Архива

Обраќање до КАНАЛ 5

На следниот линк можете да го погледнете обраќањето до Канал 5 по повод информацијата со наслов „ММИ се пишмани“ објавена на вестите на телевизијата од 20. ноември...

Јавен повик за преговори со корисниците

На следниот линк може да го прочитате Јавниот повик за преговарање со корисниците на сродните права на произведувачите на фонограми и уметниците музички...

По повод коментарите на Сител ТВ и Канал 5

По повод невистинитите информации и коментарите дадени во вестите на Сител ТВ од 15.11.2012, се сметаме за должни да се обратиме до јавноста, поради што го даваме следниот одговор. По повод невистинитите информации и коментарите дадени во вестите на Канал 5 од...