКО
Зоран ГеоргиевКажи Гино
Зоран ГеоргиевКидро
Зоран ГеоргиевЛа колендрина
Зоран ГеоргиевЛамбада
Зоран ГеоргиевЉУБЕН СИ
Зоран ГеоргиевЉУБОВ ОД ДАМНИ ДНИ ДОЛЕТАНА
Зоран ГеоргиевМарије дилбер бела Марије
Зоран ГеоргиевНе се бели Маре мори
Зоран ГеоргиевНели ти реков
Зоран ГеоргиевОрфео негро
Зоран ГеоргиевПИЛЕТО МИ ПЕЕ РАНО НА САБАЈЛЕ
Зоран ГеоргиевПОСЛЕДЕН ДЕН НА РАЗДЕЛБАТА
Зоран ГеоргиевПРЕД БРАНОВИ
Зоран ГеоргиевСЛАВЕЈ
Зоран ГеоргиевСношти дојдов еј мори Маре
Зоран ГеоргиевТЕ ЉУБАМ
ЗОРАН ДАМЈАНОВПЕЈТЕ МАКЕДОНЦИ
ЗОРАН ДАМЈАНОВСОЛЗИТЕ ПЕСНИ ГИ ТКАЕА
ЗОРАН И БЕЏОБесаме мучо
ЗОРАН И БЕЏОВиолино цигано
ЗОРАН И БЕЏОДелфина
ЗОРАН И БЕЏОЕдевајс
ЗОРАН И БЕЏОЛав леттерс
ЗОРАН И БЕЏОЛет а ман
ЗОРАН И БЕЏОМулен руж
ЗОРАН И БЕЏОРамона
ЗОРАН И БЕЏОСмиле
ЗОРАН И БЕЏОСоканенте
ЗОРАН И БЕЏОХисторија он амор
ЗОРАН И БЕЏОШербаур-умбрелас
Зоран Илиевски-ЦекиАјде излажи го
Зоран Илиевски-ЦекиЕлки умираат
Зоран Илиевски-ЦекиЗелена Кајсија
Зоран Илиевски-ЦекиКОГА ЕЛКИТЕ УМИРААТ
Зоран Илиевски-ЦекиКого си љубела
Зоран Илиевски-ЦекиПонекогаш
Зоран Илиевски-ЦекиТАМУ НЕКАДЕ
Зоран Илиевски-ЦекиЧекам да заврне
ЗОРАН ЈОВАНОВИК-КЛАРИНЕТГОДИНИ ПО РЕД
ЗОРАН ЈОВАНОВИК-КЛАРИНЕТДОБРО РАСПОЛОЗЕНИЕ
ЗОРАН ЈОВАНОВИК-КЛАРИНЕТКОГА ТИ НЕ БИ ПОСТОЕЛА
ЗОРАН КРАГУЕВСКИДЕТСКА ПЕСНА
ЗОРАН КРАГУЕВСКИДОМОТ ТВОЈ
ЗОРАН КРАГУЕВСКИЗАЕДНО ДО ЗВЕЗДИТЕ
ЗОРАН КРАГУЕВСКИЉУБОВТА КЕ ПОБЕДИ
ЗОРАН КРАГУЕВСКИПАТУВАњЕ СО…
ЗОРАН КРАГУЕВСКИРАМНОДУШНОСТ
ЗОРАН КРАГУЕВСКИСАНДРИНО ОРО
ЗОРАН КРАГУЕВСКИСТАРСКО ОРО
Зоран М.Дојди мило,дојди љуби ме
Зоран М.Јасика
Зоран М.Со песна да заспијам
ЗОРАН МАНЕВСКИМајка на Марика думаше
ЗОРАН МАНЕВСКИСИ ЗАЉУБИВ ЕДНО МОМЕ
ЗОРАН МАРКОВСКИСОЈОТ УБАВ ДЕМИРХИСАРСКИ
ЗОРАН МАЏИРОВPLEASURE OF SOURCE
ЗОРАН МАЏИРОВЕлис љубовен мал
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌБЕЗ ТЕБЕ СЕ Е НИСТО
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌДА ТЕ ПОВЕДАМ КАЈ СТО ЗНАМ
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌМИЛА
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌМОЛЦИ ЕДНА ДОЛИНА
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌРОЗА ЗА КАТЕРИНА
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌСамо ти
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌСИНАТА РОЗА
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌСРЕЌЕН СУМ ШТО ЖИВЕАМ
ЗОРАН МИЛОСАВЉЕВИЌТЕ ЉУБАМ
Зоран НастевКаранфило,филфило моме
Зоран Рудан ЦекиАко љубовта е грев
ЗОРАН РУДАН-ЦЕКИДЕВЕТ ЗИМИ
ЗОРАН РУДАН-ЦЕКИЈАС И ТИ
ЗОРАН РУДАН-ЦЕКИКасно Лето Е Во Скопје
Зоран ЏорлевBESAME MUCHO
Зоран ЏорлевВИОЛИНА ГИТАНО
Зоран ЏорлевЗБОРУВАЈ ТИВКО
Зоран ЏорлевИСТОРИЈА НА ЕДНА ЉУБОВ
Зоран ЏорлевЈОВАНО ЈОВАНКЕ
Зоран ЏорлевКога Падна На Пирина
Зоран ЏорлевКОЛКУ Е ПРЕКРАСЕН СВЕТОТ
Зоран ЏорлевЛЕТО
Зоран ЏорлевМечти
Зоран ЏорлевМОЈОТ ПАТ
Зоран ЏорлевМолци,Молци
Зоран ЏорлевНЕКОГАШ И НЕГДЕ
Зоран ЏорлевОЧИ ЧОРНИЕ
Зоран ЏорлевПОСЛУШАЈТЕ ПАТРИОТИ
Зоран ЏорлевСЕРЕНАДА И ВИОЛИНА
Зоран ЏорлевШТО ДА ПРАВАМ ШТО ДА ЧИНАМ
ЗОРЕ МИЦЕВСКАНЕМОЈ СОНУ МОЈ
ЗОРИЦА МИЛОСАВЉЕВИЌКАДЕ СИ
ЗОРИЦА ПОП ПАНКОВАЕден 2 август
ЗОРИЦА ПОП ПАНКОВАЉубовта е
ЗОРИЦА ПОП ПАНКОВАМожеби
ЗОРИЦА ПОП ПАНКОВАМОЖЕБИ
ЗОРИЦА ПОПАНКОВА & ДУКЕ БДИСКО ПАР (РЕМИX БY ДУКЕ Б)
ЗС 08-АНГЕЛА ТАЛЕВСКАЕДЕН ПОГЛЕД ЕДНА ТАЈНА
ЗС 08-АНДРЕА И АЛЕКСАНДАР НИКОГАТАНКА
ЗС 08-ИРИНА КРСТЕВСКАШАРКО ЛАЕ
ЗС 08-ЛОРА ДЕНКОВСКАЧАСОВНИК
ЗС 08-МАРИЈА СТЕПАНОВСКАПИНГВИН
ЗС 08-МЕЛАНИ МОНЕВАМРЗЛИВИОТ БОЈАН
ЗС 08-МОНИКА МИЛОШЕВСКА И ЗОРИКАЖИ ЈА ТАЈНАТА
ЗС 08-СИМОНА МИЛКОВСКАНАМИГНИ МИ
Зуица ЛазоваБАРАВ ЉУБОВ
Зуица ЛазоваБоже прости ми
Зуица ЛазоваДА ЗДИВНЕ СААТ КУЛАТА
Зуица ЛазоваДафина болна легнала
Зуица ЛазоваЕј, Дамјане либе
Зуица ЛазоваИмав срека
Зуица ЛазоваКапни Солзо
Зуица ЛазоваКога ме мамиш
Зуица ЛазоваКој Ја Роди Песната
Зуица ЛазоваЉУБОВ  МОЈА
Зуица ЛазоваМалку барам јас
Зуица ЛазоваМОРА ДА СЕ БОРИШ
Зуица ЛазоваНе Ми Носи Рози Бели
Зуица ЛазоваПЕСНА ТАГА СОКРИВА
Зуица ЛазоваПлачете песни
Зуица ЛазоваПРОСТИ МИ
Зуица ЛазоваРазболе се Ирина
Зуица ЛазоваСамотна душа
Зуица ЛазоваСИТЕ СЛИКИ ДА ГИ СКИНАМ
Зуица ЛазоваСНОШТИ МИНАВ КРАЈ РАЈСКАТА ГРАДИНА
Зуица ЛазоваУтринска Коба
Зуица ЛазоваЧекаме
Зуица ЛазоваШто си налутено либе
ЗУИЦА ЛАЗОВА И АНТЕЛО ИГОРТЕРЗИЧЕ МЛАДО КАЛФИЧЕ
З’Ш100 муабети
З’ШНека пука
И АНГЕЛОВ И С КАРКАЉАШЕВАЉУБОВ ЗАЉУБЕНА
И. АНГЕЛОВА И Д.СПАСОВСКИ СО НПОЈДЕ СТЕФАНЧО В ЧАРШИЈА
И.Зимбо-фле.АРИЈА ОД РАЈОТ ОД ОПЕРАТА ОРФЕЈ
И.ИбраимовскиКажИ и добар ден
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌВело ќерко
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌВикнав сто свирачи
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌНие сме род македонски
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌНиз двори се шета
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌОтвори мајко порти
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌСтар бел дедо
И.ИБРАИМОВСКИ И З.МИЛОСАВЉЕВИЌСтариот фенер
И.ЛУКОВЕЛЕНО МОМЕ
И.ПејовскиЛегнала Ѓурѓа на рамно гумно
И.ПсалтировСамо љубов
И.ПсалтировЏабе ти е се
ИБРО  И  АДАМ  ЛАБУНСКИТЕСКА  СУДБИНА
Ибро ЛабунскиМАЈЧИНСКИ АМАНЕТ
Ибро ЛабунскиТвоите очи не лажат
Ибуш ИбраимовскиАјде ….. И си зaљубив едно моме
Ибуш ИбраимовскиБОГ ДА БИЕ КОЈ ПРВ ПОЧНА
Ибуш ИбраимовскиВечерва сакам
Ибуш ИбраимовскиВикнав сто свирачи
Ибуш ИбраимовскиДојденец
Ибуш ИбраимовскиЗатвори очи чалгаџијо
Ибуш ИбраимовскиИвана моја
Ибуш ИбраимовскиКажи ми барем добар ден
Ибуш ИбраимовскиЛено Ленче
Ибуш ИбраимовскиЛуди години
Ибуш ИбраимовскиМајко
Ибуш ИбраимовскиМеано судбо
Ибуш ИбраимовскиМладост моја
Ибуш ИбраимовскиМладост убава
Ибуш ИбраимовскиМоја Охриѓанке
Ибуш ИбраимовскиНИКОГАШ ВЕЌЕ
Ибуш ИбраимовскиОтвори мајко порти
Ибуш ИбраимовскиОтвори очи чалгаџија
Ибуш ИбраимовскиОХРИД БЕЗ НАС
Ибуш ИбраимовскиПеј песно пеј
Ибуш ИбраимовскиПесна за пеачот
Ибуш ИбраимовскиПод стариот
Ибуш ИбраимовскиПУСТИ ДА СЕ МЕАНИ
Ибуш ИбраимовскиПусти мерак по Мара
Ибуш ИбраимовскиРозо моја
Ибуш ИбраимовскиСвири ми Романе
Ибуш ИбраимовскиТаго моја
Ибуш ИбраимовскиТи ми требаш како вода
Ибуш ИбраимовскиЦРНО ВИНО ЛЕЦИ БОЛИ
Ибуш ИбраимовскиЧИЈА И ДА СИ
ИВАН ЃАКОВПЕЧАЛБА ПУСТА ЦРНИНА
ИВАН ЃАКОВЦЕЛА ТАЈФА БЕВМЕ ЛИНО
Иван РаденовСтуд во душава (срЃан бранковиц, калио
Иван РаденовШеста жица
ИВАН СТОЈАНОВЖИВОТОТ Е КАКО ВИНО
Иван ТерзиевБалада-со маки сум се родила
Иван ТерзиевВардарска романса
Иван ТерзиевРатевка оро
ИВАН ТЕРЗИЕВ СО НО НА МРТДОНКИНО ОРО
ИВАНА АНДОНОВСКАОДИ СИ
ИВАНА И ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИНИТУ ЕДЕН ДЕН
ИВАНА ЈОВЧЕВАСЕ’ ШТО Е ВАЖНО
ИВАНА МИЛАНОВА И БИЛИ ЗВЕРОГАН
ИвановскаПоводи ми даваш
ИВАНОВСКА-ТОДОРОВСКИ СО НОБОГ ДА БИЕ ТИНО МОРИ
ИВАНОВСКА-ТОДОРОВСКИ СО НОРАНИЛО МОМЕ РАНО ЗА ВОДА
Ивет-пијаноФантазија
ИВИЦАТИ БИ ЗНАЕЛА
ИВИЦА ВЕЛОВКРАЈНО ВРЕМЕ
ИВИЦА ВЕЛОВСКИНИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГА
Иво ПатиераБисеро Моме Бисеро
ИгорТемен облак
ИГОР + РУЖИЦАЛЕКТИРА
ИГОР БЕЗАНОВСКИСИТЕ ПРИКАЗНИ СЕ РАСКАЖАНИ
ИГОР ВАСИЛЕВ НОВОГРАДСКАМАРИОВО (ОД ФИЛМОТ МАЈКИ)
ИГОР ВАСИЛЕВ НОВОГРАДСКАТЕМА 1 ОД ОПЕРЕТАТА ОЛИВЕР ТВИСТ НА ТДМ
ИГОР ВАСИЛЕВ НОВОГРАДСКАТЕМА 2 ОД ОПЕРЕТАТА ОЛИВЕР ТВИСТ НА ТДМ
ИГОР ВАСИЛЕВ НОВОГРАДСКАФРАГМЕНТ ОД МУЗИКАТА НА ФИЛМОТ МАЈКИ
ИГОР ВАСИЛЕВ НОВОГРАДСКА И ТАНПЕСНА ОД ФИЛМОТ МАЈКИ (ПО ДРУМ)
ИГОР ДИМОВСКИСТАРИОТ МОСТ
ИГОР УЗУНОВМи Требаш Како Молитва
ИГОР УЗУНОВОГНОВИ ВО НАС
ИГОР ЦВЕТКОВСКИБИДИ МИ
ИГОР ЦВЕТКОВСКИНЕБО ЗАПЛАЧИ
ИГОР ЦВЕТКОВСКИШТО Е ЛАГА ШТО Е ВИСТИНА
Игор ЦукровЗНАЕШ ЛИ
Игор ЏамбазовСКОПЈЕ САРАЈ МАТКА
Игор ШарескиВерувај во нас
Игор ШарескиЕДИНСТВЕНА
Игор ШарескиСе што сакам си ти
ИгуанаКолку сакам
ИЗИСВЕТОТ  ДУРИ ПОСТОИ
ИЗЛЕЗИЗЛЕЗ
ИЗЛЕЗКАЛДРМА
ИЗЛЕЗНЕШТО ДОАЃА
Икс БендСпомени
ИЛЕ МАНАСКОВ,ГИТАРАМАГИЧНА
ИЛЕ ПЕТРОВСКИСО НЕА МИ Е ТОП
ИЛИЕВА БАДЕВНЕ МИ ГО ЛАЖИ ГОРГИ МОМЕТО
ИЛИЕВА-БАДЕВАХ, МОРИ МАРО ДЕВОЈЧЕ
ИЛИЕВА-БАДЕВДОСТА ДОСТА ЛИЧНО ЛЕ СТОЈНЕ
ИЛИЕВА-БАДЕВИЗЛЕГОЛ БЛАЖЕ ВОЈВОДА
ИЛИЕВА-БАДЕВИЗЛЕГОЛ ЈАНЕ САНДАНСКИ
ИЛИЕВА-БАДЕВИЛЧОВИЦЕ МЛАДА НЕВЕСТО
ИЛИЕВА-БАДЕВМАРИЧЕ ЛЕ ЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
ИЛИЕВА-БАДЕВНЕ МИ МИНУВАЈ ГОРГИ НИЗ ДВОРИ
ИЛИЕВА-БАДЕВРАЈНА НА ПЕНЏЕРЕ СЕДЕШЕ
ИЛИЕВА-БАДЕВСАНОК ЛЕ, НАДО НЕ СПИЈАМ
ИЛИЕВА-БАДЕВТРИ ГОДИНИ,ЛИБЕ СЕ САКАВМЕ
ИЛИЕВА-БАДЕВ, НОЛИЉАНО МОМЕ УБАВО
ИЛИЕВА-ГЛОГОВАЦШТО ИМАЛА КСМЕТ СТАМЕНА
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИЕЛАЈ ЛИБЕ, ЕЛАЈ ЕЛАЈ ДА МЕ ВИДИС
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИЗУРЛИ ТРЕШТАТ НА СРЕД СЕЛО
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИЈОВАНО ЈОВАНКЕ
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИКАЖИ ЕПСО ДИМУШЕВА
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИМОРЕ СОКОЛ ПИЕ ВОДА НА ВАРДАРОТ
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИНЕВЕСТО ЛИЧНА КАЛЕША
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИНЕВЕСТО ЦРВЕН ТРЕНДАФИЛ
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИТАМО ЛЕ МАЈКО БЛИЗУ БИТОЛА
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИТРГНА МИ ЛЕНКА
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИТУГИНАТА ПУСТА ДА ОСТАНЕ
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИЦРНА  ЗЕМЈО
ИЛИЕВА-САРИЕВСКИ СО НОБОГ ДА БИЕ ТИНО
ИлијаБиди ми и остани
ИлијаВо одаите на мојата душа
ИлијаЕх да знам
ИлијаМалку љубов покажи
Илија АмпевскиЕЛЕНО ОРО
Илија БошковскиНе плачи Стано моме убаво
Илија БошковскиПАРИ ИМАМ,РАДОСТ НЕМАМ
ИЛИЈА КОСЕВСКИБИ ТЕ ЉУБИЛ ЦЕЛА НОК
ИЛИЈА ЛУКОВСО БЕЛИ РОЗИ КЕ ТЕ БУДАМ
Илија ПсалтировКажи ми
ИЛИНАЉУБИ МЕ
ИЛИНА & НИКОЛИНАПРОЛЕТ
Илинден-БитЧифте- Чамче
ИЛИНКА БУЈУКЛИЕВАСТОЈНЕ ЦРНООКО НЕВЕНО
ИЛЦО ЈОВАНОВРАЗИГРАНО ОРО
ИЛЦО ЈОВАНОВ-ХАРМОНИКАБОЈАНИНО ОРО
ИЛЧО ЈОВАНОВАлександрово оро
ИЛЧО ЈОВАНОВВесела штипјанка
ИЛЧО ЈОВАНОВОблешевско оро
ИЛЧО ЈОВАНОВОтињанско оро
ИЛЧО ЈОВАНОВРазиграно оро
ИМПУЛСИГЛАС ОД ДАЛЕЧИНАТА
ИМПУЛСИДЕН ЉУБЕН БЕЗПОВРАТЕН
ИМПУЛСИДЕТСКА ИГРА
ИМПУЛСИДОЈДИ ЕСЕН
ИМПУЛСИДРЖИ МЕ ЦВРСТО
ИМПУЛСИЗА ТЕБЕ Е СЕ
ИМПУЛСИЗАГАТКА
ИМПУЛСИЗЕДНО СРЦЕ
ИМПУЛСИИМПРЕСИЈА
ИМПУЛСИМАСКАРАДА
ИМПУЛСИНЕПОВРАТНИ ДНИ
ИМПУЛСИНОСТАЛГИЈА
ИМПУЛСИОХРИД СИН
ИМПУЛСИСЕ РУШИ ЕДЕН СВЕТ
ИМПУЛСИСКОПЈЕ
ИМПУЛСИСТВАРНОСТ ИЛИ СОН
ИнИ Сега Знам
ИНПЕАМ ЗА ТЕБЕ
ИНДЕКСИЕЈ ТИ МЛАДО МОМЧЕ
Инструментална со Н.О.н МРТБолна паднала Родна Фалкова
ИнтервалиАко останеме другари
ИнтервалиВо тебе вљубена сум уште
ИнтервалиГРСТ ОД БИСЕРИ
ИнтервалиДај поведи ме
ИнтервалиДел од твојата душа
ИнтервалиДождови од солзи
ИнтервалиЕ Да Сакаш
ИнтервалиЗа професорката
ИнтервалиИзлуди ме
ИнтервалиКажи само збор
ИнтервалиКАКО ЉУБОВТА
ИнтервалиЛудо срце
ИнтервалиМи треба твојот жар
ИнтервалиНе е лесно да си сам
ИнтервалиНеда Неда
ИнтервалиНЕМИР
ИнтервалиНемој да ме будиш
ИнтервалиНикогаш, никогаш
ИнтервалиНОКТА Е СТВОРЕНА ЗА ГРЕВ
ИнтервалиОДИ СИ
ИнтервалиПоследно танго
ИнтервалиСибирски ноќи
ИнтервалиСлатка тајна
ИнтервалиУСНИ ПРВПАТ ЉУБЕНИ
ИнтервалиЧаша полна тага
ИРЕНАЗА ТЕБЕ СУМ ЈАС
ИренаНи трошка нежност
Ирена ЖивадДива и слободна
Ирена СпасовскаБАТЕ ПЕТРЕ ЗАСВИРИ СО ГАЈДАТА
Ирена СпасовскаБЕЛА РУБА БЕЛО ПЛАТНО
Ирена СпасовскаДобро утро среќо
Ирена СпасовскаДОЈДИ
Ирена СпасовскаЗошто не и јас
Ирена СпасовскаЗурли трештат
Ирена СпасовскаЈа излези стара мајко
Ирена СпасовскаКАВАЛИ СВОНАТ ЗА НАДЕЗ
Ирена СпасовскаКо два и два
Ирена СпасовскаМики делија
Ирена СпасовскаНЕПОВТОРЛИВО
Ирена СпасовскаОј ти пиле
Ирена СпасовскаОко не ми спие
Ирена СпасовскаОтишла Санда на гости
Ирена СпасовскаОф аман аман
Ирена СпасовскаПоможи ми да заборавам
Ирена СпасовскаРАЗДЕЛБА РОДНИНСКА
Ирена СпасовскаСноШти сакав
Ирена СпасовскаСОНИЛА МОМА
Ирена СпасовскаСРЕКА ТИ ПОСАКУВАМ
Ирена СпасовскаТекнува ли ти лудо
Ирена СпасовскаТи тука си
Ирена СпасовскаТодоре мило либе
Ирена СпасовскаФустан од пајажина
Ирена СпасовскаЦвеќе цутеше мамо
Ирена СпасовскаШТО КЕ МИ СЕ БЕЛИ ОДАИ
ИскраЗима
ИскраТоа го знам
ИскраЧувства непоканети
Искра ТрпеваБаш е
Искра ТрпеваДА ТОА ГО ЗНАМ
Искра ТрпеваНа исто место
Искра ТрпеваНЕ ЗНАМ ЗОШТО ГО САКАМ ОВОЈ ЧОВЕК
Искра ТрпеваСрце
Искра ТрпеваСтранец
Искра ТрпеваТИ И ЈАС
Ј.ДИМОВА И  В.ПЕТКОВСКИПО СОКАЦИ ОДЕВ МАЈКО
Ј.МихајловскШоу започнува ново
Ј.СМИЛЕВСКАПРОСТИ МАЈКО
Јадранка ТушевскаАнгел Чувар
Јадранка ТушевскаБолна сум мајко
Јадранка ТушевскаВерувам во љубовта
Јадранка ТушевскаВЛАДО НЕВЕРО
Јадранка ТушевскаВладо неверо
Јадранка ТушевскаЖЕНА НАЈУБАВА
Јадранка ТушевскаЗА СРЕЌНИОТ ДЕН
Јадранка ТушевскаЉубов недољубена
Јадранка ТушевскаМакедонијо,ти си наша мајка
Јадранка ТушевскаНЕ СЕ НАДЕВАМ
Јадранка ТушевскаРИСЈАНИН СЕ КРСТИ
Јадранка ТушевскаСТАРА МАЈКО СПРЕМИ ДАРОВИ
Јадранка ТушевскаШТО КЕ СУМ ЈАС БЕЗ ТЕБЕ
Јадранка ТушевскаШто сум јас без тебе
Јаков ДренковскиАл нимфо
Јаков ДренковскиВодач
Јаков ДренковскиДали ти се прецени
Јаков ДренковскиДевица и светулка
Јаков ДренковскиЈано
Јаков ДренковскиМиднајт Каубој
Јаков ДренковскиПовелете купете илузија
Јаков ДренковскиПОРОЧНА СИ ОДИ СИ
Јаков ДренковскиСветулка во ноќта
Јаков ДренковскиСе ла вие
Јаков ДренковскиСеќавање на првата љубов
Јаков ДренковскиСела ви
Јаков ДренковскиТЕМЕН ЕРОС
Јаков ДренковскиТи си мој сон
Јаков ДренковскиЧовек на ноќта
Јана Бурчевска и Мики СекуловскиЉУБОВНА
ЈАНА БУРЧЕСКАБИ БИЛА ТВОЈА
Јане ДунимаглоскиГЛЕДАШ НЕ СУМ САМ
Јане ДунимаглоскиДОДЕКА СОНУВАШ
Јане ДунимаглоскиОд Мене До Тебе
Јане ДунимаглоскиСЕГА МОЈА СИ ТИ
ЈАНЕ КОЏОБАШИЈАДај ми љубов
ЈАНЕ КОЏОБАШИЈАМОМЧЕТО ОД МОИТЕ СОНИШТА
ЈАНЕ РАФАИЛОВСКИВЕСЕЛА ГАЈДА
ЈАНИ КОСТУРСКИДАЈ МИ ЉУБОВ
Јанко и ЖаклинаЕЈ, ПЛАНИНО
Јанко и ЖаклинаКажи моме убаво
Јанко и ЖаклинаСЕРЕНАДА
Јанко УзуновВАЛАНДОВО УБАВИНО
Јанко УзуновДО ДЕТСТВОТО И НАЗАД
Јанко УзуновЈанка низ гора врвеше
Јанко УзуновЈУНАК ОДАМ ДА СЕ БОРАМ
Јанко УзуновМагдалена
Јанко УзуновМарика
Јанко УзуновМОМЧЕТО СО МАНДОЛИНА
Јанко УзуновНароден Делчев војвода
Јанко УзуновНИ ПРЕЛА ГОРА НИ ТКАЛА
Јанко УзуновСАМО ЉУБОВ
Јанко УзуновСобрале ми се набрале
Јанко УзуновТЕ ЧЕКАМ
Јанко УзуновЦРНА СЕ ЧУМА ЗАДАДЕ
ЈАНКО УЗУНОВ И МАРИНА ПУХАРИЌСИ СОБРА МОМЕ БИГОРИ
ЈАНКО УЗУНОВ И СИРМАЕЛЕНО КЕРКО ЕЛЕНО
ЈАНКО УЗУНОВ И СИРМАЛИБЕ ЧЕКА ДУР ДОВЕКА
ЈАНКО УЗУНОВ И СИРМАНОКИТЕ ДОЈРАНСКИ
ЈАНКО УЗУНОВ И СИРМАПОМИНА ВРЕМЕ ПОМИНА
ЈАНКО УЗУНОВ И СИРМАТЕ САКАМ ПЕСНО МАКЕДОНСКА
ЈАНКО УЗУНОВ СО ВОКАЛНА ГРБАЛАДА ЗА СКОПЈЕ
ЈАНКО УЗУНОВ СО ГРУПА СИРМАПЕСНА ЗА СКОПЈЕ
ЈАНКО УЗУНОВ СО ДЕТЕЛИНКИСКОПЈЕ ГРАДЕ МОЈ
ЈАСМИН АЛИЕВСКИДАЛЕКУ ОД ТЕБЕ
ЈАСМИН АЛИЕВСКИНИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ
ЈАСМИН АЛИЕВСКИСакам Да Заборавам Се
ЈасминаАло,ало
ЈасминаИзгрев си во моите очи
ЈасминаНе е веќе тајна
ЈАСМИНАТИВКО Е
Јасмина ГуњоваВЕЧЕРВА ПАК СМЕ СОБРАНИ
Јасмина ГуњоваЕј Фидане
Јасмина ГуњоваЗошто ми се срдиш либе
Јасмина ГуњоваКаде си тргнала Кито
Јасмина ГуњоваЛаже лаже песната
Јасмина ГуњоваЉубев јас еднаш
Јасмина ГуњоваЉУБОВ НЕВЕРНА
Јасмина ГуњоваМамо кој чука на порти
Јасмина ГуњоваНе ме моли
Јасмина ГуњоваНеверни очи зелени
Јасмина ГуњоваНема солзи да ти бришам
Јасмина ГуњоваОд здол иде стара мајко
Јасмина ГуњоваПлачам и молам
Јасмина ГуњоваПогодили се јунак ем девојка
Јасмина ГуњоваРазболе се младо Македонче
Јасмина ГуњоваСе ти простувам
Јасмина ГуњоваСрека
Јасмина ГуњоваСреќа
Јасмина ГуњоваСРЦЕВО ОСВОИ ГО
Јасмина ГуњоваСуво цвеке
Јасмина ГуњоваУбаво Ми Е
Јасмина ГуњоваУмреја батко Ѓорѓија
Јасмина ДимитровскаВИЗИЈА
Јасмина ДимитровскаКАРТА ЗА РАЈ
Јасмина ДимитровскаЉУБОВ Е
Јасмина ДимитровскаНа Мое Место
Јасмина ДимитровскаНАША БАЈКА
Јасмина ДимитровскаНе Е Важно
Јасмина ДимитровскаСАМО ЕДЕН ЗНАК
Јасмина ДимитровскаСОЛЗИ ЗА ТЕБЕ
Јасмина Миленковска и Менде АСлава голема
Јасмина МукаетоваАрам Да Ти Е Солзата
Јасмина МукаетоваБели лебеди
Јасмина МукаетоваДали Си Осамен
Јасмина МукаетоваЗамок На Љубовта
Јасмина МукаетоваКолку Сме Толку Сме
Јасмина МукаетоваМангуп си
Јасмина МукаетоваНе етоа веќе тајна
Јасмина МукаетоваНЕМАМ ВРЕМЕ
ЈАСМИНА ЧАКАР НА ПИЈАНОХУМОРЕСКА
ЈЕЛЕНА ВЕЛИНОВАЉУБОВТА Е ЉУБОВ
ЈЕЛЕНА РОЗГАЦУРКУС
ЈЕЛКИЦА-ПОПОВСКА-ЕКИГОЛА ВЕДРИНА
ЈЕЛКИЦА-ПОПОВСКА-ЕКИЈАС МОЖЕВ ДА ТИ КАЖАМ НЕ
ЈОВАН БРМБЕСКИМАРКО ИДИ ОД ТЕМНИ ЗАНДАНИ
ЈОВАН ЕЛВИР И ИВАНОДИМЕ НА ПОБЕДА
Јован ЈовановДа те видам пак
Јован ЈовановЗнак ти давам
Јован ЈовановШтом Се Сака
ЈОВАН ЈОВАНОВ / М САЗДАНОВСКАТИ МЕ САКАШ ЗНАМ
ЈОВАНКАЉУБОВТА МИ БЕШЕ ГОСТИН
ЈОВАНКАПИСМА ЉУБОВНИ
Јованка ЖитароваДај дај
Јованка ЖитароваПОЗДРАВ ОД АМЕРИКА
ЈОВАНОВИЌ-РИБАРСКИ СО ТОПЕСНА НА РУСОКОСАТА ПЕЈАЧКА
ЈовановскаЈас сум твоја самовила
ЈовановскаСаноќ ле Наде
ЈОВИЦА МИЦЕВСКИБАРАВ ЈАС
Јовица МицевскиКој да ти каже
ЈОВИЦА ПЕЦОВ-ЗВЕГОРДАЛ КЕ ДАДЕ ГОСПОД
Јонче Христовск.Лек за вљубени
Јонче Христовск.Николице, крчмарице
Јонче ХристовскиАбре Ѓоре лажго Ѓоре
Јонче ХристовскиАЈ ЗАСВИРЕТЕ МИ ЧАЛГИИ
Јонче ХристовскиАјде болно лежи мојто либе
Јонче ХристовскиБолко моја
Јонче ХристовскиВесели другари
Јонче ХристовскиВрана коња јавам јас
Јонче ХристовскиГО ПРАТИЛЕ ДЕДО В ПЛАНИНА
Јонче ХристовскиГодини златни
Јонче ХристовскиЕдно име имаме
Јонче ХристовскиЕЈ ЧЕСТИТО
Јонче ХристовскиЖивоте мој
Јонче ХристовскиЗар има лек за влубени
Јонче ХристовскиЗАСПАЛ ЗЕТОТ НА ВЕНЧАВКА
Јонче ХристовскиИ ние сме деца
Јонче ХристовскиИма ли лек за вљубени
Јонче ХристовскиКалајџиско оро
Јонче ХристовскиКОЦЕ БЕРБЕРОТ
Јонче ХристовскиКУКА ИМАМ НА  ПЕЛИСТЕР
Јонче ХристовскиМакедонско девојче
Јонче ХристовскиМЕСИЛА БАБА ЗЕЛНИКОТ
Јонче ХристовскиМИЛА МАЈКО ШТО МЕ РОДИ ТОЛКУ СИРОМАВ
Јонче ХристовскиМој роден крај
Јонче ХристовскиНа сред село тапан бие
Јонче ХристовскиНЕ ЗАДЕВАЈ СЕ МОРИ МЕНДО
Јонче ХристовскиОблог ми се фаќат
Јонче ХристовскиОј Вардаре Македонски
Јонче ХристовскиОТИШЛА САНДА НА ГОСТИ
Јонче ХристовскиСАРДИСАЛ АСКЕР
Јонче ХристовскиСВИРИ ГИТАРО
Јонче ХристовскиТЕ САКАМ МАКЕДОНИЈО
Јонче ХристовскиТи се колнам
Јонче ХристовскиШто ми е лепо убаво
Јордан КостовAir and Gasoline
Јордан КостовБацињата
Јордан КостовБуттерфилес фор тхе њронг баце
Јордан КостовЗадруга
Јордан КостовПрелудое
Јордан КостовСалса Јоурнеѕс
Јордан КостовСалса’с труцк
Јордан КостовСола
Јордан КостовТаја ствар
ЈОРДАН МАНЕВСКИАНДОН ИДЕ ОД ЧАРШИЈА
Јордан митевАјде сите на нозе
Јордан митевЗоре моја
Јордан МитевКаменот си тежин а местото
Јордан митевКаролинче каранфилче
Јордан МитевМојата невеста
Јордан МитевНека удрат тапани нека  пеат сватови
Јорданка СмилевскаАх момче
ЈОРДАНКА СМИЛЕВСКАДОМОТ РОДЕН ТЕ ЧЕКА
Јорданка СмилевскаЗбогум
ЈОРДАНКА СМИЛЕВСКА СО НОИЗВОР ВОДА ЛЕЛЕ ИЗВИРАШЕ
ЈордановаВиножито
ЈордановскаЗа тебе
ЈосипаДовидување
ЈОСИПА ЛИСАЦКАЛИНО МОМЕ
Јоце ПановВештице
Јоце ПановДа Јас Сум Тој
Јоце ПановКОЈ ДА ТИ КАЖЕ ИВАНА
Јоце ПановЉубовна Религија
Јоце ПановЉубовта Денес Победи
Јоце ПановЉУБОВТА НЕКА НИ СУДИ
Јоце ПановОВА ЛЕТОТО
Јоце ПановТебе Не Ти Значи
Јоце ПановУСНИТЕ ТВОИ
Јоце ПановШто и да ми сториш
ЈулијаБуре барут
ЈулијаДА ЖИВЕАМ СТО ГОДИНИ
ЈулијаЕЈ ЦИГАНИ
ЈулијаЖИВОТОТ Е ТРКАЛО
ЈулијаКога мислам на тебе
ЈулијаЛуда главо балканска
ЈулијаНа крилјата од љубовта
ЈулијаНе мислам на тебе
ЈулијаНЕ ОТВАРА ЏАМЛИ ПЕНЏЕРИ
ЈулијаНема Цена Ниту Една Жена
ЈулијаСе до грош
ЈулијаХАЏИ МИЛО
К. КРСТИЌ-В. АРСОВ СО ЧАЛГИИЕЛА МИ ВЕЛИЦЕ НА НОВО ДУКАНЦЕ
К. НиколовскиАнѓелина
К. ПалазоваГо фатиле клети турци
К.ВЕЉАНОВСКИВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА
К.КотевскиДали ноќва си сонувала
К.МилицаЗбогум солзо
К.ПалазоваКажи, кажи стара бабо
К.ПалазоваЦрна се чума зададе
К.СпасовскиДојрански девојки
К.СпасовскиКрај Вардара високи баири
К.СпасовскиМилке душо
К.СпасовскиСношти минав
К.СПАСОВСКИ-Д.ФИЛИПОВСКИ СО НООЈ ЕЛЕНЦИЦЕ ВИСОКА ПЛАНИНО
К.СтојчевскиМома Калина
К.ТАНЕВА И група НЕЛИ ТИ РЕКОВНОКВА САКАМ ДА ТЕ БУДАМ
КАКТУСАЈ СТО УБАВО ОДАТ ЛЕ МАМО
Калајџиска и група Калифор.Ни на јаве ни на сон
КАЛИНКА 2000ЛЕТНА ШЕМА
КАЛИНКА 2000ЉУБОВНА
КАЛИНКА 2000РОДЕНДЕН
КАЛИНКА 2001ЗИМСКА
КАЛИНКА 2002УБОСТ БИДИ ТИ
Калиопи1000 БОЖЈИ ЦВЕТОВИ
КалиопиBLACK AND WHITE
КалиопиOBLIVION
КалиопиАЗИЈА
КалиопиАКО (НА СРПСКИ)
КалиопиАко денот ми е ноќ
КалиопиАМАН (НА СРПСКИ)
КалиопиБАМ БАРАМ БАМ
КалиопиВРИСНЕМ (НА СРПСКИ)
КалиопиВУЧИЦА (НА СРПСКИ)
КалиопиДа тоа сум јас
КалиопиДАЈ ДА ПИЈАМ
КалиопиДали ме сакаш
КалиопиЕдно име имаме
КалиопиЕМАНУЕЛ
КалиопиЗА ТЕБЕ
КалиопиЗасекогаш
КалиопиЗаслужена Земја
КалиопиЗеми ме
КалиопиКАЛЕШ БРЕ АНГО
КалиопиЛОКОМОТИВА (НА СРПСКИ)
КалиопиМЕЛЕМ (НА СРПСКИ)
КалиопиМесечина
КалиопиМРВИЦА (НА СРПСКИ)
КалиопиНа пат кон Македонија
КалиопиНАЈМИЛО
КалиопиНЕ Е ЛЕСНО ДА ЗАБОРАВИШ
КалиопиНЕ ЗАБОРАВАЈ
КалиопиНе сум како ти
КалиопиОбои ме
КалиопиОВОЈ ЧУДЕН СВЕТ
КалиопиОЈ ЈАНО ЈАНО
КалиопиОПРОСТИ (НА СРПСКИ)
КалиопиОСТАНИ ВО МЕНЕ
КалиопиОстани мој
КалиопиПеј ми
КалиопиПорака
КалиопиСамо Ти
КалиопиСРЕЌА И ТАГА
КалиопиТвоја
КалиопиТЕШКО МИ Е,ТЕШКО
КалиопиТИ СИ МИ БАШ СЕ
КалиопиЦРНО И БЕЛО
КалиопиЦРНО И БЕЛО (РУСКА)
КалиопиЧЕРГИ
КалиопиЧИЈА СУМ ЈАС
КалиопиЏулијан
КАЛИОПИ  ЕДИН КАРАМАЗОВHALLELUJAH
КАЛИОПИ & МАРКО ВОЗЕЉДЕНОТ СЕ БУДИ
КАЛИОПИ & ОЛГИЦАМИРИСЕ НАМ ЉУБАВ
КАЛИОПИ & РАМБО АМАДЕУСДОЈДИ
КАЛИОПИ И ЕДИН КАРАМАЗОВALFONSINA Y EL MAR
КАЛИОПИ И ЕДИН КАРАМАЗОВCINEMA PARADISO (TEMA D’AMORE)
КАЛИОПИ И ЕДИН КАРАМАЗОВJA VSTRETIL VAS
КАЛИОПИ И ЕДИН КАРАМАЗОВСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА
Калиопи и ЗафирчовПУРПУРНИ ДОЖДОВИ
КАЛИОПИ И МАКЕДОНСКИТЕ ИДОЛИСЕ РОДИ ДЕН
Калиопи и НаумРум дум дум
КАЛИОПИ& ЕСМАБЕЛ ДЕН
КАЛИОПИ&МАЦЕДОНИАН ИДОЛСНЕ Е КРАЈ НА СЕ
КамелеонOBVILION
КамелеонБАМБУЦО
КамелеонБелег
КамелеонДај ми љубов
КамелеонЕден без друг
КамелеонЛИБЕРТАНГО
КамелеонНЕ ЗАБОРАВАЈ
КамелеонПРОСТИ МИ
КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА МРТКОРЗО
Камерен оркестар на МРТМори чупи костурчанки
КангоБејби рок
КангоЈавач на ветрот
КангоКанго рок
КангоКога си заљубив
КангоМакедонија
КангоМактеон
КангоОсамен
КангоЧекање
КангоЧупка
КантуровиКантурово оро
КАРАГУЛЕ- БАДЕВВИНО ПИЈАМ ЕМ РАКИЈА
КАРОЛИНА FEAT. DEEP ZONE PROJEСИТЕ ТИЕ ДНИ
КАРОЛИНА ГОЦЕВА FEAT SKY WIKLUКРАЈ
Каролина ГочеваАЈ БЕШЕ МАЈ
Каролина ГочеваАјде да летаме
Каролина ГочеваБез Оглед На Се
Каролина ГочеваБОИ
Каролина ГочеваВо Заборав
Каролина ГочеваДА МОЖЕВ ДА ТЕ ПОГЛЕДНАМ.
Каролина ГочеваДАЛЕЧНА ЗЕЛБА
Каролина ГочеваДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
Каролина ГочеваДОЈДЕ ВРЕМЕ,ДОЈДЕ
Каролина ГочеваЕДНА НОК
Каролина ГочеваЗа година две
Каролина ГочеваЗА КОГО
Каролина ГочеваЗа тебе
Каролина ГочеваЗАМРЗНАТО СРЦЕ
Каролина ГочеваЗАСЕКОГАШ
Каролина ГочеваЗНАЕШ КОЛКУ ВРЕДАМ
Каролина ГочеваИ КЕ БИДЕ СЕ ВО РЕД
Каролина ГочеваЈАС ИМАМ ПЕСНА
Каролина ГочеваЈАС СУМ НЕСРЕЌНИЦА
Каролина ГочеваКако сон
Каролина ГочеваКАПКА ПОД НЕБОТО
Каролина ГочеваКАПКА ПОД НЕБОТО (АКУСТИЧЕН МИКС)
Каролина ГочеваКОГА ЉУБОВ ПОСТОИ
Каролина ГочеваКога те нема
Каролина ГочеваКој да ти каже
Каролина ГочеваКонечно
Каролина ГочеваЉУБИ МЕ
Каролина ГочеваЉубов под облаците
Каролина ГочеваЉубовта Е Моја Религија
Каролина ГочеваМа ајде кажи ми
Каролина ГочеваМАКЕДОНСКА ПАРТИЗАНСКА
Каролина ГочеваМАМО ПУШТИ МЕ
Каролина ГочеваМЕ ЉУБИШ ЛИ И ТИ
Каролина ГочеваМЕ САКАШ
Каролина ГочеваМојот свет
Каролина ГочеваНАПРЕД МАКЕДОНИЈА
Каролина ГочеваНе Се Плашам
Каролина ГочеваНЕ ЧУВСТВУВАМ СТРАВ
Каролина ГочеваНок
Каролина ГочеваОва срце знае
Каролина ГочеваОд Нас Зависи
Каролина ГочеваОД НЕБО ДО ДНО
Каролина ГочеваПловиме
Каролина ГочеваПрви март
Каролина ГочеваПРОЛЕТ ЛЕТО, ЕСЕН ЗИМА
Каролина ГочеваПТИЦО МАЛЕЧКА
Каролина ГочеваРАДОСТ ЗА ЦЕЛ СВЕТ
Каролина ГочеваРУЖА РУЖИЦА
Каролина ГочеваСАКАЈ МЕ
Каролина ГочеваСАМА
Каролина ГочеваСЕ Е МОЖНО
Каролина ГочеваСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
Каролина ГочеваСКОПСКА МАГЛА
Каролина ГочеваСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА
Каролина ГочеваСРЦЕВО НЕ КЕ ИЗДРЖИ
Каролина ГочеваТАЈНА
Каролина ГочеваТИ МОЖЕШ
Каролина ГочеваТИ, ЗЛАТНО СОНЦЕ
Каролина ГочеваТој
Каролина ГочеваУмирам без тебе
Каролина ГочеваУште Само Еден Ден
Каролина ГочеваХИПОКРИТ
Каролина ГочеваШтом Сакаш
КАРОЛИНА И ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИНЕ СЕ ВРАКАШ
Кате и Гоце МицановиВо дослух со тишината
Кате И МишкоМоре сокол пие
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВАј каде е мојто либе
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВВО МЕНЕ ВЕРУВАЈ
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВЗошто љубов моја
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВЉубовна молитва
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВПИСМО ОД ТУГИНА
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВПРОСТИ МИ
КАТЕ И НЕЛИ ТИ РЕКОВТоме аџија
Кате ТаневаОј Вардаре македонски
КатеринаЗапри дожду
Катерина А.Молчи една долина
КАТЕРИНА АПОСТОЛОВСКАЗОШТО ТЕ САКАВ
КАТЕРИНА АТАНАСОВАЗЕМИ МОМА МАКЕДОНКА
Катерина бендАполонија
Катерина бендВикенд
Катерина бендЗасрами се
Катерина бендНе можам да престанам да те сакам
Катерина бендНе сум ти прилика
Катерина бендПо дождот
Катерина бендСамо во мислите
Катерина бендТвоите раце
Катерина бендТрчи – лажи
Катерина и Гоце МицановиБоли ли кога си оставен
Катерина и Гоце МицановиВерувај ми
Катерина и Гоце МицановиКога ќе дојдам
Катерина и Гоце МицановиОСТАНА САМА
Катерина и Гоце МицановиПО ДОЖДОТ
Катерина и Гоце МицановиСамо во мислите
Катерина МицановаЏез
КВАРТЕТ ТРОМБОНИ РИБАРСКИОСАМЕНОСТ
КВАРТЕТ ТРОМБОНИ-РИБАРСКИЕГЗОТИКА
КикоБез Љубов Неа Ја Допирам
КикоВОЛСЕБНА КОЦИЈА
КикоЕдна Мала Пегава Плава
КикоКукло Моја
КикоОСАМЕН
КикоСрца изгубени
КиреТаму некаде
Кире ДоневКој ми е крив
КИРЕ КОТЕВСКИКРАЈ ТВОЈОТ ПРОЗОР
Кире СтаноеМоја калеша
КИРИЛ И МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРССОНАТА ОПУС 1 БРОЈ 4  АЛЕГРО
Кирил МанчевскиАбер дојде Донке
Кирил МанчевскиАјде сонце зајде
Кирил МанчевскиБог да убие Дебрани
Кирил МанчевскиБрале,брале се собрале
Кирил МанчевскиБУКИТЕ РАЗВИВААТ БРАКА
Кирил МанчевскиДЕВОЈЦЕ ТЕНКО ВИСОКО
Кирил МанчевскиЗАБЛЕЈАЛО РУДО ЈАГНЕ
Кирил МанчевскиИЗЛЕЗИ ВИДО МОРИ ЧУДО ДА ВИДИШ
Кирил МанчевскиИЗНИКНАЛО КРИВО КРУВЧЕ МЕДЕНО
Кирил МанчевскиЈано мори
Кирил МанчевскиКАРАНФИЛ НЕВЕСТО ВОДА МИ СЕ ПИЕ
Кирил МанчевскиНЕ СЕДИ РАСИМ РАСПАШАН
Кирил МанчевскиОЈ ЗЕЛЕНО ЗЕЛЕНИКО
Кирил МанчевскиРЕШИВ ДА СЕ ОЖЕНАМ
Кирил МанчевскиСношти Си Дојдов Од Гурбет Мајко
Кирил МанчевскиСНОШТИ ТЕ ПРАТИВ НА ВОДА КЕРКО
Кирил РибарскиЦрна се чума зададе
КИРИЛ РИБАРСКИ СО РО НА РТСИСПОВЕСТА НА ЦРНОМУРЕСТА.ЗЕНА
Кирил ЏајковскиBLOOD BROTHERS (OD GOLEMATA VODA)
Кирил ЏајковскиBROTHEL TANGO
Кирил ЏАЈКОВСКИDREAM BOX
Кирил ЏајковскиDREAM BOX (OD GOLEMATA VODA)
Кирил ЏајковскиHAPPY HERO (OD GOLEMATA VODA)
Кирил ЏајковскиJUNGLE SHADOW
Кирил ЏајковскиPrimitive science
Кирил ЏајковскиRaise up your hand
Кирил ЏајковскиTHE GREAT WATER (GOLEMATA VODA)
Кирил ЏајковскиTRETO POLUVREME – REMEMBER ME, PAPA?
Кирил ЏајковскиTRETO POLUVREME-MORE SOKOL PIE
Кирил ЏајковскиTRETO POLUVREME-THE STORY OF DIMITRY
Кирил ЏајковскиБаба Зумбула-Бал Кан Кан
КИРО БОЖИНОВСКИ-АЛТ ФЛАУТАЛАЈТ МОТИВ 3
КИРО БОЖИНОВСКИ-АЛТ ФЛАУТАЉУБОВНА ТЕМА
КИРЧО АСЛИМОВСКИ СО НОКИРЧЕВО ОРО
Кирчо Поп ЛазаровАна И Ирена
Кирчо Поп ЛазаровБоеми стари
Кирчо Поп ЛазаровДај ми љубов Трено
Кирчо Поп ЛазаровДЕВОЈЧЕНЦЕ ДЕВОЈЧЕНЦЕ ЉУБИШ ЛИ МЕ МЕНЕ
Кирчо Поп ЛазаровЕЈ ВИНЦЕ ГОЛО
Кирчо Поп ЛазаровЗА ИНАЕТ НА ГОДИНИТЕ
Кирчо Поп ЛазаровКажи ми душо моја
Кирчо Поп ЛазаровКАЖИ САМО ЕДНА ДУМА
Кирчо Поп ЛазаровКога пееше мајко
Кирчо Поп ЛазаровЛична Валандовчанка
Кирчо Поп ЛазаровМагде
Кирчо Поп ЛазаровНАЈУБАВ ДЕН
Кирчо Поп ЛазаровНЕМАМ ВЕКЕ СИЛА ДА ТЕ ПРЕГРНАМ
Кирчо Поп ЛазаровОДИ ОДИ МЛАДОСТА
Кирчо Поп ЛазаровОЈ ТИ ПАЦО ДРЕНОВЧАНКЕ
Кирчо Поп ЛазаровПРОЛЕТТА Е ВРЕМЕ НА ВЉУБЕНИТЕ
Кирчо Поп ЛазаровСилен копнеж
Кирчо Поп ЛазаровСНОШТИ САКАВ ДА ТИ ДОЈДАМ
Кирчо Поп ЛазаровТрено
Кирчо Поп ЛазаровЦела тајфа бевме Лино
КИСМЕТАтентат
КИСМЕТВојна
КИСМЕТЗид
КИСМЕТОр
КИСМЕТПредење
КИСМЕТРазбудете се
КИСМЕТУкраден зид
КИСМЕТЦрква
КИТАН ДИМОВСКИПРЕД ВЕЛИГДЕН ВЕЛ’ЧЕТВРТОК
КЛЕРЖОСВЕТЛИНА
КЛИК КЛАКСАМО ЉУБИ МЕ
КОДАПО ДРУМ ОДАМ МАЈКО
КозаревБолен лежи млад Стојан
КОКАН & октет МАКЕДОНИЈАЛЕБ И ВИНО
КОКАН &ГОЦЕ Д.DESERT ROSE
КОКАН ДИМУШЕВСКИAMELI POULEN-COVER VERSION
КОКАН ДИМУШЕВСКИAUTUMN IN THE PARK
КОКАН ДИМУШЕВСКИDIVINE
КОКАН ДИМУШЕВСКИFREEDOM
КОКАН ДИМУШЕВСКИHERITAGE
КОКАН ДИМУШЕВСКИIMPROVISATIONS FOR PIANO AND STAGE WORK
КОКАН ДИМУШЕВСКИINTRO LIVE
КОКАН ДИМУШЕВСКИLOVE (ИНСТРУМЕНТАЛНА)
КОКАН ДИМУШЕВСКИMERCY
КОКАН ДИМУШЕВСКИPRIDE
КОКАН ДИМУШЕВСКИREST IN PEACE BLUE TRUMPET
КОКАН ДИМУШЕВСКИSAPPHIRE DREAM
КОКАН ДИМУШЕВСКИVINEYARD NIGHTS
КОКАН ДИМУШЕВСКИWINTER STORY
КОКАН ДИМУШЕВСКИWISPERS
КОКАН ДИМУШЕВСКИАМАНЕТ
КОКАН ДИМУШЕВСКИЈОШ НЕ СВИЧЕ РУЈНА ЗОРА
КОКАН ДИМУШЕВСКИМОЛИКА 1
КОКАН ДИМУШЕВСКИНА СТРУГА ДУЌАН ДА ИМАМ
КОКАН ДИМУШЕВСКИНЕ КЛЕПЕЧИ НАНУЛАМА
КОКАН ДИМУШЕВСКИСЕМПЛОФОНИЈА
КОКАН ДИМУШЕВСКИСИ ЗАЉУБИВ ЕДНО МОМЕ
КОКАН ДИМУШЕВСКИТРИ СТАРИ ЖЕНИ
КОКАН ДИМУШЕВСКИ-феат детски хВО ИСЧЕКУВАЊЕ
КОКАН ДИМУШЕВСКИ-феат.ЈарреттМОЛИКА
Коки и Прогресив БендРоманса
КОКТЕЛМОЈА ДУША НЕВЕРНА
КомпасНе ме колни
КОМПАС И ЈАСМИНАТВОЈОТ ПОГЛЕД КАЖУВА СЕ
КОНКОРДHAVE THE BLUES
КОНКОРДМОЈОТ ЛИК
КОНКОРДсамо за тебе
КОРСЈА ЗНАМ МОЈАТА ЉУБОВ
КостадинЦрна се чума зададе
КОСТАДИН ПАПАЗА НЕА ПОСТОЈАМ
КОСТАДИНКА ЈАНЦЕВА К. СО НОКИНИСАЛА КИРА ЏАНАМ
КОСТАДИНКА ЈАНЦЕВА КРСТИКЃУРГА ПЕРЕ НА РЕКАТА
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАВРНИ СЕ ВРНИ ЛИБЕ МАРИЦЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАДАЛИ ПАМТИШ МИЛО ЛИБЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАЈАГНЕНЦЕ МИЛО
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАОГРЕАЛА МЕСЕЦИНА ЛАЗАРЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАСНОШТИ ОТИДЕХ ЏАНАМ ЈУФ ЧАРСИЈА
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАСОН СОНУВАХ ЛИБЕ ЛЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВАТАМ ДЕКА ИМА ВИСОКИ ЧАРДАЦИ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО НОДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАНАЕТ УЧЕВ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО НОНЕВЕСТА СИ ДВОРОЈ МЕТЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО ОНИЗАБЛЕАЛО РУДО ЈАГНЕ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО ЦАЛГИИАЈ СЛЕГЛА ЛЕНА ВО ГРАДИНА ЗЕЛЕНА
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО ЦАЛГИИАЈДЕ СЕ ПРОВИКНАЛ
КОСТАДИНКА ПАЛАЗОВА СО ЦАЛГИИМЕ КАНАТ МАЈКО НА ТЕШКА СВАДБА
КостадиноваЕлено ќерко
КОСТАДИНОВА- САРИЕВСКИА БРЕ ВОДЕНИЧАРЕ
КОСТАДИНОВА-ВАСИЛЕВСКИ СО НОЕЈ ТИ МАРИЈЕ СЕЛФИЈЕ
КОСТАДИНОВА-ВАСИЛЕВСКИ СО НОМИ ТРГНАЛО МОМЕ ПО ЛИВАДИ
КОСТАДИНОВА-ВАСИЛЕВСКИ СО НОМИЛКО МОМЕ МИЛКО МОРИ
КОСТАДИНОВА-ВАСИЛЕВСКИ СО НОМОМЕ ОДИ ЗА ВОДА
КОСТАДИНОВА-ГЕОРГИЕВАМАЈКИНИ ДВОРОВИ
Костас НовакисБуките развиваат бракја
КОСТОВ-КАРГОВ СО ТО НА РТССИНТЕЗА
КОСТОВ-КАРГОВ СО ТО НА РТСТРАНСКРИПЦИЈА
КОСТУРЧАНКИДА МИ ПУКНЕШ СТАРА МАЈКО
КОСТУРЧАНКИ СО ОНИСНОШТИ МИ ДОЈДОА ТРИМИНА МАЈСТОРИ
КотевскиНека друг ти суди
КОЧАНИ ОРКЕСТАРТЕХНИЧКО ОРО
КОЧАНИ ОРКЕСТАР-ИСМАИЛ САЛИЕВЧУДНА ЖЕНА=ОРО
КОЧО ПЕТРОВСКИАко пијам рујно вино
КОЧО ПЕТРОВСКИГајдарско оро
КОЧО ПЕТРОВСКИДојди Радо
КОЧО ПЕТРОВСКИДРАЧЕВСКО ОРО
КОЧО ПЕТРОВСКИЕстрадно оро
КОЧО ПЕТРОВСКИЖивотот пак ќе тече
КОЧО ПЕТРОВСКИКочово Оро
КОЧО ПЕТРОВСКИМАКЕДОНСКО ОРО
КОЧО ПЕТРОВСКИНе се фаќај Доне Донке
КОЧО ПЕТРОВСКИНе те напуштам
КОЧО ПЕТРОВСКИОдиш ти
КОЧО ПЕТРОВСКИПОВАРДАРСКО ОРО
КОЧО ПЕТРОВСКИСоборско оро
Кочо ПетровскиЧупурлика
КОЧО ПЕТРОВСКИ со Виолета Том.Сплет
Кочо РацинГлувонемско
Кочо РацинКалајџиско оро
Кочо РацинТутуноберачка
КРИСТИЈАНЗОШТО ЈАС НЕ СУМ ТОЈ
КристијанЉубовта
Кристијан ГаброскиРингишпил
Кристијан ЈовановЗОШТО ОТИДЕ
Кристијан ЈовановКАЖИ МИ, КАЖИ СЕ
Кристијан ЈовановНЕМИРНА
Кристијан ЈовановНикој На Овој Свет
Кристијан ЈовановПРАТИ ЗНАК
Кристијан МихајловскиСамо Еден Ден
Кристина АрнаудоваИ СЕГА Е ЈАСНО
Кристина АрнаудоваСношти минав покрај вази
КРИСТИНА ГЕМИСЕВАБАЛЕРИНА
КРИСТИНА ПОПОВСКАЗИМСКА ПЕСНА
КРОМАТАНГО И ТИКВА
КРСТЕ РОЏЕВСКИ & ДУКЕ БОЈАЏИЕВЕДЕН БАКНЕЖ
КРУМЕ СПАСОВСКИБЛАГОСЛОВИ МЕ
КРУМЕ СПАСОВСКИБог да бие Наумчето
КРУМЕ СПАСОВСКИЕЈ ЗАГЕ НОСАМ ЦАЛГИИ
КРУМЕ СПАСОВСКИЗА МАКЕДОНИЈА
КРУМЕ СПАСОВСКИЗАСВИРЕТЕ СВИРАЧИ
КРУМЕ СПАСОВСКИЈАС И БОЕМИТЕ
КРУМЕ СПАСОВСКИМАКЕДОНЕЦ ЗА НАВЕК
КРУМЕ СПАСОВСКИМИРЈАНА ЗА СИОТ ЖИВОТ
КРУМЕ СПАСОВСКИНЕМА ВЕЌЕ ЧАЛГИИ
КРУМЕ СПАСОВСКИОСТАНАЛА УБАВИНА
КРУМЕ СПАСОВСКИОСТАРЕВ ГУРБЕТЧИЈА
КРУМЕ СПАСОВСКИСВЕТИТЕ ЦАР КОНСТАНТИН И ЦАРИЦА ЕЛЕНА
КРУМЕ СПАСОВСКИСношти минав покрај вази
КРУМЕ СПАСОВСКИСУДБИНИ ЗАПИСАНИ
КРУМЕ СПАСОВСКИЧудна жена беше Вера
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ГАЈДАИЗЛЕГОЛ СЕЛМАН
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИАЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИБОГ ДА БИЈЕТ РУСЕ
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИДВОРЈЕ МЕЛА МИЛКА НА НЕВЕСТА
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИИЗЛЕЗЕ ДЕЛЧЕВ ВОЈВОДА
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИНЕВЕСТО МОРИ КАЛЕША
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИНИКО НИКО МОРИ МЕЈАНЏИКО
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИПО ДРУМ ОДАМ МАЈЦЕ
КРУМЕ СПАСОВСКИ СО ЧАЛГИИСЛАВЕЈ ПИЛЕ ПЕЕ
КРУНОСЛАВ СЛАБИНАЦАнгела Чекај Ме
КРУНОСЛАВ СЛАБИНАЦПлачам
КСЕНИЈАТЕ НОСЕВ ВО МЕНЕ
КУД   КОЧО РАЦИНГлуво немо
КУД   КОЧО РАЦИНГроздобер
КУД   КОЧО РАЦИНЃурѓовденски игри
КУД   КОЧО РАЦИНЕгејски игри
КУД   КОЧО РАЦИНЖетварка
КУД   КОЧО РАЦИНИбраим оџа
КУД   КОЧО РАЦИННа бачило
КУД   КОЧО РАЦИНОсоговка
КУД   КОЧО РАЦИНОсоговско-Малешевска фолк плетенка
КУД   КОЧО РАЦИНСеденка
КУД   КОЧО РАЦИНТешкото
КУД   КОЧО РАЦИНТресеница
КУД БисерБиљана
КУД Гоце ДелчевАјде вино пијам
КУД Гоце ДелчевЕгејски сплет
КУД Гоце ДелчевИгри од Источна Македонија
КУД Гоце ДелчевИгри од Скопско
КУД Гоце ДелчевИстерување на чумата
КУД Гоце ДелчевМашкото
КУД Гоце ДелчевПетлите пеат
КУД Гоце ДелчевПирин
КУД Гоце ДелчевРаспеан и разигран Пирин
КУД Гоце ДелчевТешкото
КУД Гоце ДелчевШто ми е мило
куд ИлинденЖенско чамче
куд ИлинденТутуноберачите
КУД ИЛИНДЕН – БИТОЛАЖенско невестински
КУД ИЛИНДЕН – БИТОЛАМашко чамче
КУД ИЛИНДЕН – БИТОЛАСплет на бачило
КУД МИРЦЕ АЦЕВАрамиско
КУД МИРЦЕ АЦЕВСПЛЕТ ОД ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВАрамиско оро
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВИгри од
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВИстерување на чумата
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВОсоговка
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВТропнало оро
КУД ОРЦЕ НИКОЛОВЧифте чамче
КУД СТИВ НАУМОВ ОРК. Б.ДЕСКОВСБИТОЛА, БАБАМ БИТОЛА
КУД-А.МакедонскиДрачевка
КУД-А.МакедонскиСеденка
КУД-А.МакедонскиЦвеќеберачки
КукиќЛенче бре душо
Куку-ЛелеЌе умрам по стоти пат
Куку-ЛелеКорпичка
Куку-ЛелеОБЛАК СУМ ВО ОЧИ ТВОИ
Куку-ЛелеСЛАВЕЈ МИ НА ГРАНКА ПЕЕ
Куку-ЛелеУДРИ ЈАКО
КумановоМито се лула
КУМАНОВСКИ ТАМБУРАШИДОНЕ ЛЕ ДОНКЕ
КУМАНОВСКИ ТАМБУРАШИЉУБОВНА ПЕСНА
КУМАНОВСКИ ТАМБУРАШИОРО
КУМАНОВСКИ ТАМБУРАШИСАДИЛА ЈАНА
КУМАНОВСКИ ТАМБУРАШИУМРЕЈА БАТКО ГОРГИЈА
Кум-СирмаИзраснала перуника
КУРВечниот студент
КУРГи сакам жените
КУРЗдравјето пред се
КУРКосмонаут
КУРНема да бидам крај тебе
КУРПилот
КУРПросечна ноќ
КУРРозов сон
КУРРужни
КУРСовршен свет
КУРТуршија
КУРФишерман
КУРФолсом присон блуес
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИАКО ПИЈАМ РУЈНО ВИНО
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИБОГ ДА БИЕ ТВОЈТА МАЈКА
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИВО ВЛАШКО МААЛО
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИЈА ИЗЛЕЗИ НА ПЕНЏЕРЕ
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИНАРАЧА РАТКА ПОРАЧА
КУЦУЛОВА АНДРЕЕВСКИТЕ ВИДОВ И СЕ ЗАЉУБИВ
КУЧКОВКИ 2 СО ТРИО КАВАЛИГРАДЕЛ БОГДАН
Ла колони волвоксДен денувам
Ла колони волвоксИЗЛЕГОЛ  Е  ДЕЉО  ХАЈДУТИН
Ла колони волвоксПЛАНИНО ПИРИН ПЛАНИНО
Ла колони волвоксТумба,тумба дивина
Ла МансСрекна Нова Година
ЛАБИШ ТРИОCrash about you (луд по тебе)
ЛАБИШ ТРИОDream  (сон)
ЛАБИШ ТРИОMoon river (месечева река
ЛАБИШ ТРИОNight and Day (Ноќ и ден)
ЛАБИШ ТРИОPretty child (Слатко дете)
ЛАБИШ ТРИОPrivate river  (приватна река)
ЛазаровскаЗнаат очите
ЛАЗО АНДОНОВЈА ИЗЛЕЗИ МИЛА МАМО
ЛАЗО АНДОНОВМЛАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВОЈВОДА
ЛАЗО АНДОНОВСРЕТНАВ МОМЕ СРЕДЕ ПОЛЕ
ЛАЗО АНДОНОВ СО НОВИНО ПИЈАМ ЕМ РАКИЈА
ЛАЗО АНДОНОВ СО ОНИКИНИСАЛА МАРА
ЛАМБЕЉУБОВТА МИ ТРЕБА
ЛАМБЕСЕКОЈ ДЕН Е СРЕКЕН ДЕН ВО ЗОО БИТОЛА
ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИКЕ ТЕ ЧЕКАМ ЈАС
Ламбе АлабаковскиСношти Минав (Покрај Вази)
Ламбе и ЕленаШто да правам
Ламбе и ЉупкаКога сонце грее плачам
ЛАСКОВА УЗУНОВМОМЧЕТО СО МАНДОЛИНА
Ласт екседишнГатанка
Ласт екседишнЌељав дабар
ЛАУРА КРЛИУКОЈ Е КРИВ
Леб и солПрозорец
Леб и солЦиркус
Лева ПатикаИГРИ
Лева ПатикаМАЗИ МЕ
Лева ПатикаМожда сам луд
Лева ПатикаМОЖЕБИ СУМ ЛУД
Лева ПатикаСе се движи
Лева ПатикаТЕ САКАМ
Лева ПатикаШто е, тука е
ЛЕНА ТРАЈКОВСКААбер дојде Донке
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАБОЕМИ
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАДИСКО ЗЕНСКА
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАЕЗЕРО МОЕ
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАЗДРАВО НАЈСАКАНА
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАЛАЗНИ ВЕТУВАњА
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАМедитеран
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАНОСТАЛГИЈА
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАНосталгична балада
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАПОМИНУВА СЕ
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАСПОМЕНИ
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАСТАРИ КРАЈУ МОЈ
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАТи ми значиш се
ЛЕНА ТРАЈКОВСКАФиеста
ЛЕНИНЕ ПЛАЧИ
ЛЕНЦЕ МАРКОВСКАОД СТО МИ ТЕ ЉУБАМ ЛЕПА СЕВДО
Ленче ДедејскаБарај око мое
Ленче ДедејскаГОЦЕ ГОЦЕ ГЕОРГИЈА
Ленче ДедејскаДоста, доста лично
Ленче ДедејскаЅвездо моја, казно моја
Ленче ДедејскаКаде стигнав
Ленче ДедејскаНемој не плачи
Ленче ДедејскаПисмо судено
Ленче ДедејскаТечете солзи
Ленче ДедејскаТи си како песната
Ленче ДедејскаТРИМЕРИ БАТЕ ТРИМЕРИ
Ленче ДедејскаШто те млада заЉубив
Ленче Дедејскашто те млада заљубив
ЛЕНЧЕ И ГОРАН КУКИЌДОЈДИ ПРЕД ДА ЗАСПИЈАМ
Ленче и Горан КукиќОва е Љубов
Ленче и Горан КукиќРАСПУКАЛА ШАР ПЛАНИНА
Ленче и Горан КукиќТе сонував ли душо моја
Ленче и Горан КукиќТЕБЕ ТИ СЕ ПОКЛОНУВАМ
Ленче КукиќАнгелина
Ленче КукиќБрат огнови
Ленче КукиќВино И Љубов
Ленче КукиќЕве песна Македонијо
Ленче КукиќЈоване, Јорговане
Ленче КукиќКлетва
Ленче КукиќНамигни
Ленче КукиќПроклети да се меаните
Ленче КукиќСакам да ме крадеш
Ленче КукиќЧуда, чуда направив
ЛЕНЧЕ МАРКОВСКАЦРНА СЕ ЧУМА ЗАДАДЕ
ЛЕО МАРТИНДА НЕМА РАЗДЕЛБА
ЛеонардаЉубовен сон
ЛЕОНАРДА И ТРИО ЕКАКАМБАНИТЕ ВО НОКТА ЗВОНАТ
ЛЕТЕЧКИ  ПЕКИНЕЗЕРИSTOMPIN AT THE SAVOY
ЛИВАНТА НАНЕВАНА ПОНИКВА
ЛИДИЈА И ЛАЗЕМОЖАМ ЗА ТЕБЕ
ЛИДИЈА И ЛАЗЕШТОМ НОКТА ЗАСПИВА
ЛИДИЈА И ЦЕКИЗЛАТНА МЕСЕЧИНА
ЛИДИЈА КОСТОВСКАЗАБОРАВЕНА ПЕСНА
ЛИДИЈА КОСТОВСКАМАКЕДОНИЈО ЗЕМЈО НАЈУБАВА
Лидија КочовскаБОЖЈИ ПАТЕКИ
Лидија КочовскаДо зори со тебе
Лидија КочовскаДоволно луд
Лидија КочовскаДопри ме
Лидија КочовскаЕдинствен
Лидија КочовскаЗЛАТЕН КЛУЧ
Лидија КочовскаИСУС КАКОВ ПРЕКРАСЕН
Лидија КочовскаКажи ми
Лидија КочовскаКоко
Лидија КочовскаЛице и Опачина
Лидија КочовскаМОЛИТВА
Лидија КочовскаОВДЕ
Лидија КочовскаПобеди
Лидија КочовскаСАМО ПРОСТИ МИ
Лидија КочовскаСАМО ТВОЈА СУМ
Лидија КочовскаСина тага
Лидија КочовскаСО ТЕБЕ
Лидија КочовскаТи Си Тој
Лидија КочовскаШто те нема
Лила ФилиповскаВерувам до крај
ЛилиДома
ЛилиСЕ ШТО МЕ ВРЗУВА ЗА ТЕБЕ
ЛилиТИ СИ МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ
ЛиЉанаКо ѕвезда води ме
ЛИЉАНА  ПЕТРОВИКНЕПОВРАТНИ ДНИ
ЛИЉАНА АВТОВСКАЛИЛЕВО ОРО
ЛИЉАНА АТАНАСОВАДАЛЕКУ ОД ОЧИВЕ
ЛИЉАНА АТАНАСОВАСИТЕ ТВОИ ТАЈНИ
ЛиЉана ПрнарковаЉубовата е вечна
ЛИЉАНА СТОИЛКОВСКАГРЕШНИКУ МОЈ
ЛИЉАНА СТОИЛКОВСКАЗЕМИ ЈА ГИТАРАТА
Лине оутКако првиот ден
ЛираБиЉана платно белеше
ЛираЌерко мори Суто
ЛираКитка од Македонски песни
ЛираНешто ќе те прашам бабо
ЛираТесно ми го скрои
ЛИХНИДОС СО ОРК.СОНЦЕСНОШТИ МИНАВ КРАЈ РАЈСКАТА ГРАДИНА
ЛУКА ЃУРЃЕВИЌМОЖЕ СИ ТИ ВО ПРАВО
Љ. Протуџер.Ќе ти купам бела махмудија
Љ.Николов.Прави што ќе направиш
ЉУБЕ И БРАНКО БИШКОВСКИ СО ОНЕЈ ДУШАНКЕ БИТУШАНКЕ
ЉУБИСА ЦЕРЕКОВИКАЈДЕ СЕ ПРОВИКНАЛ
ЉУБИЦА НЕДЕЛКОВСКАПРОЛЕТНА ПЕСНА
ЉУБИЦА ЦВЕТКОВСКАЗОШТО ТЕ ЗАЉУБИВ
ЉУБИША КИРОВСКИ НА ВИОЛИНА СОВИРТУОЗНА ПРОШЕТКА
ЉУБИША ПАВКОВИЌБИТОЛЧАНКА ОРО
ЉубојнаЛагадинско Русалиско оро
ЉубојнаМногу го фалат бабо вашето девојче
ЉУБОЈНАНЕПРЕБОЛ-ДВЕ ТАМБУРИ И ДАЈРЕ
ЉУБОЈНАПАРАХОДОТ-СОЛО КАВАЛ
ЉубојнаФросино моме
Љубчо ЃоргиевБела Чума
Љубчо ЃоргиевНоти ти се постела
Љубчо ЃоргиевТИ ДАЛЕЧНА ТИ ОСАМЕНА
Љубчо ЃоргиевТи ми требаш
ЉумаковскаСрцево мое бескрајно боли
ЉУПКАДЕЛ ОД СЕБЕ
ЉУПКА АПОСТОЛОВААДИОС
ЉУПКА АПОСТОЛОВАВЉУБИ СЕ ВО МЕНЕ
ЉУПКА АПОСТОЛОВАКАЛИПСО
ЉУПКА АПОСТОЛОВАКОПНЕЖ ЗА МАЈ
ЉУПКА АПОСТОЛОВАМАМА КАЛИПСО
ЉУПКА АПОСТОЛОВАПЕСНА ЗА СКОПЈЕ
ЉУПКА АПОСТОЛОВАСАРМЕН
ЉУПКА АПОСТОЛОВАСКОПЈЕ
ЉУПКА АПОСТОЛОВА & МАНИКЈАС КОПНЕАМ
ЉУПКА АПОСТОЛОВА И Б. АВТОВСКЉУБОВ ТИ СЛАДОК СОН
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАА што би ти
ЉУПКА ДИМИТРОВСКААдио
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАГО ЦЕКАВ ЛЕТОТО
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАДушо моја
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАЕДНА МОМА ЧЕКА
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАЕте такви сме
Љупка ДимитровскаЗвона Звонат
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАЅвона ѕвонат
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАЛЕТО
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАСина е љубовта
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАТужна је ноќ
ЉУПКА ДИМИТРОВСКАШанана
Љупчо ВаневскиТуѓа си ти
ЉУПЧО ДУЧЕВСКИАБЕР МИ Е ДОШОЛ МАЈКО
ЉУПЧО ДУЧЕВСКИДА ТИ КУПАМ МЕКА МАХМУДИЈА
ЉУПЧО ДУЧЕВСКИЗошто либе ти ме остави
ЉУПЧО ДУЧЕВСКИЈАНО МОРИ ЈАГНЕ
ЉУПЧО МИРКОВСКИ-ТРУБАУБАВА СИ КАКО МУЗИКА
ЉУПЧО СОКОЛОВСКИКАСАПСКО ОРО
ЉУПЧО СРБИНОВСКИ СО група БИСЕРБРСЈАЦКИОТ ВОЈВОДА
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦЖИВА СТАНИЦА
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦИГРАЈ СО МЕНЕ
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦЈАСМИН
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦЉУБИ МЕ
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦПАЃА ГРОЗЈЕ МЕСТО ДОЖД
ЉУПЧО СТОЈАНОВСКИ ЉУБЕЦПРЕКУ РЕД
ЉупчоТрајковски ФисНа моите пријатели
М В Г-ТАНЕЦБОРЈАНО БОРЈАНКЕ
М ВРЕТОВСКИ И ГР ЕЛЕГИЈАЛАЖНИ ЗБОРОВИ
М МУРАТОВСКА С БАДИВУКУINTRADA I KAPRICO
М ТОДОРОВСКИДАЛИ ПАМЕТУВАШ ЛИБЕ
М ТОДОРОВСКИСНОШТИ МИНАВ ПОКРАЈ ВАШТО ПОРТЕ
М. БабиќЈас ќе кријам солзи
М. ВАСИЛЕВСКИАЈДЕ КЕ ТЕ ПРАШАМ БАБО
М. КОЗАРЕВМОМИ ОДАТ ПО ШТИПСКИ СОКАЦИ
М. КоцевБала Јасмина
М. МИШЕВАЕ МОЈ БАТКО ЃОРГИЈА
М. МИШЕВАМОМА ДОМАЌИНКА
М. МИШЕВАСтрумицо моја
М. СЕРАФИМОВСКИДИГНИ СИ МАРО МАРЧЕ ОЧИТЕ
М./КузмановсКавадаречки чочек
М.АнтевскаМамо кој чука на порти
М.АнтевскаНЕ ЛУДУВАЈ БРЕ ЈОВАНЕ
М.АнтевскаОј ѕвездо ѕвездо
М.АнтевскаОстана Кољо сираче
М.АнтевскаРазбуди се  небо сино
М.АнтевскаСмилувај се небо
М.АнтевскаУ шлегово
М.АНТЕВСКА Р.КРАПОВСКИОСТАНАВМЕ САМИ
М.БабиќЕдна песна да запеам
М.БабиќСеренада
М.Г.ТАНЕЦНЕЛИ ТИ РЕКОВ
М.ДимитровТри години Дано армасани
М.ДимитровТри цареви
М.ДИМИТРОВСКИСАДЕ ТИ СЕ ЧУДАМ ЦВЕТО
М.ИвановаДа ја видам
М.ИдризовиќДевојчиња гугутчица
М.ЈОВАНОВ-НАУМ П. СО НОНЕ ГАЗИ ЦВЕКЕ
М.КипровскаШто ми вреди
М.КуновскиКинисала Роса
М.КуновскиОблога ми фаќа
М.ЛУКАРОВ-С.ДИМОВНЕ КЕ ТЕ ЗАБОРАВАМ
М.МИНАС-МАГДАЛЕНАНОК И ДЕН
М.Митревскикако ли јас да пораснам
М.МитревскиСвирете ми свирачи
М.МитревскиСеднав да вечерам
М.МИТРЕВСКИ И група АКАДЕМЦИАБРЕ ЦИЦО ОСТАРЕН
М.МицевскиЖивотот го сакам
М.ПетревскиЖал за Деспина
М.ХристоваБакни, бакни ме
М.ХристоваЕлегија
М.ЧИБАРИЌ И Б.ТОДОРОВДУВНА ВЕТРЕ, ОД КРАЈ НА КРАЈ
МАВРОВСКА ГЕОРГИЕВАЈДЕ СЛУШАЈ СЛУШАЈ КАЛЕШ БРЕ АНЃО
МАГДАЛЕНА МИТРОВСКАСЕКОЈ ИМА ЕДЕН ДОМ
Магдалена ЦветковскаНа Врв И На Дно
МАГИЈАА капела
МАГИЈАВЕЧЕРВА СЕ ИГРА ФАНК
МагијаДали Сеуште Си Моја
МагијаСветло се гасне
Маестро Ристе Тушевски и ПетарЈАЦИНО ОРО
МајаВраќам се
МајаДај,дај
МАЈАЗАИГРАЈ ЗА МЕНЕ
МајаНе ме допирај
МајаФеед бацк
Маја ГСакај ме ти
Маја Гроздановска ПанчеваБОЖИКНА МАКЕДОНСКА=ГЛОРИА
Маја Гроздановска ПанчеваВо Името На Љубовта
Маја Гроздановска ПанчеваГЛОРИА
Маја Гроздановска ПанчеваЕзеро мое
Маја Гроздановска ПанчеваЗаборави на се
Маја Гроздановска ПанчеваКАВИЈАР И СВИЛА
Маја Гроздановска ПанчеваКАДЕ СИ ТИ
Маја Гроздановска ПанчеваЉУБОМОРА
Маја Гроздановска ПанчеваНе си мој
Маја Гроздановска ПанчеваНова планета
Маја Гроздановска ПанчеваСакај ме ти
Маја Гроздановска ПанчеваСЛУШНИ ГО СРЦЕТО
Маја Гроздановска ПанчеваСонам
Маја Гроздановска ПанчеваТи ми даваш сила
МАЈА ЗАКОВСКАДАЈТЕ МИ МУЗИКА
МАЈА ЗАКОВСКАДОЗВОЛИ ДА ТЕ САКАМ
Маја ОџаклиевскаВ облак сонце
Маја ОџаклиевскаКАКО НЕБО СИНО
Маја ОџаклиевскаМНОГУ СОЛЗИ
Маја ОџаклиевскаНе ме допирај
Маја ОџаклиевскаНе не допирај ме
Маја ОџаклиевскаПрости ми
Маја ОџаклиевскаСеќавање
Маја ОџаклиевскаШИЛА
Маја ПанчеваНова планета
Маја СаздановскаВИРТУЕЛЕН ГРЕВ
Маја СаздановскаДафино вино црвено
МајдаНејќам да знаеш
МАЈОВЦИГО ЗАТВОРАМЕ ЗЕТОТ
МАЈОВЦИЕЗГИЈА НА КУМОТ
МАЈОВЦИКАНЕњЕ НА МРТВИТЕ НА ГРОБИШТА
МАЈОВЦИМАЛЕШОРОТА
МАЈОВЦИМАНУКОТ
МАЈОВЦИНАВЛЕГУВАњЕ НА ТАПАНИТЕ
МАЈОВЦИНЕВЕСТАТА ЈА НОСИМЕ НА ВОДА
МАЈОВЦИОДЕњЕ КОДЕ КУМОТ
МАЈОВЦИОДЕњЕ НА ВОДА НА ДЕВОЈКАТА
МАЈОВЦИОДЕњЕ ПО НЕВЕСТАТА
МАЈОВЦИОДИМЕ НА ПАНАЃУР
МАЈОВЦИСВЕКРВИНО ОРО
МАЈОВЦИТЕШКОТО
МакедонијаИМА ЕДНА МОМА УБАВА
МакедонијаНели ти реков не оди боса
МакедонијаЦрна се чума зададе
МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈАМолитвами
МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈАРАК ОД ЗОДИЈАК (ЛИВЕ)
МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈАСЛОВЕНСКА ИГРА БРОЈ 8 ОПУС 46
Македонски мерак908 година
Македонски меракБАКНИ МЕ МАРИЈА
Македонски меракБојанина игра
Македонски меракВардаре магијо од роса
Македонски меракЕј меано
Македонски меракЕлизабета Бети
Македонски меракЗЕМЈО РОДЕНА
Македонски меракМакедонки билбиЉанки
Македонски меракМануш војвода
Македонски меракМартин вез
Македонски меракНемирно срце
Македонски МеракПембе,пембе
Македонски меракРибари запејте со мене
Македонски меракСе собрале комитите
Македонски меракСевдалино Малој Моме
Македонски меракСекогаш крај тебе
МАКЕДОНСКИ РОЗИАЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ
МАКЕДОНСКИ РОЗИАЛДЕ СЛУШАЈ СЛУШАЈ КАЛЕШ БРЕ АНЃО
МАКЕДОНСКИ РОЗИБИЉАНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ
МАКЕДОНСКИ РОЗИБИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ
МАКЕДОНСКИ РОЗИДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
МАКЕДОНСКИ РОЗИЕЛЕНО КЕРКО ЕЛЕНО
МАКЕДОНСКИ РОЗИЗОШТО СИ МЕ МАЈКО РОДИЛА
МАКЕДОНСКИ РОЗИЈОВАНО ЈОВАНКЕ
МАКЕДОНСКИ РОЗИКАКО ШТО Е ТАА ЧАСА ПОЛНА СО ВИНО
МАКЕДОНСКИ РОЗИМАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ
МАКЕДОНСКИ РОЗИНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
МАКЕДОНСКИ РОЗИОЈ ВАРДАРЕ МАКЕДОНСКИ
МАКЕДОНСКИ РОЗИСНОШТИ ПОМИНАВ ЗАМИНАВ ПОКРАЈ БИТОЛСКИТ
МАКЕДОНСКИ РОЗИСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА
Македонски свадбариФилипов чочек
МАКЕДОНСКИ ФИЛИГРАНИАЈДЕ БРАЛА МОМА БЕЛО ГРОЈЗЕ
МАКЕДОНСКИ ФИЛИГРАНИЛИНО ВИНО ЛИ СЕ ТВОИТЕ ОЧИ
МАКЕЛАРСКА ДАНАИЛОВАРАЗБОЛЕ СЕ ИРИНА
МАКИС/ДРАГАН ДLOVE SECRET
МАЛ ОРК. И УДАРАЛКИИНТЕГРАЛИ
МАЛЕШЕВСКИ ЗУРЛИМАЛЕШЕВСКИ МОМИ
МАЛЕШЕВСКИ ЗУРЛИЧАНГУЛОВО ОРО
МалинковаЉубовна рожба
МалинковаСпасение
Малинкова, КраповскиДецата се наше најсвето
Мама бендДождот паѓа
МАМА БЕНДЧОВЕК БЕЗ ЛИЦЕ
МАНАСИЕВСКА-СТАМЕНКОВ (ДУО)ВЕЛИГДЕН МОРЕ ВЕЛИГДЕН
МАНДОЛИНСКИ ОРКЕСТАРSERENADE FOR STRINGS
МаниќГо љубам Охрид
МаргаКоја лоша сенка
МаргаритаСега е крај
Маргарита ХристоваБакни ме гушни ме
Маргарита Христовадај ми криЉа
Маргарита ХристоваДолго знам
Маргарита ХристоваКЕ ПОЛУДАМ ОД ЉУБОВ
Маргарита ХристоваСТАРИТЕ  КОРАБИ
Маргарита ХристоваТОА ЉУБОВ Е
Маргарита ХристоваУсни Малини
МаргицаСе сеќаваш мајко
МаргицаСрце отвори
Маргица АнтевскаАнгелска песна
Маргица АнтевскаГодините празни минат
Маргица АнтевскаЕДЕН ДЕН КОГА КЕ СЕ ВЉУБАМ
Маргица АнтевскаЗОШТО МЕ ОСТАВИ САМА
Маргица АнтевскаМамо кој чука на порти
Маргица АнтевскаНе лудувај Јоване
Маргица АнтевскаОЈ ЗВЕЗДО ЗВЕЗДО ДЕНИЦЕ
Маргица АнтевскаОј туѓино
Маргица АнтевскаОХРИДСКА РОМАНСА
Маргица АнтевскаРодителска љубов
Маргица АнтевскаСвирете нежна песна
Мари  МариЛинија на животот
МаријаВечер дојди ми
МаријаКога мириса на тебе
МаријаСтанувај Донке
МАРИЈА & ВИКТОРИЈАТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ
МАРИЈА ВРСКОВАЕТИДА ЗА ПИЈАНО
МАРИЈА ДИМИТРИЕВСКАИме ми грешиш
МАРИЈА ДИМИТРИЕВСКАМожеби љубам, можеби губам
МАРИЈА ДИМИТРИЕВСКАМомче македонче
МАРИЈА ДИМИТРИЕВСКАПесна Беше љубовта
МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВСКАТАГА ЗА МЛАДОСТА
МАРИЈА ДИМКОВАА бре јоване
МАРИЈА ДИМКОВАА бре кираџе,јабанџе
МАРИЈА ДИМКОВАА бре Страхиле војводо
МАРИЈА ДИМКОВАБре девојче тенка ело
МАРИЈА ДИМКОВАДа правиме село
МАРИЈА ДИМКОВАДЕЦА БЕГАЛЦИ
МАРИЈА ДИМКОВАЕлај ристе елај
МАРИЈА ДИМКОВАОтвори лено вратничка
МАРИЈА ДИМКОВАПЕСНА ЗА МИРКА ГИНОВА
МАРИЈА ДИМКОВАСанок е боја седела
МАРИЈА ДИМКОВАСон сонувале три мили сестри
МАРИЈА ДИМКОВАТопи мајко топи
МАРИЈА ДИМКОВАТри години дано
МАРИЈА ДИМКОВАЦвеке израснало
МАРИЈА ДИМКОВАЦрно око маслинко
МАРИЈА ДИМКОВАШто си залудела гицо
Марија Димкова со чалгииБолно лежи либето
Марија Димкова со чалгииБуките развиваат брака
Марија Димкова со чалгииВо почепската планина
Марија Димкова со чалгииМори моме солуненке
Марија Димкова со чалгииРада на балкон седеше
Марија Димкова со чалгииСе армасала бела Неда
Марија Димкова со чалгииСношти поминав мамо
Марија Димкова со чалгииСулејман ага има џанам
Марија Димкова со чалгииТи момиче убаво
МАРИЈА И група ЈУНАЈТЕДСВАДБА
МАРИЈА ЈОВАНОВАЗЕМЈО НЕПОКОРНА
МАРИЈА ЈОВАНОВАТИ СИ САМО МОЈА
Марија Луковска-ЧибариќГукај сива гулабице
Марија Луковска-ЧибариќДали помниш мило либе
Марија Луковска-ЧибариќДевојко калеш убава
Марија Луковска-ЧибариќОдале се је мамо
Марија Луковска-ЧибариќОЈ ТИ КОЉО МАМИН КОЉО
Марија Луковска-ЧибариќТЕРЗИЧЕ МЛАДО КАЛФИЧЕ
Марија Луковска-ЧибариќТргна мома на вода
МАРИЈА ПЕТКОВСКАКАДЕ ЛИ НОКВА
МАРИЈА ПЕТКОВСКАМЕЃУ  ДЗВЕЗДИТЕ -Вал.13
МАРИЈА ПЕТКОВСКАМЕЃУ ЗВЕЗДИТЕ
Маријан СтојановскиАКО ТЕ РАСПЛАЧАТ
Маријан СтојановскиДАЛИ ТИ СИ ОВА НЕБО
Маријан СтојановскиНИКОЈ НЕ ПРИЗНАВА
Маријан СтојановскиОВОЈ РИТАМ Е ЈАК
Маријан СтојановскиРазделба
МаријанаСилно, Силно
МАРИЈАНА БУРНАЗСИМПАТИО МОЈА
МАРИЈАНА И ЗОКИЈАС ИМАМ НЕКОЈ ДРУГ
МАРИЈАНА И РОСАНААЈДЕ СЕСТРО ДА ЗАПЕЕМЕ
Маријана и РосанаЕдно срце имам
Маријана и РосанаЕЈ ТОДОРЕ
Маријана и РосанаНекој треба да ме има
Маријана и РосанаПеј да заборавиш
Маријана МариангелНека Свенат Розите
МАРИЈАНА МИШЕВАА БРЕ ГАЗДА СТОЈАН
МАРИЈАНА МИШЕВААјде да запееме
МАРИЈАНА МИШЕВААнгели душа разнесете
МАРИЈАНА МИШЕВАВо љубовта барам спас
МАРИЈАНА МИШЕВАВрати ми се
МАРИЈАНА МИШЕВАГазда Стојане
МАРИЈАНА МИШЕВАДа сум бистра вода
МАРИЈАНА МИШЕВАЖИВОТОТ НИ НОСИ СЕ
МАРИЈАНА МИШЕВАЗлатен ангелу мој
МАРИЈАНА МИШЕВАКако силен оган
МАРИЈАНА МИШЕВАКо бела риза душа дарувам
МАРИЈАНА МИШЕВАКРАЈ СЕЛОТО МИЛА МАМО
МАРИЈАНА МИШЕВАМоме домаќинке
МАРИЈАНА МИШЕВАМОМИНСКА СОЛЗА
МАРИЈАНА МИШЕВАНема веќе младост, лудост
МАРИЈАНА МИШЕВАОган Сепоти
МАРИЈАНА МИШЕВАОДАМНА Е НОК
МАРИЈАНА МИШЕВАПорака
МАРИЈАНА МИШЕВАСУДБИНО, СУДБО
МАРИЈАНА МИШЕВАТЕ ПОСАКУВАМ
МАРИЈАНА МИШЕВАТи ми беше се
МАРИЈАНА МИШЕВАУтре вечер бадни вечер
Маријана-РосанаАјде сестро да запееме
МАРИКА ГЕОРГИЕВАЈОТИШЛО СИ МАЛОЈ МОМЕ
МАРИНА ВЛАДИМИРОВАКАКО ДА ПРИЗНААМ
МАРИНА ВЛАДИМИРОВА СО група  ЗЛАТСАМО ЗА АРНО
Марина ПухариќГалебе вишен галебе
Марина ПухариќГи нема галебите
Марина ПухариќГи нема галебите
Марина ПухариќЕЈ СЛАВЕЈЦЕ
Марина ПухариќЕсенско лисје
Марина ПухариќЗаспала Јана Јанинка
Марина ПухариќЗлатни обетки
Марина ПухариќЗОШТО МИ СЕ СРДИШ ЛИБЕ
Марина ПухариќЗошто ми се срдиш либе
Марина ПухариќЈас сум жена што чека
Марина ПухариќКажи Анѓо
Марина ПухариќКако што проаѓа времето
Марина ПухариќКате седи на пенџере
Марина ПухариќКачи Анѓо
Марина ПухариќКЕ ТИ КУПАМ ШИРОК ФУСТАН ЗУИЦЕ
Марина ПухариќКИНИСАЛА КИРА ЏАНАМ
Марина ПухариќКочија стара
Марина ПухариќЛегнала Дана заспала
Марина ПухариќМесечева река
Марина ПухариќМое море
Марина ПухариќМОЈОТ РАЗБОЈ
Марина ПухариќНад виножитото
Марина ПухариќСекој сака некого
Марина ПухариќСношти минав
Марина ПухариќЦрни орфеј
МАРИФЕТ БЛУЕС БАНДEVERYDAY I HAVE THE BLUES
МАРИФЕТ БЛУЕС БАНДMOJO WORKING
МАРИФЕТ БЛУЕС БАНДMULTED MILK
МАРИФЕТ БЛУЕС БАНДWALKING BLUES
МАРИЦА ЏИЛКОВСКА СО ОНИОВЦАР ДИМО ОВЦИ ПАСЕ
МАРИЦА ЏИЛКОВСКА СО ОНИПОДРАНИЛА МОМА ГРОЗДА
МАРИЦА ЏИЛКОВСКА СО ОНИСТЕФАНО ПИЛЕ ШАРЕНО
МАРИЦА ЏИЛКОВСКА СО ОНИТОДОРКА НИЗ ДВОР ШЕТАШЕ
Марјан Дими.Саде ти се чудам Цвето
Марјан КоцевАНА
Марјан КоцевБела Јасмина
Марјан КоцевВЕРИЦЕ ЛИЧНА ВЕРИЦЕ
Марјан КоцевГолем бекрија
Марјан КоцевДУШО МОЈА
Марјан КоцевЕргенлак,пашалак
Марјан КоцевИлчовице млада невесто
Марјан КоцевЉубовен танц
Марјан КоцевНа Цветници
Марјан КоцевПечалбарска
Марјан КоцевПодигни си бело крпе
Марјан КоцевСРЦЕ ЈУЖНО
Марјан КоцевТи само ти
Марјан КоцевТРИ ГОДИНИ КАТЕ БОЛЕН ЛЕЖАМ
Марјан КоцевУШТЕ ЛИ ЕРГЕН ДА ОДАМ
Марјан Стојановски109 бакнежи
Марјан СтојановскиАвантура
Марјан СтојановскиГо молам небото
Марјан СтојановскиГо напуштам овој град
Марјан СтојановскиГО ПРОДАВАМ ЖИВОТОТ
Марјан СтојановскиЕдинствена
Марјан СтојановскиЕДНА СОЛЗА НА ТВОЕТО ЛИЦЕ
Марјан СтојановскиКако сокол
Марјан СтојановскиКРИЈАМ КРИЈАМ
Марјан СтојановскиНенаситен
Марјан СтојановскиОвој ритам
Марјан СтојановскиПодарок
Марјан СтојановскиСпомени
Марјан СтојановскиСрце ќе ти украдам
МАРЈАН/АНДРИЈАНАЉУБОВ Е АДРЕСА
МАРКО АНДОНОВ-АЦЕВДЕДОВИОТ КВАРТЕТ
МАРТИН & ПЕР-ЕКС ОРКЕСТРАБЕШЕ ЕДНАС ЕДНА ЛИСА
МАРТИН & ПЕР-ЕКС ОРКЕСТРАИМПРОВИЗАЦИЈА ЗА ЧЕТИРИ ТАПАНИ
МАРТИН & ПЕР-ЕКС ОРКЕСТРАПИРИНСКА СВИТА
МАРТИН & ПЕР-ЕКС ОРКЕСТРАРУМ ДУМ ТЕХНО ДУМ
Мартин ВучиќАјде сонце зајде
Мартин ВучиќБарем еднаш да сме заедно
Мартин ВучиќБибер И Чоколада
Мартин ВучиќДВЕ НЕВЕСТЕ
Мартин ВучиќЕлено Керко
Мартин ВучиќЗаведи ме
Мартин ВучиќЗапали светло
Мартин ВучиќЈАНО МОРИ
Мартин ВучиќЈАС ТИ ПРОСТИВ СЕ
Мартин ВучиќКажи ѕвездо
Мартин ВучиќКАКО МОЖЕШ
Мартин ВучиќКолку Болка Остана
Мартин ВучиќКоса од злато
Мартин ВучиќЉубовна Парада
Мартин ВучиќМАКЕ МY ДАY
Мартин ВучиќМали Солзи Две
Мартин ВучиќМејк мај деј
Мартин ВучиќМУЗА
Мартин ВучиќНе Се Каам Што Те Сакав
Мартин ВучиќНе се лути најмила
Мартин ВучиќНЕМА ПРАВИЛА
Мартин ВучиќОБИЧНИ ЛУГЕ
Мартин ВучиќОЈ ВАРДАРЕ
Мартин ВучиќОние двете
Мартин ВучиќРано е да се врзам
Мартин ВучиќСПЛЕТ ПЕСНИ
Мартин ВучиќСТОРИЛ НИЕТ ЗАЈКО
Мартин ВучиќТАА
Мартин ВучиќТИ СИ СОН
Мартин ВучиќТРИ ГОДИНИ СТАНА
Мартин ВучиќТУЃА  ЖЕНА
Мартин ВучиќХарем
МАРТИН ВУЧИЌ И ВЕСНА ГИНОВСКАКАЖИ КАЖИ ЛИБЕ СТАНО
МАРТИН ВУЧИЌ И КАЛИОПИБОЛЕН МИ ЛЕЖИ МИЛЕ ПОПЈОРДАНОВ
МАРТИН СРБИНОВСКИВЕКЕ МОЕ НЕ Е
МАРТИН СРБИНОВСКИВЉУБЕН СУМ
МАРТИН СРБИНОВСКИИ УМ ДА УМ
МАРТИН СРБИНОВСКИМИЛА
МАРТИН СРБИНОВСКИОДГОВОР
МАРТИН СРБИНОВСКИПАРИЗ
МАРТИН СРБИНОВСКИПОТРАГА
МАРТИН СРБИНОВСКИПурпурен ден
МАРТИН СРБИНОВСКИРам там там
МартинаЗа твоите очи
МартинаНема Друга
МартинаОГАН И ЛЕД
МартинаПовеќе од љубов
МАСИМО САВИЌЕЛЕНО КЕРКО
МАШКА ГРУПА ЧАРДАКОД УМОТ СЕ ПОДИЗГУБИВ
МАШКА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦВ СЕЛО СЕ ЧЕШМА ГРАДЕШЕ
МАШКА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦНЕВЕНО МОРИ, НЕВЕНО
МЕГЛЕНКИСОФКЕ МОРИ СОФКЕ
МЕЛАНИБОМБА
МелосМоме Катино
МеморијаБејби, бејби
МеморијаДирлада да
МеморијаЗОШТО БОЖЕ
МеморијаМакедонија
МеморијаНАШИТЕ СЛИКИ
МеморијаНЕ БАРАЈТЕ ВИНО
МеморијаНена
МеморијаОган под звездите
МеморијаОДАМ ЗАСЕКОГАШ
МеморијаПараходот
МеморијаПРОБАЈ ДА ГИ ЗАТВОРИШ ОЧИТЕ
МеморијаСНЕЖО СНЕЖАНА
МеморијаСРЕЌНА НОВА
МеморијаУЛИЧАРКА
МеморијаЦрна се чума зададе
МЕНДЕ АЛЕКСОВСКИПРОЛЕТНА  ДАЛЕЧИНА
МераклииМолчи сега Љубов моја
МераклииПО ПАТО-ОРО
МераклииСОЛУНСКИТЕ ГЕМИЏИИ
Мерима ЊегомирЕдна љубов во Струмица
Мерима ЊегомирЏумбуш, машала
Мерима Његомир и НиноНие двајца
МЕРИМА ЊЕГОМИР И НИНО ВЕЛИЧКОВСКИНИЕ ДВАЈЦА
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПААЈДЕ ВИНО ПИЈАМ,ВИНО ПИЈАМ
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАБРЕ ЃУРЦИН СТОЈНЕ УБАВА
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАЗАЧУКАЛЕ ЗАЧУКАЛЕ ТАПАНИТЕ
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО НА ПЕНЏЕРЕТО
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАМЕРИ ТОМЧО СТО ГРАМА АЛВА
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАНЕ ВИТКАЈ СЕ СОФЧЕ НЕ КРШИ СЕ
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАНОВОГОДИШНА ЗДРАВИЦА
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАОРДАНКА МИ СЕ ЛУЛАШЕ
МЕШАНА ВОКАЛНА ГРУПАСЕ СОБРАЛЕ ТРИЕСЕТ БЕКАРИ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦБИЉАНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦГУРЦИН СТОЈНЕ УБАВА
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦДЕЈГИДИ СУТЕ МОРИ ПУЛКОВО
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦДИГНИ СИ МАРО МАРЧЕ ОЧИТЕ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦКИТЕНА СТОЈНА ТОКМЕНА
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦКИТКА МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦМАРИЕ, БЕЛА МАРИЕ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦМОРИ ОЈ ВАРДАРЕ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦСЛУШАМ КАЈ ШУМАТ ШУМИТЕ
МЕШАНА ПЕАЧКА ГРУПА СО ТАНЕЦСПЛЕТ НА ПЕСНИ
МИЗАР1060 лета
МИЗАРBLOOD RED SUN
МИЗАРДевојка од бронза
МИЗАРДождот
МИЗАРЗлатно сонце
МИЗАРИстекувам
МИЗАРМагла
МИЗАРМАКЕДО КОРЕНИ-ТЕШКОТО
МИЗАРПРОЛЕТ
МИЗАРУниние
МИЗАРХоден же
Мизар и ХармосиниБело море
МијалковскиСтарата Скопска чаршија
Мики и ВенкоЗошто те сакав
Мики Јовановски ЏаферКАЈ ШТО СОНЦЕТО СЈАЕ
Мики Јовановски ЏаферНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
Мики Јовановски ЏаферНемир во срцето
Мики Јовановски ЏаферПАТ КОН ВЕЧНОСТА
Мики Јовановски ЏаферРАЗБУДИ СЕ
Мики Јовановски ЏаферСи заљубив
Мики Јовановски ЏаферХЕПЕНИНГ
Мики СекуловскиДај да те сменам
Мики СекуловскиЗаборави на мене 
Мики СекуловскиЗИМА Е ПАК
Мики ЦакаровСон за Љубовта
МИКЛЕ СИМОВСКИЕЈ ИВОНА
МИКЛЕ СИМОВСКИЈАС ТИ ПЕАМ БРАТЕ
МИЛАН БАБИКБЕГАЈ ФРОСЕ
Милан Завков1908 година
Милан ЗавковАј излези Ѓурѓо
Милан ЗавковБарбарово оро
Милан ЗавковБЕКАРСКО ОРО
Милан ЗавковДо три пушки пукнаја
Милан ЗавковКога падна на Пирина
Милан ЗавковКрушево абер пристигна
Милан ЗавковМакедонија жална ле мајка
Милан ЗавковМакедонски мерак
Милан ЗавковМануш војвода
Милан ЗавковМиланово Оро
Милан ЗавковСе собрале комитите
Милан ЗавковСлушам кај шумат шумите
Милан Завков и Мак.меракМартиново оро
МИЛАН ЗАВКОВ И Ф.МУСТАФОВ СО МБОЈАНИНО ОРО
МИЛАН ЗАВКОВ-ХАРМОНИКАМОМИНСКО ОРО
МИЛАН ЗАВКОВ-ХАРМОНИКАРЕВИСКО ОРО
МИЛАН КОСА МИЛАНОВПРЕКУ НОК
МИЛАН ФИРФОВЗЕМЈО ЈУНАЧКА
МИЛЕ БЕЛДЕДОВСКИГУНА БОЛНА ЛЕЖИ
Миле и СузанаНазад Калино моме
Миле кузмановскиАј засвирете ми чалгии
Миле кузмановскиАко Слушаш Се
Миле кузмановскиВерно да љубиш девет години
Миле кузмановскиЗа многу години Македонци
Миле КузмановскиИсправи се Македонијо
Миле кузмановскиЈоване море Јоване
Миле кузмановскиЈовано Јованке
Миле кузмановскиКако Вардар
Миле кузмановскиМајка на Марика
Миле кузмановскиНа минус 23
Миле кузмановскиНеправда
Миле кузмановскиСеренада
Миле кузмановскиСтар џумбушлија
Миле кузмановскиЧукни во дрво
МИЛЕ КУЗМАНОВСКИ И НАУМ ПЕТРЕСКИМОЈАТА СЕРЕНАДА
МИЛЕ СИМОВСКИКЕ ДОЈДАТ НАСИТЕ
МИЛЕ ТОДОРОВСКИИЗНИКНА ДРВО ВИСОКО
МИЛЕ ТОДОРОВСКИМори моме Магде
МИЛЕ ТОДОРОВСКИШТО ЈА НЕМА ЦВЕТА
Миле-ЕфтоЦветините очи
МИЛЕНА И ДЕЈАНКОЗЛЕ СЕЛО КОМИТСКО
МИЛЕНА ЈОВАНОВСКАВЉУБЕНА СУМ ЖЕНА
МИЛЕНА ЈОВАНОВСКА И ТРИО ГРАНДПРОСТИ МИ АКО ПОГРЕШИВ
МилицаНемаш милост судбо
МИЛИЦА И АКЦЕНТТАКВА Е ЉУБОВТА
Милица КузмановскаАЈДЕ ЗАПРИ НАУМЕ
Милица КузмановскаВО ЗЛАТЕН КАФЕЗ
Милица КузмановскаЕ МОЈ ОХРИДЕ
Милица КузмановскаЗАЕДНО ДО КРАЈОТ
Милица КузмановскаЗапри науме
Милица КузмановскаКЕ СИ УМРАМ
Милица КузмановскаЉУБОВ МОЈА ПАТУВАМ
Милица КузмановскаМАЈКО ЕДНА СИ НА СВЕТОТ
Милица КузмановскаМој мераку
Милица КузмановскаМОМЕ ОДИ НА ВОДА
Милица КузмановскаТи ми требаш
Милица КузмановскаЦРНО БЕЛИ СЛИКИ
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИCKERCO OPUS 31
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИFANTAZIJA IMPROMPTI OPUS 66
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИFIREWORKS -OGNOMET
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИNOKTURNO D FLAT MAJOR OPUS 27 BROJ 2
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИVALCER CIS SHARP MINOR OPUS 64 BR 2
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИVALCER E MINER OPUS POSTH
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИVALCER GES DUR MAJOR OPUS 70
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИВИНСКА ВРАТА
МИЛИЦА СПЕРОВИК РИБАРСКИХРОМАТСКА ФАНТАЗИЈА И ФУГА
МИЛКА ЕФТИМОВАТАТУНЧО СТРАШЕН ВОЈВОДА
МИЛОВАН СЕКУЛОВСКИКОГА КЕ ТИ ДАДАМ ИШАРЕТ
Милован СекуловскиЉубовта не врзува
МИЛОВАН СЕКУЛОВСКИ СО група НОСТАПТИЦО БЕЛА
Мими И ЕлиНема кој да те замени
МИМОЗА МАЛИНОВАЕКОЛОШКА ПЕСНА
МИНЦО МИНЦЕВCONCERTO FOR TWO VIOLINS AND ORCHESTRA
МИНЦО МИНЦЕВCONCERTO FOR VIOLIN AND ORCHESTRA IN A
Миодраг НечакБиди моја
Миодраг НечакОсамено срце
МИРВЕТ БЕЛОВСКААј Горуклице, црно око
МИРВЕТ БЕЛОВСКАДоста си стои на Дунав
МИРВЕТ БЕЛОВСКАЗАПЛАКАЛО Е МАРИОВО
МИРВЕТ БЕЛОВСКАИлимо моме убаво
МИРВЕТ БЕЛОВСКАИлино моме убаво
МИРВЕТ БЕЛОВСКАЈА ИЗЛЕЗИ ЃУРЃО
МИРВЕТ БЕЛОВСКАМори Анче мори милојчина
МИРВЕТ БЕЛОВСКАОЗДОЛА МИ ИДЕ ЕДНО ДЕВОЈЦЕ
МИРВЕТ БЕЛОВСКАПо друм одам мајче, по друм шетам
МИРВЕТ БЕЛОВСКАЦрна се чума зададе
МИРВЕТ БЕЛОВСКАШТО СИ ТОЛКУ ЛЕНО ГАЈЛЕЛИЈА
МИРВЕТ БЕЛОВСКАШто си толку Лено гајлелија
МИРКО ВРЕТОВСКИЕВГЕНИЈА
МИРКО ВРЕТОСКИ И група  ЕВГЕНИЈАВАЛЦЕР НА ВЉУБЕНИТЕ (О.ТР.12)
Мирко МитревскиБИСТРО ЛЕ БИСТРО ПЛАНИНО
Мирко МитревскиВелешките Ергени
Мирко МитревскиГрадел Илија манастир
Мирко МитревскиЕдна мома с мајка је
Мирко МитревскиКИНИСАЛО БЕЛО МАРЕ
Мирко МитревскиМАРИЦЕ МОМЕ МОРИ УБАВО
Мирко МитревскиМори моме малој моме
Мирко МитревскиНЕ СПИЈ НЕ СПИЈ НЕ ДРЕМИ
Мирко МитревскиСВИРИТЕ МИ ЕЈ СВИРАЧИ
Мирко МитревскиСЛАВЕЈ ПИЛЕ ПЕЕ РАНО
Мирко МитревскиСТАМЕНА
МИРО УНГАРОХРИД И ЈАС
МИРОСЛАВ БУСИНОВСКИ СО НОМИЛКИНО ОРО
МИРОСЛАВ БУСИНОВСКИ СО НОПЕСОЧАНСКО ОРО
Мирослав Бушиновски со Н.О.Божиново оро
МИРОСЛАВ БУШИНОВСКИ СО НОКАЈМАКЧАЛАНСКО ОРО
МИСКЕ И НОНЕТЕ САКАМ ЗА СЕБЕ
МИТАНЈАНЕ
МИТАНЛЕНЧЕ
МИТАНЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
МИТАНЉУБОВТА
МИТАНОХРИД
МИТАНРАДОСТА
МИТАНРУСИ КОСИ
МИТАНТАГАТА
МИтеваНека се куси парите
МИТЕВА УЗУНОВДОНКА БОЛИ БЕЛО ГРЛО
Митева УзуновЛажи лажи Вере
МИТЕВА УЗУНОВ СО ОР. НА Д. МИТВ ГРАДИНА МОМЕ СЕДЕШЕ
МИТЕВА-БАФТИРОВСКИКАЖИ КАЖИ ЛИБЕ СТАНО
МИТЕВА-УЗУНОВПОМИНАА ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
МИТЕВА-УЗУНОВ СО НООВЧАР СВИРИ ДОЛЕ В ПОЛЕ
МИХАИЛ ПЛЕТНЕВCHILDREN’S CORNER-DETSKO KATCE
МИХАИЛ ПЛЕТНЕВG. SONATA IN G MAJOR STAV 2 ANDANTE
МИХАИЛ ПЛЕТНЕВG. SONATA IN G MAJOR STAV 4 FINALE
МИХАИЛ ПЛЕТНЕВG.SONATA IN G MAJOR STAV 1 MODERATO
МицановиПо дождот
МИЦЕ ДИМИТРОВАЈ ГОРУШИЦЕ
МИЦЕ ДИМИТРОВАЈ СЛЕГНА ЛЕНА ВО ГРАДИНА
МИЦЕ ДИМИТРОВАЈДЕ РАЗБОЛЕ СЕ
МИЦЕ ДИМИТРОВБОЛНА ЈЕ ЛЕГНАЛА
МИЦЕ ДИМИТРОВДОМАКИНЕ ДОБРИ ГОСТИ ТИ ДОЈДОА
МИЦЕ ДИМИТРОВКОЛКУ Е ТЕШКО ВЕРНО ДА ЉУБИШ
МИЦЕ ДИМИТРОВМАЈКА КЕ СИ ЈА ДАДЕ ДОЦА
МИЦЕ ДИМИТРОВСАНОК ПЕЕ ЛИЧНА РОСКА
МИЦЕ ДИМИТРОВ СО ЧАЛГИИГИНА ГИНА
МИЦЕ ДИМИТРОВ СО ЧАЛГИИЗБОГУМ МИЛА
МИЧО ЛЕБАНОВБАЛАДА ЗА СТАРИОТ ПЕЧАЛБАР
МишеваПосилни од се
Мишко КрстевскиАна,Аника
Мишко КрстевскиВеќе не се трпи
Мишко КрстевскиКолку ти чини меракот
Мишко КрстевскиНа гости ти дојдов
Мишко КрстевскиНам дате преболам
Мишко КрстевскиНафора И вино
Мишко КрстевскиНе ми давај рујно вино
Мишко КрстевскиНе се бели Маре мори
Мишко КрстевскиНе Се Трпи Ова Срце
Мишко КрстевскиНЕГОТИНО, ГРАДУ МОЈ
Мишко КрстевскиНит јадеме нит пиеме
Мишко КрстевскиРасцветај розо свената
Мишко КрстевскиСтани моме да заиграш
Мишко КрстевскиСум прошетало мори Ѓурѓе
Мишко КрстевскиТвој Сум Засекогаш
МозаикЗборот
Момо НиколовскиАКО НЕ СИ МОЈА
Момо НиколовскиВИСОКО СЕДИШ ДАНИЦЕ ЗВЕЗДО
Момо НиколовскиЕХ НЕНО НЕНО
Момо НиколовскиЕХО НА ЉУБОВТА
Момо НиколовскиКога тргнав Цвето
Момо НиколовскиМолчи срце молчи
Момо НиколовскиНаде Од Валандово
Момо НиколовскиНЕБОТО НА СКОПЈЕ
Момо НиколовскиНЕВЕРНИЦА
Момо НиколовскиНЕМА ТАКВИ ЗБОРОВИ
Момо НиколовскиНемој да се заљубиш грешно
Момо НиколовскиНикој Не Знае
Момо НиколовскиНоќва сум сама
Момо НиколовскиСАМО ОСАМЕНИТЕ
Момо НиколовскиСамо тебе ќе те сакам
Момо НиколовскиСе Ме Боли
Момо НиколовскиСтари спомени
Момо НиколовскиТри години
Момо НиколовскиШто ли стори Анке
МОНИКАЛУДА ПО ТЕБЕ
МОНИСТРААЛЕКСАНДРОВО ОРО
МОНИСТРАБУДЕЊЕ
МОНИСТРАЕЗЕРСКИ ЛОЗЈА
МОНИСТРАНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
МОНИСТРАНЕБЕСИЕ
МОНИСТРАПРСТЕН МИ ПАДНА
МОНИСТРАУЧИ МЕ МАЈКО, КАРАЈ МЕ
МОНИСТРАФИЛИЗО МОМЕ
Моогер Фоогер1993
Моогер фоогерA dreams
Моогер ФоогерBMW
Моогер фоогерBox is murder
Моогер ФоогерDownstairs
Моогер фоогерFree State
Моогер фоогерGavrilo print.zip
Моогер фоогерJohhs low
Моогер ФоогерJoyjoke
Моогер ФоогерLeat the beat
Моогер фоогерLone in a big city
Моогер фоогерLong Pass
Моогер фоогерOki trash
Моогер ФоогерTill the end of time –Транс сонг
Моогер фоогерYou say
Моогер фоогерГо мразам капитализмот
Моогер ФоогерМоогер фоогер 3,5
Моогер фоогерНемоќен И чуден
МОРАЛВИСТИНА
МОРАЛВРЕМЕТО Е СО МЕНЕ
МОРАЛЃаволска песна
МОРАЛКОГА ПАТУВАМ
МОРАЛЉубовта е далеку
МОРАЛМОРА ДА Е КОШМАР
МОРАЛНОКНИ СЕНКИ
МОРАЛПАНИЧНО ТЕ САКАМ
МОРАЛСоништа
МОРАЛТаа е
МОРАЛЏабе лаеш
МУВИНГ АРТ АНСАМБЛАНУШО БЕЛА ЦРВЕНА
МукаетоваИзгрев си во моите очи
Н СТОЈАНОВСКАМИ СЕ СОБРАЛЕ МИ СЕ НАБРАЛЕ
Н СТОЈАНОВСКАПРЕСПА ОД СРЦЕ НЕ ТЕ ДЕЛИМЕ
Н СТОЈАНОВСКАЦвета мома убава
Н.Галевски со Н.О.на МРТБистричко оро
Н.КОСТАДИНОВСКИЕДЕН ДЕН ЌЕ МЕ БАРАШ
Н.КОСТАДИНОВСКИЗа неа
Н.КОСТАДИНОВСКИЗАЛ ЗА МЛАДОСТА
Н.КОСТАДИНОВСКИЗима е
Н.КОСТАДИНОВСКИИЗБРИШИ СОЛЗИ
Н.КОСТАДИНОВСКИМамо кој чука на порти
Н.КОСТАДИНОВСКИНе ми го лажи Ѓорѓи момето
Н.КОСТАДИНОВСКИНе се враќам
Н.КОСТАДИНОВСКИСон ми сони мома Трена
Н.КоцевскиКако тебе друга нема
Н.КузмановскиОд бога либе да најдеш
Н.КузмановскиЦено моме вечерало ли си
Н.КузмановскиШто коња спремаш
Н.О И ОРКЕСТАР ЦАЛГИИ НА МРТСТАРА ВЕЛЕСКА ЦАЛГИЈА
Н.О.на МРТБрусницко оро
Н.О.на МРТЃерѓев оро
Н.О.на МРТКазанџиско оро
Н.О.на МРТОблешевско оро
Н.О.на МРТПЕСНА И ИГРА НА СЛАВЕЈОТ
Н.О.на МРТПчеларско оро
Н.О.на МРТСофиино оро
Н.О.на МРТТинина приказна
Н.О.на МРТТри песни – инструментални-
Н.О.на МРТФОЛКЛОРНА СУИТА НАДИГРУВАњЕ
Н.О.на МРТЧУЧУК
НА ВИОЛИНА СЛОБОДАН СЕРАФИМОВСКИВИОЛИНСКИ ТАНЦ
НА ГИТАРА ЖИВОИН ГЛИШИЌ СО НОСВИРИ МИ ГИТАРО
НА КЛАРИНЕТ ГОЦЕ ИЗДУСНОВ СО НДАФИНИНО ОРО
НА КЛАРИНЕТ ДРАГИ МИТЕВ СО НОПОПЦЕВСКО ОРО
НА КЛАРИНЕТ С ХРИСТYОВСКИ СО НИГРА ЗА МАЛАТА ИВАНА
НА ФЛЕЈТА Л АВТОВСКА СО НО НАМАЛ ФОЛКЛОРЕН МОЗАИК
НАДА АНГЕЛОВААЈДЕ ЈАНО АЈДЕ ДУШО
НАДА МАКЕЛАРСКАНЕ СЕ КРЕВАЈ НА ГОЛЕМО ИВАНО
НАДА МАКЕЛАРСКАСЕ ПРОДАВА БЕЛА МАЦА
НАДА МАКЕЛАРСКАСЛАВЕЈ ПЕЕ НА ТРЕНДАФИЛ
НАДА МАКЕЛАРСКА СО НОНИ ЈАДЕМЕ НИ ПИЕМЕ
Нада Пендаровска и Пане ПанајоДали думаш либе
НАДЕПОСЛЕ ДОЖДОТ
НАДЕ ТАЛЕВСКАДАЛИ МИСЛИШ НА НАС
НАДЕ ТАЛЕВСКАНОЌВА Е ТАЈНА
НАДЕ ТАЛЕВСКАНосиш дел од мене
НАДЕ ТАЛЕВСКАОсамени
НАДЕ ТАЛЕВСКАОстани во мене
НАДЕ ТАЛЕВСКАПО НАВИКА
НАДЕ ТАЛЕВСКАПоследниот лет
НАДЕ ТАЛЕВСКАСРЕЌЕН КРАЈ
Надја БугарДојде време
НАНЦЕВСКИ-КУРКИЕВ-ХАРМОНИКИМОМИНСКО ОРО
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТАнева игра
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТВиртуозен колаж
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТГОРА МИРИСА ТЕМЈАНОИНА
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТЕгејска приказна
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТМАЛЕШЕВСКИ ИГРИ
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТНЕ ГАЗИ ЦВЕКЕ
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТОПЕАНА ВОДА
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТПЕРУНИКА
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТПолнокна балада
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТПролет дојде
НАРОДЕН ОРКЕСТАР НА МРТФОЛКЛОРЕН ЈАЗОЛ
Наталија ДанаиловаМЕСЕЧИНА
НАТАША ГУЛЕВСКАКЕ БЛЕСНЕ ЗРАК ЗА НАС
НАТАША КАЛАЈЏИЕВАРОДЕНДЕНСКА ЗДРАВИЦА
Наташа Малинкова1000 Зборови
Наташа МалинковаГрешка
Наташа МалинковаЉУБОМОРНА
Наташа МалинковаСевер и Југ
Наум Бурназ1762 лето
Наум БурназБор садила мома Евгенија
Наум БурназВРЕМЕ ЛЕЧИ СТАРИ РАНИ
Наум БурназЖал за Деспина
Наум БурназМома крај извор седесе
Наум БурназОј, љубов, љубов
Наум БурназПесна за патрихот
Наум БурназПЛАЧЕ ПРЕСПА ЗА ПРЕСПАНИ
Наум БурназСАКАМ ЕДНО МОМЕ
Наум БурназТе видов и се заљубив
НАУМ БУРНАЗ СО НОБОР САДИЛА МОМА ЕВГЕНИЈА
НАУМ БУРНАЗ СО НОЈАС МЕТОДИ ПАТЧЕВ ОД ОХРИДА
НАУМ БУРНАЗ СО НООЈ ЉУБОВ ЉУБОВ
НАУМ И ЗУИЦАТИКВЕШКА ЕЛЕГИЈА
Наум МицевскиОди си 
Наум Петрески и Е.РеџеповаТатковинска
НАУМ Петрески И ФИСЕдна песна да запеам
НАУМ Петрески И ФИСЖал за Деспина
НАУМ Петрески И ФИСЗа тебе
НАУМ Петрески И ФИСЈана мома
НАУМ Петрески И ФИСКафу ми драга испеци
НАУМ Петрески И ФИСЛено Ленче
НАУМ Петрески И ФИСПат без враќање
Наум Петрески, ВиолетаЛено Ленче
Науме ПетрескиАјде слушај слушај
Науме ПетрескиАјде сонце зајде
Науме ПетрескиБОЖИКНА ПЕСНА
Науме ПетрескиГУЛАБИЦЕ МОЈА
Науме ПетрескиЕј свирачу горд скитнику
Науме ПетрескиКАДЕ Е БРЕГОТ НА СРЦЕ МАЈКИНО
Науме ПетрескиКога војници тргнавме
Науме ПетрескиЛично девојче
Науме ПетрескиМојата Мила
Науме ПетрескиМојот народ
Науме ПетрескиМоминска клетва
Науме ПетрескиНе можам да те заборавам
Науме ПетрескиНикогаш
Науме ПетрескиОТВОРИ МИЛА ПЕНЏЕРЕ
Науме ПетрескиСноштиго видов убавото Стојне
Наум-МиленаПерунико
НЕБОЈША ГОШИКАНГЕЛ МОЈ
Нели ти рековАко твоја  веќе не сум
Нели ти рековАХ КАДЕ Е МОЕТО ЛИБЕ
Нели ти рековБиЉана платно не бели
Нели ти рековЗнам што би можел да подарам
Нели ти рековМоите солзи
Нели ти рековНАСМЕЈ СЕ
Нели ти рековНема враќање
Нели ти рековНикој ме нема така Љубено
Нели ти рековНоси ме судбино
Нели ти рековОгледалце, огледалце
Нели ти рековТој е неверен
Нели ти рековТоме аџијата
Нена ДулеваПесна сине запеј
Нена ДулеваПлаче небо
Нена ДулеваСакав да го сакам
Нена ДулеваСтанете, песна запејте
Никеја700 против еден
НикејаDeaf like stone
НикејаЅид
НикејаИзмислен од бајки
НикејаИЉадници ѕвезди
НикејаЛиниски код
НикејаЛондон
НикејаНешто што се нарекува сон
НикејаОдек
НикејаПоследен суд
НикејаПочеток И крај
НикејаПризрак
НикејаСветци
НикејаСеќавања
НикејаТаусандс старс (иЉадници звезди)
НикејаУчилиште најмило
НикејаХеркулес
НикејаЦиркус
НИКО ЃОРГИЕВСКИЉУБОВТА Е АВАНТУРА
Никола БадевАјде разболе се мојто либе
Никола БадевАх,моро бабо
Никола БадевАцано млада невесто
Никола БадевБиЉана Платно белесе
Никола БадевБиЉана Платно Белеше
Никола БадевБлазе тебе Митро мори
Никола БадевБОЛНА Е ПАДНАЛА, ЏАНАМ БЕЛАТА МАРИКА
Никола БадевВино Пијам Ем Ракија
Никола БадевГОЛЕМА РИЗА ТИ ЧИНАМ
Никола БадевДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
Никола БадевДе море Васе,Васе
Никола БадевДо три ми пушки пукнале
Никола БадевДРЕМКА МИ СЕ ДРЕМЕ
Никола БадевЗбогум Мајко Јас Отидов
Никола БадевЗбогум мила дојде време
Никола Бадевзедов жена мрзелива
Никола БадевЈАЗЕ СИ ГО САКАМ ПОПОВОТО СТОЈНЕ
Никола БадевЈанке ле Јанке убава
Никола БадевКАЖИ ЈАНО
Никола БадевКажи Рајне
Никола БадевКИНИСАЛА МАРА
Никола БадевКрај Вардара високи баири
Никола БадевМАРО МАРИКЕ ГИДИ, ФИДАМ БОЈЛИКЕ
Никола БадевМори моме Магде
Никола БадевМОРИ МОМЕ МАЛОЈ МОМЕ
Никола БадевНЕ ОДИ МОМЕ КРАЈ БРЕГОТ
Никола БадевНе Се Бели Маре Мори
Никола БадевНЕ СТОЈ МОМЕ НЕ СТОЈ ДУШО
Никола БадевОј Недо Недо
Никола БадевОј,Јано,Јано,убава Јано
Никола БадевПараходот Ми Пристигна
Никола БадевРАЗБОЛЕ СЕ ИРИНА МОМА
Никола БадевРазболела се Ирина мома
Никола БадевСадила Јана леле
Никола БадевСлегов долу во визбата
Никола БадевСНОШТИ ДОЈДОВ ЕЈ МОРИ МАРЕ
Никола БадевСНОШТИ МИНАВ ПОКРАЈ ВАЗИ
Никола БадевТАМУ ДОЛУ КРИВОЛАЧКО
Никола БадевТРБА ТРБИ ГЕВГЕЛИСКО
Никола БадевФерман дојде џанам од Стамбола
Никола БадевЦрно му било пишано
Никола БадевШТО МИ Е МИЛО ГУНО
Никола БадевШТО СИ ТОЛКУ ГАЈЛЕЛИЈА
НИКОЛА БАДЕВ БОРЦЕ КРСТЕВСКИКАТЕ ЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
НИКОЛА БАДЕВ И АНКА ГИЕВАБОЛЕН МИ ЛЕЖИ МИЛЕ ПОП ЈОРДАНОВ
Никола К.За тебе
НИКОЛА КОНЗУЛОВЦЕЛА НОК ИГРАЈ ТИ
Никола КостадиновскиЖал За Младоста
Никола КостадиновскиЗа Неа
Никола КостадиновскиИзбриши солзи
Никола КостадиновскиМајо слушни ме
Никола КостадиновскиНи тага не се крие
Никола КостадиновскиЦиганка Млада Аргатка
НИКОЛА ПЕТРОВАЈДЕ РАТКЕ МОРИ БРЕ, ДЕВОЈЧЕ
НИКОЛА ТРЕНЦОВСКИФРАЕР СУМ ЈАС
Никола ЧутурилоСКОПЈЕ
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКААЈДЕ РЕД СЕ РЕДАТ МАЛЕ
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКАЗАБЛЕАЛО РУДО ЈАГНЕ
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКАНиколче коња спрема
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКАОРИ ЈАНО КЕРКО ЧАКАР ЈАНО
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКА СО ОНИИЗВОР ВОДА ИЗВИРАШЕ
НИКОЛИНА КУЗМАНОВСКА СО ОНИОРО СЕ ВИЕ МАМО
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКААЈ ГОРУШИЦЕ ЦРНО ОКО
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКААЈ ШТО СИ МИ ЛЕНО ГАЈЛЕЈЛИЈА
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАБЛАЗЕ ТЕБЕ МАЛОЈ МОМЕ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАВО СОЛУНА
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАДАВАЈ МЕ МИЛА МАЈКО, ДАВАЈ МЕ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАЗА СИРМА ВОЈВОДА
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАМИ СЕ СОБРАЛЕ, МИ СЕ НАБРАЛЕ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАПУШТИ ГО КОРАБОТ ЛЕ ГЕМИЏИЦЕ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАСАНОК МИ БИЉБИЉ ПРЕПЕАЛ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАСТО КОњА СПРЕМАШ, НАЗЛАН ДИМИТРИ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКАЦВЕТИНИТЕ ОЧИ ЧЕРЕШОВИ
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКА СО НО НАЖал За Младоста
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКА СО НО НАСРАМ МИ Е МАЈКО ЈАС ДА ТИ КАЖАМ
НИКОЛИНА СТОЈАНОСКАЉУБИ МЕ ЉУБИ МЕ
НИКОЛИНА СТОЈАНОСКАПРИБЛИЖИ СЕ ДОПРИМЕ
НиколовскаДали е судено
НиколовскиКој те милува
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНААЛЕКСАНДРОВА ЦИГАНЧИЦА
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАБИТОЛСКО ЗА РАМО
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАГАБИНО ЛАЛЕ
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАГЕРМИЈАНСКО ОРО
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАКОПАНИЧКО ОРО
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАМИРЈАНИНО ОРО
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАМОГИЛСКА ЕЛЕГИЈА
НИКОЛЧЕ ТАЛЕВСКИ СО ГР ФОНТАНАРОЗИНА ПЛЕТЕНКА
НИНАВО ОБЛАЦИ
НИНА БАДРИЌНЕ КАЖУВАЈ ЛИБЕ ДОБРА НОК
НИНА ЈАНЕВАОДАМ ПАК
НИНА МАНЕВАЉУБОВТА ШТО Е
НИНА СПИРОВАБОГ ДА БИЕ КОЈ ПРВ СПОМНА
НИНА СПИРОВАдал ќе дојде едно
НИНА СПИРОВАДАЛЕЧЕН КРАЈ
НИНА СПИРОВАДетство
НИНА СПИРОВАЕден бакнеж
НИНА СПИРОВАЕЗЕРО МОЕ
НИНА СПИРОВАЗА ТЕБЕ И ЗА МЕНЕ
НИНА СПИРОВАЗБОРУВАЈ ЗА СКОПЈЕ
НИНА СПИРОВАЗлатни обетки
НИНА СПИРОВАКАЖИ КАЖИ ЛИБЕ СТАНО
НИНА СПИРОВАКога некој те сака
НИНА СПИРОВАЛуѓе
НИНА СПИРОВАЉУБАМ
НИНА СПИРОВАМОЛЧИ И ТИ
НИНА СПИРОВАОстани мој
НИНА СПИРОВАПовикајте ги кловновите
НИНА СПИРОВАСеќавање
НИНА СПИРОВА Љ.БРАНЃОЛИЦАБЛАГОДАРАМ
Нино ВеличковскиБабино девојче
Нино ВеличковскиБЕЗ ТЕБЕ
Нино ВеличковскиГИТАРО МОЈА
Нино ВеличковскиГЛАВАТА ГОРЕ
Нино ВеличковскиДа речиме
Нино ВеличковскиДОЦЕ ДОЦЕ ЛИЧЕН ДОЦЕ
Нино ВеличковскиЖИВОТОТ Е КАКО РЕКА
Нино ВеличковскиИлинденска беседа
Нино ВеличковскиЈана
Нино ВеличковскиКажи ми Лено
Нино ВеличковскиКажи срце
Нино ВеличковскиКАКО ШТО  Е ТАА ЧАША ПОЛНА СО ВИНО
Нино ВеличковскиКако што е таа чаша
Нино ВеличковскиЉубовта е света
Нино ВеличковскиМагде Магде
Нино ВеличковскиМесила баба зелникот
Нино ВеличковскиМоја Маријана
Нино ВеличковскиМојата душа умира
Нино ВеличковскиМОЈТА ДУША УМИРА
Нино ВеличковскиМори моме Магде
Нино ВеличковскиНе се трпат немири
Нино ВеличковскиОСТАВИ СЕ
Нино ВеличковскиОткорни песна од душата
Нино ВеличковскиПесните Се Мои Другари
Нино ВеличковскиПијан од песни Битолски
Нино ВеличковскиПОСЕАЛА БАБА
Нино ВеличковскиСВЕТИЦИ
Нино ВеличковскиСвирете ми тамбури
Нино ВеличковскиСвири гитаро
Нино ВеличковскиСега е веќе доцна
Нино ВеличковскиС’к да е жив батко Ѓоргија
Нино ВеличковскиСтаро вино болка блажи
Нино ВеличковскиУште еднаш
НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ И КУМ.ТАМБУРАМАЛКУ ТРЕБА
НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ И КУМ.ТАМБУРАТАЈФА ДРУГАРИ
НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ СО ОКТ КУМАНОВОПЕСНИ КАКО ДОМИНО
НО И ОНИ СО Т.ТРАЈЧЕВСКИДЕЛЧЕВСКО ОРО
НО КОМЕНТЛАГА ИЛИ ВИСТИНА
НО НА МРТА БРЕ СТОЈАНЕ
НО НА МРТБОЛНА ПАДНАЛА РОДНА ФАЛКОВА
НО НА МРТВАРДАРСКА ПЕСНА
НО НА МРТЕГЕЈСКА ПРИКАЗНА
НО НА МРТКаравлашко оро
НО НА МРТКОЧАНСКО ОРО
Но на МртМало преспанско оро
НО НА МРТМИТРАСИНСКА ИГРА
НО НА МРТМУЗИКОРАМА
НО НА МРТПАРАХОДОТ МИ ПРИСТИГНА
НО НА МРТПРИЛЕПСКО ОРО
НО НА МРТРАДОВИШКО ОРО
НО НА МРТСЕРЕНАДА
НО НА МРТСТАРО МАКЕДОНСКО ОРО
НО НА МРТТРИ ПЕСНИ ЗА ВИОЛИНА И ОРКЕСТАР
НО НА МРТУТРИНСКО ОРО
НО НА МРТ СОЛ П ЛУКИК НА ГИТАР1762 ЛЕТО
НО НА МРТВТЕОДОРИНА ИГРА
НО НА РТСВАРДАРСКО ОРО
НО НА РТССТАНВАЈ ДОНКЕ
НО НА ТАНЕЦБАЈРАЧЕ
НО при МРТИванкина игра
НО при МРТИлинденски Собор
НО РТСАНЧИНО ОРО
НО СО ДРАГИ МИТЕВПОТРЧАНО ОРО
НО ЧалгииДафино вино
НО ЧалгииЗапри виолино
НО ЧалгииЗапри дожду
НО ЧалгииЗлато си ми ти
НО ЧалгииМалку барам јас
НО ЧалгииМори моме Магде
НО ЧалгииНалеј,налеј
НО ЧалгииНешо пиле
НО ЧалгииСудбо моја
НО ЧалгииТргнало ми лудо младо
НО Чалгии и МишкоАх каде е мојто либе
НО Чалгии и МишкоТе видов и се заљубив
НО-4-ТАМБУРИ ГАЈДА П. АТАНАС.ПОСТУПАНО ОРО
НокаутОд нас зависи
Нон СтопСкитник
Ноне НеделковскаБЕЗ ТЕБЕ НЕМА УТРЕ
Ноне НеделковскаБело Лице Љубам Јас
Ноне НеделковскаВрати Се
Ноне НеделковскаЗошто баш ти
Ноне НеделковскаЛЕСНО КО ДВА И ДВА
Ноне НеделковскаНемам Време Јас За Чекање
НораА може и не си бог
НОРАБИДИ САМО СВОЈ
НОСТАЛГИЈАЕтида
НОСТАЛГИЈА-Ж’лузи
НОСТАЛГИЈАКажи нешто драга
НОСТАЛГИЈАКако Вардар
НОСТАЛГИЈАМала ноќна музика
НОСТАЛГИЈАМосковски вечери
НОСТАЛГИЈАПлачам
НОСТАЛГИЈАСамо ти
НОСТАЛГИЈАСкопје сонув
О ДОДЕВКОЈ ШТО НЕ БИЛ НЕ ЗНАЕ
О.АНДОВАКАКВИ ОЧИ
О.АндоновБекрија
о.МакедонијаДушан низ гора одеше
О.НановскаЛа вита континуа
О.РистескиДа ми свири чалгија
О.СтанковскБудно чекам цели зори
О.СтанковскКаде си
О.ХристоваШто ќе сум ти
ОВЧЕПОЛКИОГРЕЈАЛА МЕСЕЦИНА-ИЗВОРНА
ОКТАВИЈАНГо повикувам градот
ОКТАВИЈАНДај ми бар малку
ОКТАВИЈАНДевојки
ОКТАВИЈАНДецата од мојата улица
ОКТАВИЈАНИмаш 1убов
ОКТАВИЈАНЛетна Шема
ОКТАВИЈАНСе што е добро има крај
ОКТАВИЈАНУдри го богаташот
ОКТЕТ АСТИБОАНГЕЛИНА МАЛКА МОМА
ОКТЕТ АСТИБОГУЛ ДЕВОЈЦЕ
ОКТЕТ АСТИБОДИГНИ СИ МАРО МАРЦЕ ОЦИТЕ
ОКТЕТ АСТИБОЗбогум мила
ОКТЕТ АСТИБОМарика турски каранфил
ОКТЕТ АСТИБОСПЛЕТ ОД ТРИ ПЕСНИ
ОКТЕТ АСТИБО СО НО-ШТИПАЈДЕ КЕ ТЕ ПРАШАМ БРЕ ДОНКЕ
ОКТЕТ АСТИБО СО НО-ШТИПЗБОГУМ МИЛА ДОЈДЕ ВРЕМЕ
ОКТЕТ АСТИБО СО НО-ШТИПЈАНА МАМА НА ДАЛЕКУ ДАВА
ОКТЕТ АСТИБО СО НО-ШТИПСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
ОКТЕТ КАВАДАР СО ОРК.НА Д.МИТЕРАСПУКАЛА ШАР ПЛАНИНА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИБИСЕРО БИСЕР ОХРИДСКИ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИДевојче болно легнало
ОКТЕТ КАВАДАРЦИДЕТЕНЦЕ МАЛО
ОКТЕТ КАВАДАРЦИДОНКА И ДОНЧО СЕ ЉУБЕА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИДругари стари
ОКТЕТ КАВАДАРЦИКИЦИЦЕ БУЈНА РУМЕНА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИМаре си момце заЉуби
ОКТЕТ КАВАДАРЦИМЛАДО БАКАЛЏИЧЕ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИМолчи стара калдрма
ОКТЕТ КАВАДАРЦИСАЛ СИ ОДАМ САЛ СИ ПИТАМ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИСЛЕГОВ ДОЛУ ВО ВИЗБАТА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИСНОШТИ МИНАВ КРАЈ МОСТЕТО
ОКТЕТ КАВАДАРЦИТРГНАЛО МАРЕ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИТРИ ГОДИНИ СЕ ЉУБЕВМЕ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИ С0 НОСОЛУНСКА ЦАРШИЈА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИ СО ОРК НА ДИМЦЈАС ТЕ ПРАТИВ НА ВОДА
ОКТЕТ КАВАДАРЦИ СО ОРК. НА ДИМОЈ ЛЕНЧЕ ЛЕНЧЕ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИ СО ОРК.НА ДИМЦАЈДЕ ДА ОДИМЕ МОРИ МАРЕ
ОКТЕТ КАВАДАРЦИ СО ОРК.НА ДИМЦМАКЕДОНИЈО
Октет КумановоАјде ред се редат мале
Октет КумановоБабино девојче
Октет КумановоБиљана платно…
Октет КумановоБитолските бегови
Октет КумановоБЛАЗЕ ТЕБЕ ФИДАН ВЕЛО
Октет КумановоБолен ми лежи
Октет КумановоГолема риџа ти чинам
Октет КумановоДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
Октет КумановоДве китки
Октет КумановоДоне ле Донке
Октет КумановоЖених се у попа да му чувам гуските
Октет КумановоЈас сум твоја самовила
Октет КумановоКажи зошто ме остави
Октет КумановоКажи либе Стано
Октет КумановоКако Вардар
Октет КумановоЌе те мажам Зоре
Октет КумановоКуманово во срцето
Октет КумановоЛенче
Октет КумановоЉубов голема
Октет КумановоМагде Магде
Октет КумановоМАРИЕ ДИЛБЕР БЕЛА МАРИЕ
Октет КумановоМОЈА ДАНО
Октет КумановоМојата серенада
Октет КумановоМост ми зидаја
Октет КумановоНаноле дете ле
Октет КумановоНЕМАМ МИЛО НЕМАМ ДРАГО
Октет КумановоПЕСНА ЗА ВОДЕНСКИОТ КРАЈ
Октет КумановоПЕСНАТА НИ Е СЕ
Октет КумановоПЛОВИ КАЈЧЕ
Октет КумановоПуста младост
Октет КумановоРазболе се Ленка Пингова
Октет КумановоСамо ноќта и ѕвездите
Октет КумановоСлужба служи Димитрија
Октет КумановоСнег
Октет КумановоЦвето мори, цвету росен
ОКТЕТ КУМАНОВО И група СИРМАЗЕМЈО МАКЕДОНСКА ВЕКОВИТА
ОКТЕТ КУМАНОВО И СИРМАДЕНЕСКА МИ Е СТАР СВЕТИ ЈОВАН
ОКТЕТ КУМАНОВО И СИРМАКРСТ ТИ НОСАМ БОГА МОЛАМ
ОКТЕТ КУМАНОВО СО НОАЈ СЛУГА СЛУЖИ ДИМИТРИЈА
октет МакедонијаАко одам во Битола
октет МакедонијаДАЈ ДА ТИ КАЖАМ МОМЕ ДОНКЕ
октет МакедонијаЕЈ МОРИ ЛЕНО БЕЛА ЛЕНО
октет МакедонијаКАФЕ НА ТУМБЕ КАФЕ
октет МакедонијаКИТКА МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ
октет МакедонијаЛено Лено Елено
октет МакедонијаМарије дилбер бела
октет МакедонијаМарика мома убава
октет МакедонијаМарика турски каранфил
октет МакедонијаНАШИТЕ МОМИ ДЕЛБА ДЕЛИЛЕ
октет МакедонијаНе стој Доне Донке
октет МакедонијаНЕЛИ ТИ РЕКОВ НЕ ОДИ БОСА
октет МакедонијаО Среќен ден
октет МакедонијаОЖЕНИ МЕ МАМО
октет МакедонијаСАДИЛА ЈАНА МАМО
октет МакедонијаСаноќ седам Трено
октет МакедонијаЦвето Лична Цветанке
октет МакедонијаШто е чудо станало
ОКТЕТ МАКЕДОНИЈА ГР ЛИРААЈДЕ КЕ ТИ КУПАМ СРМЕН ЕЛЕК
ОКТЕТ МАКЕДОНИЈА СО НОЦВЕКЕ МИ ЦУТИ МАЛЕ
октет ПрилепБагремот спомени ми нуди
октет ПрилепКатарина
Октет РацинДај срони песна тамбуро
ОКТЕТ-АСТИБООГИН ГО ГОРИ БРЕЗОВО
ОКТЕТ-КАВАДАРЦИ СО ОРК.НА ДИМЦПЕСНА ЗА КАВАДАРЦИ
ОЛГА СИЦАНШЕКЕРИНО МАЛОЈ МОМЕ
ОлгицаНевреме
ОлгицаНемој,не
ОЛГИЦА АНДОНОВСКАЕЛЕГИЈА
Олгица ХристовскаВрати се
Олгица ХристовскаГрев
Олгица ХристовскаЕдна љубовна
Олгица ХристовскаЗА ТЕБЕ ПОСТОЈАМ
Олгица ХристовскаЗАЈДИ ЗАЈДИ
Олгица ХристовскаКо два елена
Олгица ХристовскаКога ќе ми кажеш дека те сакам
Олгица ХристовскаЛетај галебе
Олгица ХристовскаЉУБОВ МИ Е ИМЕ
Олгица ХристовскаНЕВЕРЕН
Олгица ХристовскаНов ден
Олгица ХристовскаСамо мој
Олгица ХристовскаСвирете ја зајди зајди
Олгица ХристовскаФламенко
ОЛИВЕР ГИЦЕВПРОЛЕТНИ ДОЗДОВИ
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВВИНОТО, ДУШАТА МИ ЈА ГАЛИ
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВДа ја најдеш Јана
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВЕЈ БОЈАНА
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВЕЈ ДОЈРАНЕ
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВНОКТА НЕКА ПОТРАЕ
ОЛИВЕР ГЛИГОРОВРАЈСКА ПТИЦА
ОЛИВЕР ДОДЕВЗОШТО СОЛЗИВЕ
ОЛИВЕР ДРАГОЕВИЌБИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ
ОЛИВЕР МИЛОСЕВСКИПОРАСНАВ ТАТКО
ОЛИВЕР МИЛОШЕВСКИМАРИЕ
ОЛИВЕР МИЛОШЕВСКИМОЈА ЛИЧНА МАКЕДОНИЈО
ОЛИВЕР ХРИСТОВСКИПРВА ЉУБОВ
ОЛИВЕРА ГОРГОВСКААКО САКАШ
ОЛИВЕРА ГОРГОВСКАБЕЗ ТЕБЕ
ОЛИВЕРА ГОРГОВСКАБЕЛИ НОКИ
ОЛИВЕРА ГОРГОВСКАВо погрешен правец
ОЛИВЕРА ГОРГОВСКАЗА КРАЈ
ОЛИВЕРА КАТАРИНАПОИГРАЈ ДЕВОЈЧЕ
ОЛИВЕРА СТАНКОВСКАИМА НОКИ
Оливера СтанковскаИсточно од рајот
Оливера СтопјкоскаАлал ти вера Горане
ОНИ И НО НА МРТНА МОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ
ОНИ И НО НА МРТПИРИНСКО ОРО
ОНИ И НО НА МРТРЕКАНСКО РАДИСКО ОРО
ОНИ И НО НА МРТСИТНА ЛИСА ОРО
ОНИ И НО НА МРТТЕШКА КРСТАЧКА
ОНИ И НО НА МРТФидан Вело
ОНИ И НО НА МРТЧУЧУК ОРО
Ор.Златни прсти+ВукицЗошто животе
ОРДАН РИСТЕСКИАХ МОРИ БАБО
ОРДАН РИСТЕСКИМАРИЦЕ ЛЕ ЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
ОРДАН РИСТЕСКИНАШИНСКА
ОРДАН РИСТЕСКИСАНОК ЛЕ НАДЕ
ОРДАН РИСТЕСКИСНОШТИ ГО ВИДОВ УБАВОТО СТОЈНЕ
ОРДАН РИСТЕСКИСНОШТИ СИ ЛЕНО ПОМИНАВ
ОРДАН РИСТЕСКИТРИ ГОДИНИ СТАМБОЛ ГО ШЕТАВ
ОРК НА НАР ИНСТР НА ТАНЕЦШАРЕНО ОРО
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИДолгото-Куцано оро
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИЈанино оро
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИКавалска езгија
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИКавалско оро
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИОВЧЕПОЛСКО ОРО
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИОЈ ЈЕЛЕНЦИЦЕ ВИСОКА ПЛАНИНО
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИПесна за моето братче
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИПрошета се Јовка Кумановка
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИСАДИЛО МОМЕ ТРОПНАЛО ОРО
ОРК ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИСтаро седморско
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”КАЈДЕ СО НЕВЕСТИНСКОТО ОРО
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”МАШКОТО ОРО
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”МУЛАЈОВО ОРО
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”ОРО “ЃОЉОТ”
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”ПАТРУНИНО ОРО
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”ПОСЕДНИЦА ОРО
ОРК. ПРИ КУД “МАКЕДОНИЈА”СУЛЕЈМАНОВО ОРО
ОРК. ПРИ КУД ,,МАКЕДОНИЈА,,ЗБОРСКОТО ,КРИВОТО ТИКВЕШКО И БУКИТЕ РА
ОРК. ПРИ КУД ,,МАКЕДОНИЈА,,ПЛАЗЕНОТО  ОРО
ОРК. СЕРЕНАДААЈДЕ БРАЛА МОМА
ОРК. СЕРЕНАДААНГЕЛИНА
ОРК. СЕРЕНАДАВО ВЛАШКОТО МААЛО
ОРК. СЕРЕНАДАДАФИНА БОЛНА ЛЕГНАЛА
ОРК. СЕРЕНАДАКЕРКО МОРИ СУТО
ОРК. СЕРЕНАДАЛЕГНАЛА ДАНА
ОРК. СЕРЕНАДАМАЦА ВОДА ЛИЛА
ОРК. СЕРЕНАДАПРАША ЛИ ТИНКЕ
ОРК. СЕРЕНАДАФАТИ СЕ БОЕ
ОРКЕСТАР НА АМЕТ СКЕНДЕРБИТОЛСКИ ЧОЧЕК
ОРКЕСТАР НА АМЕТ СКЕНДЕРКУМАНОВСКИ ЧОЧЕК
ОРКЕСТАР НА АМЕТ СКЕНДЕРОРО ПОСВЕТЕНО НА СМОЛСКИ
ОРКЕСТАР НА МОБФРАГМЕНТ ОД БАЛЕТОТ АЛЕКСАНДАР ИИИ МАКЕ
ОРКЕСТАР ЧАЛГИИБабино оро
ОРКЕСТАР ЧАЛГИИМакеларско оро
ОРКЕСТАР ЧАЛГИИНе виткај се Софче
ОРНЕЛАПОМЕГУ РЕДОВИ
ОрхидејаЈас да сакав некој друг
ОРХИДЕЈА ДУКОВСКААКО ЉУБОВ Е
ОРХИДЕЈА ДУКОВСКАОДВЕДИ МЕ
ОРЦЕ ИЗДУСНОВ СО НООРЦЕВО ОРО
Орце Издуснов-на КларинетМарино оро
Орце НиколовскиЃурѓовденски игри
Орце НиколовскиСоборни три песни од Скопско
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИБолен ми лежи млад Стојан
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИВечерај Кате
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИГлас се слуша плач И лелек
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИГоце ми отишол во Солуна града
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИКумановски Петел
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИНе плачи мајко не жали
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИПомниш ли ги сите спомени
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИПукнала мајко треснала
ОРЦЕ СТЕФКОВСКИУбава Калино
Охридски бисерИзлези моме Рушанке
Охридски ТрубадуриГолема риза ти чинам
Охридски ТрубадуриСУМ ПРОШЕТАЛО МОРИ ЃУРЃЕ
П. КостадиноваДуша дадов срце дај
П. КОСТАДИНОВА-А. САРИЕВСКИАБРЕ ВОДЕНИЧАРЕ
П. РасидовскаГоране не верувај во лаги
П.АТАНАСОВСКИ СО Н.ОЈАНИНО ОРО
П.Атанасоски-ГајдаКитка Македонски ора
П.КАРГОВ, НА САКСМУЗИЧКА ПРОШЕТКА
П.КАРГОВ-СОПРАН САКС.ТО НА РТСГАРАЦА
П.КОСТАДИНОВА М.ВАСИЛЕВСКИ СОВО НАШЕ СЕЛО ЧЕШМА ШАРЕНА
П.КОСТАДИНОВА М.ВАСИЛЕВСКИ СОНЕ СПИ КЕРКО НЕ СПИ ДУШО
П.КОСТАДИНОВА-Б.ГРКОВСКИ СО НОКАДЕ КЕ ИДЕШ ЕЛЕНКО ДАДО
П.КОСТАДИНОВСКААБРЕ МОМЧЕ МАКЕДОНЧЕ
П.КОСТАДИНОВСКА-В.ТАРАБУНОВДОЈДИ ДОЈДИ ЛИЧНО МОМЕ
П.ЛукиќСи заљубив едно моме
П.Огненовс.Немој да си себична
П.С.КАЖИ ШТО КЕ НАПРАВИШ
П.С.Многу ветровито
П.С.Херојот Лаки
ПАВЛЕ КАЈМАКОВСКИА КАКО Е ТОГАШ ВОЗМОЖНО
Павле МитевРазделба
Павле МитевСМИЉАНО МОМЕ
Павлина Здр.Заспала Јана Јанинка
ПавловскаЖивотот на земјата не се купува
ПАМПЕРСЗБОГУВАњЕ
ПандеНе доаѓај
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВБИТОЛСКА ПАЈДУШКО ОРО
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВВАРДАРСКО-ЕЛЕНО
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВВАСИНА ЦИГАНЧИЦА
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВЃУРЃЕВДЕНСКА ФАНТАЗИЈА
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВЕГЕЈСКА
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВПАНЧЕВ ЧОЧЕК
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВСВАТОВСКО
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВЧАЛГИСКИ МЕРАК
ПАНЧЕ ЗДРАВКОВШТИПСКА ГАЈДА
ПаркетиI wish
ПаркетиБал
ПаркетиЕдно млеко,едно кафе
ПаркетиЗа да видиш дека те сакам
ПаркетиКафеави џуџуња
ПаркетиЛа кокарача
ПаркетиНа месечина те заборавив
ПаркетиНе сум одовде
ПаркетиПонекогаш се будам
ПАРКЕТИСТРОУБЕРИ
ПаркетиТhis rain will go
ПаркетиЧад
ПасквелијаСредба
ПатнициКако мај
ПатнициМИ ТРЕБАШ
ПатнициПриспивна
ПАТНИЦИ И ДИЈАНА ТРАЈКОВСКАНАСМЕЈ СЕ
ПЕЛАГОНИСКИ БИСЕРИМалешевско оро
ПЕЛАГОНИСКИ БИСЕРИПЕЛИСТЕРСКА ЛУНА
ПЕЛАГОНИСКИ БИСЕРИПролетна ведрина
ПЕНИЦИЛИНЦИМЕР
ПеперминтАко
Пепи БафтировскиАЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ 
Пепи БафтировскиАко згрешам нека изгорам
Пепи БафтировскиАко Си Решила
Пепи БафтировскиАНГЕЛ МОЈ
Пепи БафтировскиБитола љубов моја
Пепи БафтировскиБОЛНА Е ЛЕГНАЛА ЏАНАМ
Пепи БафтировскиГори,гори
Пепи БафтировскиГОЦЕВАТА ПОРАКА
Пепи БафтировскиДано,Данче
Пепи БафтировскиДимитрице русокосо девојче
Пепи БафтировскиДРЕМКА МИ СЕ ДРЕМЕ
Пепи БафтировскиДруга љубов не сакам
Пепи БафтировскиДушо моја
Пепи БафтировскиЕрген одев
Пепи БафтировскиЗаветна
Пепи БафтировскиЗАВЕТНА
Пепи БафтировскиЗбогум мајко
Пепи БафтировскиЗБОГУМ МАЈКО ЈАС ОТИДОВ
Пепи БафтировскиЗЕМЈО БЛАГОСЛОВЕНА
Пепи БафтировскиКАНДИСУВАЈ БРЕ, ЛУДО МЛАДО
Пепи БафтировскиКЕ ТИ КУПЕВ БЕЛА РУБА
Пепи БафтировскиМајко една си на светот
Пепи БафтировскиМарие Дилбер Бела Марие
Пепи БафтировскиМилке Душо
Пепи БафтировскиНаправило моме ладна меана
Пепи БафтировскиНЕ ПЛАЧИ СТАНО МОМЕ УБАВО
Пепи БафтировскиНема друга Македонија
Пепи БафтировскиНема солзи ова срце
Пепи БафтировскиНЕМОЈ МЕ МИЛА МАЈКО
Пепи БафтировскиПараходот Донке пристигна
Пепи БафтировскиПЕСНО ТИ СИ ВЕЧНА
Пепи БафтировскиПо сокаци одам мамо
Пепи БафтировскиСамо една песна таговна
Пепи БафтировскиСамо едно шамивче
Пепи БафтировскиСАНОК СЕДЕВ МАГДЕ
Пепи БафтировскиСЕ МИ ЗЕМАШ ЖИВОТЕ
Пепи БафтировскиСине мој
Пепи БафтировскиСношти те пратив на Вода
Пепи БафтировскиСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛ ЈАС
Пепи БафтировскиСТАНУВАЈ ДОНКЕ, СТАНУВАЈ ПИЛЕ
Пепи БафтировскиТанго за двајца
Пепи БафтировскиФерман дојде од Стамбола
Пепи БафтировскиФРОСИНО МОМЕ УБАВО
Пепи БафтировскиШто си налитено либе
Пепи БафтировскиШто Си Налутено Либе
ПЕПИ БАФТИРОВСКИ СО група  5+ЈАНО МОРИ ЈАНО
Пепи и ВиолеКажи кажи либе Стано
Пепи-БлагаЛенче болен лежи
ПЕРО ПАНДИЛОВСКИПЕАМ ЗА ЉУБОВ
Перо ХристовАЈ ЗАИГРАЈ СО МЕНЕ
Перо ХристовАј, заиграј со мене
Перо ХристовАЈДЕ ДА СИ РУЈНО ВИНО
Перо ХристовАнгелино
Перо ХристовБела гулабице
Перо ХристовБиЉана
Перо ХристовБоемска душа
Перо ХристовВечна Биљана
Перо ХристовВо црно вино утеха нема
Перо ХристовЕдна Звезда Една Солза
Перо ХристовЕдна ѕвезда една солза
Перо ХристовЕј Години За Љубење
Перо ХристовЗаборави ме
Перо ХристовЗумбул бел
Перо ХристовКолку Боли Песната
Перо ХристовЛуда жено што ми стори
Перо ХристовМераклија
Перо ХристовМОЛЦИ, МОЛЦИ СРЦЕ МОЕ
Перо ХристовМолчи срце лудо
Перо ХристовНЕ БУДИ МЕ РАНО
Перо ХристовНека Сум Проклет
Перо ХристовНема живот Ангелино
Перо ХристовНова страница
Перо ХристовПале Павлино
Перо ХристовПале Павлино
Перо ХристовПеј звездо моја
Перо ХристовПесна пеам да не заплачам
Перо ХристовПесни пеам да не заплачам
Перо ХристовПлачи срце исплачи се
Перо ХристовПушти ме мајко
Перо ХристовСА ЈА ГРАБИЛЕ МОМА КАТЕРИНА
Перо ХристовСвадбарска
Перо ХристовСрце мое силно бие
Перо ХристовУште чувам два цвета
ПЕРО ХРИСТОВ В. ИлиеваИмала мајка
ПЕРО ХРИСТОВ група КодаЕј розо, розо
Перо цацаТри години Кате болен лежам
ПЕРСА НИКОЛОВА СО ОНИАЈДЕ НЕ ТИ ЛИЧИ ДАФИНОЈ МОМЕ
Пет плусАх мори бабо
Пет плусТам дека има
ПетарАјрула
ПетарБи сакал да си тука
ПетарДали си со мене
ПЕТАР ЃУРЕВСКИХАРД РОК
Петар КарговСандраинстументална
ПЕТАР КАРГОВ,САКСЗДОДЕВНО Е
ПЕТАР КАРГОВ-ТЕНОР-САКС СО ТОГЕРМИЈАН
ПЕТАР ЛУКИЌБи Бап Буги
Петар ЛукиќОхридска фантазија
ПЕТАР ЛУКИЌПризнај ми
ПЕТАР ЛУКИЌСрцето трепери
ПЕТАР ЛУКИЌСтокхолм
ПЕТАР ЛУКИЌТема за Б инструмент
ПЕТАР ЛУКИЌТема за сопран саксофон
ПЕТАР ЛУКИЌ-ГИТАРА СО ТО НА РТСБАЛАДА
ПЕТАР ЛУКИЌ-ГИТАРА СО ТО НА РТСИМПРЕСИЈА
ПЕТАР ЛУКИЌ-ГИТАРА СО ТО НА РТССХАРА
ПЕТАР МЕХАНЏИСКИЈАС НАМЕСТО ТОЈ
ПЕТАР МИТРЕВСКИВРЕМЕ Е ЗА ЗБОГУМ
Петар НечовскиАјде Кате да се земиме
Петар НечовскиАко не се вратиш Данице
Петар НечовскиАманет предадов
Петар НечовскиАх колку беше убава
Петар НечовскиАшкол сум Маре
Петар НечовскиБЕЛОМОРСКА СВАДБА
Петар НечовскиВЕЧЕРВА ПЕАМ
Петар НечовскиВечност да ти бидам
Петар НечовскиВо виното е вистината
Петар НечовскиВо Охрид да дојдеш
Петар НечовскиДа ме слушне Милица
Петар НечовскиДА ТЕ ПРАШАМ ЖИВОТЕ
Петар НечовскиДА ТЕ СОЧУВАМЕ МАКЕДОНИЈО
Петар НечовскиДАЈ МИ ГО СРЦЕТО
Петар НечовскиДајте ми вино,ракија
Петар НечовскиДенес таа збор ќе дава
Петар НечовскиДо кога ти
Петар НечовскиДОМА НЕ ДОЈДОВ
Петар НечовскиЕдна Мајка Постои
Петар НечовскиЕДНО ВРЕМЕ ЕДНА МЛАДОСТ
Петар НечовскиЖИВОТ ДА ТИ БИДАМ
ПЕТАР НЕЧОВСКИЖИВОТЕ ЗОШТО МИ ЈА ДОНЕСЕ
Петар НечовскиЖивоте што ти погрешив
Петар НечовскиЖ’ЛТО ФУСТАНЦЕ
Петар НечовскиЗЕМЈА СКАПОЦЕНА
Петар НечовскиЗлато мое
Петар НечовскиЗнам дека страдаш
Петар НечовскиЗоре ти ме изгоре
Петар НечовскиЈано, Јано каде замина
Петар НечовскиКато Катино
Петар НечовскиКЕРКА МИ ЈА МАЖАМ
Петар НечовскиЛена убава жена
Петар НечовскиЉубовта е како вино
Петар НечовскиЉубовта царува
Петар НечовскиМАЈКА БЕЛОМОРСКА
Петар НечовскиНе оди
Петар НечовскиНевено моја судбино
Петар НечовскиНЕВЕСТА СИ ВО БЕЛО ТИ
Петар НечовскиНема како Преспа
Петар НечовскиНЕМОЖАМ ДА ЗАБОРАВАМ
Петар НечовскиНИ ЗАПУСТЕЛ СТАРИОТ КРАЈ
Петар НечовскиОХРИД ГРАД БИСЕРЕН
Петар НечовскиПесно Моја Најсакана
Петар НечовскиПЕЧАЛБАР
Петар НечовскиПЕЧАЛБАРСКИ СРЕДБИ
Петар НечовскиПотрошивме лудо време
Петар НечовскиПрозбори песно
ПЕТАР НЕЧОВСКИПРОКОЛНАТА ЗА ИЗМАМА
Петар НечовскиРајска градина
Петар НечовскиРаспали Мајсторе
Петар НечовскиСАДЕ ТИ СЕ ЧУДАМ ЦВЕТО
Петар НечовскиСамо заборави ме
Петар НечовскиСлушај Ги Камбаните
Петар НечовскиСлушни ги камбаните
Петар НечовскиСлушни песна моја
Петар НечовскиСТО И ЕДНА ПЕСНА
Петар НечовскиСТРУГА, БИСЕР НАШ СИ
Петар НечовскиТи донесов млада невеста
Петар НечовскиТИ ТАКА МИ ДОАГАШ
Петар НечовскиТри години лажна љубов
Петар НечовскиУсни вљубени
Петар НечовскиЦаро лично моме
ПЕТАР НЕЧОВСКИЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
ПЕТАР РЕНДЗОВ & ФРИЕНДСИЗВОРНО ОРО
ПЕТАР РЕНДЗОВ & ФРИЕНДСЈА ИЗЛЕЗИ ЃУРЃО
ПЕТАР РЕНДЗОВ & ФРИЕНДСМУГРИ
ПЕТАР РЕНДЗОВ & ФРИЕНДСПОТРЧАНО ОРО
ПЕТАР РЕНДЗОВ & ФРИЕНДСТЕМЈАНИКА
ПЕТАР РЕНЏОВ & ФРИЕНДСДРАЧЕВКА
ПЕТАР РЕНЏОВ & ФРИЕНДСЛИЛИНА
ПЕТАР РЕНЏОВ & ФРИЕНДСНА ГОСТИ ТИ ДОЈДОВ КИТО
Петар Стан.Во онаа соба
Петар Стан.Сина рефлексија
Петар Стан.Среќна гитара
Петар Стан.Шетајќи по дождот
ПЕТАР СТЕРЈОВОД КАДЕ ТИ
Петранка КостадиноваАБЕР СИ ЈАНЕ ПОЛУЦИ
Петранка КостадиноваАбер си Јане поручил
Петранка КостадиноваАЈДЕ ВИНО ПИЈАМ
Петранка КостадиноваАНГЕЛИНО НЕВЕСТО
Петранка КостадиноваБИЉАНА
Петранка КостадиноваБолна паднала Родна Фалкова
Петранка КостадиноваЃорѓија
Петранка КостадиноваГОЦЕ СИ ГО ЈАВА БЕЛОТО КОНЦЕ
Петранка КостадиноваГоцева Македонија
Петранка КостадиноваДВЕ КАЛИНКИ
Петранка КостадиноваДИМОИЦЕ НЕВЕСТО ДЕ
Петранка КостадиноваДОКА ПЛАЦИ, ЗОСТО ПЛАЦИ
Петранка КостадиноваДОСТА СЕТАВ МИЛА МАМО
Петранка КостадиноваДРАГАНКА ГЕРГЕВ ВЕЗЕСЕ
Петранка КостадиноваДУЈНИ МИ, ДУЈНИ БЕЛ ВЕТАР
Петранка КостадиноваДуса дадов срце дај
Петранка КостадиноваЗа Гоце Делцев-НЕСТО КЕ ТЕ ПИТАМ ЈАНО
Петранка КостадиноваЗАИСКАЛИ СЕ КАЉО
Петранка КостадиноваЗАПЕЈАЛА БЕЛА МАРИКА
Петранка КостадиноваЗаплакало Е Мариово
Петранка КостадиноваЗеми си златни гердани
Петранка КостадиноваИмето не го менувам
Петранка КостадиноваЈа дадоа Јана
Петранка КостадиноваЈа излези стара мајко
Петранка КостадиноваЈАНО МОРИ ЈАНКЕ, МАМИНА ГРАГАНКЕ
Петранка КостадиноваЈАС ЦЕ ТИ КУПАМ
Петранка КостадиноваКако што е ова чаша
Петранка КостадиноваКИР ЈАНА
Петранка КостадиноваКирјана вино продава
Петранка КостадиноваК’ЛИЦЕНКО, К’ЛИЦЕНКО ДЕВОЈКО
Петранка КостадиноваКОСТАДИНЕ МОРЕ МИЛИ СИНЕ
Петранка КостадиноваКРАЈ СЕЛОТО МИЛА МАМО
Петранка КостадиноваКРОТКО ИГРАЈ КОТЕ ПРАХ НЕ ДИГАЈ
Петранка КостадиноваМАЈКА НА МАРИКА ДУМАСЕ
Петранка КостадиноваМајсторе,мајсторе
Петранка КостадиноваМакедонијо
Петранка КостадиноваМАМИНО МОМИЦЕ ДЕКА БЕСЕ ТАМУ
Петранка КостадиноваМИ СЕ СКАРАЛЕ СНАА И ЗОЛВА
Петранка КостадиноваМома седи на цардакот
Петранка КостадиноваМОМЕ СЕДИ НА ЦАРДАКОТ
Петранка КостадиноваНе кажувај либе добра ноќ
Петранка КостадиноваНЕ ПЛАЧИ ЛЕНО МОРИ
Петранка КостадиноваНе Си Го Продавај КоЉо Цифликот
Петранка КостадиноваНЕШТО КЕ ТЕ ПИТАМ ЈАНО
Петранка КостадиноваРАЗГРАНИ ГРАНКА МАСЛИНКА
Петранка КостадиноваРодна Филкова
Петранка КостадиноваС КАМЕНИЦКИ ФРЛАТ МАМО
Петранка КостадиноваСАДИЛА ЈАНА КРАЈ МОРЕ ЛОЗЈЕ
Петранка КостадиноваСАДИЛА ЈАНА РАН БЕЛ БОСИЛОК
Петранка КостадиноваСВАКЈО, МОРИ СВАКЈО
Петранка КостадиноваСЕ ПОКАЧИ БЕЛА БЕНА
Петранка КостадиноваСе собрале Чаирчани
Петранка КостадиноваСине сине
Петранка КостадиноваСлушни ја сестро песната
Петранка КостадиноваСлушни ја сестро песната
Петранка КостадиноваСТАНИ СТАНИ МАЛОЈ МОМЕ
Петранка КостадиноваТРАЈ ДУСО ТРАЈ
Петранка КостадиноваФато мори дусманке
Петранка КостадиноваЦРНО МИ ЈОКО ЕРГЕНЦЕ
Петранка КостадиновскаАјде воденичаре
Пеце АтанасовскиЕзгија
ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИЦРНОГОРКА ОРО
ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИ  ОНИПОСТУПАНО ОРО
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИАКО
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИАНГЕЛ ВОЛШЕБЕН
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИЗа мене не си ти
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИЗАБОРАВИ
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИЗошто ти ми зеде се
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИКОЛКУ БОЛИ ЉУБОВТА
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИМанастирски сон
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИМи го скрши срцето
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИМОЈА ИНА
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИПРОСТИ МИ
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИСАКАМ ДА СМЕ ЗАЕДНО
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИСакам да сум единствен
ПЕЦЕ ОГНЕНОВСКИСЕ ЌЕ СТОРАМ
Пи ЕмДо Последен Здив
Пи ЕмКАДЕ СИ
Пи ЕмРАЗБУДИ МЕ
Пиано  М.БОЖИНОВСКИНАСМЕЈ СЕ МАЈКО
ПИРИНСКИ ГРИВАЦИПИЛ САМ ВИНО
ПИТЕР ЏОН БОСЕСамба во Штип
ПИТЕР ЏОН БОСЕШТИПСКА ПАСТРМАЈЛИЈА
ПицикатоНиз рамни двори
ПицикатоСевдалино малој моме
Пламенка ТрајковскаПијанист
ПОЗИЦИЈА МАТСЕКОГАШ СЕ ВРАЌАШ САМ
Поп ДизајнДајте ги рацете
ПОПОВСКИ-МИЛОСАВЉЕВИЌРОЗА СИНА
ПринцВо добро и во зло
ПринцЛОЛИТА
Проблем СолведПоведи ме
ПРОЕКТ ЖЛУСТБУТТЕРФЛY
ПРОЕКТ ЖЛУСТЕЛ ЗМЕСЕ ПАСА
ПРОЕКТ ЖЛУСТФАЛЦЕР
ПРОЕКТ МАКЕДОНИЈАПОМАЛКУ НАИВНО
Р.РистовскиМоја Гордана
Р.СПАСОВСКА  С.БОГДАНОВА СО ОНПОФАЛИ СЕИНЧЕ ТЕРЗИЧЕ
РАДЕ ВРЦАКЧЕКАМ ДА СЕ СТЕМНИ
РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА И ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИКРУШЕВО
РАЗНИ ИЗВЕДУВАЦИМАКЕДОНИЈА
РАИМ БАКИБелегзија оро
РАИМ БАКИБисер оро
РАИМ БАКИВезено оро
РАИМ БАКИВоденско оро
РАИМ БАКИГрбачко оро
РАИМ БАКИМакаларско оро
РАИМ БАКИМилкино оро
РАИМ БАКИРаимово чалгаџиско оро
РАИМ БАКИЧалгаџиски бисери
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИЈА ДАДЕЈА ЈАНА НА ДАЛЕКУ
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИМАЛОЈ МОМЕ ЦВЕЌЕ БРАЛО
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИМАРИКА ПЛОВИ ПО МОРЕ
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИНАСТРАНА, НАСТРАНА, НЕСО
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИНАТЕМАГО МАЛЕ
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИСНОШТИ ДОЈДОВ ОД СТАМБОЛА
РАСПЕАНИ ВАЛАНДОВЧАНИСНОШТИ ТИ ДОЈДОВ НА ГОСТИ МАГДЕНО
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИАЈ ОТВОРИ ЦЕНО МОРИ
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИАЈДЕ ПУШКА ПУКНА СРЕД ВЕЛЕС
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИБОЛНО МИ ЛЕЖИ МОМЕТО
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИВЕЛЕШКИТЕ МОМИ
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИЛЕНЧЕ Р’ЗАНОВО
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИЉУБЕВ ЈАС ЕДНО МОМЕ МАЛЕЧКО
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИМИНЕВЕР
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИСТАРО ВЕЛЕШКО ОРО
РАСПЕАНИ ВЕЛЕШАНИШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО НА КОЈНИК ДУКАН
РАСПЕАНИ ВИНИЧАНИУ ЛИВАДИ ДО ТРИ ЧЕШМИ
РАСПЕАНИ ГЕВГЕЛИЧАНИАЈ ПРОШЕТА СЕ ЏАНАМ МОМА КАТЕРИНА
РАСПЕАНИ ГЕВГЕЛИЧАНИКАЉО КАЛИНО ДЕВОЈЧЕ
РАСПЕАНИ ГЕВГЕЛИЧАНИМИ СЕ СОБРАЛЕ МИ СЕ НАБРАЛЕ 25 МИНА
РАСПЕАНИ ГЕВГЕЛИЧАНИОТИ РИСТЕ СНОШТИ НЕ ДОЈДЕ
РАСПЕАНИ ГЕВГЕЛИЧАНИПИЛЕ ПЕЕ ПО МОРЕ НА МОМИТЕ ГОВОРЕ
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИБОГ ДА БИЕ ТИНО МОРИ ТВОЈТА СТАРА МАЈКА
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИДЕВОЈЧЕ БЕЛО ЦРВЕНО
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИЕЈ МОРИ РУСКЕ ЧУРАПЕ СИ ПЛЕТИШ
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИМАСЛИНКЕ МОМЕ МАСЛИНКЕ
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИМЕСЕЧИНО ЈАСНА ЅВЕЗДО
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИМОРЕ ГУРО ЛЕЖИ ЛЕЛЕ ВО ТЕМНИ ЗАНДАНИ
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИМОРИ ДАНО МАЛА ЛЕ ДАНО
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИНЕДА МАЈКА ПОКАРАЛА
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИОДИ АНО,ОДИ ЛЕ КЕРКО
РАСПЕАНИ ДОЈРАНЧАНИШТО ДА ПРАВАМ ШТО ДА ЧИНАМ
Распеани КичевчаниПушка ми пукна
РАСПЕАНИ ПАЛАНЧАНИБЛАЗЕ ТЕБЕ МАЛОЈ МОМЕ СТО СИ СПИЕШ ПРИ
РАСПЕАНИ ПАЛАНЧАНИЗАЉУБИЛЕ СЕ КАЛИНО МОМЕ ДВА ЛУДИ МЛАДИ
РАСПЕАНИ ПАЛАНЧАНИОДАЛА СЕ Е ,МАМО,ЛЕНКА СТЕВКОВА
РАСПЕАНИ ПАЛАНЧАНИПОДУНАЛЕ САБАХЗОРСКИ ВЕТРОВИ
РАСПЕАНИ ПАЛАНЧАНИПОФАЛИЈА МИ ДЕВОЈЧЕ
РАСПЕАНИ СТРУМИЧАНИМИЛКО МОМЕ МИЛКО МОРИ
РАСПЕАНИ ТЕТОВЧАНИЃУРУШИЦЕ ЦРНО ОКО
РАСПЕАНИ ТЕТОВЧАНИКАЖИ ВАСКЕ ЕВГОВА КОЈ ТЕ ТЕБЕ ПРЕЛАЖА
РАСПЕАНИ ТЕТОВЧАНИКАЖИ ЕПСО ДИМУШЕВА
РАСПЕАНИ ТЕТОВЧАНИОГРЕЈАЛА МЕСЕЧИНА
РАСПЕАНИ ТЕТОВЧАНИЧУКАВ, ЧУКАВ МАЛЕ ДУРИ ОМАЛЕВ
РАСПЕАНИ ШТИПЈАНИРАЗБОЛЕЛА СЕ ЛЕНКА ПИНГОВА
РАТКА КИРОВСКАДОЈДОА ГОСТИ НА ГОСТИ
РАТКА КИРОВСКАКАРАНФИЛО НАНО МОРИ
РАТКА КИРОВСКА СО ОНИМЕСЕЧИНО ЦАРЕВА ДЕВОЈКО
РАТКА КИРОВСКА-СО КАВАЛИР0СА РОСИ НАД СЕЛОТО
РАФИНЕРИЈАЖАЛ МИ Е
РАФИНЕРИЈАТЕШКО ТЕ ЗАБОРАВАМ
РЕБЕКАБИСТРА ВОДА
РЕБЕКАВО ИСЧЕКУВАњЕ
РЕБЕКАЕкстаза
РЕБЕКАЖЕЛБА
РЕБЕКАЗлатни жици
РЕБЕКАКАЖИ, КАЖИ ЛИБЕ СТАНО
РЕБЕКАЛето
РЕБЕКАМачо
РЕБЕКАМИРИСА НА СОН
РЕБЕКАМОРИ ЧУПИ КОСТУРЧАНКИ
РЕБЕКАОД ДРУГАТА СТРАНА
РЕБЕКАТВОЈА ЛИСТА
РебисБалет
РЕВИЈСКИ ОРКЕСТАР и ХОР НА МРТКАЖИ НЕШТО ДРАГА
РЕВИЈСКИ ОРКЕСТАР НА МРТВНАСМЕВКИ
РЕВИСКИ ОРКЕСТАРВИДЕЛИНИ
РЕВИСКИ ОРКЕСТАР НА РТСЛАЈТ МОТИВ 1
РЕВИСКИ ОРКЕСТАР НА РТСНЕ ПЛАЧИ МИЛО ЛИБЕ
РЕНАТОЛЕТО И ТИ
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТААЈДЕ СОНЦЕ ЗАЈДЕ
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАБОСА НОГА
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАВРТИПОП
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАКАСАПСКО ОРО
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАОЈ ЈАНИНО
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАПРСТЕН ОРО
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАСИ ЗАЉУБИВ
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАСКОПСКО ОРО
РЕНЏОВ-СОНОТ НА НЕВЕСТАТАСОНОТ НА НЕВЕСТАТА
РЕПУБЛИКА 903НЕ СЕ ЗАДЕВАЈ
РЕПУБЛИКА 903СО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛ
РЕСИНКА И ФРОСИНА ТАСЕВИ СО НООДИ ТОДОРО В ГРАДИНА
РИСТАНА НИКОЛОВААЈДЕ РЕД СЕ РЕДАТ КОЧАНСКИ СЕЈМЕНИ
РИСТАНА НИКОЛОВАДОБРО УТРО ЛАЗАРЕ
РИСТАНА НИКОЛОВАКИНИСА ДА ОДА О ВМБЕЛ НА ГОСТИ
РИСТАНА НИКОЛОВАКИТЧЕ МИ ПАДНА БРЕ ВЕЛИЧЕ
РИСТАНА НИКОЛОВАКОЛЕДАРСКА ПЕСНА ХА ХА КОЛЕДЕ
РИСТАНА НИКОЛОВАМОРИ ЧУПИ СЕ ОДБРАНИ
РИСТАНА НИКОЛОВАНИЗ КОРИЈА ЗЕЛЕНА
РИСТАНА НИКОЛОВАОГРЕАЛА МЕСЕЧИНА
РИСТАНА НИКОЛОВАПОДБРЕГЕ МОЕ МИЛО
РИСТАНА НИКОЛОВАСАРДИСАЛЕ ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР
РИСТАНА НИКОЛОВАСРЦЕ МЕ БОЛИ ОД МЕРАК ЗА ТРПАНА
РИСТАНА НИКОЛОВАШТО СИ ТОЛКУ ЛЕНО ГАЈЛЕЛИЈА
РИСТАНА НИКОЛОВА-РИНААЈ ЃОРУСИЦЕ ЦРНООКО
РИСТАНА НИКОЛОВА-РИНАБОЛЕН ЛЕЖИ МЛАД СТОЈАН
РИСТАНА НИКОЛОВА-РИНАКОЛЕДИЦА ВАРВАРИЦА
РИСТАНА НИКОЛОВА-РИНАСЕСТРА БРАТА КАНИ НА ВЕЧЕРА
РИСТЕ НАУМОВСКИВЕЧЕН ОХРИДЕ
РИСТЕ НАУМОВСКИМОЛИТВА
Ристе Тевдовски24 ЧАСА
Ристе ТевдовскиАко се предадеш на друг
Ристе ТевдовскиВлезена Во Филм
Ристе ТевдовскиДа не беше ти
Ристе ТевдовскиНе Кревај Раце Од Мене
Ристе ТевдовскиНе се менува Љубовта
РИСТЕ ТУШЕВСКИЕгејско оро- Самјотиси
РИСТЕ ТУШЕВСКИЗејтин оро
РИСТЕ ТУШЕВСКИЈованчево оро
РИСТЕ ТУШЕВСКИСтрумичка гајда
РИСТЕВ ЛЕОНИДНАТАША ОД ТРЕТО ТРИ
РИСТО ДУЛЕ И КОКИЗА МИЛИОН ГОДИНИ
РИСТО КОЛЕВ-РИКИ, НА ТРУБААЈДЕ ПОДАЈ РАКА
РИСТО КОЛЕВ-РИКИ, НА ТРУБАБРЗО И ЛЕСНО
РИСТО КОЛЕВ-РИКИ, НА ТРУБАОГНЕНА НОК
Ристо Краповски7
Ристо КраповскиАјде Сине Крени ЧаШа
Ристо КраповскиАјде сите по мене
Ристо КраповскиДА СУМ ЈАС МЕАНЏИЈА
Ристо КраповскиКАМЕНОТ ТЕЖИ КАДЕ ШТО ЛЕЖИ
Ристо КраповскиНЕМОЈ НА МЕНЕ, ЧЕДО ДА СЕ ЛУТИШ
Ристо КраповскиНишто нема толку
Ристо КраповскиПРОСТЕТЕ, НЕ МОЖЕ 
Ристо Самарџиев103 БЕЛИ ЛЕБЕДИ
Ристо СамарџиевА ДРУГ ТИ Е ДРАГ
Ристо СамарџиевАко за љубов
Ристо СамарџиевБиди разумна
Ристо СамарџиевБиЉана платно белеше
Ристо СамарџиевБурата во мене
Ристо СамарџиевДа бидеме сами
Ристо СамарџиевДајми, дајми
Ристо СамарџиевДЕЈ ГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
Ристо СамарџиевДОЈДИ ДО МЕНЕ
Ристо СамарџиевДруг ти е драг
Ристо СамарџиевЕзерска
Ристо СамарџиевЕј ти момче младо
Ристо СамарџиевИграј реге
Ристо СамарџиевИсточна
Ристо СамарџиевКажи сонце
Ристо СамарџиевКај Што Денот Боите Ги Сокрива
Ристо СамарџиевКЕ ИМА ЛИ ДЕН
Ристо СамарџиевЌе најдам сила
Ристо СамарџиевЌе сонуваш бакнежи
Ристо СамарџиевЉубовта твоја е само сенка
Ристо СамарџиевМрежа од немири
Ристо СамарџиевНад овој град
Ристо СамарџиевНашите слики
Ристо СамарџиевНЕКА ЗАСВИРАТ
Ристо СамарџиевНЕМА ВЕКЕ ПЕСНИ ТАЖНИ
Ристо СамарџиевОваа песна нека каже
Ристо СамарџиевОД БИТОЛА ДО СТАМБОЛА
Ристо СамарџиевПАРИЧКА
Ристо СамарџиевПесна за љубовта
Ристо СамарџиевРИТАМ И БЛУЗ
Ристо СамарџиевСамо да сме сами
Ристо СамарџиевСКРАТИ СИ Ф’СТАНО
Ристо СамарџиевСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛ
Ристо СамарџиевСонце
Ристо СамарџиевУЛИЦА БРКАНИЦА
РИСТО САМАРЏИЕВ-ВЛАТКО ИЛИЕВСКИЗА ЉУБОВ СЕ ПЕЕ
Ристо-група ГроАко те сретнам
‘Р’Н’Ц’-БАНДОДА ЗА ЕДНА ЉУБОВ
Роберт БилбиловБели Ружи
Роберт БилбиловДАЈ ДА ГОРИМЕ
Роберт БилбиловДодека Спиеш
Роберт БилбиловДуша Заклучив
Роберт БилбиловИзбриши Ги Ти Солзите
Роберт БилбиловКАКО ВАРДАР ЌЕ ДОТЕЧАМ.
Роберт БилбиловЉубов
Роберт БилбиловНЕ ЗНАЕШ ДЕКА ЗНАМ
Роберт БилбиловСЕ Е УБАВО ВО АПРИЛ
Роберт БилбиловСебична
Роберт БилбиловТи се промени
РОБЕРТ БИЛБИЛОВ & АДРИЈАН ГАЏАВЕРУВАВ
Роберт Билбилов & ВрчакЧудни Правила
РОБЕРТ БИЛБИЛОВ & ДОНТИ СЕ ПРОМЕНИ
РОБЕРТ БИЛБИЛОВ И ВИКТОРИЈА ЛОБАТИ СИ ВИНОВНА
РОБЕРТ ВУКЕЛИЌВО СОНИШТАТА
РОБЕРТ ВУКЕЛИЌЕДЕН УБАВ ДЕН
РОБЕРТ ВУКЕЛИЌТИ ЗА СЕКОГАШ
РОБЕРТ МИТРОВКАДЕ ДА ТЕ ПРОНАЈДАМ
РОБЕРТ ПИРНЕРДуша малечка
РОБЕРТ ПИРНЕРЗа една љубов
РОБЕРТ ПИРНЕРКрај за нас
РОБЕРТ ПИРНЕРНе е душо за тебе
РобертоКе Те Преболам
РОБЕРТО ПОП ДИМИТРОВЉУБОВ
Росана И Горан ТодоровскиВиулица
Росана И Горан ТодоровскиВо Влашкото маало
Росана и Горан ТодоровскиТе познавам
РОСАНА И КОДАШТО СИ НАЛУТЕНО ЛИБЕ
Росана Сариќ ТодоровскаАјде моме Стојне
Росана Сариќ ТодоровскаАко ако
Росана Сариќ ТодоровскаВиолина и
Росана Сариќ ТодоровскаВЉубена Во Тебе
Росана Сариќ ТодоровскаДОЈДИ МИ ДУШО НА ВЕЛИГДЕН
Росана Сариќ ТодоровскаДотекла вода студена
Росана Сариќ ТодоровскаЕдна зена
Росана Сариќ ТодоровскаЖЕНА
Росана Сариќ ТодоровскаЖЕНАТА МАКЕДОНСКА
Росана Сариќ ТодоровскаЗа Тебе
Росана Сариќ ТодоровскаЗА ТРОШКА ДУША
Росана Сариќ ТодоровскаЗАПРИ СОЛЗО
Росана Сариќ ТодоровскаЗНАМ
Росана Сариќ ТодоровскаКажи  лудо
Росана Сариќ ТодоровскаКАЖИ ЛУДО КАЖИ
Росана Сариќ ТодоровскаКажи пуста меано
Росана Сариќ ТодоровскаНе карај ме мајко
Росана Сариќ ТодоровскаНе сум жена за еден ден
Росана Сариќ ТодоровскаНишто или се
Росана Сариќ ТодоровскаОва Утро
Росана Сариќ ТодоровскаПатека од трње
Росана Сариќ ТодоровскаПокажи се што знаеш
Росана Сариќ ТодоровскаПусти Томче
Росана Сариќ ТодоровскаСватови
Росана Сариќ ТодоровскаСвири Ми Брате Цигане
Росана Сариќ ТодоровскаСВИРИ МИ ЦИГАНЕ
Росана Сариќ ТодоровскаШто Можеш Мајко
РОСАНА ТОДОРОВСКА-НАУМ ПЕТРЕСКИИМА ЕДНА СУДБИНА
РОСИЦА КУЛАКОВСКА,ДИМИТАР СТОЈДИНГ,ДИНГ,ДОНГ
Рсти,МаринаПесни за мерак
РУЖДИ ДЕДИЕВСКИТИ ЈА ЗЕДЕ
С ВЕЛИЧКОВСКИНЕМА СРЕКА БЕЗ ТЕБЕ СРЕКО
С САВЕВСКИТАТКОВА СОЛЗА
С ТРПЧЕСКИ И МАНДОЛИН.ОРК.НА МСЛОВЕНИАН ДАНЦЕ ОП.72
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОPIANO CONCERTO NO.11 STAVVivace
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОPIANO CONCERTO NO.12 STAVAndante
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОPIANO CONCERTO NO.13 STAVAllegro
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОPIANO CONCERTO NO.41 STAVAllegro
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОPIANO CONCERTO NO.42 STAVLargo
С ТРПЧЕСКИ, РЛПО & В ПЕТРЕНКОRHAPSODY ON A THEME OF PAGANINI OP.43
С ТРПЧЕСКИ, РУСК НАЦИОН ОРК, ДKONCERT BR 2III STAV (LIVE, OH LETO
С ТРПЧЕСКИ,Ј БЛИСС,Д СИТКОВЕТСКВАРТЕТ ЗА КЛАРИНЕТ,ВИОЛИНА,ВИОЛОНЦЕЛО
С. АДАМОСНЕГ ТАКА ПАЃА
С. АлексовскиКаде да побегнам
С. БајрамовЕј Битола
С. БајрамовИмам ли право после се
С. БајрамовСвири виолино
С. КАРАПЕЕВА  И  З.ИЛИЕВСКАПЕТОК ВЕЧЕР
С. СерафимовскиДебармаалско оро
С.БендСЕКОГАШ ЌЕ ТЕ САКАМ
С.Г.ГИШ-С.СТОЈКОВСКИИЗЛЕГОЛ ЈЕ ДЕЉО ХАЈДУТИН
С.ДимовскиБитолски ноќи
С.КостовскиБез неа
С.КостовскиНоќта прва
С.КостовскиШто ми е мила верата
С.КоческаКуќна слава славиме
С.Матовска и Р.РогожаровСмилуј се
С.МЛАДЕНОВСКА И Д.ТАНЕВСКИМОМИТЕ МАМО МОМИТЕ
С.РадовскаЗа да те задржам
С.РадовскаЗа тебе да бидам сонце
С.РадовскаИмам срце мое
С.РадовскаНе плачи
С.САВИЌ и М.БАБИЌЖИВОТОТ Е МНОГУ УБАВ
С.СЕРАФИМОВСКИ-Ж. ГЛИШИЌ СО НОСАНОК СЕДАМ ТРЕНО
С.СмилелвскМАРИЈА, МАРИЈА
С.СпасовскиНема да дозволам
С.ТноковаНе заспивај не спи душо
С.ФилиповскАјде прошетал се Никола
С.ХристиќФрагмент од Охридска легенда
С.ЏеповскаКаде и да бидеш
С.ЏорлеваДафина болна паднала
С.ЏорлеваРадост душо
Саве Петрев.Дејгиди луди млади години
Сања Г.До реалноста
САЊА КОЦИЌМОЈОТ СОН
Сања ЛефковаБЕЗ ТЕБЕ ПОСТОЈАМ
Сања ЛефковаЗаборави ме
Сања ЛефковаЛИЈАТ ГОДИНИ
Сања ЛефковаМИ ТРЕБАШ
Сања ЛефковаОТРОВ И ЛЕК
Сања ЛефковаСамо Забава
Сара и Ритам БендВеселба
САРА КОСТАДИНОВСКАТИ СИ ТОЈ
Сара МаркоскаЗА ЉУБОВ ИМА ВРЕМЕ
Сара МаркоскаПосле Него
Сара Маркоска феат.ПанчоЗелено Светло
СариевскиДејгиди
САРИЕВСКИ ТРПЧЕВСКИЗа Василица-ШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО
САРИЕВСКИ ТРПЧЕВСКИЗАЧУКАЛЕ ТАПАНИТЕ
САРИЕВСКИ ТРПЧЕВСКИЈАНЕ ГРЛО ЗАБОЛЕЛО
САРИЕВСКИ ТРПЧЕВСКИРАЗБОЛЕ СЕ МЛАДО МАКЕДОНЧЕ
САРИЕВСКИ ТРПЧЕВСКИШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО
САРИЕВСКИ-ТРПЧЕВСКИ СО НОЖЕНИ МЕ МАМО ЖЕНИ МЕ
САРИЕВСКИ-ТРПЧЕВСКИ СО НОЈАС ТЕ ПРАТИВ НА ВОДА КАЛИНО
САРИЕВСКИ-ТРПЧЕВСКИ СО НОКАЖИ РАЈНЕ КАЖИ ДУШО
САРИЕВСКИ-ТРПЧЕВСКИ СО НОНА СРЦЕ МИ ЛЕЖИ
САША ДРАГАШИМАШ ЛИ
САША СТОЈАНОВИЌ САЛЕЖИВОТОТ Е КАКО КОЦКА
Сашка ПетковскаБАКНИ МЕ
Сашка ПетковскаДОВИДУВАњЕ ГРИША
Сашка ПетковскаДОЖД А ПО НЕГО НИСТО
Сашка ПетковскаЗАПРИ
Сашка ПетковскаЈоги вежби
Сашка ПетковскаПризнај ми
Сашка ПетковскаСАМО ЕДНИ ОЧИ ПОМНАМ
Сашка ПетковскаСВЕТОТ МОЈ
Сашка ПетковскаСлучајно те сретнав
Сашка ПетковскаСПОМЕН ОД ОНА ЛЕТО
Сашка ПетковскаСРЕКНА СУМ ШТО ЖИВЕАМ
Сашка ПетковскаТИ МЕ ПОДМЛАДУВАШ
Сашодај ми прилика
СашоДиректно во срцето
СашоЖенска не ми глуми,женска
СашоЖивоте Сладок Си
СашоЗвезда деница
СашоЗИМСКА ЉУБОВ
СашоНе ги гаси свеќите
СашоНе ми глуми женска
СашоПијан и млад
СашоЧудна страст
СашоШТО НОСИ ИДНИНАТА
САШО ГИГОВ-ГИШДОЦНА Е
САШО ГИГОВ-ГИШИ НИЕ СМЕ ДЕЦА НА МАКЕДОНИЈА
САШО ГИГОВ-ГИШЈАНА
САШО ГИГОВ-ГИШСАМОВИЛСКА СВАДБА
САШО ЛИВРИНСКИАЈДЕ СОНЦЕ ЗАЈДЕ
СВ.БОГОРОДИЦА”ЕЛЕУСА”БЛАГ. ДА Е ИМЕТО ГОСПОДОВО
СВ.БОГОРОДИЦА”ЕЛЕУСА”БОЖЕСТВЕНА ЛИТУРГИЈА=8
СВ.БОГОРОДИЦА”ЕЛЕУСА”БОЖЕСТВЕНА ЛИТУРГИЈА=9
свадбариЌе те венчам
СВЕТЛАНА КАМЏИЈАШ-ВАСКО СЕРАФДВЕ ЧЕРГИ
СВЕТЛАНА РАДОВСКА СО ЦАЛГИИСВЕКРВИЦЕ МОРИ
Секула И Ефто ПупиновскиУбава Зарина
Секула ПупиновскиВРАТИ СЕ БЕЛА МАРИЈЕ
Секула ПупиновскиСанок седам Трено
Секула ПупиновскиСАНОЌ СЕДАМ ТРЕНО
Секула ПупиновскиУбава си Лено
Секула ПупиноскиВРАТИ СЕ БЕЛА МАРИЈА
Секула ПупиноскиСаноќ седам Трено
СЕЛЕКТ БЕНДМОЖЕ ЛИ ВАКА
Селимова-ЖелчевскиБојана Дунав прашаше
Селимова-ЖелчевскиБрала Мома Капини
Селимова-ЖелчевскиВИНО ЦРВЕНО
Селимова-ЖелчевскиВрати Ми Ја Љубовта
Селимова-ЖелчевскиЈас сум млад И убав
Селимова-ЖелчевскиКаде И да одам
Селимова-ЖелчевскиКате седи на пенџере
Селимова-ЖелчевскиКИНИСАЛА РОСА ВО ПЛАНИНА
Селимова-ЖелчевскиМарија
Селимова-ЖелчевскиНе ми минувај
Селимова-ЖелчевскиОд умот се подизгубив
Селимова-ЖелчевскиПЕСНА ИГРА И ТАМБУРИ
Селимова-ЖелчевскиПИШИ МИ
Селимова-ЖелчевскиСрце ме боли за Трпана
Селимова-ЖелчевскиФилитој моме
Селимова-Желчевски со НОАЈДЕ АЈДЕ МОМЕ СТОЈНЕ
Селимова-Желчевски со НОКАЉО КАЛИНО ДЕВОЈЧЕ
Селимова-Желчевски со НОКИТЕН МИ КИТЕН ДЕВЕРЕ
Селимова-Желчевски со НОМАРИЈЕ ДИЛБЕР БЕЛА МАРИЈЕ
Селимова-Желчевски со НОМОМИТЕ МАМО МОМИТЕ
Селимова-Желчевски со НОПОСЛА РУМЕНА НА ВОДА СТУДЕНА
Селимова-Желчевски со НОСНОШТИ ПОЈДОВ НА ПРОШЕТКА
Селимова-Желчевски со НОСТОЈНЕ ЛЕ СТОЈНЕ УБАВА
Селимова-Желчевски со НОЧЕРЕШНА СЕ ОД КОРЕН КОРНЕШЕ
СЕНКА ВЕЛЕТАНЛИЌПРИСПИВНА ЗА РЕКАТА
Серафина ФантаузоЗа тебе душо
Серафина ФантаузоИмам ли срце
СЕРАФИНА ФАНТАУЗОРАДОСНО СРЦЕ
Серафина ФантаузоРешив да се мажам
Серафина ФантаузоШто да правам
СЕРГЕЈ ЦЕТКОВИЌГРАДЕЛ ИЛИЈА МАНАСТИР
СеренадаДигни си Маро Марче очите
СеренадаСрце ме боли за Трпана
Серенада за тамбуриВесело
Серенада за тамбуриДанкино оро
Серенада за тамбуриЈуручко
Серенада за тамбуриКога си тргнав туѓина
Серенада за тамбуриМаре мори Маре
Серенада за тамбуриСаноќ седам трено
Серенада за тамбуриЦиганчица
СЕСТРИ ДР. И ДАФ. МАВРОВСКИЗАСПАЛА ЈАНА ЈАНИНКА
СЕСТРИ ИСЈАНОВСКИБОЛНА СУМ МАЈКО БОЛНА СУМ
СЕСТРИ ИСЈАНОВСКИЗ0СТО СИ МИ ЛЕНО ЛЕНЧЕ
СЕСТРИ МАВРОВСКИДОТЕКЛА ВОДА СТУДЕНА
СЕСТРИ МАВРОВСКИСЛ’НЦЕ МИ Е ЗАСТАНАЛО
СЕСТРИ-МАВРОВСКИМИ ГО ЗАТВОРИЛЕ МЛАДИОТ ЈОРДАНЧО
СЕСТРИТЕ МАВРОВСКИЗАСПАЛ ЈОВАН В  ЗЕЛЕНА ЛИВАДА
СЕСТРИТЕ МАВРОВСКИКРАЈ  СЕЛОТО МИЛА МАМО
СЕФЕДИН БАЈРАМОВако може
СЕФЕДИН БАЈРАМОВКој да ти каже
СЕФЕДИН БАЈРАМОВМАРТА
Сешн СелекшнИскривени слики
СИ ДО 2001ГЛЕДАЈ ВО МЕНЕ
СИ-ДО 95ЈАС ТЕ САКАМ
СИ-ДО 95ФЛАМЕНКО
СилванаАјде,ајде заиграј
СИЛВАНА КРСТЕВСКАСЕСТРО МОЈА
СИМЕ ГРНЧАРОВСКИОРИЕНТАЛНА ПЕСНА
Симеон ГугуловскиБОЈОТ ЗАПОЧНА
Симеон ГугуловскиНА МЕЧКИН КАМЕН
Симеон ГугуловскиНароде Македонски
Симеон ГугуловскиСЕ ШТО САКАВ ПОСЛЕ ТЕБЕ
Симеон ГугуловскиСТАР БЕЛ ДЕДО
Симеон ГугуловскиТЕ ЗАБОРАВАМ
Симеон ГугуловскиТЕ НЕМА АЛЕКСАНДРА
Симеон ГугуловскиТИ ПРИКАЗНА СИ
Симон КостовскиБеше музика се
Симон КостовскиБисеру мој
Симон КостовскиМОНИКА
Симон КостовскиРазделба
Симон КостовскиСАКАМ ДА ЗНАЕС
Симон КостовскиСолзи на плочникот
СИМОН ТРПЧЕСКИ16 GERMAN DANCES, D783 (LIVE IN WIGMORE
СИМОН ТРПЧЕСКИLES JEUX D’EAUX A LA VILLA D’ESTE (LIVE
СИМОН ТРПЧЕСКИPIANO SONATA 2-FINALE (PRESTO)
СИМОН ТРПЧЕСКИPIANO SONATA NO.21 STAV-GRAVE
СИМОН ТРПЧЕСКИPIANO SONATA NO.22 STAV-SCHERZO
СИМОН ТРПЧЕСКИPIANO SONATA NO.23 STAV-MARCHE FUNEB
СИМОН ТРПЧЕСКИPIANO SONATA NO.24 STAV-FINALE (PRES
СИМОН ТРПЧЕСКИPRELUDE IN D MINOR, Op.28 No.24 (LIVE I
СИМОН ТРПЧЕСКИPRELUDE Op.23 No.2 IN B FLAT
СИМОН ТРПЧЕСКИPRELUDIUM I PAJDUSKA (LIVE)
СИМОН ТРПЧЕСКИSCHERZO N0. 2
СИМОН ТРПЧЕСКИSCHERZO NO. 3
СИМОН ТРПЧЕСКИSCHERZO NO. 4
СИМОН ТРПЧЕСКИSCHERZO NO.1 IN B MINOR OP. 20
СИМОН ТРПЧЕСКИTHE FLIGHT OF THE BUMBLEBEE
СИМОН ТРПЧЕСКИГОНДОЛИЕРА (ЛИВЕ)
СИМОН ТРПЧЕСКИОВЧЕПОЛСКА СУИТА (ЛИВЕ)
СИМОН ТРПЧЕСКИОРЕВОКРСАЦКА 02 ТАНЦОТ НА ВИЛАТА НА БОН
СИМОН ТРПЧЕСКИОРЕВОКРСАЦКА 04 ИНТЕРМЕЦО
СИМОН ТРПЧЕСКИОРЕВОКРСАЦКА 07 АНДАНТЕ МАЕСТОЗО
СИМОН ТРПЧЕСКИПЕТРУСКА 03 ПРОЦКА
СИМОН ТРПЧЕСКИПРОКОФЈЕВ 01 СОНАТА БР. 6 ОП 82
СИМОН ТРПЧЕСКИСКРЈАБИН СОНАТА БР. 5 ОП. 53
СИМОН ТРПЧЕСКИСОНЕТТО ДЕЛ ПЕТРАРЦА НО.104 (ЛИВЕ ИН W
СИМОН ТРПЧЕСКИФАНТАСY ИН Ц МАЈОР “WАНДЕРЕР”, Д760 (ЛИ
СИМОН ТРПЧЕСКИХУНГАРИАН РХАПСОДY НО.2 ИН Ц МИНОР СХАР
СИМОН ТРПЧЕСКИ И АНА АРАНГЕЛОВУНГАРСКИ ТАНЦИ (ЛИВЕ)
СИМОН ТРПЧЕСКИ И ЕДИТА ХАЏИ ХPEER GYNT FRAGMENTI (LIVE)
СИМОН ТРПЧЕСКИ СО Е ХАЏИ ХАМЗНОРВЕСКИ ТАНЦИ 1-4 (ЛИВЕ)
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERO 32 STAVINTERMEZZO-
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERTO 21 STAVMODERATO
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERTO 22 STAVADAGIO SOSE
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERTO 23 STAVALLEGRO SCH
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERTO 31 STAVALLEGRO MA
СИМОН ТРПЧЕСКИ, В ПЕТРЕНКО & ЛPIANO CONCERTO 33 STAVFINALE- ALL
СИМОНА ВАЈС И ОКТЕТ “МАКЕДОНИЈТИ СИ МОЈАТА ПЕСНА
СИМОНА ТАНАСКОВСКАМОЛИТВА ЗА НАС
СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР НА МРТФОЛКЛОРНА СУИТА НАДИГРУВАњЕ
СинтезисБожја невеста
СинтезисМа факут ма на  фруносе
СинтезисМила мајко
СинтезисНова
СинтезисНосталгија
СинтезисПетлови мори појев
СинтезисПуче пушка
СинтезисРум дум дум
СИРМА И ОНИКСМАКЕДОНИЈО ПАК КЕ БИДЕШ ЦЕЛА
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИБЕЛО ЛИЦЕ ЉУБАМ ЈАС
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИВЛЕГЛО МОМЕ ВО ГРАДИНА
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИГЕНА МАЈКА ЈА ЦЕСЛАШЕ
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИКАЉО КАЛИНО ДЕВОЈЧЕ
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИНЕ РУСАЈ ПРУСАЈ ПРЕД МЕНЕ, МОРИ ЛЕПА
СИРМА СО ОРК. Ѓ ДИМЧЕВСКИПАРА БЕРИТ КИСЕЛЕЦ
СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТПЕТ СТАВА НА МАКЕДОНСКИ РЕВОЛУЦИОНЕРНИ
СКРАТЕНА ВЕРЗИЈАЗЛАТОУСТОВА ЛИТУРГИЈА
СЛАВИЦА ГАЛИЌ ПЕТРОВСКААРИЈА НА ГИЛДА ОД ОПЕРАТА РИГОЛЕТО
СЛАВКА И ТОМЕ ЧРЧЕВИКЕ ОДАМ КЕ ОДАМ СТАРА ЛЕ МАЈКО
СЛАВКА И ТОМЕ ЧРЧЕВИНА ПАТ ЈА СРЕТНА УБАВА СТОЈНА
СЛАВКА И ТОМЕ ЧРЧЕВИСЕДЕНКА СЕ ЗБИРА
Славка МладеновскаАМАНЕТ МАКЕДОНСКИ
Славка МладеновскаБЛАЖЕНА ГОРО
Славка МладеновскаВО СКОПЈЕ ИЗРАСНАВ
Славка МладеновскаГорда Македонка
Славка МладеновскаДончо мераклија
Славка МладеновскаЕЈ ТИ МАКЕДОНИЈО
Славка МладеновскаКаде е тоа време минато
Славка МладеновскаКАДЕ СЕ ЧЕШМИТЕ
Славка МладеновскаМАЈКО МОЈА
Славка МладеновскаМОМЕ СЕДИ НА ОДРЕТО
СЛАВКА ЦИКИН И ЧАЛГИИФЕРМАН ДОЈДЕ ЏАНАМ ОД СТАМБОЛА
СЛАЃАНА СТЕФАНОВСКАВЕТИ МИ
Слатка ТајнаКрај пенџер седам
Слатка ТајнаМои Тамбури
СлаткаристикаДобро да е
СЛОБОДАН МИЦЕВ СИНТИСАЈЗЕРМИМИ
Слободан Серафимовски на ВиолиМеанџиско оро
СЛОБОДАНКА МИЛЕНКОВИЌ СО ТАНЕЦА БРЕ СТОЈАНЕ СИНЕ СТОЈАНЕ
СЛОБОДАНКА МИЛЕНКОВИЌ-ТАНЕЦПО ДРУМ ОДАМ МАЈКО
СМИЛЕВСКА-УЗУНОВЛЕНЧЕ БОЛНО ЛЕЖИ
СмиљаМоминска солза
СМИЉА- ЈАНКО УЗУНОВОЧИТЕ МИ ПЛАЧАТ ЗА САКАњЕ
СмиЉа МитревскаДај Ми Надеж
СмиЉа МитревскаЗаплачи небо
СмиЉа МитревскаМоето срце таму остана
СмиЉа МитревскаМоминска Клетва
СмиЉа МитревскаПусти биле меаните
СмиЉа МитревскаСите девојчиња
Смиља МитровскаДуле тетовчанецот
Снежана КрстевскаТИ И ЈАС
Снежана С.Си заљубив едно моме
СНЕЖАНА САВИЌМЕ ЉУБЕА ВЕТРОВИ
Снезана ПанајотоваКе ме бараш пак
СОЛО ГИТАРА СО НО НА МРТСВИРЕТЕ МИ ТАМБУРИ
СОЊА  АЛЕКСОВСКАОВДЕ  НА  ЈУГОТ
СОњА ДИМЦЕВСКИПО ТЕБЕ
СОЊА ТАРЧУЛОВСКАДобредојде
СОЊА ТАРЧУЛОВСКАСМЕЛО МАКЕДОНИЈО
СОФИЈА КОЦЕВСКАСЕТИНСКА СВАДБА
Софија МаневаМи крадес од солзите
Спасе МатлиоскиБЕГАЈ БЕГАЈ МАРИЦЕ
Спасе МатлиоскиВетив не заборавам
Спасе МатлиоскиЕргенлак
Спасе МатлиоскиПЕЧАЛБАРСКА СВАДБА
СПАСЕН СИЉАНОВСКИЖЕТВАРКА
Спасен СиЉановскиМајка Сина Прашува
СпасовНемој да се срдиш Невено
СпасовскаСтојане мори дилбере
СПАСОВСКА-СТАНОЕВСКИОДАМ ГОРЕ ОДАМ ДОЛЕ
СРЕБРЕН ЗВОНБОЛНО ЗАПЧЕ
Станимир Ѓу.Тебе ти приоѓам
СТАНИСЛАВА МИЦЕВСКАЈАВИ СЕ
СТАРС-ТИНС 99ЧЕКОР ПО ЧЕКОР
СТЕФАНАКО НЕ СИ НАШЛА НЕКОЈ
СтефанНе постои Љубов
СТЕФАН ВЕЛИЧКОВСКИЗВЕЗДИ ЈАС И ТИ
СТЕФАН ПОПОВCONCERTO FOR VIOLONCELLO AND ORCHESTRA
СТЕФАН ЦВЕТКОВСКИЗЕМИ СЕ
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИБЕЛО ЗНАМЕ
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИЗА ДА ОТКРИЕШ
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИЗБОРОВИ
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИЗЛАТНА РЕКА
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИНЕ ОДИ
СТЕФАН ЧЕПИШЕВСКИО ДОЈДИ ТИ ЕМАНУЕЛ
СтефановскиПријатели
СТЕФЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИЗОШТО БОЛИ КОГА ОДИШ
Стефче СтојковскиАј зајди,зајди
СТОЕВА-КРСТЕВСКИИЗЛЕГОЛ ГОЦЕ РАШЕТАЛ
СТОЕВА-КРСТЕВСКИСНОШТИ МИНАВ ПОКРАЈ ВАЗИ
СТОЈАН ДИМОВПЕТ ПИЕСИ ЗА СОЛО КЛАРИНЕТ
СТОЈАН ДИМОВСтариот клавир
Стојан ЈанкуловИ Ова Лето Таговно
СТОЈАН СТОЈКОВНА ХВАЛИТЕХ СЛАВА
СТОЈАН СТОЈКОВНЕРЕЗИ
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТВЕЗАНО ОРО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТИВАНКИНО ОРО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТМЕЛЕМ ЧОЧЕК
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТМОМИНСКО ОРО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТПЕЛАГОНИСКО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТПИРИНЧЕТО-ОРО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТПОД ПЕЛИСТЕРСКО ОРО
СТОЈАН ТРАЈКОВСКИ-КЛАРИНЕТЧЕБРЕНСКО ОРО
СтојановскиЈаболко фрли
СтојановскиСлегов долу во …
СтојановскиСрце ќе ти украдам
Стојна Китанова со гајдаНедо ле арно девојце
Стојна Китанова со гајдаУзви се лоза
Стојна Китанова со гајдаЦула си лено разбрала
Стојна Китанова со гајдаЦуло се Стојан загинал
Стојна Китанова со кавалиСедело јање
Стојна Китанова со ониЛУДО МЛАДО КОњА ЈАВА
Стојна Китанова со ониМилкане мори
Стојна Китанова со ониМито тропни ми горе
Стојна Китанова со ониОј,Кате,Кате
СТОЈНА КИТАНОВА-ТРИО КАВАЛИШТО СЕ Е СОНЦЕ СОПРЕЛО
Струшки бисериА БРЕ МОМЕ МАЛОЈ МОМЕ ГЛЕДАЈ НА МЕНЕ
Струшки бисериБлагуно дејче
Струшки бисериБОЛНО ЛЕЗИ ЏАНАМ МАРУСЕТО
Струшки бисериБолно ми легнало Витето белево
Струшки бисериДејги ди Лено мори
Струшки бисериЗбогум мила
Струшки бисериКАКО СТРУГА НЕМА ДРУГА
Струшки бисериЛЕГНА СИ МАМА ЛЕГНА И ТАТЕ
Струшки бисериСИ ЗАЉУБИВ СИ ЗАЉУБИВ ЕДНО ДЕВОЈЦЕ
Струшки бисериСТАНАВ СИ ЕДНАС ПОРАНО
Струшки бисериТРИ ГОДИНИ СПИРО НЕВИДЕНИ
Студени нозеВо парк
Студени нозеЕх тој Тоше
СузанаДве лози
СузанаИљада момчиња
СузанаСеќавања
Сузана ГавазоваАј леле леле
Сузана ГавазоваЕј Судбино
Сузана ГавазоваЈато ангели
Сузана ГавазоваНемирка
Сузана ГавазоваПЕСНА МАКЕДОНСКА
Сузана ГавазоваСвадба весела
Сузана ГавазоваТи Пеј Песно
Сузана ГавазоваУдри дајре до сабајле
Сузана ГавазоваУмирам по тебе
Сузана И НаумБлажена горо зелена
Сузана ЈовчеваГрешница
Сузана ЈовчеваДАЛИ Е ЉУБОВ
Сузана ЈовчеваДОЈДИ ПОД ПЕНЏЕРЧЕТО
Сузана ЈовчеваДопирам
Сузана ЈовчеваЕј бранови силни бранови
Сузана ЈовчеваЗапејте за нас
Сузана ЈовчеваЈоване
Сузана ЈовчеваОј Вардаре
Сузана ЈовчеваПЕСНА ЗА АРМАСАНИТЕ
Сузана ЈовчеваПишано било
Сузана ЈовчеваПОМНИШ ЛИ ГИ ДВАТА БРЕСТА
Сузана ЈовчеваСокриј ме
Сузана ЈовчеваЧЕКАЈ МЕ ДО КРАЈ
Сузана Јовчева и Благоја ГруевскиЉУБИ МЕ И НЕ ЗАПИРАЈ
Сузана СпасовскаАбер си Јане получил
Сузана СпасовскаАј со среќа денот
Сузана СпасовскаБез тебе ме чека долга зима
Сузана СпасовскаБилбил пее
Сузана СпасовскаБожиќна
Сузана СпасовскаБожја реч
Сузана СпасовскаБОР САДИЛА ЕВГЕНИЈА
Сузана СпасовскаВалцер за младенците
Сузана СпасовскаВО СРЦЕВО ТЕ НАСЛИКАВ
Сузана СпасовскаВо стариот крај
Сузана СпасовскаГорјане, горски јаворе
Сузана СпасовскаДа се памети овој ден
Сузана СпасовскаДенес ми е роден ден
Сузана СпасовскаДојди пиле љубено
Сузана СпасовскаЗА МЛАДОСТА СЕ ТАГУВА
Сузана СпасовскаЗошто лажеш зошто мамиш
Сузана СпасовскаИлинденска епопеја
Сузана СпасовскаЈано севдалино
Сузана СпасовскаКОГА ЉУБИ МЛАДА МОМА
Сузана СпасовскаКога љуби мома млада
Сузана СпасовскаЛеле Јано
Сузана СпасовскаМарко Марко
Сузана СпасовскаНе Виткај Се Софче
Сузана СпасовскаНе ми е потребно богатство
Сузана СпасовскаНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО
Сузана СпасовскаНе ти верувам
Сузана СпасовскаНејкум невеста да бидам
Сузана СпасовскаНека памети
Сузана СпасовскаНив ги славиме
Сузана СпасовскаОД ВЕЛИГДЕН ДО СПАСОВДЕН
Сузана СпасовскаОд твојте очи
Сузана СпасовскаОПОМЕНА
Сузана СпасовскаПараходот ми пристигна
Сузана СпасовскаПЕАМ ИГРАМ
Сузана СпасовскаПЕЈ ИГРАЈ СО МЕНЕ
Сузана СпасовскаПЕСНА ЗА ВОДИЦИ
Сузана СпасовскаПлати ми за љубов
Сузана СпасовскаПО ГОРИТЕ МАКЕДОНСКИ
Сузана СпасовскаПодај рака
Сузана СпасовскаПОСЛАНИЕ
Сузана СпасовскаРасти Сине
Сузана СпасовскаРОДНО ОГНИШТЕ
Сузана СпасовскаСАКАМ ДА ТИ ПРИЗНАМ
Сузана СпасовскаСаноќ ми билбил
Сузана СпасовскаСвадба убава
Сузана СпасовскаСВЕТИ  ИЛИЈА ПРАВОСЛАВЕН
Сузана СпасовскаСвири Драгане
Сузана СпасовскаСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА
Сузана СпасовскаСОЛУН , ГРАДЕ МОЈ
Сузана СпасовскаСПОЛАЈ ТИ БОЖЕ
Сузана СпасовскаСтојане сто те убиле
Сузана СпасовскаСУДБО МОЈА СУДБИНО
Сузана СпасовскаТага балканска
Сузана СпасовскаТе љубам
Сузана СпасовскаТи верував до крај
Сузана СпасовскаТОА СМЕ НИЕ
Сузана СпасовскаФилиној моме
Сузана СпасовскаЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО
Сузана СпасовскаЧудна судба
Сузана СпасовскаШто ми направи
Сузана СпасовскаШто татнеж татни
Сузана Спасовска и Благоја ЧоревскиПечалбарска балада
Сузана Спасовска и група БиоритамНазад,назад Калино моме
СУЗАНА СПАСОВСКА И З ЏОРЛЕВЕДНА Е ЕДНА МАКЕДОНИЈА
СУЗАНА СПАСОВСКА И МИШКО ТАЛЕВСКИВЕЧНАЈА ПАМЈАТ ВЛАДИКО КИРИЛ
СУЗАНА СПАСОВСКА И НАУМ ПЕТРЕСКИБЛАЖЕНА ГОРО
СУЗАНА СПАСОВСКА СО НОЈАНКА НИЗ ГОРА ВРВЕШЕ
СУЗАНА СПАСОВСКА СО ОНИСНОШТИ ПОЈДОВ МИЛА МАМО
СУЗАНА СПАСОВСКА СО ТАНЕЦСТАРИ ДЕДО ОВЦИ ПАСЕ
СУЗАНА СПАСОВСКА(СНИМКА ВО ЖИВО)ТЕ ЉУБАМ
СУЗАНА СПАСОВСКА-Н.КОСТАДИНОВСКИНЕ СЕ ФАКАЈ ДОНЕ ДОНКЕ
СУЗАНА СПАСОВСКА-НАУМ ПЕТРЕСКИПЕЈ БИСТРО ПЕЈ
СУЗАНА СПАСОВСКА-П.БАВТИРОВСКИБЛАГУНО ДЕЈЧЕ
СУЗАНА ТНОКОВАГУБИ БОЈА СЕ
СУЗАНА ТНОКОВАСОЛЗИ ВО ЗАНДАНИ
Сузана ТурунџиеваЗаведи ме ти
Сузана ТурунџиеваНајмил
Сузана ТурунџиеваОдведи ме
Сузана ТурунџиеваТи си
СУЗАНАСПАСОВСКА И ТАНЕЦСТАР БЕЛ ДЕДО
СузанаТурунџиеваГО СЛУШАМ САМО СРЦЕТО
СузанаТурунџиеваЉуби ме љуби ме ти
СузанаТурунџиеваПостојано нечиј
СунсДвајца
СУПЕРНОВАПОТСЕТИ МЕ
Т КОСТОВСКИ&Б ТРАЈАНОВМОЛИТВА
Т НАЈДЕНОВ И ИЛМИ БАКИБУВЧАНСКО ОРО
Т ОГНЕНОВСКИ И ЦАЛГИИПРЕСПАНСКО ЗА РАМО
Т.БожиновскЉубов врела
Т.ВеселиновКаранфило филфило
Т.ВеселиновСношти минав
Т.ВинсДај да чујам
Т.ЈакимовскСакај ме нежно
Т.КостиќМаре мори Маре
Т.ЛазаревскиПразна клучалка
Т.МаневДопри ме анѓеле
Т.МаневСамовила
Т.МАНИК&АЛЕКСАНДАРКАЖИ ЗОШТО МЕ ОСТАВИ
Т.МИЛОСЕВСКИАЈДЕ КОЈА МИ ТЕ ЛАЖЕ МИЛЕ БРЕ
Т.О на МРТСвита бр.2
Т.О. НА МРТЗУРЛИ ТРЕШТАТ НА СРЕД СЕЛО
Т.О. НА РТСЧАРДАШ
Т.ОГНЕНОВСКИКАСАПСКО ОРО
Т.ОГНЕНОВСКИПРЕСПАНСКО ОРО
Т.ОГНЕНОВСКИ СО Н.ОБЕРАНЧЕ ОРО
Т.ОГНЕНОВСКИ СО Н.ОБУКОВСКО СВАДБАРСКО ОРО
Т.ОГНЕНОВСКИ СО Н.ОПЕЛИСТЕРСКО ОРО
Т.Огненовски со Орк.ЧалгииКумово оро
Т.ТрајчевскиВиртуозен колаж
Т.ТрајчевскиМалопреспанско оро
Т.ТрајчевскиНикино оро
Т.ТрајчевскиОстанал Кољо сираче
Т.ТрајчевскиПајдушко оро
Т.ТрајчевскиПовардарско оро
Т.ТрајчевскиТинина приказна
Т.ТрајчевскиТинино оро
Т.ТрчковаГодини ли се
Т.ТрчковаЈане бело грло
Т.ТрчковаСтамена
Т.ТрчковаСтари порти отвора
Т.ШоповаПесна во ноќта
ТАВИТЈАН БРОТРХЕРС ТРИОBODY &SOUL
ТАВИТЈАН БРОТХЕРС ТРИОCARAVAN
ТАВИТЈАН БРОТХЕРС ТРИОGIANT STEPS
ТАВИТЈАН БРОТХЕРС ТРИОGREEN DOLPHIN STREET
ТАВИТЈАН БРОТХЕРС ТРИОGROOVESTIX
ТАВИТЈАН БРОТХЕРС ТРИОSOLAR
Тавче гравчеКого љубиш ти
ТАЈЗИРЕГЕТОН
Тале Огненовски со Н.О.Буковско-Свадбарско оро
ТАЛЕ ОГНЕНОВСКИ СО ЧАЛГИИТЕСТАРО КУКУШКО ОРО
ТАЛЕ ОГНЕНОВСКИ-КЛАРИНЕТ СО НОМАЛЕШЕВСКО ОРО
ТАЛЕ ОГНЕНОВСКИ-КЛАРИНЕТ СО НОТАЛЕВО СВАДБАРСКО ОРО
ТАМАРА & УГРОЉУБОВНА ПРИКАЗНА (ЗА СКОПЈЕ)
ТАМАРА &ДУКЕДАЛИ ЗНАЕШ КАДЕ
ТАМАРА + БРАНКА ТОДЕВСКИКОГА БИ МОЖЕЛА
ТАМАРА ГЕЛЕВСКАМЕДЕНА ПЕСНА
ТАМАРА и ВРЦАКСЕДМО НЕБО
ТАМАРА МИХАЈЛОВАРОДЕНДЕН
Тамара Тодевска1003
Тамара ТодевскаГотово е
Тамара ТодевскаКога би можел
Тамара ТодевскаМЕСЕЧИНА
Тамара ТодевскаМожеш Ли
ТАМАРА ТОДЕВСКАНЕ СИ ЗА МЕНЕ
ТАМАРА ТОДЕВСКАНЕЈКЕШ ДА СУМ САМА
Тамара ТодевскаНЕМИРНИ ИЛУЗИИ
Тамара ТодевскаНоќва чувај ме
Тамара ТодевскаСамо Сакам Да
Тамара ТодевскаСамо тоа го знам
Тамара ТодевскаСО МАКИ СУМ СЕ  РОДИЛА
ТАМАРА ТОДЕВСКАТЕШКО БЕЗ ТЕБЕ
Тамара ТодевскаШИЛА
ТАМАРА ТОДЕВСКА И ТОНИ ЗЕНЗА МАКЕДОНИЈА
ТАМАРА ТОДЕВСКА И ТУНАЉУБИ
ТАМАРА,ВРЦАК И АДРИЈАНВО ИМЕ НА ЉУБОВТА
ТАМАРА,ВРЦАК, АДРИЈАНLET ME LOVE YOU(TURSKA)
ТаневскиВолшебен мост
ТаневскиСе ќе сторам
ТАНЕЦ908 ГОДИНА
ТАНЕЦАјде чие ли е
ТАНЕЦАРАМИСКО
ТАНЕЦБЕЛА ДЕНИЦЕ МОРИ НЕВЕСТО
ТАНЕЦБОЈОТ ЗАПОЧНА
ТАНЕЦБркање на чумата
ТАНЕЦВ СЕ СЕЛО ЧЕШМА ГРАДЕШЕ
ТАНЕЦВелигденско оро
ТАНЕЦВО КРУШЕВО ОГИН ГОРИ
ТАНЕЦВОДАРКИ
ТАНЕЦВОДИЧАРКИ
ТАНЕЦВОКАЛНИ ФИЛИГРАНИ
ТАНЕЦГЛЕДАЈ МЕ ГЛЕДАЈ
ТАНЕЦГрбач
ТАНЕЦЃурѓов ден е Велигден е
ТАНЕЦЃурѓовденски игри
ТАНЕЦДа сум бистра вода
ТАНЕЦДавај мемила мамо
ТАНЕЦДали думаш либе
ТАНЕЦДигни си Маре мори очите
ТАНЕЦДРАЧЕВКА-ЦРНОГОРКА
ТАНЕЦДрачевско оро
ТАНЕЦЗајди,зајди јасно сонце
ТАНЕЦЗасвирил Стојан
ТАНЕЦЗаспала јана јанинка
ТАНЕЦЗЕМЈО МАКЕДОНСКА
ТАНЕЦИвано Иван девојче
ТАНЕЦЈА ИЗЛЕЗИ СТАРА МАЈКО
ТАНЕЦЈАНО ЈАНКЕ
ТАНЕЦЈоване мори Јоване
ТАНЕЦКалајџиско оро
ТАНЕЦКаљо Каљино девојче
ТАНЕЦКОМИТСКО
ТАНЕЦЛудо ми тера три коњи
ТАНЕЦМарие Дилбер Бела Марие
ТАНЕЦМОРЕ СОКОЛ ПИЕ
ТАНЕЦНе пиј Недо
ТАНЕЦНЕВЕСТИНСКО ОРО
ТАНЕЦОжени ме мамо
ТАНЕЦОј девојче, дејче
ТАНЕЦОЈ ЈЕЛЕНЦИЦЕ
ТАНЕЦОЈ САТЕСКО РЕКО СИЛНО
ТАНЕЦОсоговка
ТАНЕЦОхридски бранувања
ТАНЕЦПЕМБЕ
ТАНЕЦПИРИН ПЛАНИНО
ТАНЕЦПиринско оро
ТАНЕЦПлетенка
ТАНЕЦПоречје
ТАНЕЦПошла мома на вода
ТАНЕЦПРАВОТО
ТАНЕЦПраша ли Тинке мајка ти
ТАНЕЦПрилепски игри
ТАНЕЦПРОЕТНОС
ТАНЕЦПромени се Суте
ТАНЕЦРУМ ДУМ ДУМ
ТАНЕЦРусајлиско оро
ТАНЕЦСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
ТАНЕЦСеденка
ТАНЕЦСеденка – соло
ТАНЕЦСношти те пратив
ТАНЕЦСОЛУНКА
ТАНЕЦСон сонила Царица Милица
ТАНЕЦСТАР БЕЛ ДЕДО ОВЦИ ПАСЕ
ТАНЕЦСтојко ле
ТАНЕЦТресеница
ТАНЕЦТРОПНАЛО ОРО
ТАНЕЦЦРНО МУ БИЛО ПИШАНО
ТАНЕЦЦрногорка
ТАНЕЦЏУРЏИЦЕ КАДАН ЈУБАВА
ТАНЕЦШто да правам
ТАНЕЦШто ми се собор
ТАНЕЦШТО СУМ ЧУЛО НАНЕ
Танец и ОНИ на МРТДва орли се биев
Танец и ОНИ на МРТДва се цвета облагале
Танец и ОНИ на МРТЖенско чамче
Танец и ОНИ на МРТЈанино оро
Танец и ОНИ на МРТКалина грло болеше
Танец и ОНИ на МРТКлцнога
Танец и ОНИ на МРТКопачка
Танец и ОНИ на МРТМоре да би знаело
Танец и ОНИ на МРТОре шише шарено
Танец и ОНИ на МРТРашири оро
Танец и ОНИ на МРТРусалии
Танец и ОНИ на МРТСвадба
Танец и ОНИ на МРТСело мое
Танец и ОНИ на МРТСитна лиса
Танец и ОНИ на МРТЧифте чамче
Танец и ОНИ на МРТШто пиле поје
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТАмеричка патрола
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТАх љубов сладок сон
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТБАЛАДА ЗА БРАНКА
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТВа бене
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТВо расположение
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТДен и ноќ
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТДЕТСТВО
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТДикси
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЕЛИЗАБЕТА
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЈас го имам ритамот
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЛЕТНА НОК ЗАДНА НОК
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЛИМОКЛАР
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТОТЕШЕВО
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТОЧИ НЕВЕРНИ
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТСКИТНИК
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТСО МАКА СУМ СЕ РОДИЛ ЈАС
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТСОН
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТТаму над виножитото
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТТрампет блуз
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТХЕОРТИ
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЧај за двајца
ТАНЦОВ ОРКЕСТАР НА МРТЧатануга чучу
ТањаСамо ти
ТАњА АНГЕЛОВАДОЖД
ТАњА АНГЕЛОВАСЛУШНИ МЕ
ТАњА и СТЕВОТи
ТАњА ЈОВАНОВСКАУШТЕ ЕДНО ЛЕТО ПОМИНА
Тања КочовскаВИСТИНА И ЛАГА
Тања КочовскаОблечи Ме Во Сјај
Тања КочовскаТвоите Очи Сине
ТАЊА СТАНКОВИЌБоже дај
ТАЊА СТАНКОВИЌГлорија
ТАЊА СТАНКОВИЌДАЛИ ЗНАЕШЕ ДРАГА МАРИЈА
ТАЊА СТАНКОВИЌЗАПНИ МАШКИ
ТАЊА СТАНКОВИЌИСУС НИ ДОАЃА ПАК
ТАЊА СТАНКОВИЌКАДЕ ЛИ СИ
ТАЊА СТАНКОВИЌНемој да си дете
ТАЊА СТАНКОВИЌО СВЕТА НОК
ТАЊА СТАНКОВИЌПесна за тебе
ТАЊА СТАНКОВИЌПрости ми
ТАЊА СТАНКОВИЌСамо  ти
ТАЊА СТАНКОВИЌСЕ МИНУВА
ТАЊА СТАНКОВИЌСонување
ТАЊА СТАНКОВИЌУТРО
ТАЊА СТАНКОВИЌЦЕЛ ЖИВОТ ЗА ЕДЕН ДЕН
ТАЊА СТАНКОВИЌЧУДЕН СВЕТ
ТАЊА СТАНКОВИЌ-ДИМОВСКАТИ СИ СЕ
Тања ЦаровскаЗавршен
Тања ЦаровскаКаде ли лета
Тања ЦаровскаЉубовен сон
ТАЊА ЦАРОВСКА & ДУКЕ БОЈАЏИЕВTHE BEAUTY OF THE HEART
ТАЊА ЦАРОВСКА И ЏОШ ГРОБАНREMEMBER (TROY)
ТАСЕВА-ДАУТОВСКИМИ ТОВАРИЛ КАЛЕШ ДОНЦО
ТАТАЈАНА САВОВСКАСТОНОГАЛКА
ТатјанаПесна за еден пони
Татјана ГораЉубовна сказна
ТАТЈАНА ГРОСОД ЕДЕН ЗБОР
Татјана ЛазаревскаАјде Горе Раце
Татјана ЛазаревскаАЛАЛ ВЕРА СВИРАЧИ
Татјана ЛазаревскаБекрија
Татјана ЛазаревскаБЕЛО ЛИЦЕ ЉУБАМ ЈАС
Татјана ЛазаревскаБлагоја
Татјана ЛазаревскаМоме ли пее
Татјана ЛазаревскаНе сакам да те преболам
Татјана ЛазаревскаШто имала к’смет Стамена
ТАТЈАНА ТАНЕВАЕЗЕРСКА СКАЗНА
ТЕОДОРА ТРАЈКОВСКАЗАТВОРИ ОЧИ
ТЕОДОРА ТРАЈКОВСКАЉУБОВНА ПЕСНА
ТЕОДОРА ТРАЈКОВСКАОХРИД
ТЕРЕЗА КЕСОВИЈАКАЛЕШ БРЕ АНЃО
ТЕРЕЗА КЕСОВИЈАОХРИД И ЈАС
ТИЈАНАДал ме љубиш
ТИЈАНАЗа тебе живеам
ТИЈАНАИзгрев
ТИЈАНАНајди начин
ТИЈАНАНоќва чувај ме
ТИЈАНАОсамени
ТИЈАНАОСТАВИ МЕ
ТИЈАНАСРЦЕ КАКО МРАЗ
ТИЈАНАТи простувам
ТИЈАНА И ДАРКОЉУБОВ МОЈА
Тијана и ТамараЛуда игра
Тик-ТакМојот живот
ТИНО КАЈШАРОВДАЛИ МЕ ЉУБИШ
Тихи АмповЈаглика
Тихи АмповНосталгија
ТО НА МРТВДЕРСУ
ТО НА МРТВЛАПАД
ТО НА МРТВСТАР СОН
ТО НА МРТВТОПЛЕС
ТО НА РТСМИНИЈАТУРА ЗА МАСКИ КАВАЛ
ТО НА РТСНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЦИФЛИКОТ
ТОДОР ТРАЈЦЕВСКИNA TEMA=PRELUDIUM CE MOL OD J.S.BACH
ТОДОР ТРАЈЦЕВСКИПАЈДУШКА ИГРА
ТОДОР ТРАЈЦЕВСКИРИСЈАНА РИЗА ВЕЗЕШЕ
ТОДОР ТРАЈЦЕВСКИ-ХАРМОНИКАТОШЕВО ОРО
Тодор ТрајчевскиАнева игра
ТОДОР ТРАЈЧЕВСКИ-ХАРМОНИКА СОВЕСЕЛО ОРО
Токму ТакаТелефон
Токму такаЏентлмен
ТОМИСЛАВ КОСТИЌНА СТРУГА ДУКАН ДА ИМАМ
ТОМИСЛАВ КОСТИЌСТАНИ МИ ЛЕНЦЕ ОТВОРИ
ТОМИСЛАВ МАНИЌАх тој Валс
ТОМИСЛАВ МАНИЌВреме е се извинувам јас
ТОМИСЛАВ МАНИЌДај ми рака
ТОМИСЛАВ МАНИЌЕден бакнеж
ТОМИСЛАВ МАНИЌЖОЛТА ЛИПА
ТОМИСЛАВ МАНИЌИНДИЈАНА
ТОМИСЛАВ МАНИЌЉубов моја
ТОМИСЛАВ МАНИЌЉУБОВ ТИ СЛАДОК СОН
ТОМИСЛАВ МАНИЌНа мој начин
ТОМИСЛАВ МАНИЌПОЗДРАВ НА МАРИЈА
ТОМИСЛАВ МАНИЌСепак прегрни ме
ТОМИСЛАВ МАНИЌСКОПЈЕ СОНУВА
ТОМИСЛАВ МАНИЌСтариот кавалер
ТОМИСЛАВ МАНИЌУТРЕ ПАТУВАМ
ТОМИСЛАВ МАНИЌЦРВЕНИ РОЗИ
ТОМОВСКА-КРАНЦЕВКАДЕ БРЗАШ ЖИВОТЕ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИАБЕР МИ ДОЈДЕ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИАЈДЕ, СЛУШАЈ, СЛУШАЈ КАЛЕШ БРЕ АНЃО
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИКОГА СИ ТРГНАВ В ТУГИНА
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИЛИНО МОМЕ ЛИНО СЕВДАЛИНО
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИМАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИМИ ТОВАРИЛ КАЛЕШ ДОНЧО
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИМИЛА МАЈКО МОЈТО ЛИБЕ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИНе прибирај мила мамо стројници
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИНЕВЕНКА, НЕВЕН В ГРАДИНА
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИОЈ ВАРДАРЕ МАКЕДОНСКИ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИПО ПАТ ОДАМ ЗА ПАТ ПРАШАМ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИСОБРАЛЕ МИ СЕ НАБРАЛЕ
ТОМОВСКА-МАНЧЕВСКИТРИ ГОДИНИ ЈАС  ТЕ ЧЕКАВ
ТОМОВСКА-ПЕТРЕСКИКОГА СИ ТРГНАВ ВО ТУГИНА
Тони КитановскиCentral square
Тони КитановскиCuttshonk island
Тони КитановскиSoftly as a morning sunrise/Rombero
Тони КитановскиWith a soig in my heart
Тони КитановскиWonder knee imassahuetts
Тони КитановскиАманеми
Тони КитановскиБагатела
Тони КитановскиВчера,утре,денес
Тони КитановскиЕД Блекбел
Тони КитановскиЕл а секо
Тони КитановскиИграњето е работа на децата
Тони КитановскиИдриз Мухамед
Тони КитановскиЈанго
Тони КитановскиОливер Браун
Тони КитановскиОрнет Колмен
Тони КитановскиОхрид
Тони КитановскиПокажи ми
Тони КитановскиРиоја
Тони КитановскиУтро
Тони КитановскиЦекори
ТОШЕ & АњА РУПЕЛКРАЈЊЕ ВРИЈЕМЕ
ТОШЕ & ЏАНА НАНИНИАРИА
ТОШЕ И ГОЦА1200 МИЉИ
ТОШЕ И ЕСМАМАГИЈА
ТОШЕ И КАРОЛИНАНЕМИР
ТОШЕ И ПРИЈАТЕЛИТЕЗАЕДНО МОЖЕМЕ
Тоше ПроескиARIA
Тоше ПроескиBEAUTIFUL TO ME
Тоше ПроескиDONT HARD THE ONEST YOU LOVE
Тоше ПроескиFeeling Good
Тоше ПроескиFOREVER IN A DAY
Тоше ПроескиGUILTY
Тоше ПроескиHold me tight
Тоше ПроескиJESUS TO A CHILD
Тоше ПроескиLife is
Тоше ПроескиMY LITTLE ONE FEAT.KRISTIJAN
Тоше ПроескиАко ме погледнеш во очи
Тоше ПроескиАнгел си ти
Тоше ПроескиБоже чувај Ја Од Зло
Тоше ПроескиВелам лејди
Тоше ПроескиВо коси да ти спијам
Тоше ПроескиГо лажам секој нов рефрен
Тоше ПроескиГо молам небото
Тоше ПроескиГромови На Душа
Тоше ПроескиДАЛЕКУ ОД МЕНЕ
Тоше ПроескиДЕЈ ГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ
Тоше ПроескиДуша Остана
Тоше ПроескиЕЈ, СИНООКА, ЕЈ, БОСОНОГА
Тоше ПроескиЕх да сум злато
Тоше ПроескиЗА ОВОЈ СВЕТ (ПРОЕКТ УНИЦЕФ)
Тоше ПроескиЗапеј за нас
Тоше ПроескиЗАШТО ОТИДЕ
Тоше ПроескиЗвездо Севернице
Тоше ПроескиИгри без граници
Тоше ПроескиИзлажи ме уште еднаш
Тоше ПроескиИлузија
Тоше ПроескиИма Ли Ден За Нас
Тоше ПроескиЈас Не Сум Виновен
Тоше ПроескиЈОС УВЕК САњАМ ДА СМО ЗАЈЕДНО
Тоше ПроескиКАЗНА МОЈА СИ ТИ
Тоше ПроескиКАЛЕШ АНЃА
Тоше ПроескиКОЈ ТИ ГРИЗЕ ОБРАЗИ
Тоше ПроескиЛедена
Тоше ПроескиЛејди
Тоше ПроескиЛименка
Тоше ПроескиЛошо Ти Стои
Тоше ПроескиЉубена
Тоше ПроескиМалечка
Тоше ПроескиМе сакаш со зборови
Тоше ПроескиМедена
Тоше ПроескиМесечина
Тоше ПроескиМесто на злосторот
Тоше ПроескиМОРЕ СОКОЛ ПИЕ
Тоше ПроескиМорска ѕвездо
Тоше ПроескиНажалена Невеста
Тоше ПроескиНАЈ,НАЈ
Тоше ПроескиНајдрага Моја
Тоше ПроескиНЕ СИ ГО ПРОДАВАЈ КОЉО ЧИФЛИКОТ
Тоше ПроескиНемаш ни благодарам
Тоше ПроескиНИКАДА
Тоше ПроескиНикој како тебе не бакнува
Тоше ПроескиНоќна игра
Тоше ПроескиОСТАЛА СИ УВИЈЕК ИСТА
Тоше ПроескиОстани до крај
Тоше ПроескиПАРЧЕ ОД ЕВРОПА
Тоше ПроескиПо Тебе
Тоше ПроескиПобегни
Тоше ПроескиПолско Цвеке
Тоше ПроескиПосле дождот сонце доаѓа
Тоше ПроескиПушти ме
Тоше ПроескиРани На Усните
Тоше ПроескиРуски рулет
Тоше ПроескиСВЕ ЈЕ ОВО ПРЕМАЛО ЗА КРАЈ
Тоше ПроескиСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
Тоше ПроескиСИНОТ БОЖЈИ
Тоше ПроескиСкрши ме со усни
Тоше ПроескиСлушаш Ли
Тоше ПроескиСоба за тага
Тоше ПроескиСоба За Тугу
Тоше ПроескиСолзи прават златен прстен
Тоше ПроескиСОН ЕГЗОТИЧЕН
Тоше ПроескиСонце во твоите руси коси
Тоше ПроескиСРЕЧНА ЛИ СИ ТИ
Тоше ПроескиСрце Није Камен
Тоше ПроескиСтудена
Тоше ПроескиТајно Моја
Тоше ПроескиТвоите бакнежи на моите бели кошули
Тоше ПроескиУсни на усни
Тоше ПроескиУште една скала
Тоше ПроескиЦреша
Тоше ПроескиЧија Си
ТОШЕ ПРОЕСКИ И АНТОНИЈА СОЛАВОЛИМ ОСМЈЕХ ТВОЈ
ТОШЕ ПРОЕСКИ И СИНТЕЗИСЖЕНА БАЛКАНСКА
ТОШЕ ПРОЕСКИ И ТОНИ ЦЕТИНСКИЛАГАЛА НАС МАЛА (ХРВАТСКИ)
Трајче ВеселиновКрај вардара седеше
Трајче ВеселиновМИНЕШ МИНЕШ ПО ОВОЈ СОКАК ПОМИНЕШ
ТРАЈЧЕ ГЕОРГИЕВБЛАГА ДУШО
ТРАЈЧЕ ГЕОРГИЕВСЕМОКНА ПЕСНО МОЈА
ТРАЈЧЕ ЈОРДАНОВСКИСАЛ СИ ОДАМ
Трајче МаневДали да ти пријдам
Трајче МаневОди душо моја
Трајче МаневЧИЈА СИ ТИ
ТРАЈЧЕ СТАНКОВ-КЛАРИНЕТАРНАУТО ОРО
ТРАЈЧЕ СТАНКОВ-КЛАРИНЕТЕЛЕНО МОМЕ
ТРАЈЧЕ СТАНКОВ-КЛАРИНЕТМАШКО КРСТАЧКО ОРО
Трајчевски и ЏорлевСтраст и романтика
ТРЕТА ДИМЕНЗИЈАБОЛЕСТ ЗАРАЗА
ТРИ ПАТИ НА ДЕНТања
Трианглжена камен
ТрианглЈана
трио ГавровсУтре вечер бадни вечер
Трио ГавровскиДруга земја ние немаме
Трио ГавровскиТуѓина е тага голема
ТРИО ГРАНДЕВО НОКТА ТИВКА
ТРИО ГРАНДЕИЛЧОВИЦЕ
ТРИО ГРАНДЕМИЛЕ ПОП ЈОРДАНОВ
ТРИО ГРАНДЕНЕ КАЖУВАЈ ЛИБЕ
ТРИО ГРАНДЕПИЛЕТО МИ ПЕЕ
ТРИО ГРАНДЕПрости ми ако погрешив
ТРИО ГРАНДЕРОДНА ФАЛКОВА
ТРИО ГРАНДЕСТАНИ ГАЛАБИЦЕ
ТРИО ГРАНДЕТРГНАЛО МАРЕ
ТРИО ГРАНДЕЦВЕТЕ МИЛО
ТРИО КАВАЛИКАВАЛСКА ЕЗГИЈА
ТРИО КАВАЛИНевен пејо
ТРИО КАВАЛИШАРПЛАНИНСКА ЕЗГИЈА
ТРИО КУЧКОВКИ СО КАВАЛИДОБРО ДОСЛЕ КИТЕНИ СВАТОВИ
ТРИО КУЧКОВКИ СО КАВАЛИИМАЛА МИЛКА ЗЛА МАЈКА
ТРИО КУЧКОВКИ СО КАВАЛИОЈ ЕЛЕНЦИЦЕ ВИСОКА ПЛАНИНО
ТРИО МОКРИ БРАКА И П АТАНАСОВСКИАЈ ШТО СЕ БЕЛИ ГОРЕ ШАР ПЛАНИНА
Трифунова В.и СареваДа знаеш моме,да знаеш
ТРИФУНОВА-САРЕВБЕГАЛА ЦЕНКА
ТРИФУНОВА-САРЕВФИЛИПО МОМЕ ФИЛИПО
ТРПЕ ЦЕРЕПОВСКИ-ТАНЕЦЈОВАНОВА МАЈКА
ТУМБАО САЛСА БАНДПОЛУДЕНА ВО НОКТА СТУДЕНА
ТУНАНАЈДИ НОК НАЈДИ ДЕН НАЈДИ ВРЕМЕ
ТУШЕСОНЦЕ ДА ЗАЈДВИТ, ЈАС ДА УМИРАМ
УгроТи си моја
УгроФраер во пелени
УРНЕБЕСБагреме
УСТА НА УСТАГОСПОДАР ПОЛИТИЧАР
УСТА НА УСТАДАДИ МИ ЕДНА НАСМЕВКА
УСТА НА УСТАЕДЕН ГРАД
УСТА НА УСТАЉУБОВ ЗА ЕДНА НОЌ
УСТА НА УСТАМОСКВА
УСТА НА УСТАНЕ МЕ ЉУБИШ ТИ
УСТА НА УСТАНОЌТА НЕВЕРНА
УСТА НА УСТАПИГИ
УСТА НА УСТАСе се движи
УСТА НА УСТАТАМАРА
УСТА НА УСТАУ СПОКОЈУ
УСТА НА УСТАУЛИЦА ТЕСНА
ФА ЉУПЧО САНТОВВЕНО ТАЈНА ВЕНО
ФА ЉУПЧО САНТОВЃУРЃЕ МОМЕ УБАВО
ФА ЉУПЧО САНТОВИЗЛЕГОВ ДА СЕ ПРОШЕТАМ
ФА ЉУПЧО САНТОВИЛО ТАФТАЛИЈА
ФА ЉУПЧО САНТОВКОСТАДИН И ВИДА ( ВЕЛИГДЕН  се спомнува
ФА ЉУПЧО САНТОВОГРЕЈАЛА МЕСЕЧИНА
ФАНА ШОМОВААЈ КОњА СПРЕМАМ,КОњ ДОРИЈА
ФАНА ШОМОВААМАН БЕЛА ФАНА НА ИЗВОР СЕ МИЕ
ФАНА ШОМОВАБИЛБИЛ ПЕЕ НА ТРЕНДАФИЛ
ФАНА ШОМОВАДома ке се вратам
ФАНА ШОМОВАЕЈ СПОМЕНИ
ФАНА ШОМОВАЈОРДАНКА НИЗ ДВОР ШЕТАШЕ
ФАНА ШОМОВАКАЖИ КАЖИ МИНЕВЕР
ФАНА ШОМОВАМЕ САКАЈА ВЕЛЕШАНИ
ФАНА ШОМОВАМомче бре
ФАНА ШОМОВАНЕ ПЛАШИСЕ НЕ СРАМИСЕ
ФАНА ШОМОВАПИЛЕ ПИШТИ НАНЕ У КОНОПЈЕ
ФАНА ШОМОВАПОЈДЕ МОМЕ В ГРАДИНИ
ФАНА ШОМОВАРИСТОВИЦЕ МОРИ МЛАДА НЕВЕСТО
ФАНА ШОМОВАСАДИЛО МОМЕ ЕСЕНО ЛОЗЈЕ
ФАНА ШОМОВАСЕ ПОСВРШИ СЕРБЕЗ ДОНКА
ФАНА ШОМОВАСега јас сакам друг
ФАНА ШОМОВАСношти минав крај рајска градина
ФАНА ШОМОВАЧУДНИОТ ТАНЕ ВОЈВОДА
ФАНА ШОМОВАШТО КЕ ПРАВИМЕ ЧИНИМЕ
ФАНА ШОМОВАШТО РАНО ОДИШ МОМЕ НА ВОДА
ФАНИКРАДЕЦ
ФАНИТИ АМО
ФАНИШто направи
ФАНКА ВАСИЛЕВА СО ЧАЛГИИЗОШТО НА МАНАСТИР НЕ БЕШЕ
Ферус,Кода и АгушевиВреме за невреме
ФИДАН И РИСТОМАЛИОТ ПРИНЦ И ЛИСИЦАТА
ФИДАН И РИСТОНЕЖНОСТ
ФИДАН И РИСТООЧИ ПОЛНИ ЗВЕЗДИ
ФИДАН И РИСТОЦИГАНСКО ЛЕТО
ФИЛИП КИРЈАКУЗИМСКА ПЕСНА
ФИЛИП КИРЈАКУКОГА ВАРДАР КЕ ПРЕСУШИ
ФИЛИП КИРЈАКУСамо еден ден
ФИФИМАСКИ
ФИФИТИ СИ МИ ПОТРЕБНА
ФИФИЧУВАЈ МИ МЕСТО
ФОЛТИНCINDERELLA MAN (PEPELASKO)
ФОЛТИНПЕНЕЛОПЕ X
ФОНТАНАБИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ
ФОНТАНАЗА КОГО ТИ ЦУТИ ДАНО
ФОНТАНАКАЖИ РАЈНЕ
ФОНТАНАМАРИЦЕ ЛЕ ЛИЧНО ДЕВОЈЧЕ
ФОНТАНАОЈ ДЕВОЈЧЕ
ФОНТАНАСНОШТИ ПОМИНАВ ЗАМИНАВ
ФОНТАНАСНОШТИ САКАВ ДА ТИ ДОЈДАМ
ФОНТАНАТРИ ГОДИНИ БОЛЕН ЛЕЖАМ
ФОНТАНАЦВЕТИНИТЕ ОЧИ ЧЕРЕШОВИ
ФОНТАНИДОМОТ МОЈ
ФораМој Пријателе
ФортиссимоТи И твојте очи
ФорумЉубов или магија
ХАОС ИН ЛАОСЛУЃЕ КУКЛИ
Хелена БлагнеПИШУВАЈ МИ
ХЕЛЕНА ХРИСТОВА И ГОРАН ТРАЈКОЕРЕБИЧЕНЦЕ
Хомо СапиенсДоаѓам јас
ХОР И КАМЕРЕН АНСАМБЛ НА МРТБАЛТЕПЕ-СУИТА ЗА МЕСАН ХОР…
ХОР И НО НА МРТШТО МИ Е МИЛО ЕМ ДРАГО НА СТРУГА ДУКАН
ХОР И ОРКЕСТАР НА МРТБОГ ДА БИЕ КОЈ ПРВ СПОМНА
ХОР И ОРКЕСТАР НА МРТКАЖИ ВАСКЕ ЕВГОВА
ХОР И ОРКЕСТАР НА МРТКАЉО КАЛИНО ДЕВОЈЧЕ
ХОР И ОРКЕСТАР НА МРТСО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА
ХОР И СУЗАНА СПАСОВСКАСТОЈАНЕ СТО ТЕ УБИЛЕ
хор МенадаМакедонско оро
Хор МРТВМалино моме
ХОР НА МЛАД КУЛТУРЕН ЦЕНТАРПАК БАБА НЕ ЈАЛА
ХОР НА МРТМАКЕДОНСКО ОРО
ХОР О У ЦВЕТАН ДИМОВ ДИР РИСТАГОРА И ЈУНАК
ХОР О У ЦВЕТАН ДИМОВ ДИР РИСТАТРОПАР ЗА СВ КЛИМЕНТ
ХОР СО ОРКЕСТАРОД МОМА ДО НЕВЕСТА
ХОР.’КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ’ПЕСНА ЗА СКОПЈЕ
ХОРОТ НА МЛАДИН КУЛТУР ЦЕНТАРСЕДЕНКА
ХРИСТИЈАН ДИМИТРИЕВСКИ-КИКОВОЛШЕБНА КОЧИЈА
ХРИСТИЈАН ДИМИТРИЕВСКИ-КИКООТВОРИ СЕ СЕЗАМЕ
ХРИСТИЈАН ДИМИТРИЕВСКИ-КИКОПЕКОЛ И РАЈ
ХРИСТИНА ЃОРГИЕВАКЕ ГИ КРИЈАМ СОЛЗИТЕ
ХРИСТО ЕЛЕНИДИСУСНИ КАКО МЕД
ХРИСТО КРСТЕВСКИЕДЕН БАКНЕЖ
ХРИСТО КРСТЕВСКИКАТЕРИНА
ХРИСТО КРСТЕВСКИЛЕСНОВСКИТЕ ЗВОНА
ХРИСТО КРСТЕВСКИМАКЕДОНСКИ КАВАЛ
ХРИСТО КРСТЕВСКИМАРИНА
ХРИСТО КРСТЕВСКИНЕЖНОСТ КОН МИМИ
ХРИСТО КРСТЕВСКИСКИТНИК
ХРИСТО КРСТЕВСКИСРАМЕЖЛИВА СЕРЕНАДА
ХРИСТО КРСТЕВСКИТИ НЕ СИ ВИСТИНСКА
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРАНГЕЛИ МЕ НОСАТ
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРБИСЕРО МОМЕ, БИСЕРО
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРДетство
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРДовидување
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЕден ден
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЕзеро мое
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЗВОНА ЗВОНАТ
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЗошто ти не си тој
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРКОГА ТЕ НЕМА
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРКОЈ ДА ТИ КАЖЕ ИВАНА
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРКОњИ БРЗАЈТЕ
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЛАЗИ МЕ
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРЛетај галебе
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРМолчи една долина
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРМолчи, молчи
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРНЕ ВРАКАЈ СЕ,НЕ БУДИ МЕ
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРНема да тагувам утре
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРПЕСНА ЗА ЛУБОВТА
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРПлачам
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРПриспивна за реката
ХРИСТО ХРИСТОВСКИ – МУЛАРСе што сакав по тебе
Хустреф Саид со НО при МРТИгра на Прсти
Хустреф Саид со НО при МРТКанонско оро
ХХЛ100 % те љубам
ХХЛДО КРАЈ
ХХЛМАКЕДОНИЈА
ХХЛНАВИКИ И ТАЈНИ
ЦАР САМОИЛАЈ СЕДНАЛ КЛИМЕ
ЦАР САМОИЛАјде што е чудо станало
ЦАР САМОИЛВело ќерко
ЦАР САМОИЛДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
ЦАР САМОИЛЖЕНИЛ СЕ ПЕТРЕ ВОЈВОДА
ЦАР САМОИЛЗбогум Борјанке проштевај
ЦАР САМОИЛЗбогум Горјане
ЦАР САМОИЛЗбогум Трајанке проштевај
ЦАР САМОИЛЈАС СИ ПОЈДОВ ВО БИТОЛА
ЦАР САМОИЛКога сакав да се женам
ЦАР САМОИЛЛИБЕ МАРИКЕ
ЦАР САМОИЛЛудо бакалџиче
ЦАР САМОИЛМАЖ МИ Е ГЕНЕРАЛ
ЦАР САМОИЛМладо меанџивче
ЦАР САМОИЛМОМЕ АЛТАНО
ЦАР САМОИЛМори момиченце малечко
ЦАР САМОИЛПОД ДАБОТ
ЦАР САМОИЛСНОШТИ МИНАВ
ЦАР САМОИЛСТАРИТЕ ТРУБАДУРИ
ЦАР САМОИЛСТАРО НЕВЕСТИНСКО ОХРИДСКО ОРО
ЦАР САМОИЛФАТИ СЕ БОЕ
ЦАР САМОИЛЦЕНА СЛУЖИ НА ТРПЕЗА
ЦВЕТА БИЉАНОВСКА СО ЦАЛГИИДАФИНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ
ЦВЕТА И ПЕТАР ПАВЛОВСКИДАЛИ ДУМАШ ЛИБЕ
ЦВЕТА И ПЕТАР ПАВЛОВСКИДАЛИ ЗНАЕШ МИЛА МАЈКО
ЦВЕТА И ПЕТАР ПАВЛОВСКИЉубов и  серенада
ЦВЕТА И ПЕТАР ПАВЛОВСКИСНОШТИ СИ МИНАВ ПОМИНАВ
Цветанка ГлигороваНа мојот образ
Цветанка ГлигороваНе биди слеп
Цветанка ГлигороваНЕ ПРАШУВАЈ МЕ
Цветанка ГлигороваОстани И љуби ме
Цветанка ГлигороваПонекогаш
Цветанка ГлигороваСолза
Цветанка ГлигороваСудбина
ЦВЕТАНКА ДЕМИРЏИЕВААКО ТИ КАЖАМ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАА сега збогум
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВААКОРДИ ПО ЕДНО ЛЕТО
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАГОСПОД НЕКА ПЛАТИ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАДај ми надеж
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАЗАСВИРИ СТАРА ХАРМОНИКО
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАЗошто
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАМакедонска која љуби
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАМомче ле погледни ме
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАМОМЧЕ МАКЕДОНЧЕ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАНЕ ПЛАЧИ СРЦЕ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАПРОШТЕВАЈ НА СЕ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАРОДЕН КРАЈ
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАСАМО НАДЕЖТА ОСТАНАЛА
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАСтари рибари
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВАТи ми го зеде срцето
Цеки И ЕмиУште Една Пролет
ЦИЛИНДЕРЕДЕН ДЕЛ
ЧАЛГИИ НА МРТАЈ ИЗНИКНА МИ БАДЕМ ДРВО
ЧАЛГИИ НА МРТАЈДЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ПАМЕТИШ МИЛИЦЕ
ЧАЛГИИ НА МРТАТАНАСОВО ПАЈЗАНСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТБАШИНОСЕЛСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТБЕКРИЈСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТБИЉАНО МОМЕ УБАВО
ЧАЛГИИ НА МРТБИСЕР ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТБИТОЛСКО ЛЕРИНСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТГРАДСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТДАРОВНО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТДАФИНО ВИНО ЦРВЕНО
ЧАЛГИИ НА МРТДУДУЛАРСКА КАРСИЛАМА
ЧАЛГИИ НА МРТЕГЕЈСКО РАМНО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТЖЕНСКА КАРШИЛАМА
ЧАЛГИИ НА МРТКасапско оро
ЧАЛГИИ НА МРТЛЕРИНСКО СВАДБАРСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТМАРИЕ МЛАДА НЕВЕСТО
ЧАЛГИИ НА МРТНАРОДНО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТНЕВЕСТИНСКО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТНЕВЕСТО ТЕНКА ВИСОКА
ЧАЛГИИ НА МРТОД УМОТ СЕ ПОДИЗГУБИВ
ЧАЛГИИ НА МРТОЈ ТИ МОМЕ МАЛОЈ МОМЕ
ЧАЛГИИ НА МРТПОСЛУШАЈТЕ ПАТРИОТИ
ЧАЛГИИ НА МРТСКОПСКО РАМНО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТСКОПСКО ТУРСКО СИРТО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТТИКВЕШКО РАМНО ОРО
ЧАЛГИИ НА МРТЧАЛГАЏИСКИ БИСЕРИ
ЧАМОВ ВАСИЛ СО ОНИМНОГУ МЕРАК ИМАМ БАБО
ЧАПАЈСОН СУМ СОНИЛ
ЧАПАЈ И ВЕНКОАКО ЉУБИШ ДУКАТИ
ЧибариќБолна легнала Родна Филкова
ЧИБАРИЌ-БУРНАЗДЕЈ МОРИ РУШКЕ
ЧИБАРИЌ-БУРНАЗМОМЕ НЕВЕНО
ЧИБАРИЌ-БУРНАЗПУШКА МИ ПУКНА
ЧИБАРИЌ-ВЕСЕЛИНОВСКИКАДЕ СИ ТРГНАЛА КИТО
ЧИБАРИЌ-ВЕСЕЛИНОВСКИКАДЕ СИ ТРГНАЛА КИТО
ЧИБАРИЌ-ВЕСЕЛИНОВСКИКАТО КЕ ЈУМРЕСХ
ЧИБАРИЌ-МАКЕЛАРСКА СО НОМАМО КОЈ ЦУКА НА ПОРТИ
ЧИБАРИЌ-МАКЕЛАРСКА СО НОСЛАВЕЈ ПИЛЕ РАНО ПЕЕ
ЧИБАРИЌ-ТОДОРОВМАЛОЈ МОМЕ ЦВЕКЕ БРАЛО
Џет сетИкона
Џина ПапасОди си
ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРИНДОЈДИ МИ
ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРИНЕДИНСТВЕНА ЉУБОВ
ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРИНМИРНА ТИВКА НОК
Џорлев и ТрајцевскиСтара Љубов
ЏорлевиАтанасова гајда
ЏорлевиВо Струмица на улица
ЏорлевиДано ле Дано убава
ЏорлевиЕх да може песната
ЏорлевиЛиЉана мома убава
ЏорлевиМили брате земи ја виолината
ЏорлевиНе кажувај либе добра ноќ
ЏорлевиПод кулите на Струмица
ЏУЛИ СО група  КИСМИСЛАДОК ЗБОР