Архива

Европската пракса во спроведувањето на законите за авторско и сродно право

Петтата Балканска регионална конференција на Меѓународната федерација на фонограмската индустрија IFPI за авторските и сродните права, одржана на 26. септември 2013 во Александар Палас во присуство на претставниците на IFPI, дискографската компанија Universal records,...

Балканска регионална конференција на IFPI

Петтата по ред Балканска регионална конференција на IFPI (Меѓународна федерација на фонограмската индустрија) ќе се одржи во Скопје на 26-ти септември во хотелот Александар Палас.  Темата на овогодинешната конференција е легализација, спроведувањето и...