Почитувани колеги, Министерството за култура на Република Македонија нѝ испрати "новогодишна честитка" во прилог РЕШЕНИЕ за одземањето на лиценцата на ММИ кое влегува во сила од 01.01.2016 година. Со овој чин ММИ како здружение кое конечно застана на нозе, ќе мора да...