На 7.12.2017 во Белград извршниот директор на ММИ – Скопје, Бодан Арсовски во име на организацијата потпиша билатерален договор со српското Здружение за заштита на изведувачките права ПИ. На средбата покрај потпишувањето на договорот се потенцираше и потребата за...