Во името на сите продуценти и музички изведувачи, членови на ММИ, изразуваме згрозеност од  вчера објавената вест дека Асоцијата на приватните телевизии „Сител“, „Канал 5“, „Телма“, „Алсат“ и „Алфа“ ја...